2008 Kasım Anneleri

ben bir ayı geçgindir rejimdeyim ve taaammmmm 2 kilo vermişim...ne komik değilmi kızlar..işte böyle rejim yaparım spora giderim ve ay sonunda bi bakarım ya 1-2 kilo yada hiççç..her rejimimin sonu hüsrandır..

arkadaşlar bebişleriniz oturup kendi kendilerine oyun oynuyorlarmı...
benimki hiç oturmuyor..oyuncaklarını sepetinden döküyorum gel oynuyalım diyorum 30 sn bile oturmadan kalkıyor ve ayakta oynuyoruz..oturma özürlü benim kızım:))

beyazmelekcim çok geçmiş olsun canım ya eylülde bizim yatak odasında ki pufa merak sardı o da
tam camın önünde duruyor gelip gidip çıkıyor ya korkuyor insan valla artık çook dikkat etmemiz lazım

evet canım artık çok tehlikeli herşey dikkatli olmamız gerek

ben bir ayı geçgindir rejimdeyim ve taaammmmm 2 kilo vermişim...ne komik değilmi kızlar..işte böyle rejim yaparım spora giderim ve ay sonunda bi bakarım ya 1-2 kilo yada hiççç..her rejimimin sonu hüsrandır..

canım demekki yavaş kilo veriyorsun işin zor ama pes etme

Nikon marka çitoscum.Hilal benimkinin dötünde bişey var oturamaz öyle.hatta otururarak oynayacağı zaman bile yer tuvalatine oturmuş gibi çömeliyo:)) o döt yer görmüyo valla.

slm kızlarrrrr nasılsınız yine mi rejim konuşuluo looo eee yaz gelio tutuştuk yinem : kendi adıma ben tutuşanlardanım
bende bugün evime gittim banyomu yaptım eşyalarımızı yıkadım astım biraz önce geldim anneme akşama doğru doğum günü partisine gidicez ardanın arkadaşına uff havada berbat hiçte hazırlanmak gelmio içimden akşam olması kötü oldu ama neysem dönerken kociş olucak yanımda o açıdan ii olucak ee sizden ne haber

beyazım geçmiş olsun eymene
piroşta koltuklara çıkmaya bayılıyor geçende düştü bişey olmadı allahtan kaldığı yerden devam etti

hilalim piroş çok güzel oynuyor oturup ama ben odadan çıkınca peşimden geliyor bazen, genelde oturur oynar sıkıldımı kalkıp bi turlar oda da değişik oyuncaklar arar:)

bu arada Nazlımeleğim senin Kaan'a bulduğum kız vardı yaa hıh işte o kızın anne ve babasına Kaan'ın birkaç resmini gösterdim onlarda çok benzettiler
oğlumuz ne iş yapar içkisi kumarı var mı diye soruyorlar :roflol:

sedoşum hoşgeldin canım partiler martiler iyisiniz valla

Eymen'de oturarak oynar bazı oyunlarını öyle çok uzun süre olmasada o kitabımızı oturur okuruz tv yi açar kendi cd si var içinde onu açar gider biraz arkaya oturur izler ama dediğim gibi uzun süreli olmaz olsun yine de biraz o dinleniyor biraz da biz

Kız Beyazmeleğim varya on parmağında 20 marifet var.Maşallah canım ya.Çöp çatanlıkta da 1 numarasın adultlukta olduğun gibi:))

Sedoşum hoşgeldin.Vücut mis gibi.Giyin şıkır şıkır yıvrım git işte partiye:)

ayy nasıl oturtup oynatıyorsunuz ya benim ki yanında olsamda başımda bekler ancak ikimiz oturup oynarsak yoksa yok delüü

Kızlar size bomba gibi bir haberim var.Hamileyim şok oldum ya hiç beklemiyordum başka hamile varmıydı krikitos hamileydi.Allah nasip ederse yine Kasım bebeği oluyor.Dua edin benim için Allah hepimize sağlık güç versin.Kızlar ya sizlerde yapın 2.yi beni tek bırakmayın bereber büyürler sonra daha yapmayız işte :)

Seyra inanmıyorum ya.Çok sevindim.Sağlıkla doğur, Allah kolaylık versin canım.Face de pek aktif değilsin demek bundanmış.Tebrikler canım..

ve bütün çamaşır deterjanı kutum yerde yani deterjanlar bi tarafta kutusu bi tarafta heryer battı yaa offffffffffff iki dakika bırakmaya gelmiyor gerçektende

ayyyyyyyyy yasminim sağollllllllllllllllllll çıkamadım son kez bakiiim dedim yorumlara
seyraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmm hadiiii gözün aydın şekercim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kasım annelerinden
krikitos
dilekgökgözlü
veeeeeeeeeeeeeeeeeeee
SEYRAAAAAAAAAAAAAAAAA :d:d:d
YOKMU ARTTIRANNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…