- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #7.361
Bir arkadaşım niye öyle yürüyorsun ki, hamilesin diye iyice havaya girdin dedi bana geçende biliyor musun. Bunu diyen de yeni evli bir kız arkadaşım. Hiçbir şey demiyorum, umarım hamile kalınca utanırsın bu söylediğine dedim. Sanıyormuş ki ben kendim göbeğimi öne itip, öyle yan yan yürüyorum. Sanki çok meraklıyım penguen kıvamında ortada dolaşmaya :)))) Aman sinir bozacak yer arıyorlar yaa :))
Bu arada benim kociş de hazır kemalpaşayı çok güzel yapar ama i,ki paket alıp, bir paketini daha ocaktayken yer :))))
Hepinize günaydın şekerlera.s.:1hug:..
Dün gece bacağıma müthiş bi kramp girdi ölüyorum sandım.eşim masaj yaptı bira ben yaptım derken geçti.ama çok ızdırap vericiydi..sabah uyanır uyanmaz yoğurt yedim kalsiyum açısından..artık süt ve süt ürünlerini artırmamız gerekecek sanırım..
sorma canımya o kramplar benimde canımı cok yakıyor istisnasız her gece oluyo dün gece iki kere oldu uykumdan uyandırıyo bir anda ne kötü bişeymiş ya bu gün doktora randevu alacaktım ama doluymuş 4 ü 20 geceye verdi bakalım gidebilirsem o zaman alacam büroyu kapatıyoruz ya zaten bişi kalmadı eşyalar toplandı sorun olmaz heralde boş boş bekliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?