2008 Kasım Anneleri

selam kızlar ben geldim canım çıkmış olarak
evi süpürme işini hallettim tam 1 saatte
eee yoruldum valla şimdi sırada yerleri silme ve toz alma faslı var
ha bide daha yemek yapmadım
biraz dinleneyim çünkü sağ bacağım ve kalçam fena ağrdı
offff bende işler biran önce bitsin isterim böyle ara ara olunca gıcık oluyom bide canım istemiyo

arkadaşlar moralim çok bozuk lütfen bana yardım edin. doktorum fethiye.de bir hastane ile anlaşmış. artık oraya yerleşiyor. kasıma dek gidip gelcekmiş sonra temelli fethiye.de olacak. gerçekten canım çok sıkıldı. beni bıraktığını söylemedi ama son aylarda daha sık kontrole gitmemiz gerekmiyor mu? adam ist.da olmayacak 2 haftada bir c.tesileri burada olacak gibi. o da kesin diil. acil bir durumda ulaşamıycam hele erken doğum falan olursa düşünmek bile istemiyorum. doğumda kesin olarak olacak mısınız dedim vaktinde olursa olacak ama inanılmaz tedirgin oldum. bir sonraki randevuyu 1 ay sonraya verdi, sizi de hala ayda bir mi çağırıyor doktorlarınız?

ayrıca c.tesi sabah şeker yükleme testi yapıldı. bunu da kendi kendime yaptırdım resmen. doktor yapılacak falan demedi. fazlasıyla dalgın bir adam beni ürküten bir yönü de bu. neyse sonuçlar saat ikide belli olur, doktor ben sizi arıycam dedi aramadı. akşam ben aradım, muayenehanesi cevap vermedi, cebinden aradım. inanmazsınız adam bakmamış bile sonuçlarıma. üstelik annemin de şeker hastası olduğunu sonuçlardan korktuğumu da söylemiştim. neyse pazar geçti. bugün lütfedip aradı. sonuçlarım normalmiş. ama telefonda ne bir nasılsınız ne bir iyigünler bile demedi, gayet soğuktu. c.tesi onu aradığım ve memnuniyetsizliğimi belli ettim diye bana tavır alıyor sanki. oysa jinekologun aynı zamanda psikolog gibi olması gerekmez mi? adama bağırmadım, hakaret falan da etmedim sadece soğuk konuşmuştum, arayıp ulaşamadığımı söylemiştim. adam sanki beni cezalandırıyor, haksızlık bu ya, canım acaip sıkıldı, sonuçlarımın iyi çıktığına sevinemiyorum bile ya. doktor değiştirmek de aslında hiç istemiyorum, bu adama güvenmiştim ama artık bu güven de azaldı, hem acil durumda nasıl ulaşacağım da belli diil. gerçekten çok moralim bozuk... bu saatten sonra yeni bir doktor ara bul, ona inan, güven, çok zor. noolur bana yardım edin. mecidiyeköy.e çok uzak olmayan sezaryan yanlısı olmayan bana tavsiye edeceğiniz doktor var mı? benneyaptımki

MOR CADI ÜZÜLDÜM CANIM DR İLE İLGİLİ SORUNUNA AMA OLSUN VARDIR BUNDADA BİR hayır daha ,iyi bidoktor bulursun cnaım inşallah
kızlar bizimde büro kapanıyor yani işsizim bu cok kötü oldu ya canım cok sıkkın kayın pederimin emekli olma ihtimali vardı bağkur dan oda olmamış onada bozuldum böle işte

Bu gün bizim evlilik yıldönümümüz İlk yılımız güzel haberler almak isterdim neyse nasip allah kötüsünden korusun kocama hala hediye almadım farklı değişik bişey olsun istiyorum özel olsun istiyorum fikir verirseniz cok sevinirim

sekretercim bende oğlum için banyo gereçlerini almadım.ama 1 küvet,bir yıkarken üstüne yatırılan süngerler varmış ondan ve sebamed in bakım ürünlerini almayı düşünüyorum.arkadaşlarımdan aldığım bilgilere göre böle..
fatercim çok tyorma kendini.hani 1 haftada yapacaktın?birden bitirmeye çalışma temizliği..
morcadı üzülme canım bencede herşeyde bi hayır vardır.oraya yakın oturan arkadaşlar yazar sana yardımcı olurlar.madem değiştirmeyi düşünüyosun, ki bu yazdıklarından sonra ben değiştirirdim.bence özel hastaneleri araştır.sen galiba özel muayenehaneye gidiyodun.hastanelere kontrole gitmek ve sonrasında orada doğum yapmak bana daha mantıklı geliyo..
bi sürü iyi hastane ve doktor var.eğer ücret senin için çok sorun değilse memorial i tavsiye edebilirim.mükemmel bi yer.daha önce ben gittim.doktorlarıda çok iyi..ama bana pahalı geldiğinden kontrollerim için ve doğum için nisa hastanesini seçtim.birde oralarda türkiye hastanesinin çok iyi olduğunu duymuştum..

morcadı canım üzülme bence fazla sıkma canını
bende bu aydan sonra sanırım değiştireceğim hastane ve dr.umu
aslında dr.umu çok seviyorum ama eve çok uzak ve yenidoğan ünitesi yok hastanede
bende evime yakın ve yenidoğan ünitesi olan hemde ege üniversitesinin yanında özel bir hastaneye gidicem
arkadaşım 9 ay aynı dr.a muayene oldu
doğum sırasında o dr. nöbetçi olmadığı için başka bir dr. doğumu yaptırdı
eeeeeeeeeee değişen bişey yok eğer hamileliğinde ve bebeğinde bir sorun yoksa
başka bir dr. da doğumu yaptırabilir

canım üzülme hakkında hayırlısı olsun..zaten doğumumuza az kaldı.doğumdan sonra yeni bir iş bulursun inş.
hediyeye gelince;
ben eşime doğum gününde bi balık lamıştım(evde başka hayvan beslemeyi uygun görmüyorum) bunun yemini sen vericen,suyunu sen değiştiricen.şimdiden alıştırma yap.sorumluluk al ileride bebeğimize hazırlık demiştim..ama ben bakmasam zavalla hayvan ölücekkafamçokkarıştı
anlayacağın iyi bi fikir değildi..
güzel bi çerçeve alabilirsin hediye olarak.basit görünsede içine oğlumuzla çektirdiğimiz ilk mutluluk fotosunu koyup odasına asarız sevgilim yazman özel yapabilir hediyeyi..
:1rolleyes:

Mor Cadı üzülme canım. Bence de hayırlısı böyle olmuş. Sen hangi hastanede doğum yapacaktın. Belki yine doktorun gelir doğuma. Ama Azo'nun dediği gibi bence de bir hastaneye devam etmen daha mantıklı. Üstelik de çok geç kalmadan başlaman lazım. Belli bir süreden sonra hastaneler de almıyor bizi çünkü. Ama telaş yapma. Sakin ve soğukkanlı ol. Yakın bir zamanda bir arkadaşım Türkiye Hastanesi'nde doğum yaptı. Bayan bir doktoru vardı ve o da senin gibi son anda o doktora gitmeye başladı. Ama doğumda falan çok memnundu. Hastane de çok temizdi. Gittiğimde bayağı güzel olduğunu gördüm. Fakat sanırım onların da SSK ile anlaşmaları yok.

Pamukum sana da geçmiş olsun. Üzülme canım, bebişten sonra daha iyi bir iş bulursun. Demesi kolay ama sıkma canını. Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. İlk yılınız mı, ne kadar güzel. Tadını çıkar bugünün. Ben ancak dışarıda dolaşarak hediye seçebilirim. Böyle düşününce insanın aklına bişey gelmiyor ki canım. Çık bir dolaş bak sende.

morcadıcım uzulme benım doktorumda benı sınır etmeye baslıyor yedı aylık oldum gecen seker testı ıcın gıttıgımde bebegımın cınsıyetını soylemedı agırlıgını boyunu soylemıyor bırsey sorsan sadece dınlıyor bı kac acıklama yapıyor o kadar benden once esım hoslanmamaya baslamıstı ama etraftan doktroun cok ıyı oldugunu duyunca degıstırmedık

pamukcum hayırlı ugurlu olsun daha nıce nıce yıllara ınsallah canım sende dınlenırsın ıste ne gusel ben artık ıse gıdıp gelırken zorlanıyorum ama ısımde cok rahatım o yuzden ramazandada calısıcamm bebek dogduktan onrada boyle bır ıs tekrar bulabılırım ınsallah

banyo hazırlıkları baslamıs ben alısverıse cıkmadıgım ıcın almadım bı tanıdıgım banyo kuvetı bulmus alırmısın dedı bende bı dusunup arıyım dedım zaten kac lıra alınır filesi alınır belkı termometresını alırım tabı oyuncaklarını da alıcamm yıllar once pembe ordeklı lıf almıstım onuda koyarım anneannesıde mınıcık lıf orer yuusacık kuzumu onla yıkarımm artıkk

Selam güzel hamişler :1hug:
Ben geldim ay bi uyudum ki bugün ilk defa bu kadar ii uykumu aldım yani :sm_cool:
Bu arada morcadı üzüldüm canım ama sıkma canını ama ben olsam degistirirdim
doktorumu cünkü acil bisi oldugunda yanında olamama ihtimali daha yüksek gözüküo
bence sana yakın ve güvenebilecegin yere bir an önce gitmen gerekio kızların dedigi gibi
sonradan kabul etmeyebilirler ...

doktor en son zeytinburnunda bir hastaneyi önermişti. doğum sonrası bakımı çok iyiymiş, bir de fiyatları çok daha uygunmuş. sonuçta bizim özel sağlık sigortamız doğumu maalesef karşılamıyor. ben hamile kaldıktan sonra paketten çıkarmışlar. böyle bir şansızlık yaşadık. sadece ssk kullanabileceğiz. çoğunu cepten vermek zorunda kalacağız yani elmecbur. bilmiyorum ne yapacağımı, kendimi çok güvensiz ve çaresiz hissettim bugün. benneyaptımki

Hayır canım hicte caresiz hissetme neden kendini bosa üzüosun ki
Sonucta İstanbul'da bir sürü doktor hastane var iice bi arastır saga sola sor ki
burdaki arkadaslarda sana yardımcı olucaklardır ..Sıkma canını doktor yok deil ya :))

morcadı bak aynı sorunu bende yaşamıştım dr la ilgili sorunlarım vardı bende hiç düşünmeden degiştirdim ve şimdi gercekten ii ki degiştirmişim diyorum gercekten güleryüzlü ve daha ilgili bi dr um var hiç düşünme ve degiştir canım için rahat olur en azından

morcadi üzme kendini hayatim,ben bu aydan sonra doktor degistirme taraftarii diilim ama

cokta canini sIkma bunun icin,eminim bulursun cok daha iyi doktorlar.

Applecim neyseki bizimkinin cinsiyetini hemen söylemisti hos o söylemesede biz anladik cünkü

bebek kaldirmisti pipisini:) ama ne boyunu nede agirligini banada söylemiyor herzaman yanilma payi

var,bebek gayet saglikli diyip kapatiyor konuyu..artik bende sormuyorum bu yüzden.

kizlar bende yarin sabah gidecem doktora birbucuk aydan sonra görcem bebisimi cok heycanliyim bakalim kilosu ne durumda öglen yazarim artik doktorun dediklerini bu ara benim yine cikarma sorunum cikti heralde bebek mideme basdiriyo iki gün pek kipirdamadi simdi hic durmuyo niye acaba heralde normal bir yerde okumustum neyse iyi bakin kendinize ve bebislere byyyyyyyyyy öptüm

selam millet öldümm bittim öldümm bittim bugünü kısaca özetledim umarım açıklayıcı olmuştur.şu an altımdakisandalye bile batıyo yazıp çıkıcam.bebişin eşyalarını ütüledim sabah beri yarısı da duruyo yaa ne oyalayıcı şeyler Allahım yaa byük şeyler kaldı tulumdu battaniyeydi felan filan-tatlicadiarzu-yemekler yaptım ev halkına ama yiicek halim hiç kalmadı valla babamız gelince hazırlayıp oğullarını doyurur umarım
sizneler yaptınız kızlar asortik hanım hiç gözükmemiş bugün.inşallah iyidir:Saruboceq:
morcadı madem ilgisizliğindenşikayetçisin bence geç kalmışın canm bir an önce yeni bi dr bul.hem kendini emanet edeceğin insanın aradığın anda ben burdayım demesi gerekiyo bence.yaani şahsi fikrim bu.
elifcim hayırlısıyla bebişini gör güzel haberlerini bekliyoruz:CüvCüv:

yağmurcum senin şu bebeğinin hasır beşiğinin fotosunu bidaha koysana açılmıyo link çok beğendim ona örnek yaptırıcam bende

Merhaba kızlar ben geldim,ama kimse kalmamış.
Bugün eşim işteyken çamaşırları makinaya attım.Evide süpürüp silecektim güya ama ben çamaşırın ilk postasını attım sonra kötü oldum.
Nefes alamıyorum sanki,halsizlik oldu sanırım tansiyonum düştü.Neyse bekledim biraz dinlendim geçer diye.Geçmedi.Eşimi aradım geldi.O gelene kadar daha iyi olmuştum ama yinede hastaneye gittik.
Tansiyonum iyi çıktı.Sevk aldım kendi doktoruma gitmek için.Fakat çok yoğunmuş randevusuz alamayız kesinlikle dediler.Başka bir doktora göründük mecburen.Aynı hastanedeki başka bir doktor gördü.Fakat ne ultrasonu güzeldi.Ne ilgi ve alakası.Hiç beğenmedim.Bebeğimi de doğru dürüst göremedim.Hiç bi bilgi de vermedi.Sadece bebek iyi dedi.
İnsanın kendi doktoru gibisi yok sanırım.Resim istedim bu ultrason o kadar tatmin etmez sizi Bi daha Gelince doktorunuz verir,yukardaki ultrason daha estetik dedi.
Bi kaç ilaç yazdı.Mide için ve iltihap için.

Kilomda almış başını gitmiş 76 olmuşum.Toplamda 14 kilo
Var mı beni geçen ??

Bugünün tek güzel yönü bebeğimin 30+6 olduğunu öğrenmem oldu :)) Maşallah pıtırcığıma kocaman genç kız olmuş :))
2 hafta önde bakalım benim fırlama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…