2008 Kasım Anneleri

canım cevabım gecikti kusura bakma..benimki de sağ tarafta ben de hızlı kilo almaktan gibi düşünüyorum ağrıyı.aynen tarif ettiğin gibi bi ağrı.annem bu ağrının normal lduğunu söylüyor.hatta buna halk arasında kengi deniyormuşyerimsenibenyerimseniben..ben ileri dönemlerde daha da artmasından korkuyorum..inşallah artmaz..

şekerpareyi çok severim ben deeeeee..ama dışardan aldıklarımız bazen yumurta kokuyor sevmiyorum..bunu da deniycem en kısa zamanda..ellerine sağlık

canım o kadar ağrın varsa ihmal etme hemen git bir doktora .iyi haberlerini bekliyoruz inşallah.

amanııınnn..:1shok:sakin ol şekerim .inşallah zaanında gelecek bebebklerimiz.yorma sakın kendini

çilekkk senin başının altından çıktı di mi bu şekerpare işi çok canım çekti yaaaaaaaaa....cokacimcoookcokacimcoook...neyse ben gidip poğaçamı yapayım kocişim sahurda ne yiycek..laelaelaelaelae

ben dün hazır şekerpare almıştım ondan yapcam uğraşamam şimdi uzunn iş..
onu da yarın yapıcam çünkü ilk iftar misafirim geliyor..evet biraz erken ama yurtdışından kuzenim ve eşi ..izinleri bitti son durak ben,benden sonra gidiyorlar artık..bende kabul ettim iftara..
ya bu arada kalimerocum habersiz bırakma..
ebukacım geçmiş olsun dikkat et kendine canım yaaa..merak etme bişey olmaz ..

kızlar neler oluyo ya hepinizde bi hareketlenme erken falan doğurmayın haa bebişler size de rahat mı batıyo oturun bakiim oturduğunuz yerde.

buarada dr u arayıp canımın saçma sapan şeyler çektiğini anlattım kan sayımı istedi kan aniden düşünce böyle şeyler olurmuş yarın yaptırırım herhalde.ama 2 hafta önce kanım çok iyiydi ne oldu da düştü ki?aklım pek yatmadı
juliecim benim tam sol tarafımda öyle bir ağrı var.ilk başta yürürken sünnet çocuğu gibi bacaklarımı açıp yürüyodum ağrıdan sonra normalde olmamaya başladı.mesela geçen gün parmağımın ucuyla halıyı şöyle bi düzelteyim dedim ağrıdan ağlıycaktım çok fena oldum.gece yatakta sağdan sola dönerken ya da yataktan kalkarken çok fena ağrıyo.bana da çatıların genişliyo vücut doğuma hazırlanıyo dediler.benim doktor oraya sıcak su torbası koy en fazla voltaren krem kullanabilirsin başka da bişey vermem çekiceksin o acıyı mecburen dedi.ağrının yerini tam olarak tarif edeyim de aynı yermi ağrıyo sen bana söyle.vajinamın sol tarafında bacağımın iç kısmının bittiği köşe varya o ikisinin birleşme yeri ve sanki içlerde bulunan bi kemik ağrıyo gibi.sağda da hiçbişey yok.aynı yermi julie???

yaa ağlıycam ben şimdi ...o kadar iftar sofrası kurdum ,yemek yaptım bütün gün ..kocişimin sevdiği şeyleri pişirdim..bekliyom gelmedi ..tel. açtım çalışıyorum çıkamadım dedi..yemek yiyorum dedi..haber de vermedi ..şimdi arıycaktım diyo..ağladım bende ..oturdum kendim yedim..çok üzüldüm ama..

eylülcümm,üzülme canım ya oluyor bazen böyle şeyler..oruç başına vurmuştur kocişinin de..ama uyarını yap tabi ki bi daha olmaması gerektiği konusunda..a.s.

eylülcümm,üzülme canım ya oluyor bazen böyle şeyler..oruç başına vurmuştur kocişinin de..ama uyarını yap tabi ki bi daha olmaması gerektiği konusunda..a.s.
yaw ben yalnış anlamışım yiyecekmisin dedim yiycem dedi bende işyerinde yicek sandım,küstüm meğer evde yiycem demiş cokacimcoook..15 dak. sonra geldi ..bende sinirden yemiştim ee niye yedin beklemedin beni dedi ..sonrada ona üzüldüm niye yalnış anladım diye..neyse tatsızlık çözülmüş oldu böylece ..ikimizde yalnış anlamışız..kaydirigubbakcemile3

Kalimerocum nasıl oldun?İnşallah herşey iyi çıkmıştır.

Ebukacım demek ekim annesi olcaksınız.Hayırlısı olsun canım.İnşallah bebeğin en doğru zamanda gelir.Artık bebekler büyüdüğü için hepimizin muayene sıklığı yavaş yavaş artacak.Hatta daha da ileriki zamanlarda haftada 1 e düşüyormuş.
Bu arada ben de sezaryan düşündüğüm için Ekim annesi olabilirim senin gibi.Hayırlısı artık.benim durum da pazartesi netleşir gibi.

Eylülcüm üzülme olur böyle şeyler.Bende çok beklerdim önceleri.Baktım yok gelmiyor.Alıştım artık,acıktığım yerde yiyorum ben.Napim bekle bekle geliyor bir de ben aç değilim deyince gerçekten insan üzülüyor.

Kızlar o kasık-bacak ağrısı bende de oluyor.Ama hiç sağda mı solda mı diye dinlemedim kendimi..
Bende bacaklarımın arasına yastık koyuyorum diye mi oluyor acaba diyordum :)))

Çilek ikimizin doğum tarihide aynı 6 Kasım :) Bakalım haftaya gittiğimde bana hangi tarihi verecek doktorum.

Juliancım bu tarif beni aşar canım :) Çok güzel gözüküyor ama.Ben gibi tembellere göre hiç değilmiş.Önce yapacaksın da sonra şerbet dökeceksin deeeee offf ya zor geldi :)
Bunu çokca yapsak saklayamazmıyız,ben gibi tembellere uyarlasak,nasıl yapılır? Biraz fırınlayıp saklanır mı acaba uzun süre :) Kızlar yaparsanız birazcık fırınlayıp buzdolabında saklayıp denerseniz ne güzel olurdu :) Yada biraz fırınladıktan sonra dondursak nasıl olur acaba? Kim deneyecek???

Atatanem evet canım ya aynı yerde, ya insan sevinmez ama vallahi sevindirdiniz beni, sizde de oluyorsa normal bir şeydir diye. Dark demek sende de oluyor. Bak hiçbiriniz ses etmiyormuş, iyi ki söylemişim ağrı var diye.

Dark canım buzlukta durur mu bilmiyorum ama şerbet dökmeden şekerparelerin fırından yeni çıkmış olması lazım. Yoksa tadını çekmez. Ya öyle anlattığıma bakma. Puding yapmak kadar vakit alır bu. Çok kısa hemen yapılıyor.

Eylül ne alemsin :))) Yarın çok yorma kendini ftarda misafir var diye.

Evet ya herşeyi yazmıyoruz ama yaşıyoruz galiba :)
Bu da güzel aslında herşeyi kabullenmişiz. Ben ilk kalktığımda bu yüzden penguen gibi yürüyorum.
Bi de dikkat ettinizmi normal yürüyüşünüzde göbişinizin harekeetini ?
Sağ ayağımı atınca göbek sola,sol adımı atınca göbek sağa gidiyor :))) Ayyy warya çok komik oluyo ama çok güzel.

Ya Julian ben böle tatlıları da severim ama ne bilim hiç yapmayan biri için,iki aşamalı işlem uzun geldi gözüme :))) Neyse kopyalayım bakalım belki denerim,iyi tarafıma denk gelir.
Ben hazır kemalpaşayı bile eşime yaptırıyorum diye p Sen daha iyi yapıyosun diye yağ çekiyorum :) Ama güzel yapıyor,en azından ben yapamıyorum yani bi kez denemiştim olmamıştı.

Bir arkadaşım niye öyle yürüyorsun ki, hamilesin diye iyice havaya girdin dedi bana geçende biliyor musun. Bunu diyen de yeni evli bir kız arkadaşım. Hiçbir şey demiyorum, umarım hamile kalınca utanırsın bu söylediğine dedim. Sanıyormuş ki ben kendim göbeğimi öne itip, öyle yan yan yürüyorum. Sanki çok meraklıyım penguen kıvamında ortada dolaşmaya :)))) Aman sinir bozacak yer arıyorlar yaa :))

Bu arada benim kociş de hazır kemalpaşayı çok güzel yapar ama i,ki paket alıp, bir paketini daha ocaktayken yer :))))

Ay Allahım ya :))) Arkadaşın da pek komikmiş hani :)))

Benim kocamda yaptı bi paket tatil öncesiydi.
Baktı dediki baya çok bu istersen komşulara ver dedi.
Yok ya ne vericem dedim,yerim ben dedim :)) Gözüm dönmüş p
Ertesi gün yarısından fazlasını bitirmiştim.Sonraki güne tepsi yalnız ve bomboştu :))

herkese iyi geceler ..bana bakın bu gece de takılmayın uyuklarsınız yine işyerinde ..bu taşım galiba darkın kafayaydı :))

Hepinize günaydın şekerlera.s.:1hug:..

Dün gece bacağıma müthiş bi kramp girdi ölüyorum sandım.eşim masaj yaptı bira ben yaptım derken geçti.ama çok ızdırap vericiydi..sabah uyanır uyanmaz yoğurt yedim kalsiyum açısından..artık süt ve süt ürünlerini artırmamız gerekecek sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…