- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #68.441
Kız Beyazmeleğim varya on parmağında 20 marifet var.Maşallah canım ya.Çöp çatanlıkta da 1 numarasın adultlukta olduğun gibi:))
Sedoşum hoşgeldin.Vücut mis gibi.Giyin şıkır şıkır yıvrım git işte partiye:)
ayy nasıl oturtup oynatıyorsunuz ya benim ki yanında olsamda başımda bekler ancak ikimiz oturup oynarsak yoksa yok delüü
Kızlar size bomba gibi bir haberim var.Hamileyim şok oldum ya hiç beklemiyordum başka hamile varmıydı krikitos hamileydi.Allah nasip ederse yine Kasım bebeği oluyor.Dua edin benim için Allah hepimize sağlık güç versin.Kızlar ya sizlerde yapın 2.yi beni tek bırakmayın bereber büyürler sonra daha yapmayız işte :)
Çitosum MSN kapalı mı???
merhaba kızlarr
rejıme bende basladım derıncımm dun su montı amcanın sayfasındaydım sende okuyordun gordumm sımdılık yavas olarak sonra hızlandırıcam 68 kılodan 60 olsam cok ıyı olacak
seyracımmm hayırlı ugurlu olsunnn
Çitosum MSN kapalı mı???
seyracım hayırlı olsun yeni mercimeğimiz
çok sevindim sağlık sıhhatli bir hamilelik geçirip sağıkla kucağına almayı nasip etsin ,Allah
darısı diğer isteyenlere hamileleri üçledik yokmu artırannn
yasminde 4.olucak bakın görün puhahhahha
çitos benimki süpürge gibi yerde ne varsa ağzına atıyo.hatta bi yerde sessizce eğilmiş bi şekilde senin gözlerine bakıyorsa kesin ağzına bişey vardır.hayır yapma diyorum yaa hoşuna mı gidiyo nedir anlamadım.ben telaşlanınca hızlıca çiğneyip yutmaya çalışıyo.güzellikle git ağzındakini babaya ver diyorum bazen yiyo bazen onuda yemiyo.valla nohut fasulye aktarma işi şu an için imkansız.eşim küçükken çok yaramazmış kaç kere nokut kaçırmış burnuna.ona benzedi bu veledim galiba(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?