2008 Kasım Anneleri

ben geldim şekerler
akşamüstü oğlum yanımda olduğu için o son yazımı bile zorla yazdım bir hoşçakalın bile dedirtmedi sıpa
ay geldiğimden beri koşuyorum bişeylere yaa off bittim yorgunluktan bir nescafe yapıyorum kendime şöyle ayaklarımı uzatıp dinleneyim biraz
yemeği yedik, ütünün başına geçtim ay nasıl birikmişti, şimdi bitti valla ee bitti de noldu 3 posta da çamaşır yıkadım en geç yarından sonra yine bir ütü ordusu beni bekliyor olacak pofff :çok üzgünüm:
neyse bunlar bitti yaa içim rahatladı yine de
oğlum 1 saat önce yattı, bende ders çalışabilir miyim bilmiyorum midem de hafiften bulanıyor bugün akşama kadar vardı bu bulantı üşüttüm sanırım

ayy ne güzel bir duygudur o zeynacım miss gibi temiz yatakta yatmak ay bayılırım bende istiyorum gidim nevresimlerimi değiştireyim bari kaydirigubbakcemile3
bu arada o shop ve müzeyi bende çok merak ediyorum
adım çıkmış bikere ama dediğin gibi rahatsız değilim bu durumdan aksine mutlu oluyorum hoşuma gidiyor bayanssulusmile

amaaan ben olsam istemem kiracı falan iyi mi çıkacak kötü mü belli değil ama işte zeynanın da dediği gibi se evde olunca akşama kadar sıkılıyorsun, ben bi sürü kişi gördüğüm için bazen kimseye selam veresim konuşasım dahi gelmiyor o yüzden en azından evime gittiğimde ses olmasın yalnız olayım istiyorum
o sebeple bizim de hayalimizde öyle bir arsa alıp istediğimiz gibi bir ev yapmak var sadece bize ait boshayallersmile

teşekkür ederim bebişim opuyorumnanaktan
hoşgeldin sende

hoşbuldum canımm sende hoşgelmişseen

ben de hoşbulmuşeeem kaydirigubbakcemile3

kocişim nescafemi getirdi sağolsun içeyim de kendime geleyim off daha ütülenenler yerleşecek
ay bu akşam da ders çalışamayacağım sanırım neyseki dershanede boş vakitlerim de bakmıştım biraz vicdanım rahat o yüzden
bu akşam feci halde Eylülümümn aldığı jartiyeri deneyesim var aklinialirimsmile tabi bundan kocişimin haberi yok henüz uyku durumuma göre her an cayabildiğim için kaydirigubbakcemile3

kızım kocişine mi sölicez sanki delü sen giyin çek kendime bakacam nasıl olmuşum die kocine çektir en iyisi:))
bana mms atıyomuşun benim koci görüp beni sapık sanıormuşkaydirigubbakcemile3

ay manyadınız iyice gecenin bu saatindee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürdünüz çok fena gaz veriyonuz gidip çekecem o olacak kaydirigubbakcemile3
du bakalım bugün olmasa da birgün ayarlayıp çekebilirim belkim söz vermeyeyim şimdi buradan kalkıp gidersem hemen şüphe çeker dimi

yok asortiem buraya koyayım sağlam olsun
ehehehe o durumunu düşünmek bile istemiyorum nasıl bir açıklama yaparsın acaba
ee kocacım şeey valla biz kk dan arkadaşlarla hep böleyiz
jartiyerleimiz çekip gönderiyoruz :roflol:

gidip şu ütülediklerimi yerleştireyim bari o da aradan çıksın

:roflol::roflol: bence de sıyırttık gece bi saatten osnra bizden iflah olmuyor anlaşıldı kaydirigubbakcemile3
resim mesim diyoz da hadi ben çektim diyelim safişim editörüm izin verecek mi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…