- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #7.341
Çitos sadece bende oluyor sanmıştımmmm. Evet aynen dediğin gibi yatarken bacağımı açıp kapadığımda oluyor. O yüzden işte sağa sola dönerken onun ağrısına uyanıyorum kimi zamanlar. Mesela haftasonunda o kadar çok yürüdüm ve ayakta durdum ki akşam uyuyamadım oranın acısından. Zaten mesela yatarken ağrnıyor sonra ayağa kalkıp biraz yürüyorum ağrı hafifliyor. Benimki sağ tarafımda. Seninki ne tarafta. Kas ağrısı gibi ya da hani et kesilmesi derler ya spor yaptıktan sonra kasların ağrır aynı onun gibi bir ağrı.
şekerpare için:
1 paket margarin, oda sıcaklığında (Ben yarım koydum, biraz da tereyağı ekledim)
1 su bardağı pudra şekeri
4 yemek kaşığı irmik
2 yemek kaşığı hindistan cevizi (damak zevkinize göre bunu koyun bence. Ben bir kaşık koydum)
2 yumurta
4 su bardağı un (Bu çok fazla oluyor. Yumuşak olması için ben 3 koydum. Önemli olan hamurun yumuşak olması)
1 paket vanilya (vanilya olmasa da olur diye düşünüyorum)
1 paket kabartma tozu
Tüm bunları karıştırıp hamur yapıyorsunuz. Yoğururken dikkat edin hamur sert olursa karın kaslarınızı çalıştırır bebişe zarar verir, yavaş yavaş yoğurun :CüvCüv: Sonra top top yapıp, yağlı tepsiye dizin bunları. Üzerini fındıkla süsleyebilirsiniz. 3 su bardağı şeker, 4 su bardağı su ve yarım limonla şerbet hazırlayın. Bence şerbeti hamurdan önce kaynatın çünkü ılık olması lazım. Şekerpareler çıkar çıkmaz da şerbetini dökün ki içine çeksin. Ooooohhhhh afiyet olsuuuuun. cokacimcoook
bel agrım vakıt gectıkce artıyor sankı ya da dayanma kapasıtem dustu bılmıyorum
keyıfsızım zaten ustune bel agrım sıddetlendıkce kotu oluyorum resmen
kocamı beklıyorum ınsa allah en kısa zamanda hastaneye gecıcez ama vakıt yaklastıkca da gerılıyorum yaa
bakalım nasıl cıkacak sonuc hos oglusum tekmelerını savuruyor sımdılık ama
Kızlar doktordan geldim şimdi. Galiba ben Ekim annesi olacam.:))))
31 Ekime kaydı doğum tarihi. Bir de başı olması gerektiğinden daha aşağıdaymış. 1 hafta dinlen, kendini yorma dedi. Ona biraz kafam bozuldu ama moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. İnşallah erkenden gelmez oğluşum. Daha ciğerlerinin oluşumunun tamamlanmasına 3 hafta varmış. Umarım minnoşum da dayanır da vaktinde gelir kucağıma. Muayene zamanlarını da 15 günde bire çıkardı doktor. Panik oldum yaaaa, çok az kaldı kızlar...:))
yaa ağlıycam ben şimdi ...o kadar iftar sofrası kurdum ,yemek yaptım bütün gün ..kocişimin sevdiği şeyleri pişirdim..bekliyom gelmedi ..tel. açtım çalışıyorum çıkamadım dedi..yemek yiyorum dedi..haber de vermedi ..şimdi arıycaktım diyo..ağladım bende ..oturdum kendim yedim..çok üzüldüm ama..
yaw ben yalnış anlamışım yiyecekmisin dedim yiycem dedi bende işyerinde yicek sandım,küstüm meğer evde yiycem demiş cokacimcoook..15 dak. sonra geldi ..bende sinirden yemiştim ee niye yedin beklemedin beni dedi ..sonrada ona üzüldüm niye yalnış anladım diye..neyse tatsızlık çözülmüş oldu böylece ..ikimizde yalnış anlamışız..kaydirigubbakcemile3eylülcümm,üzülme canım ya oluyor bazen böyle şeyler..oruç başına vurmuştur kocişinin de..ama uyarını yap tabi ki bi daha olmaması gerektiği konusunda..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?