2008 Kasım Anneleri

bu arada kızım tam 17 aylık oldu bugun yuppiiiiiiiiiiiiiiiii
eylul bazen kendı basına legolarını takar yada arabasını surer (evettt ınanamadınız demı benım kızım arabayla oynuyor bebekle oynamıyorkaydirigubbakcemile3) bazende elımden tutup yere otuturur beraber oynarız

Valla olmadım ama zannetmemeyvahedigeldismile

tebrik ederiz Eylülcüğümü

İnandım canım.Çünkü benimkide tencerelerle oynuyor:roflol:

evt ıcırcım baktım o diyete uygulayabildiğim kadar yapacam.mesela şu an acımdan ölmek üzereyim.midem kocamanmış benim galiba.sabah şekersiz çay azcık peynir le domates salatalık yemiştim.öğlen 3 köfte az salata ve yoğurt.3 de 1 elma yedim:ama açımm

tesekkur ederım kızlar
sabah hafıf kahvaltı yaptım oglen ve aksam ekmek yemıyorum sımdıde yesıl cay ıcıyorum artık emzırmeyı bıraktımm daha cok dıkkat etmem lazım cunkı emzırmeyı bırakınca verılen kılolar gerıalınabılıyormus lımonlu sıcak su aksam bundan da ıceyımmm bakalımmm

derıncım ben yaklasık ıkı haftadır felan ekmegı kesmıstım ondan pek zorlanmıyorum benım tek sıkıntım spor yapamıyorum ve ıs yerınde oldugum ıcın yemek derdım var o yuzden dıkkat etmelıyım su 8 kıloyu vermelımm

ıcırım ya ben normalde ekmek yemem ki zaten.sabah sadece o yüzden değil benim derdim.şekerim düşüyodu sürekli bakalım şimdi şeker hiç yemiyorum korkmuyorum da bişey olmaz inş.ömrümde ilk kez diyet yapıyorum:S

cıtosum sımdı emzırmeyı bırakınca antıbıyotık kullanın dıyorlar (googuslerdekı agrı ıcın herhalde) sonra ben arastırdım sonrakı bebege sut olmaz dıyorlar bu konuda ne dıyorsun yawrumm ??? :uhm:

ıcır o dediklerin ne kadar saçma ve yanlış şeyler yaa.neden antibiyotik kullancan+bi dahakine süt olmaz ne demekmişş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…