2008 Kasım Anneleri

ayy julicim bende çok duygulandım..benimkide beni kızdırır kızdırır ortalığı dağıtır bazen..sonrada işler birikir birikir ben ha bu akşam yapayım ha yarın akşam diye plan yaparken eve bi giderim her taraf pırıl pırıl..
kız kıyamıyo dimi insan..:asigim:

elifcim bencede ihmal etmemeli ve hemen şeker yüklemeni yaptırmalısın..
çok bencil gördüm seni..küçücük bi şekerli su tadı iğrenç diye minik kuzunu riske atmaya değermi??
yarın sabah doğru şeker yüklemesine..klava:

ben geldımmmm :sm_cool:

nasılsınız sısko hamısler
ya cok fazla sayfa var okumaya gozum yetmıyor
nsılsınız bakem ınsa allah kımselerde sorun yoktur

bız persembe aksamı sızlerle vedalastık ve bahsettıgım gıbı hafta sonu ıcın sapanca golu kenarında basımızı dınledık
ohhhh ne guzel bır ıyı geldı kı anlatamam
ılk gun abımlerle ıdık ama sonra kocısle basbasa kaldık ask tazeledık :asigim:

ama her guzel ruyanın bır sonu vardır mısalı eve dondugumuzde kotu bır surprız bızı beklıyordu
camasır makınem alt kat komsuma su akıttıgı ıcın usta falan derken tertemız evım battı
dun de kadın cagırmıstım temızlıge basında dur, tarıf et derken hem yol yorgunlugu, hem usta telası, hem temızlık gunu kosturmacası oldum yorgunluktan
anlayacagınız dınlenmenın sonu yıne asırı yorgunlukla geldı

benım bırkac gundur suren kabızlık problemım vardı ve doktorum ıhtıyac halınde kullanmam ıcın bır ılac vermıstı
sanırım bırazda yorgunluktan dun karnım cok sertlestı ve sancı vurdu bır ara ve aksam esım o ılactan bana bır tane ıcırdı kı grenc bırsey
gece mıde bulantısı ıle uyandım ve onu da uyutmadım
sımdı ıyıyım sukur daha cok sey var da konusuruz

sızler nasılsınız sıcaklarla aranız nasıl?

Çitos sanada geçmiş olsun hayatım beni o alerji denen illetden bu karnımdaki yakışıklı kurtardı.Konyanın kuru havası mahvediyordu beni tek rahat ettiğim yer banyoydu umarım sende atlatırsın arkadaşım.

Juli kıyamam kız ben o çalışkan babişlere Allah yokluklarını göstermesin:1hug:sende ona şöle mükelef bi sofra hazırlarsın oda senin kadar sevinir nede olsa onların kalplerine giden yol midelerinden geçiyorsırnaşık şey

polipecim ben işe girdikten 1 ay sonra hamile kaldım.vede beni işe almalarının sebebi benden önceki grafiker arkadaş hamileydi ve doğum iznine ayrılacaktı..
peşinede ben hamile kalınca çok komik oldu..kaydirigubbakcemile3
işim çok iyi allah a şükür.maaşımda,zamanında alıyorum ve çok rahatım burada..daha uzun yıllar çalışacağım için burayı kaybetmekte istemiyorum.çünkü tekstil piyasasındayım ve bu sektör çok kötü durumda..anlayacağın kolay kolay böle iyi yerler bulunmuyo..
bende biraz fedakarlık yapmak zorundayım..babaannemiz bakıcak oğluma..oda üst katımda zaten..emin ellerde yani..
napalım emekli olana kadar idare edicez..
bu arada emekli olmama 10 yıl,maaşımın bağlanmasınada 20 yıl kadarcık varkafamçokkarıştı

darkcım gecmıs olsun kendını yormussun evın ıcınde temızlık felan o yuzden olmus olabılır kendıne dıkkat et canım

kalımero hosgeldın oh senın adına cok sevındım en azından bı kac gun kafanı dınlemıssın ama sonu gusel olmamıs evını ıyıkı su felan basmamıs

sıcaklar yuzunden mı bılmem bendede baygınlık fenalık hıssı oluyor ozellıkle dısarıda ınsallah bır yerde bayılıp kalmam

Ayyyy Azo, bunlar aynı kalıptan çıkmış. Gerçekten insan kıyamıyor yaaa.

Kalimerocum sevindim haftasonunun güzel geçmesine. Boşver nasıl olsa hep olacaktı temizlik işleri. Boşver dinlenirsin haftaya :) Çok yormasaydın kendini. Bi lokmasın sen zaten :)

Ya hayatımız temizlik yapmakla geçiyor ne kötü ya. Bir de yapıyorsun bir hafta falan gitse neyse. Öyle bile olmuyor. Hemen 2 gün sonra bir daha kirleniyor. Böyle rahat rahat insanlar olsaydık, hiç iş yapmadan oturabilseydik keşke

hoş geldin kalimerocum..
ee biz burada sıcaklardan bunalırken sen kocişle aşk tazele..
sonrada böle olur tabi-tatlicadiarzu-
şaka şaka..
valla temizlikçi kadına tarif ederken yorulmuşsun.haberin yok galiba bizim kızlar kaç günlerdir harıl harıl temizlik yapıyo..onların halini bide düşünsene..:1shok:
neyse hallolduğuna sevindim işlerinin..temiz evinde iyi günlerde otur..a.s.

applecım havaların sıcaklıgından ınsanın nefesı kesılıyor
dun aksama kadar tam 5 kez soguk suyun altına gırıp cıktım sorma yandım bende

kızlar sormayın su temızlık ısını ben kendım bırsey yapamıyorum ama hıcte oturamıyorum da
ne kadar kadın ya da esım yapsa bıle basında beklıyorum pımpırıklı kadınlar gıbı
hatta dun kayınvalıde olsam cekılmem dedım yaprak dokumundekı cevrıye cıvelek gıbı bırsey olucam herhalde kaydirigubbakcemile3
benım bez ve kova takıntılarım vardır bır yerın bezı baska yerde kullanılamaz gıbı tuhaf bır ınsanım ıste onun ıcın ne kadar baskası yapsa da ben basında beklıyorum ole ıste

ama ben bızım kızları cok hamarat goruyorum ya maasallah herkesler benden maharetlı ben hıc ıs yapamıyorum annem sagolsun yemek bıle yapamıyorum hala

ama esımle yalnız kalıp ask tazeleme konusunda super basarılıydım soylemesı ayıp :asigim: kaydirigubbakcemile3

Azo ilahi güldürdün beni iş yerin bereketliymiş maşallahkaydirigubbakcemile3tekstil sektörü çok sıkıntılı hakikaten işini bırakma senin yerinde olsam bende bırakmazdım.Benimde beklediğim bir sınav sonucum var eğer herşey umduğum gibi olursa bende bi ofis açıcam bebişle orda devam edicez belki maaş almıycaz ama iyi kötü kendi işimize başlamış olucaz Allah herkezin yardımcısı olsun hayat mücadelesiz olmuyor benim emekliliğime daha 40 yıl kadar varkaydirigubbakcemile3hiç aklıma bile getirmek istemiyorum onunaniknanik

heralde biraz yalnis anlasilma oldu sizinki normal diye degil her insan farklidir kanima sekrime bakiyo hep normalde kizlarimda bisey yoktu gerci bundada olmiyacak diye bisey yok ama neyse ben tel aciyimda randevu isteyim yaptirimyim en iyisi seker yüklemesini

herkesin allerjisi azalmış hamile kalınca beimki de artı aksine ya...:çok üzgünüm:..neyse idare edicez inşallah gebelikten sonra azalır tekrar..

herkesin allerjisi azalmış hamile kalınca beimki de artı aksine ya...:çok üzgünüm:..neyse idare edicez inşallah gebelikten sonra azalır tekrar..

yok şeker merak etme aslında yalnız değilsin o azalmayan ve hatta aşırı artan alerji durumu bende de var allah yardımcımız olsun hamile kaldığımdan beri burnum sürekli yara ve kanıyor umarım doğumdan sonra ilaçlarımı kullanacağım ve azalacak bu kötü durum sanada banada geçmiş olsun canım

merhaba güzel hamisler.

kalimerocum cok sevindim iyi gecmesine mini kacamaginizin.

Rüyamda sabaha kadar hastanede dogum yapmaya calistim:)

hatta ben kendim diyorumki hemsireye;baktim kafasi görünüyor heran dogabilir yapiyorum.

ama doktor iki saatte anca dogurursun bekleyelim dedi.uyaninca icim ürpperdi ya,bebegin kafasini

gördüm cünkü..

haaa birde gecen gittigimde doktorum bana dediki,10 eylülde bebek kafasini rahime indirir..!

ee ben bunu nasil anlarim,hissederim yani dimi?simdi hep sagda duruyor ozaman asagidami olucak?

çilekcim sen varya paranoyak olcaksın kasma fazla rahat ol canım yaa..hep böyle şeyler düşünüyosun..bence psikolojik olarak etkilenirsin benden söylemesi..
dün 30 haftalıkken doğum yapan ve 900 gr kız dünyaya getiren kuzenimle konuştum..28 . haftayı atlattınmı korkma dedi yırttın..sende korkma artık bence..

Eylül dur kalbine iner şimdi çileğin. Zaten doğumdan başka bir şey düşünmüyor. Çilek Eylül haklı, sen istesen de istemesen de Deniz oğlan oradan çıkacak. Doğal bir süreç bu. Şimdiye kadar maşallah her şey yolunda gitti. Kasma bu kadar kendini. Heralde onlar doğum şeklini aldığında biz farketmeyiz bile. Merak etme canım, rahatlat biraz kendini. Bak böyle yaparsan belki daha zor olur. O nedenle fazla düşünme doğacağı zamanı.

Haklisin eylülcüm esimde senin gibi söylüyor..hatta gecip karsimaa

eee baska bisiler yokmu diyor?off nebilim bende düsünmek istemiyorum esasinda

ama elimde olmuyor bazen.ya vaktinde gelsinler insl.kimbilir nekadar zor olmustur

kuzenine dimi?¨cünkü bebek cok kücük oluyor..

bu arada darkcim seninle ultrason tarihlerimiz hemen hemen cok yakinmis birbirine.

ayyy ne güldüm canimya.acayip takinti oldu bana havadan nem kapar misali.

evet haklisin sürekli nasil olcak diye düsünüyorum bu kezde rüyalarima giriyor iste.

birde ben baya agirlastim artik egilip kalkarken filan co kzorlaniyorum..coraplarimi bile

esi mgiydiriyor,onunda sIkIntIsIndan galiba herseyi düsünür oldum.

Günaydın kızlar,
ben hala Tembel moddayım.Aklım temizlikte ama bişey yaptığım yok :)
Tek yaptığım makinaya çamaşır atmak,asmak,toplamak.Başka bişe yapmak istemiyorum.amahep de aklımda.Çok sıcak oldu hava ondan mı acaba?
Akşama iyi olursam yaparım bişeyler artık.
Bebeğin kıyafetlerini çıkardım,onları makinaya atcam.Şimdi kendiminkileri yıkıyorum.Çantamı hazırlamak istiyorum artık.

Julian ohh süpermiş ya Ne düşünceli bir eşin var maşallah.
Benimkide yapar ama gündüz okulda,gelince öğretmenevinde.

Azocum napalım erkenden dönmek gerekiyosa döneriz göreve.Ben de şubatta başlayacağım göreve.Erken olursa da ocakta.Göreve başlayınca 1 ay da rapor alırım belki.
Ondan sonra başlarım çalışmaya.Napalım bebeklere daha iyi bir gelecek sağlamak için hepsi.
Benim evim okula yakın ya ben o yönden çok şanslıyım.Gelip gelip emzircem inşallah.Tabi bebeklerimiz de buna müsait olursa.
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

Ya kızlar benim bebek hep ters duruyo.Dün yine tersdi.Çekeceğim var heralde bu inatçı akrepten :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…