2008 Kasım Anneleri

julicim ben masamın altına bi tane tabure alıp koydum ve otururken ayaklarımı üzerine uzatıyorum.artık hiç şişmiyolar..:1rolleyes:
tavsiye ederim arkadaşım..:1hug:

Offf yorgunluktan öldüm bittim.Ama iyi oldu.Ev eve benzedi azcık p
Süpürdüm,sildim tozları aldım,kocişe ayak masajı da yaptırdım ohh iyi geldi.

Julian öldüm gülmekten walla burda :)))
Ben onu düşünerek 41 numara ayakkabı aldım kendime.hani arıyordum ya en son babet buldum,özel yapımmış.Çocuk diyo abla aklında bulunsun beğendiğin bi model olursa yaparız diyo.Yok ya dedim benim ayağım 38 normalde şimdi hamileyim diye böyle dedim.Bidaha 41 e ihtiyacım olmaz dedim :)
Ben bide sabo aldım hafif ve spor duruyor.Onuda okula götürcem ayağım iflas ederse ayakkabıyı çıkarıp onu geçircem hemen.
Bide ben öğle yemeğine eve geliyorum ya mecbur ayakkabı çıkacak.Çıkınca girmezse diye de bi terlik edindim :) Sabo soğuk havadada idare eder kalın çorapla.bence birer tane edinin serin günler yakındır.

benimde midemde sorun oluyordu ama ben kurtuldum gibi Rennie aldım sonunda.
Bi kaç kere alınca şikayetimde azaldı.
İlaç kullanmayayım diyodum ama reflünün geri dönüşü yok kızlar.yemek borusunu yakmayalım sonra.
Eğer reflü şikayetiniz oluyosa ekstradan dikkat edin.Ekşime neyse de.

Azocum bende sınıfta masamın altına bi tabure saklamayı düşünüyorum :) Beni deşifre etmeyin sakın :)

Kızlar bebekler büyüdüğü için mide ve akciğere daha fazla baskı yapıyormuş aynı zamanda mesaneye de.Bu nedenle mide şikayetleri,nefessiz kalma,idrara şıkışma hissi çok oluyormuş.
Hepsi normal.Ama benim bazen bi tekme yiyorum kasığıma bağıracak gibi oluyorum.
Güçlendi bizim yaramazlar iyice.

kızlar benim ayaklarımda çok şişio ben 38 giyordum şimdi 40 numara ayakkabı aldım yaww
ne garip oda sağa sola yayılıyor ayaklarım çok çirkin oldu topuklu ayakkabılarımı ösledimm

Az kaldı Asorticim,doğumdan sonra en şık anneler biz olucaz merak etme :))
Bende bi özledim bi özledim şıkır şıkır giyinmeyi.
hep şişko kalcam sanıyorum bazen.

Kendime ikinci dönem göreve başlayınca gşyeceğim pantolonu bile aldım.İnşallah olur.40 beden aldım.Normalde de 38 giyiyorum nadiren 40 da giydiğim oldu.o yüzden 40 olsun garanti olsun dedim ama bilemiyorum artık? Ne olur ne biter?

kızlar günaydın ben çok kötüyüm dün midem ağrıyor diye söylemiştim sizlere akşam hepten beter oldum ve inanın acısından ağladım artık ayağımı sıcak suya sokmak bana hep iyi gelirdi midem ağrıdığında ayağım dayanmıyor sıcaklığına ama nafile banamısın demedi eşim gitti şekerli su yaptı bana iyi gelir diye içtim yok, ancak hafifletiyor gibi oluyor sonra yine artıyor ballı süt içtim iki kere yok, renii şurubumu içtim yok en sonunda sızmış kalmışım ama bir uyuyorum bir uyanıyorum sabaha kadar inledim durdum kızım bile yanımda yatıyor ara ara sesimi duyuyor ne oldu anne diye soruyor yine uyuyor yavrum o bile huzursuz oldu şimdide kahvaltıda peynir falan yemedim belki dokunur diye sıcak mercimek çorbası içtim aslında ağrı hala orda ama hızı yavaşladı biraz umarım artmaz bu kadarına razıyım ben ve birazdan işim gereği fabrikalara gezmeye gideceğim zaten bu programım olmasaydı işe gelmeye hiç niyetim yoktu bir ara midem delindi falan diye düşünmedim değil şimdi saatin biraz geçmesini bekliyorum doktorumu arayacağım belki başka bir ilaç verir bana yoksa dayanamayacağım

gunaydın kızlar

beklemek cok gecmıs olsun
ınsa allah korkutacak bır durum yoktur ama sen yıne de doktorunla mutlaka gorus bu kadar acı cekme

hıc uyuyamadım butun gece
agrım vardı huzursuz huysuz bır sınamekı oldum cıktım bu gece
esıme de kustum :dilcikar:
sımdı de armut gıbı sallanıyorum uykusuzluktan keske evıme gıdıp uyuyabılsemmm

günaydın kızlar!!!
nasılsınız?ben biraz yorgumun..2 akşamdır evde kayınvalidemle konserve hazırlıyoruz.1 kasa domates soydum:bbo:bide sıcaklardan hala geceleri uyuyamıyorum.dün gece üzerimde iç çamaşırlarım hariç ne varsa çıkarıp yatmışım.hayal mayal hatırlıyom.eşim sabah kalkmış gülüyo..akşam pijamayla yatıyodun; sabah bi kalktım bizim hatun soyunmuş diyo..kaydirigubbakcemile3
offf yaaa bitsede şu sıcaklar hepimiz bi nefes alsak:1shok:
bunun dışında iyiyim çok şükür..

beklemek geçmiş olsun canım.bencede ihmal etmeden hemen doktorunla görüş.belki çağırır kontrole..

Kalimero kız günyadın sanada herife küseceğin belliydi anam dün öyle kılıçları biledin yazık adama senin kötülüğünü istermiydi kaprisli hamiş seninaniknanik

Azo bende zorakide olsa biber kururttum hem yeşil hem dolamlık ama o kadar zoruma gittiki iki biberin içini oymakmirmirmirmirdolapta patlıcalar beni bekliyor 2 haftadır içinimi oysan doğrayıp kurutsammı şaşırdım hepsine üşeniyorum domates soymakda çok gıcıktır yaw:bbo:

günaydın kızlar...

beklemek geçmiş olsun canım.doktorunla bi görüş istersen..

ooh azo hanım pek bi hamarat gördüm sizi yavv..kurutmalar,konserveler..ben hiç yapmıyorum valla desem de inanmayın ..kurutma yapmıyorum onları annem kayınvalidem hallediyor sağolsun..ben de dolaba taze bamya koydum onu da eşimle ayıkladık..bu aralar bi de taze barbunya koyucam bulabilirsem..

polipe dolma işini ben dün gece hallettim ama sadece bugün akşam yemek içinsırnaşık şey.buyurun gelin beraber yiyelim...kuru çok seviyorum ben de..

Çitos sağol canım Konyalı olupda kurutma sevmeyen olur mu ne kocaboğazlıyızdır bizkaydirigubbakcemile5

hiç sorma canım ya..hem ne koca boğaz..canım bu aralar bi düğün pilavı istiyor ölüyorum valla..ben konyalıyım ama konyada yaşamıyorum..bu hafta sonu gelicem konyaya inşallah..bi pilav olsa da gitsemşakkıdışakkıdı eksik kilolarım var ya onları tamamlasam:tomato:

gunaydın hatunlar
beklemekcım gecmıs olsun senın kı reflu degıl bence mıden ıyıce agrı yapıyor gastırıt felan mı ldun canım ıhmal etme doktoruna gıt
azocum tek soyunup dokunen sen degılsın kaydirigubbakcemile3
bende kıslık bıber kuruttum buzluguma karnıyarık ve yemeklık patlıcan koydum bırde kıslık menemenlık yapabılsem ama nerde bılmıyorumkı kaynatılıyormus beceremem herhalde aynı yontemle buzluga koymayı dusunuyorumm gamyoncuiremsu

Bak bu son hafta ramazanda düğün falan olmaz.bu hafta yedin yedin pilavı.Nerden getirdin aklıma benimde canım çekti yoğurt çorbası naneli naneli ,bamya çorbası ekşi ekşi,pilav üstü kavurma yağlı yağlı,irmik helvası tell tell buz gibi zerde ay şişcek oğlumun cül cülü bu hafta bende bulayım bi düğün:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…