2008 Kasım Anneleri

çilekcim sana da geçmiş olsun aynı sorun bende de vardı ama ben
doktora söledim şurup verdi sorun kalmadı sende söleseydin keşke

çilekcim sana da geçmiş olsun aynı sorun bende de vardı ama ben
doktora söledim şurup verdi sorun kalmadı sende söleseydin keşke

saol hayatim ama ben gaz sorunu yasamiyorumki..anlamiyorum neden öyle oldugunu.

julininde dedigi gibi sanirim Deniz Bey cekiyor kendini asagiya.olmazsa bu gittigimde

söylerim bende doktoruma..en azindan bi baksin neden öyleyim,.

kalimero geçmiş olsun inş uzun sürmez bir an önce geçer

çilek canım rennine dıo şurup verdi dr bana çok da iyi geliyor gün içerisinde istediğin kadar içebilirsin
hiç bir zararı yok dışarıya dahi çıkarken yanımdan ayırmıyorum çantamda yedek duruyor mutlaka öncesindede zaten gastrit olduğu için 6. ay dan sonra çok fazla yanma ve ekşime olmuştu şuruptan sonra çok iyi geldi kullanabilirsin geçmiş olsun

yine aynı sorun database error

alla allaa yazdığımı yollayamıyorumm yaaa

darc gerçekten sorun oluyor evde rahatımda dışardayken mecburen normal wc ye girmek zorunda kalıyorum ve çok zorlanıyorum allahım eskiler ne yaparlarmış acaba bizmi çok nazlıyız anlamıyorum kii

kalimerocum acaba bakteri filanmi degistiki vücudunda?

bılmıyorum ne oldugunu ama hıc ıyı degılım onu bılıyorum
mıde bulantısı, yanma ve kasık agrısı seklınde seyredıyor su an
tabıı her 15 dk da bır tuvaletteyım ve alaturka tuvalet var su ısyerınde sıkıntımı sen dusun

bıraz daha bu sekılde devam ederse esıme aynı ılacı kutusuyla ıcırmek suretıylen ıntıkam almak gıbı haın planlarım var

bende gaviscon kullanıyorum iyi geliyor
ama benim 4. ve 5. ayda çok olmuştuu mide yanmam şimdi şükür hiç birşeyim yok
nazar değmesin tek sıkıntım sağ bacağımın kasması ve sıcak hava

kalimerocum geçmiş olsun canım.bazı hamişlerde mide yanmasının yanı sıra bulantıda oluyomuş..bende de geçenlerde olmuuştu ve bikaç kez çıkarttım..rennie bu şikayetleri hemen gideriyo..
bide yağlı ve baharatlı yiyeceklerden uzak dur canım..

kızlar ya benim hergün midem ağrıyor şimdi yine çok ağrıyor ne yapacağım ben bilemiyorum yanma falan değil ama kesinlikle ağrı bu herhalde oğlum midemi iyice sıkıştırdı o yüzden olsa gerek o ağrı hisside bana hava sanki çok soğukmuş gibi ayrıca bir sıcaklık bastırıyor bıktım sandalye tepelerinde oturmaktan yaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar benimde başka bi derdim var. Yürürken sanki altıma kaçırcak gibi oluyorum bazen. Özellikle sabahları işe gelirken. İş yerinde de oluyo aslında. Kasıklarımda acayip bi baskı var. Böyle şeyler olan varmı?Haftasonu doktora gideceğim ama sorarım artık.

derinxbycım canım o normal bişey ben sormuştum bebiş idrar torbasına baskı yaptıgı için oluyormuş bazen hapşurdugumda falan altıma kacıracam diye ödüm kopuyo valla özellikle iş yerinde

derınxby aynen bendede oluyor hatta evden cıkmadan oncee kac kere lavaboya gıdıyorum bırsey yok gerı kapıya yonelıyorum
kızlar sıcaklar cok kotu yapıyor benı yaa dayanamyorum
hurrıyett gazetesının haberını okudunuzmu 21 haftalık dogum yapmıs kadın bebegıyle vedalasırken elını tutmus bebek sımdı buyumus kocaman olmus cok etkılendım

offf acilen gidip su mide icin ilaci sorucam doktora..versin banada bisiler..

simdi bi arkadasimla konustum,o hamileligi boyunca pirinci haslayip suyunu icmis

midesine cok iyi geliyomus..iyyy ben dinelrken fena oldum ama sizde duyun istedim ondan yazdim.

ay ewt şimdi bende baktım o habere gercektende mucize ne güzel bi fotogtaf annesinin elini tutması bende tutmak istiyom artık bebişin elini yaaaa:dance::dance:

ay ewt ya kucagımıza alıp mis gibi o güzel kokusunu içimize çekmeyi o minicik yanaklarından burnundan öpmeyi kucagımıza alıp sarılmayı nasip etsin allahım hepimize
o kadar cok merak ediyorum ki o annelik duygusunu herkes onun şu ankinden daha farklı bi duygu oldugunu söylüyo tabi yaşamayınca bilemiyoruz şimdilik....
allahım bir an önce tattırsın o duyguyu bize tamam hepimiz agrı sızı cekiyoz korkuyoruz belki ama yine de onları bi an önce kucagımıza almak için hepimiz can atıyoruz allahım nasıl bi mucize bu

Kalimero ve çilek ikinizede geçmiş olsun kızlar umarım bi an önce iyileşirsiniz.Ben sadece sıcaktan ve davul gibi şiş ayaklarımdan şikayetçiyim sabahları öyle acıyorki basamıyorum üstüne.Bu hafta serinleyecek diyolar umarım öyle olur:Saruboceq:

Ayy ya Polipe ben de eve nasıl gidicem onu düşünüyorum. Eski ayakkabılarımdan birini giymiştim bugün. Şimdi şişti, otururken hafif çıkarttım ve geri girmiyor ayağım. Rezil olucam valla bir ayağı kalksam, ne yapıcam ben :))) arkasına mı basıcam inşaat ustaları gibi :)))

çok yaşa valla bende okurken tam içimden diyordum inşaat işçisi gibi bas gitsin arkasına diyekaydirigubbakcemile3 yok ben birkere giydim 39 numaralarımdan birisini töğbe ettim.(şu an 41 i buldu galiba) dün işyerinde temizlik kovasını doldurup masanın altına soktum masamın altı görünmüyor sağı solu kapalı.Görsen beni arada bir terlikleri çıkartıp ayağımı sokuyorum ama nasıl kendimden geçiyorum :roflol:Allahtan kimse farketmedi akşama kadar cıp cıp yapıp durdumkaydirigubbakcemile3

kızlar mıde bulanması sıkayetım aslında hamılelıkten kaynakmıyor bence
cunku aklı evvel kocacım kabızlık sorunu yasayan bana karnımda cok sert dıye kan ılacımla bırlıkte vıtamın ılacı dıye kabızlıga ıyı gelen sokturucu ılac vermıs
bundan sonra haberım oldu cunku doktor daha evvel ıhtıyac halınde kullanırsın dıye vermıstı ama ben sıddetle kullanmayı reddetmıstım
tabıı bu ılac benı sureklı tuvalete tasıdıgı gıbı yan etkı olarakta mıde bulantısı yaptı
hatta sık tuvalete gırıp cıkmaktan karın agrısı cekıyorum cunku ısyerı tuvaletı alaturka
ama aksama yemegıne musıl katıcam gorecek gununu kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…