2008 Kasım Anneleri

sanada gunaydınnn polipee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Julianne'cim, çok geçmiş olsun canım. Bak benim de babam yaklaşık 15 yıldır kalp hastası. son 2 senede bir de üstüne böbrek ve karaciğer yetmezliği eklendi. ama kendine dikkat ettiği sürece hiçbi problem yok (tabi haftada 3 gün diyalizi saymazsak). yani annen dikkat ettiği sürece normal hayatına devam edecektir, inan. bu arada sigarayı bırakmada zorluk yaşarsanız "iqs" sigara bırakma merkezlerini çok tavsiye ediyorlar, bilgin olsun.

Çilek hanım bu arada pekde güzelmişiniz hoş hemşerim olduğunu duyduğumda kesin ciks bi hatundur demiştim memeleketinde havasındanmı suyundanmı anam bilemiycem:roflol:

asortie den bulaştı bu mütevazılık hastalığıkaydirigubbakcemile3

Polipe'cim sen olmasan kim güldürecek bizi, çok yaşa emi sen. Sen işten çıkmıştın dimi; sen üzülme canım benim ben sana Leman'da ya da Penguen'de iş bulucam. Kız bu ne yaratıcılık :) Sana da günaydın :)

Hilal, canım ya başına neler gelmiş öyle. Kolay mı o halde hastanede yatmak. Ne zorlanmışsındır kimbilir. Çok geçmiş olsun. Artık iyi olmana sevindim.

Sekreter, şimdi 4 gün daha mı bekleyeceğiz ya bebeğin cinsiyeti için. Başka bir doktora mı baksan acaba. Ay ben senden çok merak ettim.

Annemle ilgili dilekleriniz için hepinize kocamaaaan teşekkür ederim. Turtacım, canım, eminim ben de alışacağım. Babana da çok geçmiş olsun.... Dediğin gibi sadece bununla yaşamayı öğrenmesi gerekiyor. Destekleriniz için hepinize teşekkürler. İnanın, beni ne kadar rahatlattığınızı anlatamam size.

ay ya kızım mı dicem oglum mu dicem şaşırdım valla okşarken bile düşünüyom artık zaten amcaları da dalda geciyo şimdilik o fatih ürek gibi falan diye offf hem gülüyom hem sinir oluyom

Juli jübilemi bu hafta yapıyorum cuma günü görkemli bir şovla sahnelere veda edicemkaydirigubbakcemile3Lemanda iş bul sen ben bedava çalışırım walla.Ha bu arada evde pcde yok ayrılırsam sizle bu kadar sık görüşemiycez

kızım nereye gidiyon ya daha erken degil mi ne yapcan evde oturup boşver evi gel sen bizle takılmaya devam et yaaa sıkılırsın sen

selam kızlarrrrrrrrrrrrr:sm_cool:
maşallah bugün buralar pek bi neşeli Allah daim etsin
herkesler keyifli görünüyor
havalar birazda olsa serinledi gibi değil mi?
ben bir hafta sonra ilk defa klimasız uyudum gece tabi wc iin kalkmalarım sayılmazsakafamçokkarıştı

bu arada bende bugün temizlik yapıcam yavaş yavaş iş başa düşüyo ne yapalım

hilalcim geçmiş olsun canım şimdi iyi olmana sevindim
inşallah bir daha yaşamazsın bu problemleri
kendine dikkat et canım

kızım nereye gidiyon ya daha erken degil mi ne yapcan evde oturup boşver evi gel sen bizle takılmaya devam et yaaa sıkılırsın sen

Sekreterciğim Erken olmaya erkende işyerin de işler pekde içaçıcı değil 6aydır doğru dürüst maaş alamadım bi kısmına evrak almak zorunda kaldım hala alacağımda var hayrına çalışılmıyor hele bu halde hiç çekilmiyor.Eskisi gibi değil herşeye sinirleniyorum oğlumla evimizde yatacaz artık bir süre

o zaman boşver git evde dinlen valla artık calışması bana da zor gelmeye başladı bende şurda bir ay daha ancak dayanabilirim akşama kadar oturmak insanı gercekten yoruyo be yaa dinlenme zamanlarımız geldi artık bizim

biri benden bahsetmiş sanırsam kulaklarım çınladı hehehhehhesırnaşık şeySANADA GÜNAYDINN CANIMM

ohh be bitti nihayet..:bbo:
sabahtan beri 15 sayfa falan okudum..
bide hiçbişey kaçırmıyayım diye tek tek okudum ve şimdi hepsini unuttumkaydirigubbakcemile3
aklımda kaldığı kadarıyla hepinize iyi dilkelerimde bulunayım..

Julicim çok çok geçmiş olsun allah annene acil şifalar versin.sende kendine ve kızımıza dikkat et.benim kayınvalidemde belinden ameliyat olduğundan beri sigarayı bıraktı.vede 40 yıllık içiciydi..darısı sizin başınıza..
temizlik yapan hamiş arkidişlerim ellerinize sağlık güle güle oturun..
yeni katılan arkadaşlarımız hoş gelmişler sefalar getirmişler..
çilekcim seni ve asortie yi de bukadar güzel ve şık gördükten sonra ben şunu anladımki: EN GÜZEL HAMİŞLER KASIM ANNELERİ:teytey:
eylülcüm sende üzülme inş. şeker yüklemenin 2.cisi iyi çıkar..kızınında iyi olmasına sevindim.
sekreterciiim seni bekliyoz hadi ama..öğren şu çocuğun cinsiyetinide biran önce haber ver..:1rolleyes:

herkese iyi haftalar,güzel günler diliyorum..
sağlıcakla kalın..:1hug:
sizleri seviyorum..a.s.

canım ya bana saat gece 5 de yiyip gelebilirsiniz dediler bende kalkamadım 6 da yedim ama bir bardak şekerli süt ile bir dilim tereyağlı ekmek yedim..acaba ondanmı oldu ..umarım 100 gr iy çıkar..teşekkür ederim a.s.

bu arada herkese iyi haftalar..

ya ben accik cikardim sonrada koltukta uyuyakalmisim yeni ayildim anca.
bebek büyüydügü icin galiba sürekli mideme baski yapiyor,hos elleri ayaklari
hep orda zaten.

polipecim tsk,ederim canikom ama ben halis saf konyali degilim:) arada kIrmalik var bende:)

azocum bence kasim annelerinin hepsi birbirinden güzel,hele ciksin ufakliklar onlari görmek lazim.
hepsi ne güzel ve yakisikli olurlar yaa...sabah kiziyodum bak yine sevmeye basladim oglusumu:)

kız kızılırmı onlaraaa:asigim:
annesi o daha minicik bi melek.hem bazen tekmeleriyle,verdikleri rahatsızlıklarla(ağrılarımız,mide yanmalarımız vs.) nekadar bizleri kızdırsalarda bilmeden yapıyolar.kıyamam kuzucuklara beeen:1hug:

kıslar ya bişi sorabilir miyim
bebişlerin banyo keyifleri için neler aldınız daha dogrusu aldınız mı ben bugün almayı düşünüyom da bi sorayım dedim şampuan falan hangi marka tavsiye ediyonuz
heyyyyyyyyyy orda mısınız

azocum zaten ben cikarirken oda nasil vuruyor icerden,kiyamam bendeyaa saka yapiyorum.

ama bu aylardan sonra niye öyle yapiyor onuda anlamis diilim.

sekretercim ben simdilik yalnizca banyo icin balyasini aldim..

daha bizimde eksik banyo malzemelerimiz.

Bizde daha paşama bişey almadık ama bi küvet birde lif alıcaz johnson baby nin şampuan yağ setini alıcaz e bide bornozu olursa ha bide iki lastik ördek daha ne olsun dimi:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…