2008 Kasım Anneleri

Çitos düğün pilavı da yedin mi bari konya da. hani canın çekiyordu ya :)))
Aldıklarının fotosunu ekle de bakalım canım. Hayırlı olsun hepsi. Dediğin gibi dışarıda netten daha uygun olabiliyor. Ama bazı şeylerin de fiyatı değişmiyor. Ben medela elektrikli göğüs pompası alacağım kızlar. Dışarıda bir yerde 120 milyondan ucuz gören olursa haber versin olur mu. Ben bulamadım. İlk günler almam mı lazım onu da bilmiyorum. Çalışınca mecbur alacağım ama belki ilk günlerde gerekli olmaz. Eşimle öyle düşünüp, onu iki -üç ay sonra alınacaklar listesine yazdık.

kizlar moralim cok bozuk sancim var belimden geliyo arada doktora gittim magneziyum artirdi iki üc güne gecmesse hastaneye yatcakmisim ama henüz acilma yok dedi ben ne yapcam ya

canım erken doğum riskin mi var?aman gözünü seveyim yat sakın kalkma dinlen bebeğin daha önemli dikkatli ol

Yok canım ya düğün pilavı yiyemedim..fırsat olmadı annem sürekli bişeyler yaptığından..

Aldıklarımın fotosunu ekliycem en kısa zamanda..medelanın elketrikli pompasını konya da 110 ytl dedilier bir mağazada ama almadım..hemen alıp almamam gerektiğine karar veremedim çünkü..ben de doğumdan sonra ücretsiz izne ayrılacağım için çok da gerekli değil diye düşündüm.sadece ilk anlarda sütüm gelmezse diye almak istiyordum aslında ama..henüz ne t bir karar veremedin senin anlayacağın..

julianne canim sen nye buskopan aliyosun yazarsan sevinirim bana sanki bu yeni magneziyum yaradi gibi ama arada bi vuruyo sanci zaten belimden gelmesi kötü belimden kasiklarima geliyo eee bide iki dogum arkada biraktigim icin az cok biliyorum ben normaldede magneziyum aliyodum ama simdi aldigim eski sinin 6 katiymis günde iki tane aliyorum ins faydasi olur

gübaydın kızlaaar ya bişey söyliycem ben iyice manyaklaştım.türk kahvesini hiç içemezdim içenleri de anlamazdım.2 haftadır kahve manyağı oldum telvesine kadar yiyiyorum kahve yerken beni görseniz tam yamyam gibiyim hele telvesine çıldırıyorum.vida falan görünce ağzıma atıp çiğnemek istiyorum metal tadını almak istiyorum.ve en kötüsü hamile kalmadan önce çok çok az sigara içiyordum hamile kaldığımdan beri ağzıma bile sokmadım ve hiç de aramamıştım.taa ki şu son 2 haftaya kadar.resmen aşeriyorum dumanını ciğerlerime çekiyomuş gibi yapıyorum resmen çıldırıyorum anlatamam size kendime şaştım kaldım niye böyle oldu diye.iyice sapıttım ben napıcam böyle özellikle sigara konusunda çıldırmak üzereyim tiryaki birinin krize girmesi gibi oldu benimki resmen.ne alaka yaaaa............

evet canım aslında haklısın şuan dert ettiğim şeyler normalde gülüp geçeceğim şeyler Allaha şükürler olsun ne ailemde, ne bebeğimde ne de bir sağlık problemi yok herşeyden önemlisi de bu. Zamanla geçer sanırım benimki de

herkese günaydın hamişler nasılsınız bakalım bugün biz uyku problemi hariç
çok iyiyiz a bi de şu wc ye 10 kere kalkma sorunum olmasa süper olacak neyse buna da şükür
allah başka dert vermesin az kaldı inşallah neyse
elifsevde geçmiş olsun canım umarım bir problem çıkmaz
çilek sana da geçmiş olsun güzelim ya
sekreter ne iş sana ne oldu ayol bunalım mı takılıyorsun
eylülcüm sende sahurda dahi açıyosun heralde pc yi
benim kociş kaldırtmıyor beni ya adam saat 2gibi yiyip yatıyo olacak iş mi kalkınca da kızıyo
ne yapacağımı şaşırdım nasıl tutuyorsun diyorum tutuyorum ne olacak sanki diyo
bende bugün dışarı çıkıcam güzeller belki kızıma bişeyler alırım annemle gideceğim için bulursam alıcam

bende de aynı korku var çitoscum, öğrencilerimle çok iyi anlaşmama rağmen bugünlerde sanki hiçbirini görmek istemiyorum. Yalnız doğumdan sonra geçecek gibi geliyor sonsuza kadar böyle gitmez yaa önceden böyle değildim çünkü, çocuğumuza karşı da arada aklımdan geçsede sanmıyorum böyle birşey olacağını.

Atatanemcim vücudunun nikotin ve demire ihtiyacı var sanırım. Sigara isteğini bastırmak için bol bol patlıcan ye, hatta yiyebiliyorsan pişirmeden de ye, bak patlıcanın tam mevsimindeyiz, şöyle güzel tazelerinden bul o sigara isteğini biraz olsun bastıracaktır. Demir için de ıspanak falan biliyorum ama bu dönemde hiç görmedim ıspanak, ama demir pek çok şeyde var aslınsda bulman daha kolay olur, biraz soruştur etrafında, içinde demir olan pek çok şeyi biliyordum ama şimdi aklıma gelmiyor mesela karaciğer seviyosan mükemmel olur. Mesela benimde son iki haftadır falan acayip derecede böyle kağıt, peçete vs... gibi şeyler canım istiyor, bulsam bir paket peçeteyi yiyeceğim kaydirigubbakcemile3 Ben de üniversite yıllarında da olmuştu böyle doktor demir eksikliğinde o tüp şeyler canın çeker demişti, o zamanda metali falan saymıştı, işte o zaman karaciğer, üzüm vs... önermişti. Sana da tavsiye ederim. Patlıcanı da mutlaka dene, sigarayı bırakmaya çalışanlara bile öneriyorlar biliyorum bir dene bakalım inşallah faydası olur

ata tanem benimde canim cok kahve cekiyo ama almiyorum alsam biliyomki onun sonu gelcek ama nescafedende tiksindim türk kahvesi istiyom türkiyede olsam taze cektiririm o daha güzel oluyoda burda sadece paket isi var görki ne zamanin ondanda almak istemiyorum

Canım benim idrarda albümin çıktı. Şimdi idrar kültürünü bekliyoruz ama büyük bir ihtimalle kum döküyormuşum. Sanırım bunun sancısını çekiyorum özellikle geceleri. İki antibiyotik ve sancılar için de buscopan içiyorum. Ancak çok sancı olunca alıyorum. Bu arada normalde ben de magnezyum desteği alıyorum, benim de ayrıca genital bölgeyle bacağımın birleştiği yerde hamileliğimin 4. ayından itibaren şiddetlenmeye başlayan ağrı var. Şu sıralarda da yattığımda daha fazla oluyor. Doktorum bunun önemli bir şey olmadığını söylüyor. Her kadın farklı bir şey yaşar hamileliğinde, senin de böyle bir ağrı geldi diyor. Lenf bezlerinden kaynaklanıyormuş. Ay var da var işte ama dişimi sıkıyorum, öyle çok üstüne düşmüyorum, hayırlısı diyorum. Sana da geçmiş olsun, aklına kötü bir şey getirme.

canim sanada gecmis olsun mecburen cekiyoz iste bebislerimize bisey olcak diye korkuyoruz ben iki kizimda hic agrim sizim olmadi taki dogum sancisina kadar bunda simdiden böyle olunca insan korkuyo iste biraz
dün kizimda bana gelmis diyo anne mustafa cikmak mi istiyomus annelerine hic kiyamazlar biraz hasta olsam basimda bekliyo yavrum anne kalk hasta olma sen hasta olunca benim cok canim SIKIIYO inanin cok tatli lar sizde yakinda tadarsiniz ins

tunaydın hamısler

sıkayetlerı olan herkese gecmıs olsun
maasallah gece kaynatmıssınız
ben ıkı gundur cok keyıfısızım
hıcbırseyden keyıf alamıyorum hatta gozumu acmadan sureklı uyumak ıstıyorum
dun sabahtan bahsettıgım hafta sonu olan yorgunluguma yorumladıgım bel agrısı bu gece kasıklarıma da vurdu
sabah kalkamadım yıne bır agırlık kı sormayın uykudan uyanabılmek ıcın oturuyorum ama oturdugum yerde uyumaya devam edıyorum
doktorumu aradım bel agrımdan bahsedınce karnında gergınlık varmı dıye sordu
evet fecı gergın karnım ama ben kabızım aynı zamanda ve doktorum benı bu aksam hastaneye cagırdı
ıdrar tahlılı ve nst ye baglanacaksın bakalım neden gergın bel agrısı dıye
nst deyınce cok tırstım ama kocıs gıdıcez dıyor bakalım ne olacak

ata tanem gebelıkte kahve ıcmenın zararlı oldugunu duymustum telvesıne varana kadar yedıgıne gore abrtmıssın bence doktoruna bır sor derım
kafeın amnıon sııvına gecıyor sanırım
bır de nıkotın ıcın patlıcanı cok pısırmeden yemenı bende tavsıye edebılırım

elıfsevde sanırım sıkayetlerımız aynı senınle
benımde bel agrım karnımın altı kasıklarıma dogru vuruyor
hatta su an kuyruksokumum dahı agrıyor neler oluyor anlamadım yaa

elifcim geçmiş olsun canım ya ..magnezyum desteği büyük oranda geciktiriyor merak etme canım..

ya bende kahve içmeyi çok severim kahve ve sigara, tiryaki değilim biri içerse içerdim yanımda şimdi sigara yok tabi....şu anda türk kahvesi içiyorum bazen o da sütlü olmak şartıyla..

asortiecim eşime kalkıyorum canım bu bizim birlikte 7 ramazanımız evliyken 3 ramazanımız huyunu biliyorum gece yemesse olmaz ..4 de kalkıyorum beraber yiyoruz o hemen yatmaz, nette gazeteleri okur bende onunla otururum .dünde öylesine girdim yazdım işte napim..sonra beraber yatarız..

anladım canım benim ki kalkmıyor yiyip yatıyor aslında hep öyle alışmış ama bende günler uzun
diye kıyamıyorum o bana kıyamıyor beraber kıyamaya kıyamaya geçiniyoruz işte:)

selam kızlar
geimiş olsun kalimerocum inşallah önemli bişey çıkmayacak merak etme

kızlar ben sizin de tahmin ettiğiniz gibi dünkü gece sohbetinden sonra şuan ayakta uyuyorummirmirmirmir
yeni geldim okuldan ve kendimi yatağa atmayı planlıyorum
çünkü yine gece 4.te sahura sabah 8.de de işe gitmek için kalktım
sonra tekrar uğrarım hadi bana iyi uykularrrmirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…