2008 Kasım Anneleri

Canım şaka yapıyorum.Hayırlısı olsun, Allah gönlüne göre versin..

Gülizim benim hayalimde öyleydi.Kısmet işte(

Beyazmeleğim sendeki güzellik bende olsun 10 tane arabayı feda ederim tontişim:)
sen susklava:..olur zamanla..kocişin sana yalıda alır villada...

ayy aynen boshayallersmile
bigün hepimize inşallah meleğimmm:asigim:

ayy canım ben paralarımı seks shoplarda yemesem oto galerim olurdu şimdiye ama işte ahh ah :roflol:

Gülizim sana da iyi tatiller..

Beyazmeleğim bi önlük, bi jartiyer ne kadar eder ki..Bilmediğimiz bişiler mi var, pahalı şeyler yani:)))

Ayy çok sıkıcı bir hafta sonu beni bekliyorrrrr..Koca nöbetçi ,anne baba yanımda değil((

Gurbette ömrüm geçecek(17 yaşından beri annemden ayrıyım(Çok içlendim..

Gülizim sana da iyi tatiller..

Beyazmeleğim bi önlük, bi jartiyer ne kadar eder ki..Bilmediğimiz bişiler mi var, pahalı şeyler yani:)))

yooo onlarla biter mi tabi başka şeylerde var, ee birde bir tane almıyon ki çeşit çeşit alıyon tabi gidiyor paracıklar :roflol:

Deli kadınnnnnnnnnnn:)))olsun canım o da iyi bir yatırım..Hatta daha zevkli bir yatırım:)):roflol:

ehehe baya zevkli kaydirigubbakcemile3

Ayy çok sıkıcı bir hafta sonu beni bekliyorrrrr..Koca nöbetçi ,anne baba yanımda değil((

Gurbette ömrüm geçecek(17 yaşından beri annemden ayrıyım(Çok içlendim..

ee sen gelseydin bari buralara atla uçağa gel hadi gayet eğlenceli bir hafta sonu geçirelim

Çitosum araba kullanmayı biliyosun, çık gel anasını satıyım:))Gezeriz, alırız bebeleri de..

Ah keşke söylendiği kadar kolay olsaydı gelivermek ne güzel olurdu.Gezerdik,laflardık.Ayrıca yamin hanım önce ben seni çağırmıştım hiç üzerinde durmadın amaCADIARZU

bu arada bir dip not geçmeden edemeyeceğim seks shop'a hayatımda hiç gitmedim gitmek isterdim o ayrı ama gidemedim çok utangaç bir yapım olduğu için bilirsiniz :kedi:

seks haatım için aldığım ürünler oldu elbet, iç çamaşırı,gecelik,jartiyer vs... onlara da öyle aman aman paralar gitmiyor giden parayla araba değil anca bir lastiğini alabilirim kaydirigubbakcemile3

Çitosum biliyorum otobüsü, benim arabam yok, 4 sene şehirlerarası, 12 senedir şehiriçi seyahat ediyorum. Ama bebeyle özellikle Anıl gibi bi bebeyle düşünemiyorum(

Canlarım ben çıkıyorum .Koskoca oğluşumla başbaşa bi hafta sonu beni bekliyor.Allahtan yavrukuşm var can dostum benim o..Öpüldünüz iyi tatillerrrrzemuszemus

ahhh ahh yasmınımle aynı sehırdeyız bız bıle bulasamıyozz havalar ısınsın ortak bır mekanda bulusalım yasmınım gencılık parkında bulusup ask tazeleıyelımm kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…