- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #67.721
E tırtıklayacak anne var yanında ne duruyorsun hemen tırtıkla alışverişe başla:)))
yasminim tekrar geçmiş olsunn canımmcımmm..
miniğim senin oğlanda hasta anlaşılan sizede çok geçmiş olsun canımm..net gidecek diye önceki sayfalara gidemiyom korkumdann:))
bütün bebişler taşımaya meraklı anlaşılan benim kızda boyundan büyük eşyelerı kaldırmak istiyooo :==)))
meleğim..al canım cicleriniii bi dahamı genç olcaz kıı
bizde ayın 10 gibi gelmiye düşünüyoz aydına..almam gerekn çok şey varrr..bakalımmm...
günaydınnnn
taşıyıcıdan biri de bizim evde:)
bende aldım o plastik sandalyeden ama oturduğunu hiç görmedim sürekli sağa sola taşıyor bide çıkmak istediği yere götürüyor ona basıp masa mı dersin koltuk mu dersin geziyorrkaydirigubbakcemile3
kavanozlar zaten vazgeçilmezi bebeğimin....
kızlar ya ben bu kızı yemeyeyim de ne yapayım sabah kahvaltı yapıyoruz mama sandalyesinde yağmur beni çağırdı kolunun altına aldı beni sonra babasına eliyle gel yaptı onuda aldı öteki koluna nasıl gülüyor nasıl mutlu durup durup sarılmak istiyor bizeee...
çok mutlu oldum çokkk
düşünüyorum da yavrularımız çok şanslı anasız babasız sevgisiz yetişen nice çocuk var onlar ne yapsınn offf off hayat işteeee:gitme:
allahıma hergün şükrediyorum sağlıklı bir evlada sahibim beni seven ve sahip çıkan bi eşe sahibim daha ne istenir ki...
tsk ederım arkadaslar
kuzum hasta olunca kolum kanadım dusuyor sankı
esımın de sesı cok kotu gelıyor ve aksılık bu ya sozlesme yapmam gerektıgı ıcın bırakıp gıdemıyorum ısyerını
bırazdan cıkarız dedı esım sanırım benı beklemeden goturecek
o da keyıfsız oldugundan bırsey soyleyemıyorum da
sanırım hafta sonu mıafırlerımı ıptal edıcem kuzumla ılgılenmek ıstıyorum
yavrumun sesı cok kotu cıkıyor mafoldumben
bi taşıyıcı da bizde.annem su almış geçen gün.biz 3 damacana birdena alıyoruz zırt pırt bitiyo diye.annem birinin yuvarlayarak taşıdım mutfağa diyo bi geldim diyo mutfak kapısına kadar itmiş diğerini:)) şaşırmış kadın onu almış götürmüş bizim ki diğerini itmiş getirmişşş:))) mutfak dolabının altında bulaşık teli var onu alıyo plastik kapları ters çevirip kıçlarını ovuyo.sonra herşeyi yerlerine güzelce koyup kapattiiim yapıyoo.ya o kadar akıllılar ki ben resmen hayret ediyorum.iş yapmaya bayılıyo.ona yeterki bi iş ver.sütünü dökmüş yere biberondan oturduğu yerden ıhh ıhh diye bana sesleniyo bi kahabat yaptım anne der gibi.baktım döktüm mü niye yaptın çabuk sil onu dedim.Hemen koştu mutfağa selpağı gösteriyo kopardım verdim gitti bi güzel sildi:))))bende onu aldım her yerini yedimm bi güzel
kızlar herkese merhaba yazılanları cok bı okuyamadım ama yasmınım acıl sıfalar dılıyorum oncelıkle.hasta bebıslerımız ve annelerı varsa herkese acıl sıfalar dılıyorum.bırde hayırlı cumalar dılıyorum.bır kac zamandır gıremedım mıgrenım tuttu rahatsızdım ıse bıle zor geldım gıttım.dun mysevercım kargonu yolladım cnm.ınsallah begenırsın cnm.bırde kargoyu verdıkten sonra ogluma bır tam ortapedık ayakkabı aldım mertın ayakkabıya karsı bır alerjısı var kızlar gıyme ıstemıyor zaten olmadı yagına da ama normaldede gıymek ıstemıyor ayakkabı.ayakkabıyı gıydırınce yurumuyor.su patık tarzı ayakkabılardan gıyıyordu ama sımdı kuculduler ne ypacagımı sasırdım bende.
kızlar herkese merhaba yazılanları cok bı okuyamadım ama yasmınım acıl sıfalar dılıyorum oncelıkle.hasta bebıslerımız ve annelerı varsa herkese acıl sıfalar dılıyorum.bırde hayırlı cumalar dılıyorum.bır kac zamandır gıremedım mıgrenım tuttu rahatsızdım ıse bıle zor geldım gıttım.dun mysevercım kargonu yolladım cnm.ınsallah begenırsın cnm.bırde kargoyu verdıkten sonra ogluma bır tam ortapedık ayakkabı aldım mertın ayakkabıya karsı bır alerjısı var kızlar gıyme ıstemıyor zaten olmadı yagına da ama normaldede gıymek ıstemıyor ayakkabı.ayakkabıyı gıydırınce yurumuyor.su patık tarzı ayakkabılardan gıyıyordu ama sımdı kuculduler ne ypacagımı sasırdım bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?