2008 Kasım Anneleri

Yağmurcum hoşgeldin.Yaz geliyor sandalet filan giydir belki o şekilde alışır.Şöyle çok hafif bir sandalet al.Bir de öyle dene bakalım.

cnm bende ole dusunuyorum cunku ıkı hafta sonra felan adanya gıdecez orada sıcaklamıstır ıyıce.ınsallah sorun cıkarmaz...

sagol bebısım...

ya cnm bende bebekken cok bebe panduflarından gıydırdım ama buraya geldık gelelı evın ıcınde gıydırmedım cunku evde halıfleks var.adandakı evımde ayagından ayakkabıyı eksık etmezdım.sanırım unuttu ayakkabı olayını burda bır tek dısarı cıkınca gıydırdım.o da hafta sonları felan.

deneyecem cnm ınsallah sorun cıkarmaz...

valla ayakkabı işi ilginç hakkaten.demek alışmadığı için yapıyo.bu sene yazın dışarılarda koşup oynacaklar ya alışır o merak etme.

cnm burda o da sıkıntı ne bır park var ne bır bahce dogru durust.adanada evımın onunde park vardı bebısler ıcın bır de kum havuzu vardı.sımdı orda olsak atardım ıcıne debelensın dursun.ama burda ımkan yok mafoldumben

derincim daha nasıl diyet olacakk..açlıktan ölcen yokksaa..ben son zamanlarda boşladım yaa...canım deli yemek yemek istiyoo..hele tatlılara hiç dayanamıyommm...

meleğimmm konuşalım , karalaştıralım canımm..bende anlamadım bu nasıl diyet canımmm..:))))

krikotesimm..keşke şöyle azıcık bahçesi olsaydı..iyi geirdi sanada merte de, hatta pıtırcığıda :)))
demek dışından görülüyoa artıkk hareketlerii,,, ooo büyümüş bu pıtırcıkkk :====)))

benim kızda öyle yağmurcumm..hiç yürümek istemiyoo..arada yürüsün diyomm..arabasız çıkarıyomm..marktlere girdikmii...alışveriş arabalarına binmek istiyo hanımm...:)))

evde ayakkbı giydirme demişti doktor bana zaten de giymiyo.ama dışarı çıkoruz dediğimizde ilk lafı ayakkabooo oluyo.)

derincim allah allah demekki yavaş kilo veriyorsun hemen atamıyorsun istikrarı bozma biraz daha devam et bakalım diyet çikolataları falan oluyor eti formun falanda var onlardanyee en azından biraz yatıştırır

yağmurcum alışır zamanla,seninki sadece ayakkabıdan değil azıcıkta tembellikten

gilizim tmm canım siz ayarlayın bize bildirin

krikocum benimki çıkıyor yalpalaya yalpalya düzgün çıkabilmesi için iki elinden de tutmam gerek o zaman çıkıyor
yakınlarda bir park falan olsaydı iyi olurdu

haklısın melegım kıme cektıyse ma bana cekmedıgı kesın delikafadulden
ben acayıp tez canlıyım valla.

benimki de tam tersi ne arabasında durdurabiliyoruz, nede sepette ille üyürüyecek hatta koşacak iki dakka otursa totosuna diken batıyor benimkininde

dün akşam kınaya gittim o nu götürdüm.önce bi etrafı olanı biteni inceledi.alışma evresi geçirdi.sonra meyvesuyu kutularından ev yaptı.artık tmm dedi başladı aşağı inecem demeye.neyse tutablirmisin indi.bende peşinde bi o yana bi bu yana koştuk durduk salonda:)) deli gibi

selam bayanlar beni merak eden oldumu acaba
nerde bu karı öldümü kaldımı yaşıyomu koca gün girmedi şayet yaşıyosa ne alemde diyen hıı
sempatiksalakcinni

evde ayakkbı giydirme demişti doktor bana zaten de giymiyo.ama dışarı çıkoruz dediğimizde ilk lafı ayakkabooo oluyo.)

niye ki acaba zararı filan mı varmış benimki ayakkabısız yürüyemiyo ya benim evin heryeri laminat kayıyo ya hep hop kafayı vuruyo çoraplarla nasıl yürütüyorsunuz düşmüyomu sizinkiler

altı kaydırmazlı çorap olmadan benimkide çok kayıyor.sürekli ayağında onlardan var hem içi havlu sıcak tutuyor.içinide ince bi çorap giydiriyorum ben.sürekli yerde oturuyo çünkü.doktor öyle dedi işte.ayağı kendi kendine bırakın ayakkabı giyerek gelişimini kısıtlamayın dedi.her gittiğimizde yürüyüşüne basışına bakar.çok ii diyo şimdilik.

evde imkan yok ayakkabı ile durmaz.hele öyle taban asla giymiyo alışmadı çünkü yağmur gibi.ama bi tane next baby den bi patik gibi bişey almıştım penyeden bağcıklı yine.onu severek giydi.eskitti bile:)

bendede vardı o çoraplardan 19 nümero ama küçüldü birdahada bulamadım lcw vardı galiba bi bakıyım yine oraya benimki ayağında çorabı tutmuyor ama çorapları çıkartıp ayağını ağzına götürmeye çalışıyor kaydirigubbakcemile3 parmaklarını yiyior kuşum

next kapandı izmirde bebekken doğmadan önce hep ordan almıştım herşeyini mert 8 aylıktı kapattılar istanbulda varmı çok kaliteli malları var ben çok seviyoum next i

ben geldım
kuzumu doktora goturduk esım benı de aldı gıderken
oncelıkle alerjık bır bunyesı oldugundan ve polen mevsımınde oldugumuzdan oksurugunu tetıklıyordur dedı
hazırana kadar hıc bırakmamamız gereken alerjı surubu verdı
hafıften bogazı kızarmıs ama alerjık bunyeyle azı dıslerının gelıyor olması atesıne huysuzluguna sebeb dedı
hırıltısı onemlı degılmıs korkulacak bır sey yok dedı

bır antıbıyotık, bır alerjı surubu ve her ıthımale karsı pedıfen yazdı
boyu kılosu yerınde dedı korkmayın dedı gonderdı
bende cok oyalanmadan ve yıne ac karnıma ısıme gerı dondum
bır an evvel bıtırıp kuzuma kavusmak ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…