2008 Kasım Anneleri

Günaydin kizlar biz ybi yarim saat önce anca uyanabildik..11.37 suanda saat sizden bir saat
gerideyiz biz..

kalimerocum gecmis olsun canim,ne oluyor bu kasim annelerine anlamadim..acaba diyorum

biz bu ufakliklarin herseyi aliyoruz onlarda acelemi ediyorlar cikmak icin!dün ben ogluma cok

güzel bir yorgan daha aldim kücücük,sonra babasi diyorki sen yorganlarin var ama sen yinede

vaktinde gel,sakin erken cikmaya calisma:) insl.öylede olur.

ınsa allah kızlar bır sorun cıkmaz :Saruboceq:

aslında bel agrısının gecmemesı benı korkutuyor sadece ama bılmıyorum
ıkı gecedır kocısın sahurunu zehır edıyorum resmen
benım kocıste benı kaldırmaz kendı kalkıp yer hep ama ben agrı ve sancıdan kıvranırken yıyemıyor bıle
belkı soguktandır dıye butun pencerelerı kapatıp bu gece ustume pıke orttu ama nafıleee

KIZ JULİ AKŞAM BENDE TATLI DİYE DELİRİYODUM.Bİ PORSİYONDA BANA GÖNDERSEYDİN..kaydirigubbakcemile3
YOKSA SENDEMİ ELVEDA RUMELİ Yİ İZLEDİN???
AY VALLA ÇOK BENZİYOZ..yerimseniben

neyse ben kaçıyorum gidip biraz para harcayım kızıma tab bişe bulursam
kendinize iyi bakın bu arada dünden beri kızım hiç durmadı yerinde sürekli tekmeler
savuruyor canım benim seni sefiyomm

ya bana sekerpare tarifi verin..yaptiklarim hic güzel olmuyor ya icine cekmiyor yada cok sert oluyor.alakasiz ama verin isteeeeeeeeeeeeee öyle yalniz yemesi diil..hadi juli hanim bekliyoruz.

canim bende elektirikli düşünüyorum artik.bi arkadaşim manueller çok zor oluyo kolun kopuyo dedi geçen..hangimiz önce alirsak haberleşelim..
Ya bizde bikaç ay sonrasina düşündük ama ben fikir değiştirdim.doğuma kadar çalişicam.ee sonrasinda sadece 2 ay izin kullanicam.evde kaldiğim vakit eğer sütüm çok olursa arada sağip stok yapim diyom.dolaba atarim saklama poşetleriyle..işe gelince nolucak yavrucağin hali?
Dimi ama?

Canım sen de muhtemelen demir eksikliği anemisi var..demir hapı alıyor musun bilmiyorum ama doktorunla konuş bir an evvel başla bence ilaca...

sigara konusuna gelince gebelikten önce günde bir paket sigara içerdim.baya tiryakiydim yani ve hatta hamilleikte bırakamıyacağımı düşünürdüm hep.ama sigaradan tiksindim bi dönem sonrada içmedim hiç te aramıyorum çok şükür..vücuduna diren ve sakın içme sen de..

julicim aynı yerde ağrı bende de var özellikle ayakta kalınca fazla yürüyünce ortaya çıkıyor..yatıığım zaman daha çok hissediyorum ağrıyı ama doktoruma sormadım..inşallah ciddi bişi değildir..yatarken bacağını açığ kaparken filan oluyor mu ağrı..?

Çitos sadece bende oluyor sanmıştımmmm. Evet aynen dediğin gibi yatarken bacağımı açıp kapadığımda oluyor. O yüzden işte sağa sola dönerken onun ağrısına uyanıyorum kimi zamanlar. Mesela haftasonunda o kadar çok yürüdüm ve ayakta durdum ki akşam uyuyamadım oranın acısından. Zaten mesela yatarken ağrnıyor sonra ayağa kalkıp biraz yürüyorum ağrı hafifliyor. Benimki sağ tarafımda. Seninki ne tarafta. Kas ağrısı gibi ya da hani et kesilmesi derler ya spor yaptıktan sonra kasların ağrır aynı onun gibi bir ağrı.

KALİMEROCUM SANADA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.
NST SONUCUNU BİZEDE YAZ..İNŞALLAH Bİ SORUN YOKTUR.
AY ÇİLEKCİM BENDE JULİNİN ŞEKERPARE YAPTIĞINI DUYUNCA Bİ CANIM İSTEDİ.AZ ÖNCE YEMEĞE ÇIKTIM YYKARI.BİDE BAKTIM ŞEKERPARE VAAAARR!!!kaydirigubbakcemile2

Geliyor şekerpare tarifi, şekerler pareler :) Ay Azo ne temiz kalpliymişsin canım benim yaa, aynı beeeeen :)))))) Evet bu arada bende elveda rumeliyi seyrettim akşam, ne komiğiz demiii

şekerpare için:

1 paket margarin, oda sıcaklığında (Ben yarım koydum, biraz da tereyağı ekledim)
1 su bardağı pudra şekeri
4 yemek kaşığı irmik
2 yemek kaşığı hindistan cevizi (damak zevkinize göre bunu koyun bence. Ben bir kaşık koydum)
2 yumurta
4 su bardağı un (Bu çok fazla oluyor. Yumuşak olması için ben 3 koydum. Önemli olan hamurun yumuşak olması)
1 paket vanilya (vanilya olmasa da olur diye düşünüyorum)
1 paket kabartma tozu

Tüm bunları karıştırıp hamur yapıyorsunuz. Yoğururken dikkat edin hamur sert olursa karın kaslarınızı çalıştırır bebişe zarar verir, yavaş yavaş yoğurun :CüvCüv: Sonra top top yapıp, yağlı tepsiye dizin bunları. Üzerini fındıkla süsleyebilirsiniz. 3 su bardağı şeker, 4 su bardağı su ve yarım limonla şerbet hazırlayın. Bence şerbeti hamurdan önce kaynatın çünkü ılık olması lazım. Şekerpareler çıkar çıkmaz da şerbetini dökün ki içine çeksin. Ooooohhhhh afiyet olsuuuuun. cokacimcoook

Evet canım ben onu hiç düşünmemiştim yani sütüm fazla olur ve sağarım mevzusunu. Ama baktım öyle oluyor zaten fiyatı da aynı internetten sipariş veririm. Ama ben sanırım medela alacağım Azo, çünkü en uygun fiyatlısı da o. Benim iş yerimde bir arkadaşım kullanıyor. Geçen ben de izledim onu. Çok memnun. Bebeğinin emiş hızına göre ayarlamış. Süt de yeteri kadar çıkartıyor dedi.

merhabalar
okadar yazı okudum hıcbısey aklımda kalmadı malesef hasta olanlara gecmıs olsun dılıyorum
canım cok sıkılıyor ısten cıkıp eve gıdıp hep yatmak ıstıyorumm sabredıyorum 24 gunum kaldı benneyaptımki

cokacimcoook julıcım ohh harıkasın bendede tarıfı var ama ırmıksız olandan bunu yenı ogrendım denıyelım kac zamandır baklava ıstıyorum esım hep unutuyor bende ustelemıyorum kendım yapıp kendım yerım artık cokacimcoook

Apple ben de eşimden tulumba istemiştim de o unutuyordu o yüzden gece kalkıp kendim yaparım kendim yerim dedim ama benden önce o yedi -tatlicadiarzu-

AY JULİCİM TARİF GEÇ KALINCA BEN SABIRSIZ PORTAKALAĞACI DİYE Bİ SİTE VARYA ORADAN Bİ TARİF BULDUM.KOPYALAYIP YAPIŞTIRACAKTIMKİ SENİN TARİFİN AYNISIYMIŞ..kaydirigubbakcemile3
ELLERİNE SAĞLIK CANIM.ACABA DİYORUM.BU TARİFİ BAYRAMDA YAPSAMDA GELENLERE İKRAM ETSEM..
PEK GÜZEL GÖRÜNÜYO..:1rolleyes:
http://www.nekadar.com/14845.html

Son düzenleme:
Ben nette beğendiğim tarifleri toplamıştım, bunu da belki oradan almışımdır, yapıp güzel olanları saklıyorum canım :) Bu da çok güzel oluyor. Ama ben bayramda şekerpareden ziyade kadayıfı daha çok beğeniyorum. Tabii ki baklava kadar olmaz ama kadayıf daha uygun gibi geliyor bana, arası cevizli falan :)))) aman diyim canımız bide onu çekmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…