2008 Kasım Anneleri

günaydınnnn
taşıyıcıdan biri de bizim evde:)
bende aldım o plastik sandalyeden ama oturduğunu hiç görmedim sürekli sağa sola taşıyor bide çıkmak istediği yere götürüyor ona basıp masa mı dersin koltuk mu dersin geziyorrkaydirigubbakcemile3
kavanozlar zaten vazgeçilmezi bebeğimin....
kızlar ya ben bu kızı yemeyeyim de ne yapayım sabah kahvaltı yapıyoruz mama sandalyesinde yağmur beni çağırdı kolunun altına aldı beni sonra babasına eliyle gel yaptı onuda aldı öteki koluna nasıl gülüyor nasıl mutlu durup durup sarılmak istiyor bizeee...
çok mutlu oldum çokkk
düşünüyorum da yavrularımız çok şanslı anasız babasız sevgisiz yetişen nice çocuk var onlar ne yapsınn offf off hayat işteeee:gitme:
allahıma hergün şükrediyorum sağlıklı bir evlada sahibim beni seven ve sahip çıkan bi eşe sahibim daha ne istenir ki...

yasminim yeğenine tekrar geçmiş olsun canımm acil şifalar diliyorummm..
miniğim emiralpe de geçmiş olsun şu geçiş dönemi mahvediyor bebişlerimizi,atlatır inşallah kuzucuk...
beyazmeleğim bende alacağım bi babet taba rengi istiyorum birde grii giresuna gittiğimde süper modeller vardıı ama biraz pahalıydı bide yağmurla bakamadım yaaa
3-4 nisan gibi trabzona sınava gidicem orada daha çok çeşit var bende ordan alıcam inşallahhh
sende annneni kandır aldır vallahii .....

tsk ederım arkadaslar
kuzum hasta olunca kolum kanadım dusuyor sankı
esımın de sesı cok kotu gelıyor ve aksılık bu ya sozlesme yapmam gerektıgı ıcın bırakıp gıdemıyorum ısyerını

bırazdan cıkarız dedı esım sanırım benı beklemeden goturecek
o da keyıfsız oldugundan bırsey soyleyemıyorum da
sanırım hafta sonu mıafırlerımı ıptal edıcem kuzumla ılgılenmek ıstıyorum
yavrumun sesı cok kotu cıkıyor mafoldumben

E tırtıklayacak anne var yanında ne duruyorsun hemen tırtıkla alışverişe başla:)))

evet bakalım umarım yapacağım duygu sömürüleri işe yarar kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin gülizim bi daha genç olmayacağız tabi aman borçlar bitsin fazla açılmayalım şöyle böyle derken günler gelip geçiyor hakkaten zaten yine çok abartılı şeyler yapmıyorum bakalım artık
aydın'da görüşsek iyi olurdu valla, ama siz hafta sonu glirsiniz biz de hafta sonu çalışıyor oluruz mümkün olmaz, 23 nisan falan olsaydı herkesin aynı anda tatil olduğu o zaman olabilirdi
hatta benim 23 nisanda İzmir'e bile gidesim var ama şimdiden plan yapmıyorum yaptımmı kalıyor çünkü gidemiyorum
bak geldiğinizde Aydın'a nazilliye geçiversenize akam yemeğini yeriz bizde biraz otururuz burdan gidersiniz altı üstü 40km daha fazladan gitmiş olacaksınız sorun olmaz zaten yollar duble yol otoban gibi basar gidersiniz haa ne dersin

tabi canım kesinlikle bende diyorum allaha ne kada şükretsek azdık, sağlıklıbir evlada sahibiz huzurlu bir ailemiz var şükürler olsun diğer şeyler ayrıntı o kadar da olsun yani napayım
maşallah benim yağmuruma çocuklar çok seviyor öyle anne-baba birarada

benimki de atatürk'ün resmine bakıp atütü diyor demiştim yaa dün Tv de dersimiz atatürk filminin reklamı vardı halit ergençi görmüş orada atütü atütüü diye bağırıyor birde onun üzerine Vatanımızı kurtardı diye falan söylettim öğrettim, şimdi vatanımızı kim kurtardı oğlum diyorum atütü diyor kaydirigubbakcemile3

bencede hayatım boşver misafiri falan oğluşunla ilgilen, kocişinle ilgilen şimdi ikisininde sana ihtiyacı var kesinlikle

bi taşıyıcı da bizde.annem su almış geçen gün.biz 3 damacana birdena alıyoruz zırt pırt bitiyo diye.annem birinin yuvarlayarak taşıdım mutfağa diyo bi geldim diyo mutfak kapısına kadar itmiş diğerini:)) şaşırmış kadın onu almış götürmüş bizim ki diğerini itmiş getirmişşş:))) mutfak dolabının altında bulaşık teli var onu alıyo plastik kapları ters çevirip kıçlarını ovuyo.sonra herşeyi yerlerine güzelce koyup kapattiiim yapıyoo.ya o kadar akıllılar ki ben resmen hayret ediyorum.iş yapmaya bayılıyo.ona yeterki bi iş ver.sütünü dökmüş yere biberondan oturduğu yerden ıhh ıhh diye bana sesleniyo bi kahabat yaptım anne der gibi.baktım döktüm mü niye yaptın çabuk sil onu dedim.Hemen koştu mutfağa selpağı gösteriyo kopardım verdim gitti bi güzel sildi:))))bende onu aldım her yerini yedimm bi güzel

yasmin burdamısın çok geçmiş olsun tekrar canım.size bi karaya vurmuş fok balığı resmi göstereyimmi keyfiniz yerine gelsin:))

anamm ne kadar tombullmuş yaa.o zamanlar öyle gelmiyodu ama:)) burası da sinop bu arada.temmuz başı gitmişizz meğerr

kızlar herkese merhaba yazılanları cok bı okuyamadım ama yasmınım acıl sıfalar dılıyorum oncelıkle.hasta bebıslerımız ve annelerı varsa herkese acıl sıfalar dılıyorum.bırde hayırlı cumalar dılıyorum.bır kac zamandır gıremedım mıgrenım tuttu rahatsızdım ıse bıle zor geldım gıttım.dun mysevercım kargonu yolladım cnm.ınsallah begenırsın cnm.bırde kargoyu verdıkten sonra ogluma bır tam ortapedık ayakkabı aldım mertın ayakkabıya karsı bır alerjısı var kızlar gıyme ıstemıyor zaten olmadı yagına da ama normaldede gıymek ıstemıyor ayakkabı.ayakkabıyı gıydırınce yurumuyor.su patık tarzı ayakkabılardan gıyıyordu ama sımdı kuculduler ne ypacagımı sasırdım bende.

iyi yapmışsın derinim yemek lazım bunları bu kadar akıl fazla biraz kaydirigubbakcemile3

yasmin burdamısın çok geçmiş olsun tekrar canım.size bi karaya vurmuş fok balığı resmi göstereyimmi keyfiniz yerine gelsin:))

anaaam kuzuma bakın hele maşallah hakkaten baya tombulmuş, fok balığı demişin valla tam bulmuşun kaydirigubbakcemile3

Derinim, Yağmurum teşekkür ederim...

Derin eğer karşılaşırsak Sinopta darılmaca, kızmaca yok.Isıracam Buğrişkoyu.Bak anlaşalım peşin peşin...

geçmiş olsun canım sana da mgren zor olur
allah allah ama giymesi lazım artık çünkü yürümeye başladılar evde değilse bile en azından dışarıda giyse yeter

gecen gun asagıya ındırdım.elımden tutup yurudu soylene soylene tabı.sonra parke taslarının arasından az bır ot mot cıkmıs onu gorunce durdu ıııııııhhhhhh dedı bır daha da yurumedı.

Yağmurcum hoşgeldin.Yaz geliyor sandalet filan giydir belki o şekilde alışır.Şöyle çok hafif bir sandalet al.Bir de öyle dene bakalım.

günaydın arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar

bugün izmir yaz gibi yazlık bile giyilir evde oturasım yok malesef ama evdeyim :sinifsinif:

yasmincim hem oğluna hem yiğenine geçmiş olsun inşallah hemencik iyileşirler

miniğim seninde eşine ve oğluna geçmiş olsun bakalım doktor ne dicek bizide haberdar et sanırım bu aralar salgın var

meleğim
çalışan kadınsın bak bu ayki haline al bebeşim senden değerlimi gençsin güzelsin yaa bende çalışıyorken nasıl alışveriş yapardım işten ayrıldığımdan beri kendime tek parça bişiii almadım

yaa ayakkabımıda çalmışlar kapoının önünden gitti adidaslarım ayy nasıl allcam şimdi çok sinirlendim

lavişim bende kendimi çok şanslı hissediyorum allaha çok şükür sağlıklı evladım var diğeri de yolda onunda sağlıkla doğduğunu göreyim benden mutlusu yok eşimde beni seviyor sağolsun

yağmurcum geçmiş olsun canımm..
meleğim çok iyi olurdu..yemeğe falan değilde şöyle bi kahve içmeye uğrayabiliriz belki...ama kesin bişi diyemem şimdiden..eşime sormam lazımm..birde belki bizimla kardeşimde gelecekk..onunda alacakları varmışş..onun için uğrayamayabiliriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…