2008 Kasım Anneleri

Ben de anlamıyorum ki bir gün Çilek senin dediğin gibi o kadar kocaman oluyorum ki yere eğilip bi çöp alamıyorum. Diğer gün sanki 4 aylık hamile gibi oluyorum. Sanırım gazın da etkisi var. Sende de çok gaz varsa belki o da hareketlerini çok skısıtlıyordur. Ya da gerçekten Deniz aşağı çektiriyordur :)

Ya kızlar wc işini napıyorsunuz bizim evde klozet yok ve zor oluyo.Ya yarın öbürgün sezaryan olursam ne olcak die kara kara düşünüyorum.
Eşimin ilginç dahiyane buluşları var yalnız bu konuda kaydirigubbakcemile3

Yaaa Dark ne zordur şimdi senin için. Ben evde falan rahatım ama dışarıda girdiğimde seninki gibi tuvaletlere giriyorum ve ölüyorum kalkıp otururken. Hayır bişey değil, senin son zamanlarında da tehlikeli. Ya şu eskiler napıyormuş, hayret ediyorum onlara ben. Ananem boşuna demiyor bana sen ne pimpiriklisin. Eskiden yaşasan ne yapacaktın diye. Bence eşinin dahiyane fikirlerini değerlendir canım.

canım geçmiş olsun kendine çok dikkat :teselli:

selam kızlar
nasılsınız? biz iyi uyumuşuz bu gece
ama dün yattığımda acayip bişey oldu oğlum herzaman ki gibi
gece kuşu kıpır kıpırdı bende elimi karnıma koymuş onu dinliyodum
bir anda sağ tarafta belime doğru ayağının biriyle öyle tekme attı ki
ben çığlık atıp elimi çektim hemen eşim şaşırdı tabi noluyo falan dedi
ama ben ilk kez bu kadar net hissedince korktum kızlar ya
yani garip bi duyguya kapıldım

sonra gece uykuya dalınca deliksiz uyumuşum

Dark bende bi yerde görmüştüm sandalyenin ortasını delip bi tas takmışlar lazımlık da olur büyükkce bi boya kovasıda o senin kaapsitenle alakalı:1rolleyes:tabi bu düzenek tak çıkarlı oturuyosun yapıyosun sonrada götürüp döküyosun oh mis gibikaydirigubbakcemile5

ay darkcım bende aynı sorunu yaşıyorum tuvalet konusunda biz dede yok ama gercekten cok zor oluyo işte
hele sezeryanlı dogum yaparsak ne yapacagız bakalım

Geçmiş olsun Kalimero çok soğuk su mu içtin acaba?

cok soguk ıcmedım dıyebılırım
her zamankı gıbı yedıklerım ve ıcdıklerımde bır degısıklık yok
ama sanırım esımın bana dun gece kandırarak ıcırdıgı su kabızlık ılacının etkısı olabılırmı dıye dusunuyorum
dun gecede sıddetlenmıstı sımdı de oyle oldu
hıc keyfım kalmadı ya mıde bulantısından

ya oda çok çalışıyor canım ya eve gelince de kıyamıyorum neyse lanet olsun diyorum aman
kalimerocum geçmiş olsun sanada güzelim ya dikkat et kendine

Gaz olsa anlardim julicim olsa feda olsun ogluma ama yokki

netim gitti ondan gecikti yazim heheh..

Darkcim cok zor olmali senin icin ya,bence esinin fikirlerine yogunlas istersen

cünkü son zamanlarda dahada zorlanicaz galiba..

kalimerocum acaba bakteri filanmi degistiki vücudunda?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…