2008 Kasım Anneleri

aaaa seyracım gözünaydın yaaa maşallah ne hızlısınız yaa bu haberleri aldıkça iştah yapıyorum kendime zuhahaha

Tebriklerrrrrrrrr seyraaa allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etisin.biz önce zayıflayaalım da sonra yaparukk yoksam allah muaaafazaa 1000 kilo olurukk

ayy asorti arada benimde aklıma geliyo o dediğin deterjan kutusunu boşaltma işi.gidip dolabı açıyo çünkü gerçi hep peşinde biir oluyo ama bi anda onu devirebilirrr yanii

Benim oğlum da öyle pek uzun süre oturup oyun oynamaz.Ama değişik oyunlar oynamaya çalışıyoruz.O zaman 15-20 dk oyalanıyor.Bir kaptan diğerine mercimek,nohut filan aktarmak gibi.Googleda montessori diye aratırsanız bunlarla ilgili bir sürü blog var annelerin değişik oyunları paylaştığı.Oldukça keyifli.Tavsiye ederim.

seyracım tebrik ederim çok sevindim canım yaaa
bu arada hem cumartesi hem de pazar trabzondayımmm
ama yağmuru pazar günü getircem büyük ihtimal
görüşelim miiii:)))
bu arada özelden tekrar numaranı yollar mısın canımmm

seyra hayırlı olsun canım..allah tamamına erdirsin inşallah..sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirmeni ve kuzuşunu sağlıkla kucağına almanı nasip etsin allahım..

ay yasminim o olaydan sonra o arkadaşlarla çok görüştüm bir türlü aklıma gelmemişti, az önce msn de görüşürken aklıma geldi hemen bağladım olayı kaydirigubbakcemile3

ayy nasıl oturtup oynatıyorsunuz ya benim ki yanında olsamda başımda bekler ancak ikimiz oturup oynarsak yoksa yok delüü

canım bende oturuyorum yanında ben gidersem eğer çizgi filmine falan çok dalmamışsa hmen gelir peşimden

merhaba kızlarr

rejıme bende basladım derıncımm dun su montı amcanın sayfasındaydım sende okuyordun gordumm sımdılık yavas olarak sonra hızlandırıcam 68 kılodan 60 olsam cok ıyı olacak
seyracımmm hayırlı ugurlu olsunnn

ay canıım çok sevindim inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına ikinci hamişimiz de sen oldun çok sevindim

Çitosum MSN kapalı mı???

evet çitosum neden kapalı :uhm:

seyracım hayırlı olsun yeni mercimeğimiz
çok sevindim sağlık sıhhatli bir hamilelik geçirip sağıkla kucağına almayı nasip etsin ,Allah
darısı diğer isteyenlere hamileleri üçledik yokmu artırannn
yasminde 4.olucak bakın görün puhahhahha

çitos benimki süpürge gibi yerde ne varsa ağzına atıyo.hatta bi yerde sessizce eğilmiş bi şekilde senin gözlerine bakıyorsa kesin ağzına bişey vardır.hayır yapma diyorum yaa hoşuna mı gidiyo nedir anlamadım.ben telaşlanınca hızlıca çiğneyip yutmaya çalışıyo.güzellikle git ağzındakini babaya ver diyorum bazen yiyo bazen onuda yemiyo.valla nohut fasulye aktarma işi şu an için imkansız.eşim küçükken çok yaramazmış kaç kere nohut kaçırmış burnuna.ona benzedi bu veledim galiba(

ne üçü bee krikitostan sonra ikinci değil mi kim var başka

Batu da öyle ağzına atar herşeyi ama biz bu oyunu oynadık ve bir iki kere atmaya teşebbüs etti müdahale ettim bir süre sonra unuttu.Ama çok sevdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…