2008 Kasım Anneleri

Apple ben de eşimden tulumba istemiştim de o unutuyordu o yüzden gece kalkıp kendim yaparım kendim yerim dedim ama benden önce o yedi -tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3aynen canım bende yapsam hanım boyle marıfetlerın varda neden yapmıyorsun der bana bı guselde goturur yaptıklarımı kaydirigubbakcemile3

ohhh kızlar tarifler marifler benimde canım istedi valla,bu gidişle bugün hepimizin evinde bir tepsi şekerpare olacak cokacimcoook Benim de annem geldi az önce beraber çarşıya çıktık, ooh neler aldık bebişime neler. Hepsi çok güzeller yaa. Kızlar benim de yarın sabah nst çekimi var çok mu zor bişey bu yaa ben ne olduğunu hiç bilmiyorum doktor hafta içi gel dedi, bende yarın sabah dershaneden izin alıp gideceğim kan tahlili de yapılacak. Biraz endişeliyim ama duyduğuma göre kötü birşey değilmiş. Benim arkadaşıma bu aydan sonra her 10 günde bir yapmışlar benim doktorum hiç öyle birşey demedi.Nst kalp grafiği sanırım dimi öyle birşey tam olarak bilen var mı?

ayy süper oldu bu tarif ..nette bakıyorum bakıyorum tariflere yapmıyorum üşeniyorum zor geliyo yada evde o anda olmuyo malzeme bazen..ama bu kolaymışş hemde denenmiş ..julicim sağol canım ..birkaç gün sonra yaparım inş..

canım aldıklarının fotolarını bekliyoruz..
nst içinde aşağıdaki link yardımcı olur umarım..

http://www.e-gebelik.net/bebegin_iyilik_halini_gosteren_testler/nst.asp

Azocum sağol yaa gebelik.nette çok gezinmeme rağmen buna bakmak hiç aklıma gelmedi. İçim biraz rahatladı, kötü birşey değilmiş. Fotoları da koymayı bilsem inşallah koyacağım ama bilmiyorum. imageshack'mi ne öyle bir yerden oluyor sanırım şu şeyde bebeğin cicileri konulu yerde anlatmıştı arkadaşlar onu bulursam koyayım. a.s.

Merhaba kızlar,dün gece kaynatınca benim acaip uykum var şuan.Uyumayı düşünüyorum.Şöyle bir selam vereyim dedim.

Ben chicconun manuel pompasından aldım33 ytl ye.
Evim yakın olduğu için giderken emziririm.uzun tenefüste eve gelir emziririm.Öğlen yemeğinde emziririm.Sonrada 3 te okul bitiyo evde olurum.Çok kullanmayacağım için manuel aldım ben.Sütüm çok olursa sağarım diye düşündüm.Bir de evde süt olsun hazırda,ne olur ne olmaz.Uzun sürecek bir işim olur emzirmeye gelemem felan diye düşündüm.İşimi görmezse ve çok kullanacak olursam ilerde elektiriklisinden de alırım artık.

Kızlar bende de acayip derecede çarpıntı devam ediyor.Nefesim yetmiyor sanki.Bugün yine aynı şekildeydim.Allah sonumuzu hayretsin.Az kaldı randevuma dayan Dark Dayan diyorum kendime.

Atatanem patlıcanda nikotin var canım,durum devam ederse yemeye başla :))
Benimde canım sigara istiyor biliyormusun bugünlerde ara ara.Ama sıkıyorum kendimi.Zaten yaksamda içemeyeceğimi biliyorum da yine de o düşünce cazip geliyor.
Bi de canım metal değil de :))) Buz yemek istiyor.Nolcak halimiz.Nerde olmayacak bişey varsa onu istiyoruz.
Mutfağa girip girip çıkıyorum ne yesem diye.tam olarak ne aradığımı da bilmiyorum ki :))

Son düzenleme:

Kasım Bebeklerini
n cicileri 2. sayfada nasıl olacağı yazıyor.

merhaba canım nst'den bahsetmişin nasıl birşey olduğunu bilen varmı diye sormuşsun. Benim bu ikinci çocuğum olacağı için bu süreçlerden daha öncede geçmiştim ve sana bilgi verebilirim diye düşündüm. Nst çok basit bir olay bir makina getiriyorlar ve karnına bir kemer bağlanıyor bir elinede bir düğme verecekler ve sen bu makinaya bağlı olduğun sürede her bebeğin oynadığında düğmeye basacakın sırt üstü ve yan yatış pozisyonlarında 20'şer dakika falan çekiliyordu yani basit bir olay orada bebeğin kalbi (yani stres altında olup olmadığı) ve senin sancın olup olmadığı kontrol ediliyor

ay kızlar selam .yeni geldik okuldan tişört vericez dediler,kitap vericez dedi,ler.ay içime fenalık geldi he .oraya koş buraya koş öğlen giderken serviste erken doğum yapıcam sandım geniş yere oturiim diye en arkaya oturdum bu seferde hoplaya zıplaya ay 5 dk daha dolansaydık herhalde doğurucaktım serviste.dönüşe de oturmadım bu sefer arkaya servis hostesiyle konuşurken bi ara nası midem bulandı.ay daha gitmem herhalde.o neydi yaa kabus gibi Allah çocuklara sabır versin valla.siz neler yaptınız.daha yemek yapıcam .menüyü aldım eşimden öğlen cokacimcoook

sağol canım içim rahatladı, yarın sonucu alınca daha da bir rahat olacağım.

Bebişime aldıklarımızında fotolarını en yakın zamanda çekip koyacağım kızlar, bebeğimizin cicileri bölümüne. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Bu arada ben de çok sıkıldım, eve dinlenmek istiyorum artık. Öğrencilere bir test yapmıştım hala onun sonuçlarını okuyorum iki günden beri beynim döndü valla ama hala bitiremedim. Yarın ve perşembe de derslerim var bugünden bitirsem diye uğraştım ama olmayacak sanırım, bir süre sonra kafam bulanıyor canım gitmiyor artık. Off napayım olursa olur.

bel agrım vakıt gectıkce artıyor sankı ya da dayanma kapasıtem dustu bılmıyorum
keyıfsızım zaten ustune bel agrım sıddetlendıkce kotu oluyorum resmen
kocamı beklıyorum ınsa allah en kısa zamanda hastaneye gecıcez ama vakıt yaklastıkca da gerılıyorum yaa
bakalım nasıl cıkacak sonuc hos oglusum tekmelerını savuruyor sımdılık ama

kalimero ihmal etme canim gecmediyse bel agrin..

aklina getirme olumsuz seyler,belkide rahim büyüdügü icin

bele baski yapiyordur ve agri ondandir..habersiz birakma bizi..

Kızlar doktordan geldim şimdi. Galiba ben Ekim annesi olacam.:))))
31 Ekime kaydı doğum tarihi. Bir de başı olması gerektiğinden daha aşağıdaymış. 1 hafta dinlen, kendini yorma dedi. Ona biraz kafam bozuldu ama moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. İnşallah erkenden gelmez oğluşum. Daha ciğerlerinin oluşumunun tamamlanmasına 3 hafta varmış. Umarım minnoşum da dayanır da vaktinde gelir kucağıma. Muayene zamanlarını da 15 günde bire çıkardı doktor. Panik oldum yaaaa, çok az kaldı kızlar...:))

Julicim tarifin çok güzel görünüyor, ellerine sağlık :) Ama söz vermiştin, elmalı havuçlu kekin de tarifini bekliyoruz, unutma :)

Bu arada haftasonu Çilekk'in dondurmalı pasta tarifini denedim, gerçekten süper lezzetli bişey oldu. Kociş de bayıldı...Tekrar teşekkürler Çilekk'cim.

Afiyet olsun canim..begenmenize cok sevindim.juli evet havuclu kek tarifi istiyorum bende.

Hayirlisi olsub ebukacim insl. bekler oglusun iyice gelisiminin tamamlanmasini.

bozma moralini ya,dedigini yap sen doktorunun..yat dinlen insl. biseyin kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…