- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #6.681
Allahtan klima war ama onuda hasta olurum die sürekli acamıorum ki ...
Bu arada ben daha tetanoz asısı olmadım sanırım 7. ay bitmeden olmak
gerekiomus ..Onun icin bu p.tesi esimle gitmeyi düsünüoruz gecmi kaldım
acaba ya ?
Eylülcüm bişey yemişmiydin geceden sonra teste gitmeden?iyi akşamlar arkadaşlar..eve daha yeni düştüm valla..dün şeker yüklemem yapıldı haftaya 100 gr yapılacak malesef biraz sınırda çıktı rakam..hayırlısı bakalım..kızımda kocaman olmuş tam 860 gr maşşallah..
dün dr dan sonra eşimin teyzesinin yazlığına gittik..kuzenler filan çok kalabalıktık..birde kuzenin üniv.den arkadaşı ve kocası vardı iki de çocukları..biri 2 yaşında biri 3 aylık ..kızının adı zübeyde almina buket üç isimde kimlikte yazılıymış çok tuhaf geldi bana ..ayrıca bakıcılarını da yanlarında getirmişler ..anne sadece oturdu ..çocuklara hep bakıcı baktı..birde anlatıyo ; 5 yıllık evliyim hiç yemek yapmadım ,temizlik yapmadım, yok şunu yapmadım bunu yapmadım birde çocuk bakmak çok zormuş öyle diyor ..hey allahım dedim ya kadın var kadın var ..sizde orda cam silmeye devam edin..:)))
Selam kızlar !! Aramıza yeni katılan kasım anneleride hosgelmis :1hug:
Benimde bu hafta sonu misafirlerim vardı ay cok yoruldum
Şimdide pcye bakim dedim nasılsınız iimisiniz kızlar ?
Çilek bugün ben de yanıyorum. Şu an bulamıyorum ilaç ama belki sen bulabilirsen iç. Rennie diye ilaç çok iyi geliyor.
Merhaba kızlar.. Birkaç gündür yoktum. Hani annem anjiyo olacaktı ya. Ne yazık ki anjiyodan önce kalp kapakçığında daralma olduğunu öğrendik( Romatizma yüzünden olmuş. Birkaç sene idare edermiş ama ameliyat şarttmış. Neyse sonra anjiyoya girdi. Hep dua ettim orada bir şey çıkmasın diye ama operasyonun ortasında içeriden çıkıp annemin yakınını sordular. Elim ayağım tutmadı o anda. Hamile olduğum için beni almadılar, bir nevi röntgen çünkü o. Ananem gitti. Ana damarı tıkalıymış annemin. Stent takmak için ona bir kağıt imzalatmışlar. Bunu duyunca iyice yıkıldım. Bir yandan ananemi rahatlatmaya çalışıyorum bir yandan koridora çıkıp ağlıyorum... Bebişimi bile unuttum o sırada... Sonra başarılı geçti anjiyo ve annem bir gecelik yoğun bakımdan sonra taburcu oldu. Ama o artık bir kalp hastası... Bugüne kadar o benim her şeyime koştuğu için sanki ona hiçbir şey olmayacak gibi geliyordu. Şimdi onun hasta olduğunu bilmek çok canımı yakıyor kızlar. Korkuyorum..
kızlar bişey sorucam kafama takılıyo.ilk doğumumda da oğlumdada dantelli etek takımlarımdan koydum yatağıma.ama artık istemiyorum yaa sevmiyorum evde bitane dantelörtübırakmadım hepsinikaldırdım.şimdi mehmeti doğumumda örtmek istemiyorum .şöyle taçtan yada ne biliim özdilekden güzel kaliteli beyaz ağırlıklı bi nevresim tkımı alıp yaysam nasıl olur sizce .sizneler düşünüyorsunuz bu konuda yatağınızı nasıl hazırlııcaksınız
Rutubetten nem kapıp hıncını kocalarından çıkaranlara,annesi sevdikleri sağlık sorunu yaşayıp onlar için karnı burnunda duman avcılığına soyunanlara,loğusa yatağıma dantelmi örtsem nevresimmi alsam diyip kara kara düşünenlere,Su sısıtıcısının içini temizleme niyetiyle kimyasal temizleyicilerle kimya deneylerine girişip su ısıtcısını patlatıp bide sigortaları attıranlara,tatlılığı tek kabahati olduğu için şeker yüklemesi sınırda çıkanlara,yağmur yağıyor seller akıyor,camlar batıyor deyip kolları sıvayıp temizlik yapanlara,kısacası dik durup aşağıya doğru baktığında göbeğinden başka bişey göremeyenlere,sıcaklardan bunalanlara,kısacası hepinize günaydınnn:lepi:
denız anası hogeldınnn canımmerhaba kasım anneleri bende bir kasım annesi olucam inşallah, birkaç gündür sürekli sizlerin yazdıklarınızı okuyorum, sizleri tanır gibi oldum ve paylaşımlarınıza katılmak için dün üye oldum hepinize güzel sağlıklı hamilelikler ve kolay doğumlar dilerim.
bu arada kendime takvim hazırladım ama buraya nasıl ekleyeceğimi bulamadım yardım edebilirseniz sevinirim
kasım anneleri hepinize günaydın....
uzun zamandır aranızda değildim.Geçen sene böbreklerimden kum dökmüştüm.Onlar yeniden faliyete geçmiş:))) ve bu nedenle dört gün hastanede yattım.Hastaneden çıktıktan iki saat sonra aşırı derecede karın ağrısı ve ishal sebebiyle tekrar hastaneye gittim ve tekrar yatırdılar.Bu arada idrardada bakteri üremiş.11 şişe serum ve 8 doz antibiyotik verdiler.3 günde bu şekilde kaldım hastanede..(İshal ve karın ağrısı erken doğuma sebep olabiliyormuş)Şu an çok şükür iyiyim.Kızımda iyi...İnşallah görüşmediğimiz zaman zarfında sizlerde iyisinizdir...Kendinize iyi bakın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?