- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #7.321
Apple ben de eşimden tulumba istemiştim de o unutuyordu o yüzden gece kalkıp kendim yaparım kendim yerim dedim ama benden önce o yedi -tatlicadiarzu-
canım aldıklarının fotolarını bekliyoruz..
nst içinde aşağıdaki link yardımcı olur umarım..
http://www.e-gebelik.net/bebegin_iyilik_halini_gosteren_testler/nst.asp
Azocum sağol yaa gebelik.nette çok gezinmeme rağmen buna bakmak hiç aklıma gelmedi. İçim biraz rahatladı, kötü birşey değilmiş. Fotoları da koymayı bilsem inşallah koyacağım ama bilmiyorum. imageshack'mi ne öyle bir yerden oluyor sanırım şu şeyde bebeğin cicileri konulu yerde anlatmıştı arkadaşlar onu bulursam koyayım. a.s.
ohhh kızlar tarifler marifler benimde canım istedi valla,bu gidişle bugün hepimizin evinde bir tepsi şekerpare olacak cokacimcoook Benim de annem geldi az önce beraber çarşıya çıktık, ooh neler aldık bebişime neler. Hepsi çok güzeller yaa. Kızlar benim de yarın sabah nst çekimi var çok mu zor bişey bu yaa ben ne olduğunu hiç bilmiyorum doktor hafta içi gel dedi, bende yarın sabah dershaneden izin alıp gideceğim kan tahlili de yapılacak. Biraz endişeliyim ama duyduğuma göre kötü birşey değilmiş. Benim arkadaşıma bu aydan sonra her 10 günde bir yapmışlar benim doktorum hiç öyle birşey demedi.Nst kalp grafiği sanırım dimi öyle birşey tam olarak bilen var mı?
merhaba canım nst'den bahsetmişin nasıl birşey olduğunu bilen varmı diye sormuşsun. Benim bu ikinci çocuğum olacağı için bu süreçlerden daha öncede geçmiştim ve sana bilgi verebilirim diye düşündüm. Nst çok basit bir olay bir makina getiriyorlar ve karnına bir kemer bağlanıyor bir elinede bir düğme verecekler ve sen bu makinaya bağlı olduğun sürede her bebeğin oynadığında düğmeye basacakın sırt üstü ve yan yatış pozisyonlarında 20'şer dakika falan çekiliyordu yani basit bir olay orada bebeğin kalbi (yani stres altında olup olmadığı) ve senin sancın olup olmadığı kontrol ediliyor
Julicim tarifin çok güzel görünüyor, ellerine sağlık :) Ama söz vermiştin, elmalı havuçlu kekin de tarifini bekliyoruz, unutma :)
Bu arada haftasonu Çilekk'in dondurmalı pasta tarifini denedim, gerçekten süper lezzetli bişey oldu. Kociş de bayıldı...Tekrar teşekkürler Çilekk'cim.
Kızlar doktordan geldim şimdi. Galiba ben Ekim annesi olacam.:))))
31 Ekime kaydı doğum tarihi. Bir de başı olması gerektiğinden daha aşağıdaymış. 1 hafta dinlen, kendini yorma dedi. Ona biraz kafam bozuldu ama moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. İnşallah erkenden gelmez oğluşum. Daha ciğerlerinin oluşumunun tamamlanmasına 3 hafta varmış. Umarım minnoşum da dayanır da vaktinde gelir kucağıma. Muayene zamanlarını da 15 günde bire çıkardı doktor. Panik oldum yaaaa, çok az kaldı kızlar...:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?