- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #69.621
sen susCanım şaka yapıyorum.Hayırlısı olsun, Allah gönlüne göre versin..
Gülizim benim hayalimde öyleydi.Kısmet işte(
Beyazmeleğim sendeki güzellik bende olsun 10 tane arabayı feda ederim tontişim:)
ayy aynen boshayallersmile
bigün hepimize inşallah meleğimmm:asigim:
ayy canım ben paralarımı seks shoplarda yemesem oto galerim olurdu şimdiye ama işte ahh ah :roflol:
ayy aynen boshayallersmile
ayy canım ben paralarımı seks shoplarda yemesem oto galerim olurdu şimdiye ama işte ahh ah :roflol:
Gülizim sana da iyi tatiller..
Beyazmeleğim bi önlük, bi jartiyer ne kadar eder ki..Bilmediğimiz bişiler mi var, pahalı şeyler yani:)))
Deli kadınnnnnnnnnnn:)))olsun canım o da iyi bir yatırım..Hatta daha zevkli bir yatırım:)):roflol:
Ayy çok sıkıcı bir hafta sonu beni bekliyorrrrr..Koca nöbetçi ,anne baba yanımda değil((
Gurbette ömrüm geçecek(17 yaşından beri annemden ayrıyım (Çok içlendim..
Çitosum araba kullanmayı biliyosun, çık gel anasını satıyım:))Gezeriz, alırız bebeleri de..
yooo onlarla biter mi tabi başka şeylerde var, ee birde bir tane almıyon ki çeşit çeşit alıyon tabi gidiyor paracıklar :roflol:
ehehe baya zevkli kaydirigubbakcemile3
ee sen gelseydin bari buralara atla uçağa gel hadi gayet eğlenceli bir hafta sonu geçirelim
Ah keşke söylendiği kadar kolay olsaydı gelivermek ne güzel olurdu.Gezerdik,laflardık.Ayrıca yamin hanım önce ben seni çağırmıştım hiç üzerinde durmadın amaCADIARZU
Canlarım araba kullanmayı bilmiyorum.Yollarda helak mı olayım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?