- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #69.581
ay canım benim ya..ne oldu bu kıza inşallah düzelir krikom canım benim çok geçmiş olsunnnn..konuştum şimdi krikitosla,sesi çok kötü geliyo yazık kıyamam yakusma ishal ve ateş devam ediyormuş hala.eğer geçmezse hastaneye yatıracaklarmış mecburen.hastaneye yatmak istemiyor tabi,merti düşünüyor hep.dünden beri kuzeni var yanında o bakıyor onlara
gelelım bıze
kuzum bugun daha ıyı atesı falan cok yuksek degıl ama
bu hastalıgında cok huysuz bır cocuk oldu
elıne ne gecse fırlatıp atıyor sonra bana donup dustu dıyor
ve gerı getırmem ıcın ıhhh ıhhh dıyor
getırmezsem aglıyor getırısemde yıne atıyor
cok canım sıkıldı ama ınatlasmak ıstemedım
ben gıdıyorum dedım cıktım
sızınkılerde de varmı aynı durum
konuştum şimdi krikitosla,sesi çok kötü geliyo yazık kıyamam yakusma ishal ve ateş devam ediyormuş hala.eğer geçmezse hastaneye yatıracaklarmış mecburen.hastaneye yatmak istemiyor tabi,merti düşünüyor hep.dünden beri kuzeni var yanında o bakıyor onlara
zeynam kankam geçmiş olsun
cana gelicene mala gelsin bencede bi sadaka ver başınızdan çevirip
kaskoda varmış iyi olmuş
dalgınlık işte hepimizin başına gelebilir Allah korusun
arııcaktım seni aradımda hatta ama tam o sırada şarjım bitti dolsun arııcam
kocilerin boylarını uzatmışsınız valla ne yalan söliim hepiniizn anlattıklarında kendimizden bişiler buldum bazen çok romantik,çok aşık ,bazen çok yardımcı bazen baba gibi bazen abi gibi bazende tam bi odunn yontulmamış aman napiim şükür başımda Allah başımızdan eksik etmesin hiçbirini kimbilir bizim ne huylarımız varda bilmiyoruz bide onları dinlemek lazım
gelelım bıze
kuzum bugun daha ıyı atesı falan cok yuksek degıl ama
bu hastalıgında cok huysuz bır cocuk oldu
elıne ne gecse fırlatıp atıyor sonra bana donup dustu dıyor
ve gerı getırmem ıcın ıhhh ıhhh dıyor
getırmezsem aglıyor getırısemde yıne atıyor
cok canım sıkıldı ama ınatlasmak ıstemedım
ben gıdıyorum dedım cıktım
sızınkılerde de varmı aynı durum
fazla yemiyorum ama ara öğünlerde attıreıverdim ağzıma 3-5 tanacik:)) neyseee yaa benim ki aradı deminn iyice hastalanmışş( geçen antibiyotik aldım buna evvelsi gün.dedim 12 saate bi al.tmm dedi.neyse kendini ii hissetmiş de beyfendi günde 1 tane alayım demişşşsempatiksalakcinni şimdi de diyoki daha da hastalandım öksürüyorumm ölürmüsün öldürürmüsünn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?