- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #6.701
Rutubetten nem kapıp hıncını kocalarından çıkaranlara,annesi sevdikleri sağlık sorunu yaşayıp onlar için karnı burnunda duman avcılığına soyunanlara,loğusa yatağıma dantelmi örtsem nevresimmi alsam diyip kara kara düşünenlere,Su sısıtıcısının içini temizleme niyetiyle kimyasal temizleyicilerle kimya deneylerine girişip su ısıtcısını patlatıp bide sigortaları attıranlara,tatlılığı tek kabahati olduğu için şeker yüklemesi sınırda çıkanlara,yağmur yağıyor seller akıyor,camlar batıyor deyip kolları sıvayıp temizlik yapanlara,kısacası dik durup aşağıya doğru baktığında göbeğinden başka bişey göremeyenlere,sıcaklardan bunalanlara,kısacası hepinize günaydınnn:lepi:
kızım nereye gidiyon ya daha erken degil mi ne yapcan evde oturup boşver evi gel sen bizle takılmaya devam et yaaa sıkılırsın sen
[B,loğusa yatağıma dantelmi örtsem nevresimmi alsam diyip kara kara düşünenlere,Su sısıtıcısının içini temizleme niyetiyle kimyasal temizleyicilerle kimya deneylerine girişip su ısıtcısını patlatıp bide sigortaları attıranlara,lepi:[/B]
Eylülcüm bişey yemişmiydin geceden sonra teste gitmeden?
Yediysen o neden olmuş olabilir.
Ama korkma canım benimde 50 gram yüklemem yüksek çıkmıştı.1 gün sonra 100 gram yüklemeyaptırdım ve o da sınırda çıktı.Doktor dikkat etmemi söyledi.
Kızına da maşallah canım büyütmüşsün :)
O nasıl anneymiş öle ya şaştım aaa :1shok:kafamçokkarıştı
Ben daa silmedim bi ara el atıcam azcık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?