2008 Kasım Anneleri

ohh buluşun buluun ben e İzmir'e gidiyorum zaten :dilcikar:

çitosum iyi akşamlar canım

birazdan benim oğlan damlar yine ananesi saat 5 gibi getiririm demişti

beyazmelek sexshop haaa eee senden de bu beklenırrr bende merak edıyorum bırde muzesı varmıs ne vardır kı ıcerde acaba aklinialirimsmile

nee bir de müzesimi varmış nerede,nasıl akannehir gördün mü benim bundan bile haberim yok maşallah sizden hiç bişey kaçmıyor her bişeyi biliyonuz suyun sessiz akanından korkacan derler boşa değil :roflol:

ahh bı havalar ısınsınnnnnnnnnn hemen kendımı atacam o zamana kadar kılolarımda gıdecek :))))))))

evet canım muzesıde varmıs ne vardır kı acepppppppppppp aaaaaa senden nasıl kactı anlamadım hahahaahakaydirigubbakcemile3

Yaw ben diyorum Beyazmeleğim.Bu Çitos hatunu varya eve gidince eşofmanları yerine tavşankız kıyafetini giyiyodur.Bakma sen, bizi kaydadeğer bulmuyo bu konuda, ondan anlatmıyo:roflol:

saolun kızlar

bende cıkıyorum
yarın dugun var katılmamız gereken
eger kuzum ıyı olursa hm dugune hemde gezmelere gıdıcıız
dua edınde ıyı olsun yavrum
herkese ıyı aksamlar ve ıyı hafta sonları dılıyorum

acaba ne var ki KK'cak gidelim mi ne dersiniz?
ben de anlmadım benden nasıl kaçtı tüüh kaydirigubbakcemile3

Yaw ben diyorum Beyazmeleğim.Bu Çitos hatunu varya eve gidince eşofmanları yerine tavşankız kıyafetini giyiyodur.Bakma sen, bizi kaydadeğer bulmuyo bu konuda, ondan anlatmıyo:roflol:

tabi canım tabi yere bakan yürek yakan bunlar ben diyorum kaydirigubbakcemile3

:hulya:bende ayda yılda bı gecelık gıyerım benım okuz ne gerek varkı boyle seylere bırazdan cıkaran zaten derrrrsempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3 romantizm de son noktabazen benimki de yapıyor onu ama ağzının payını aldığı tekrarlayamıyor

ahhh beyazım adın çıkmış 9'a inmez 8'e
zaten seninde indirmek gibi bir gayretin yok
ama sana bişi diyim mi
o shopları ve müzeyi çooooooooooook merak ediyorum ohaoldumsmile

yasminim se hafta sonu kop bana gel
valla otobosla 4 saat 2 kişilik bilet alırım rahat rahat gelirsin
memnn ederim seni aklinialirimsmile

hala kırıklığım var hastayım uzanmak ne güzel
evime anca gelebildim
arabamda yok ya senağlama
vde temizlikçi vardı
halılarla storlar gelmiş temizlemeden
evde cirlop gibi bide nakışlı beyaz nevresimlerimi sermiş attım kendimi mis gibi kokan yatağıma
dinlenmek ve bugünü unutmak istiyorum

off anca geliyorumyaaa,benmi vakit bulamiyorum anlamiyorum.sabah kalkinca aciyorum pc yi ama Deniz pasa durmadan dogum gununu izledigi icin bana izin vermiyor.neyse,aklimda kalanlari yaziim hemen.

zeynacim cok gecmis olsun canim,aman Allah korumuss neyseki sende bisiy yok.

krikomada cok uzuldum canimya insl.kisa surede iyilesir.

yasminim canim benim ya,kizlar ne gerekyiorsa yazmislar zaten bende bi sure ayri kalmanizdan
tarafim,git annene kal biraz dinleyin kendinizi.ne istediginize karar verin.kuzum anilcimda yipranmasin.
minisim uzulme tatlim alirsin yine araba.

ooo evler arsalar havalarda ucmus vallahi,kizlar bizim bi sorunnumuz var.aynen yaziyorum.benim bu evim kendimize ait,ama esim Denizin bu semtteki okula gitmesini istemiyordu arsa aldik yeni ev yaptiralim diye.buraya kadar hersey normal hatta yeni ev planlarina bakiyorum kataloglardan ev begeniyoruz filanda sorun su;ben illaki bi kiracimiz olsun istiyorum.yalnizligi sevmiyorum aliskinim apartman hayatina bi ses olsun bahcede insanlar olsun diyorum esimde hayir diyor.o zaman tasinmayalim ne anlami varki yeni evin diyorum sacmalama diyor.offf kime anlatiyosam hastamisin senya napcan kiraciyi otur dinle basini diyor.bende ne guzel hazirlamistim kendimi kiracim olur cay corba muhabbeti filan yapariz diye. iste sorunumuz bu,bu yuzden biraz surat yapiyorum simdilik kocaya,cokta tinlamiyor ama arada bi ya yeter cocuk gibisin sacmalama allah askina diyip duruyor.

amanyaa gerginim hemde cok,smdi denizle babasi parka gittiler hava hala karanlik olmadi burda.kizkardesimin dugun olayi buyuk ihtimal temuza aliniyor bilet arastirip gitmem lazim,off uzerimde bi agirlik habire kola iciyorum bisiler yiyorum.gorumceminkilerden ses yok zira evde yer yok kabul edemiyorlar .uzerimde gizliden gizliye bi baski var gibi ayy darlandim yine bi gezinip gelim.

ahhh çilek kafa kuzum yerden göğe haklsın
sıkılıyorsun tüm gün evde ve en doğal hakkın böle düşünmek yani bir kiracı
eşin tüm gün dşarda havasını dağıtıp geliyor evdeki ne alemde düşünmüyor
elinden geleni yap kuzu
kardeşinin düğünü pekde yakınmış
allah tamamına erdirsin
neden şimdiden bilet bakıyorsun?
her zaman tr'ye bilet yok mu bilmiyorumkismile

bakalim zeynacimyaa ikna olurmu bilmiyorum ama sanmiyorum hic.

canim her zaman bilet oluyorda ben gidis donus birden aliyorum tariihleri istedigim zamanda ayarlamak abzen kriz oluyor.ne kadar erken alirsan o kadar iyi oluyor o yuzden bakiniyorum iste.daha tarih celli diil ama buyuk ihtimal olur ertelemezler yani.

selam kızlar ya giremedim bugün arkasaşım geldi bana onunla oturduk daha yeni gittiler
zeynam öncelikle geçmiş olsun bebeem allah beterinden saklasınn
krikoyada çook geçmiş olsun yaa acil şifa versin rabbim
lavişş ilaca başlamışsın benimde bi arkadaşım aldıda içemedi çok çarpıntı yapmış mide bulantısı baş dönmesi
ölyordum nerdeyse dedi ondan sonra korktum valla bende aman dikkat et sende
bende zamanında lida kullanmıştım vermiştimde ama geriye aldım tabi kii
başka ne varddıı beyazmelek sexshoptan bahsetmiş olayı aşmış yine kutlarım
bizim çok özel fantazilerimiz var çok renkliyiz yani sadece bi kere çok süper bi geçelik giymiştim
adam dedi ki üşüyeceksin bununla dedi kıl olmuştum ama sonra düzeldik
işte bööölee bizde bişe yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…