2008 Kasım Anneleri

ee kızım nereye koyacağım buraya koymayacağım da tabi buraya koyacağım iki dakka duracak silicem sonra
istersen face'e koyiim herkes görsün kaydirigubbakcemile3

ben geldm kimsecikler kalmamış anlaşılan
kociş duşta ben de gideyim iyisimi yanına
jartiyerimi sonunda denedim yaa artık gözüm açık gitmez

hadi sabaha görüşürüz şekerlerim byeee

şekerim sabah girmiyordu siteye bir türlü dışarı atıyordu hep o yüzden öyle yazdım kaydirigubbakcemile3

günaydın herkese, güzel günler diliyorum
biz iyiyiz şükür oğlum rahat uyudu sayılır saat 01.30a kadar falan mızmızlandı bir daha uyanmadı
sabah 8de oğluşumla ayaktaydık güzel bir kahvaltı ettik, dershaneye geldik ananesi götürdü onu
1 gibi yattım 8de kalktım az uyudum ama kendimi müthiş iyi hissediyorum :sm_cool:
jartiyerin etkisi mi acaba :roflol:

Son düzenleme:
günaydınnn
kalktım evi topalrladım öğleden sonra bi arkadaşın bebeğinin 40 mevlüdüne gideceğizz
yağmuru uyuttum uyansın yedirir içirir giderim artıkk...
meleğim valla rekorda kırarsın başka şeydeesenin gibi karım olsun milyarlarca borcum olsunkaydirigubbakcemile3
asortiğim bugün 2.günüm bende hiçbişey yapmadı yapsa bırakacaktım zaten ilk bikaç gün yapıyormuş sadece ağız kuruluğu yapıyor o kadar arkadaşında kalıtsal bi rahatsızlık varsa ondan olabilir kızlar feci iştah kesiyor ben de salata meyva çorba tarzı besleniyorum sağlıklı şeyler yemeye gayret ediyorummm en sevdiğim şey olan çikolata dahi gözümde yok o derece yani:))))
bakalım vericem inşallah şu kiloları 4-5 kg vereyim bırakcam hemen sonrada çok dikkat edicem yememe falannnn

gunaydın hatunlarrr
ayyy beyazmelekkk ne cokkk guldum yaaa canlı yayınla baglanmıssın kkyaa sen cok kyasa emııkaydirigubbakcemile3

ayy valla öyle oldu dün akşam güzelim zeyna,asortie ve çilek arkadaşımın bu konudaki gazlarını, etkilerini de yabana atmamak gerek tabi kaydirigubbakcemile3

ah cicim senin gibi bir kocam olsun ben daha neler neler yaparım sana kaydirigubbakcemile3 işte benimkine ancak bu kadar :roflol:

ıcırım ya ne yapayım yapıştı üstüme bitkisel bi ilaç kullananların çoğu memnun baktım ki en ufak bi rahatsızlık yaratıyor kesicem hemen tatile gidicem 1 ay sonra ve göbeğim gitmiyor bi türlü ((
meleğim alemsin canım yaaa seninle yaşayan yaşlanmaz canım benimm

beyazmelekcım eylul gecelerı su an ıcın kalkmıyor gece yatmadan once beslemeye calısıyorum yerse onuda yemezse bısey yapamıyorum cunkı bıberondan sut ıcmıyor elıyle bıberonun ucunu tutup yuzunu burusturuyor hıc sevmıyor

meleğim yağmur muhakkak bi kere kalkıyor bende bebelac junior veriyorum geceleri kalkıp süt ısıtsam uykusu dağılıyor bende biberona 6 ölçek mama koyuyorum termosuda dolduruyorum yatmadan önce uyanınca hemen hazır oluyor yağmur mama diye kalkıyor gece:)))
ben veriyorum biberonu yatark içiyor biitnce biberonu yastığının yanına bırakıyor emziği alıp hemen uyuyor canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…