- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #6.721
Azo'cum ne o kuzucuklar falan. Adile Naşit modundasın vallahi. Kız senden güzel anane olurdu, sen ne diye babanne olacaksın ki şimdi :)))
MOR CADI ÜZÜLDÜM CANIM DR İLE İLGİLİ SORUNUNA AMA OLSUN VARDIR BUNDADA BİR hayır daha ,iyi bidoktor bulursun cnaım inşallah
kızlar bizimde büro kapanıyor yani işsizim bu cok kötü oldu ya canım cok sıkkın kayın pederimin emekli olma ihtimali vardı bağkur dan oda olmamış onada bozuldum böle işte
Bu gün bizim evlilik yıldönümümüz İlk yılımız güzel haberler almak isterdim neyse nasip allah kötüsünden korusun kocama hala hediye almadım farklı değişik bişey olsun istiyorum özel olsun istiyorum fikir verirseniz cok sevinirim
Mor Cadı üzülme canım. Bence de hayırlısı böyle olmuş. Sen hangi hastanede doğum yapacaktın. Belki yine doktorun gelir doğuma. Ama Azo'nun dediği gibi bence de bir hastaneye devam etmen daha mantıklı. Üstelik de çok geç kalmadan başlaman lazım. Belli bir süreden sonra hastaneler de almıyor bizi çünkü. Ama telaş yapma. Sakin ve soğukkanlı ol. Yakın bir zamanda bir arkadaşım Türkiye Hastanesi'nde doğum yaptı. Bayan bir doktoru vardı ve o da senin gibi son anda o doktora gitmeye başladı. Ama doğumda falan çok memnundu. Hastane de çok temizdi. Gittiğimde bayağı güzel olduğunu gördüm. Fakat sanırım onların da SSK ile anlaşmaları yok.
Pamukum sana da geçmiş olsun. Üzülme canım, bebişten sonra daha iyi bir iş bulursun. Demesi kolay ama sıkma canını. Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. İlk yılınız mı, ne kadar güzel. Tadını çıkar bugünün. Ben ancak dışarıda dolaşarak hediye seçebilirim. Böyle düşününce insanın aklına bişey gelmiyor ki canım. Çık bir dolaş bak sende.
Hayır canım hicte caresiz hissetme neden kendini bosa üzüosun ki
Sonucta İstanbul'da bir sürü doktor hastane var iice bi arastır saga sola sor ki
burdaki arkadaslarda sana yardımcı olucaklardır ..Sıkma canını doktor yok deil ya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?