2008 Kasım Anneleri

eylül canım hg geçmiş olsun bebişin iyi olmasına sevindim inşallah şekerdede bir sorun çıkmaz
sen yinede bu arada meyve sularından karpuz ve üzümden uzak dur bizim gelininde sınırda çıktı
100gr yüklemesinden sonra normalin biraz üstünde idi ama erkek olduğu için o tatlıyı hiç eksik etmemişti çok şükür bişi olmadı bi sorun çıkmadı inş sendede çıkmaz sağlıcakla alırsın kucağına

bizim kızlar temizlik için yaratılmışlar kız yavaş yavaş yapın barii çilekcim aman dikkat et kendine
bırak eşin silisn valla benim kociş boya yaparken yerlere damlatmış eğilip siliyim dedim koca göbişimle davranamadım bile viledayla sildim artık hiç de sevmem ama ne yapıyım mecbur kalınca yapılıyor yarına kadarda kurur çıkmaz parkenin üzeriden şimdye kadar kendi işimi kendim yapıyordum kimseye güvenemiyordum temizlik konusunda ilk 2 ay annem geldi ama onada yazık bi tarafdan kendi işi yetiyor zaten aramızda oldukça uzak herzaman git gel yapamıyor zaten hipertansiyon hastası kıyamadım bende kadın alıyorum 15 de bir temizlik için günlük işlerimi yapıyorum çok şükür ama süpürme halı yıkama cam silme işlerini yapamıyorum easlında camları silebilirim gibi geliyorda son kat ve dışarı çıkmam gerekiyor onun için eşim izin vermiyor ağır işleri yapmama bende hamilelliğimden buyana 15 de bi kadın alıyorum ne yapıyımm doğumdan sonra tekrar kendim yaparımm nasıl olsa

sanırım geç değil, bende önümüzdeki hafta yaptıracam aşıyı ve şeker yüklemesini doktorum şimdiye kadar doğumdan sonra tetanoz olan görmedim ama yaptırın bir sakıncası yok dedi

Eylülcüm bişey yemişmiydin geceden sonra teste gitmeden?
Yediysen o neden olmuş olabilir.
Ama korkma canım benimde 50 gram yüklemem yüksek çıkmıştı.1 gün sonra 100 gram yüklemeyaptırdım ve o da sınırda çıktı.Doktor dikkat etmemi söyledi.

Kızına da maşallah canım büyütmüşsün :)
O nasıl anneymiş öle ya şaştım aaa :1shok:kafamçokkarıştı
Ben daa silmedim bi ara el atıcam azcık :)

Selam kızlar !! Aramıza yeni katılan kasım anneleride hosgelmis :1hug:
Benimde bu hafta sonu misafirlerim vardı ay cok yoruldum
Şimdide pcye bakim dedim nasılsınız iimisiniz kızlar ?

yine çok sıcak var yaa bu sıcakda yatılırmı hiç ayy çok fena oluyorum yaa bütün vücudum ter içinde kaldı sizde çok terliyormusunuz burda nem okadar yüksekkii termometre şuanda 39 u gösteriyor gece de bukadarmı olur ayy ne yapcaz bizz perşembeye kadar bölemişş

yine ize uykusuz gecelerr

hava bugün püfür püfürrrrrrr:dance::sm_cool::sm_cool:günaydın kızlar bu arada.valla balkonda biraz daha dursaydım herhalde rüzgar beniş alıp götürücekti:))

Günaydinnnnnnn,midem yaniyor biri beni kurtarsin..bu ne kötü bisiy yaaa

ne yapsam gecmiyor offff...mmmf27 sevindim senin adina,en azindan buhar olmadan yakaladik seni.

perihan sende hodgeldin canim ..

günaydın kızlarr
çilekçim doktor sana şurup vermedi mi rennie çok iyi geliyo bak benim doktor bana verdi bende de yanmayla birlikte reflü vardı sadece 1 kere içtim reflü meflü kalmadı:))

Merhaba kızlar, yememiş içmemiş hafta sonu temizlik yapmışsınız bakıyorum. Aman diyim büyük camlara dikkat. Hele çilek seeeen. Zaten bizden bayağı önde olduğun için karnın da büyümüştür iyice. Dikkat et, öyle cam işine girişme. Ben de yerleri eğilerek sileyim dedim ama bu hafta çok zorlandım. Sürekli annemin yanında olduğum için ancak evi temizlemeye fırsatım oldu. Ama yok geçen haftaki gibi rahat silemiyorum. Sanırım vileda ve mop'a yenik düştüm.

Dark, onca günün ardından kocişle buluşmuşsun, yok temizlikti, yok KK'ydı. Kızım git adama vakit ayırsana. Ne geziniyorsun buralarda. Özlemedin mi kocişiiii kaydirigubbakcemile3

Ben neşemi bulmaya çalışıyorum kızlar. Her şey bizim için. Hastalık da sağlık da. O yüzden kendime gelmeye, bebiş için hep iyi düşünmeye çalışıyorum. Üstelik annem de söz verdi. Senin için, torunum için bırakacağım sigarayı dedi. Bana moral verdi.:içelim:

Bu arada dün gece ben de ölüyorum zannettim. Birkaç gecedir olduğu gibi. Klimayla olmuyor tutuluyorum. Pervanenin karşısına geciyorum gene tutuldum. Ben uyuyunca eşim gelip kapatıyor. Kapattığı anda uyanıyorum. Ter boşaltıyorum böyle durduğum yerde. Hele dün yürüyüş yapayım dedim akşamüstü. Bir saat yürüdüm ama eve geldiğimde tuş olmuştum. Neyime bu sıcakta yürüyüş. senağlama Allahtan bugün mmf'nin dediği gibi esiyor biraz.

Juliannecim ne güzel bak annende söz vermis sana,insl.sorunsuz bir sekilde birakir sigarayi..
cok iyi yapiyosun canim kendine moral bul lütfen,icimizde bile co ketkileniyor bebeler bizim ruh halimizden..

bitti bitti simdilik camlarim,zaten gece yatinca agri oldu biraz bende cok korktum ama hemen gecti.ilk defa oldu genital bölgemde agri bi anlam veremedim yani..

Çilek bugün ben de yanıyorum. Şu an bulamıyorum ilaç ama belki sen bulabilirsen iç. Rennie diye ilaç çok iyi geliyor.

ya o bendede yok ve hic disari cikip halimde yok.birde mide yanmasi olurken benim midemde bulaniyor cikaricakmis gibi..bisiler yiyebilsem karbonat icerim ama canim bisiyde istemiyor.cok kötü bisiymis yaa,fena oluyor ben..

kasım anneleri hepinize günaydın....
uzun zamandır aranızda değildim.Geçen sene böbreklerimden kum dökmüştüm.Onlar yeniden faliyete geçmiş:))) ve bu nedenle dört gün hastanede yattım.Hastaneden çıktıktan iki saat sonra aşırı derecede karın ağrısı ve ishal sebebiyle tekrar hastaneye gittim ve tekrar yatırdılar.Bu arada idrardada bakteri üremiş.11 şişe serum ve 8 doz antibiyotik verdiler.3 günde bu şekilde kaldım hastanede..(İshal ve karın ağrısı erken doğuma sebep olabiliyormuş)Şu an çok şükür iyiyim.Kızımda iyi...İnşallah görüşmediğimiz zaman zarfında sizlerde iyisinizdir...Kendinize iyi bakın....

canım cok cok gecmıs olsun senı anlıyabılıyorum benımde babam kalp hastası ve amelıyat oldugunu bızlerden saklamıslar cok yakınım memlekete gıdıp gelebılırdım babacımgın basında bekleyebılırdım sen yanındaymıssın ve dua etmıssın allah acıl sıfalar versın annene cok cok gecmıs olsunn

ooooo dogumlar yapılmıs yatak suslemesı konusulmus bıleee hihoyyythihoyyyt
kanama oldugu ıcın oyle beyaz carsaf felan ortmeyı dusunmuyorum annecıgım ne hallerle ormus berbat etmıyım dıyorum normal uyku setımı kullanırım herhaldee

bu arada ecemım ıbolya doru hosgeldınız kızlarrr kaydirigubbakcemile5

Rutubetten nem kapıp hıncını kocalarından çıkaranlara,annesi sevdikleri sağlık sorunu yaşayıp onlar için karnı burnunda duman avcılığına soyunanlara,loğusa yatağıma dantelmi örtsem nevresimmi alsam diyip kara kara düşünenlere,Su sısıtıcısının içini temizleme niyetiyle kimyasal temizleyicilerle kimya deneylerine girişip su ısıtcısını patlatıp bide sigortaları attıranlara,tatlılığı tek kabahati olduğu için şeker yüklemesi sınırda çıkanlara,yağmur yağıyor seller akıyor,camlar batıyor deyip kolları sıvayıp temizlik yapanlara,kısacası dik durup aşağıya doğru baktığında göbeğinden başka bişey göremeyenlere,sıcaklardan bunalanlara,kısacası hepinize günaydınnn:lepi:

günaydın hamişler hepinize a.s.a.s.
öncelikle hilalcim gecmiş olsun dikkat et kendine julianne annenede cok gecmiş olsun umarım en kısa zamanda sigaradan uzaklaşır dikkat etmesi gerekiyo artık
bu arada aramıza yeni katılan kasım annişleri hoş geldiniza.s.
kızlar cok sıkıcı bi hafta sonu gecirdim 40 dereceden fazla bi sıcak var burda o yüzden hiç bi yere cıkamadım dogrusu gözüm yemedi valla tek tesellim bugün dr agidip minnoşumun cinsiyetini ögrenmekti ama sabah dr u aradım oda tatile gitmiş perşembe cuma gelecekmiş siniz oldum işte 4 gün daha bekleyecegim artık
bu arada benim patronda bir hafta yok tatile gitti cok sıkıcı bi hafta gecirecegim işte offffffffffffffffff

hahahahahaah bak hemen aldim üzerime günaydin hayatim sanada,hosgelmisin:1hug:

denız anası hogeldınnn canım

hılalcım gecmıs olsun canım

cılekcım cılek gıbı cıkmıssın masallahh kaydirigubbakcemile2

ibolyacım anlayıssız ınsanlar hep etrafımızda canım uzuluyoruz ondada gene kendımıze edıyoruz bak bırde hamıssın bebegınde senle uzuluyor canım :CüvCüv:

bende dun temızlık yapanlardanım tabı dınlene dınlene heryerım agrıyor evdede ne vantılator ne de klımamız var esım acar onune dururum sonrada hastalanırım dıye almıyor senağlama sabaha kadar uyuyamadım kızımda tekmeledı durdu sımdıde sesı solugu cıkmıyor kaydirigubbakcemile3 benı uykusuz bıraktı sımdı kendı dınlenıyorrr

Julianne cım annene çok çok geçmiş olsun canımcıma.s...kendini de çok üzme benim annem kalp hastası diye..stentle uzun yıllar çok sağlıklı yaşayan bir sürü insan var.boş yere üzme kendini..ama sigarayı bıraksa süper olur tabii ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…