2008 Kasım Anneleri

kızlar oğluşların ciclerini ekledim diğer topiğe..
bende çıkıyorum kociş geldi bişeyler atıştıracağız kuzularda kalkar şimdi anca hazırlanırım..
hadi hepinize iyi akşamlar..

hadi iyi eğlenceler size canımcım

arabayı mı satıyorsunuz canım siz hayrola neden satıyorsunuz :uhm:

Miniğim hayırlı olsun.Ne alacaksınız.AUDI falan alırsınız.Para çok sizde:))

Nazlıcım yavrularına aldıklarını çok beğendim.Akşam bende alacam.Çok kıskandım çoook:))

ayyy bizde kocişle çok istiyoz..şöyle 1-2 dölüm arazi alıp , içine şöyle kendi istediğimiz gibi bi ev yaptırmayı..inşallahh bi günnnn :)))

derıncımm ooowww badem sankı benı daha cok acıktırıyor ben aralarımı yarım elma yesıl cay eslıgınde yapıyoruummmm yarın sabah tartılıcammm bakalım kac kılo olmusummm

kız mıllet ınanacak soyledıklerıne
ne apartmanı benım sahsım adına bır dıkılı agacım falan yok
ben oyle zannettıgın gıbı zengın bırı degılım

Canım şaka yapıyorum.Hayırlısı olsun, Allah gönlüne göre versin..

Gülizim benim hayalimde öyleydi.Kısmet işte(

Beyazmeleğim sendeki güzellik bende olsun 10 tane arabayı feda ederim tontişim:)

ayyy bizde kocişle çok istiyoz..şöyle 1-2 dölüm arazi alıp , içine şöyle kendi istediğimiz gibi bi ev yaptırmayı..inşallahh bi günnnn :)))

ayy aynen boshayallersmile

Canım şaka yapıyorum.Hayırlısı olsun, Allah gönlüne göre versin..

Gülizim benim hayalimde öyleydi.Kısmet işte(

Beyazmeleğim sendeki güzellik bende olsun 10 tane arabayı feda ederim tontişim:)

ayy canım ben paralarımı seks shoplarda yemesem oto galerim olurdu şimdiye ama işte ahh ah :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…