2008 Kasım Anneleri

JULİCİM İNŞALLAH SONUÇLARIN İYİ ÇIKAR..GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ..
HA BU ARADA KÜÇÜK GÖBÜŞLERİMİZE EKLİYORUM ŞİMDİ RESMİMİ..yerimseniben

Ayyy ekle de bakayım çıkmadan. Bu arada doğru söylüyorsunuz kızlar, 2 ay için kıyafet almaya ben de kıyamıyorum. Beni en çok düşündürense montlar. Şimdi biz ekimde falan mont giymek zorunda kalıcaz, eskiler olmayacak, ne yapacağız??? Ben ince önden fermuarlı sweetlerimin üzerine hani böyle panço gibi şeyler var ya ondan bulursam alayım dedim. Hem normalde de giyilebilir hem de bayağı sıcak tutar onlar. Göbüşleri de kapatır.

Günaydin kizlar..kalimero kötü bisiy cikmadigina cok sevindim canim,insl.bekler ufakligin
gelme zamanini.aman cok dikkatli ol sen yinede..

Kizlar benim bütün duygularim alt-üst oldu..dün aksam esim bi konu icin bana espri yapti

bunu ciddiye alip bi basladim aglamaya,sarildim boynunu abartisiz 15-20dk agladim..

adamda pisman olmustur espri yaptigina yapicagina..!hormonlarin degistigini biliyorum ama

bu kadar etkilendigimi sanmiyordum..

Gecede her tarafim yastikla uyudum,ve her dönüsümde uyandim.anliycaginiz cok keyifli gecmedi

benim aksamim..

kızlar valla uyuyp kalmısım yıne
mutfaktan gelırken az uzanayım dedıgım gıbı uyumusum

julıannecım su an ısyerımdeyım
bu hafta bu sekılde sureklı yalnızım ve benım ısyerım evım gıbı cok rahat
annem de geldı yemek falan getırdı bana rahatım dıye geldım uzandıgımda uyumusum bıle
ama doktorum evde yatıyorum bılıyor hos burada da yatıyorum ya

ıyı dıleklerınız ıcın hepınıze tsk ederım
cok zormus yaa bel agrım gece hafıflemıstı de sımdı yıne bıraz var bakalım aksamımız nasıl olacak

bır de dogumhaneye gırdımızde ben zaten korktum nedense ama esımde tedırgındı
o zaten benı almaya geldıgınde sankı benı doguma goturuyormus gıbı geldı bılmem ne yapacak dogum zamanı
bır bayan vardı aılesı dısarıda bekleyen sancı odasında hıc gormedım odalar ses gecırmez oldugundan hıc cıglıgını da duymamıstım ama bız cıkarken annesı odadan cıkıp esı gırerken kapı acılınca cıglıgını duydum esım hemen kulaklarımı tuttu

farklı bır ortam esım bıle soguklugunun farkına vardı oglusumu sevıp lutfen oglum bıraz daha sabret dıye dua ettı
sanırım dedıklerı dogru bız bır kere erkekler dısarıda dokuz kere dogum yapacaklar

az once doktorumla konustuk
bu ılac benım ıcın zararlı oldugu kadar bebek ıcın o kadar yararlı dedı
eger kullanmazsan erken dogum rıskın yukselır ve akcıgerlı gelısımını tamamlayamaz ıltıhap ve bakterı sebebıyle dedı
kullanırsan sen zarar gorsen bıle kullanmalısın dedı
enfeksıyon doktorunla bunu acık acık konus dedı zaten 5 gun
gerekırse yatırırız senı dedı
yanı bu aksam esım ılacı getırecek ve ben sıkıntı ceksem bıle kullanıcam artık

hakkında hayırlısı canım.inşallah en kısa sürede bu dönemi atlatırsın v bebeiğin için iyi olur..onlar için 7 aydır nelere katlanmadıkki?
allah yardımcın olsun..:1hug:

oyle tabıı kı tereddut bıle etmeden kullanıcam dedım doktoruma
esım tamam getırırım dedı eger zorlanırsan yatırırız deyınce tırstım hastane ortamından bıktım yıllardır zor gelıyor bana

Selam kızlar tünaydın hepinize, öncelikle çoook geçmiş olsun herkes bir şekilde hasta sanırım. Ben de yeni geldim doktordan işyerime sabah Kan tahlili ile şu çok merak ettiğim Nst'yi oldum. Az öncede sonuçlarını aldım doktorumla konuştum geldim. Çok şükür kızlar hiç bir problem yokmuş herşey gayet normal dedi doktor. Bugüne kadar herşey normal gitti bakalım inşallah bundan sonra da öyle gider,normal bir şekilde de doğurur kurtuluruz.

Kramplar bana da oluyordu onu doktorumla da konuştum nettende araştırdım asıl nedeni kalsiyum eksikliği değilmiş meğer, kramp oldukça süt yoğurt bol bol yiyordum ama bir türlü geçmiyordu, önemli olan vücuttaki kalsiyum ile magnezyumun dengeli olması gerekiyormuş, ikisinden biri dengeyi bozarsa o zaman kramplar oluşuyormuş. Doktorum kalsiyumun yanında magnezyumda verdi çok şükür bişeyim kalmadı, içmeyi aksatmadığım müddetçe kramp falan yaşamaz oldum.

Bu arada atatanemin bahsettiği kramp geçirme yöntemini ben de uyguluyorum bire bir arkadaşlar kesinlikle tavsiye ederim. Zaten dediği gibi sporculara kullanılan bir yöntemmiş, yıllardır kramp girdikçe yaparım ben ayağımı yukarı dikip geriye doğru çekiyorsunuz parmaklarınızdan, fazla acı duymadan çok rahat bir şekilde atlatıyorsunuz krampı.

Bu nst son ay hemen her hafta yapılacak dedi doktor ama bu aylık bu yeter dedi, tabi hareketlerinde azalma olursa bebeğin, hemen gel yine yaparız dedi. Siz bir de benim fındığımın yaptıklarını duysanız, hep bahsederim yaa çok hareketli durduğu yerde durmuyor diye, bugün doktordayken de öyledi, oynadı oynadı, tam nst ye bağlandık yattım benimki uyudu ilk 10-15 dakika bekle bekle tık yok. Çok kıpırdıyor derken beni yalancı çıkardı hemşirede gülüyor doktora geldiğini biliyor heraldeki saklandı diyor. Neyse sonlara doğru biraz oynadı tekmeledi falan da durumu düzelttik. :smiley-cool: çok şükür bişey çıkmadı ya gerisi mühim değil. Ama oradan çıktım yine başladı oynamaya, hakikaten bizim akıllı bıdıklar herşeyi biliyor heraldeki doktora gidince saklanıyorlar. Doktor amcasının muayenehanesinde hiç öyle yapmıyordu ama, hastaneyi sevmedi sanırım kaydirigubbakcemile3

beyazmelek sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim canım..
bide galiba haraket halinde ve heyecanlı olduğumuzdan doktora gidince pek kımıldamıyolar.
benimkide öle..
maşallah hergün akşama kadar kıpır kıpır doktora gidince bu durgunlaşıyo..:1rolleyes:

beyazmelek sende iyi haberlerle geldin,cok sevindim iyi sonuclar almana canim..

kizlar artik benim oglusum vururken fena canimi yakiyor,birde konusuyorum nerde senin ayaklarin diye

elimi koydugum yere getiriyor,dayanamiyorumyaa basliyorum aglamaya.. offf sulugöz yapti beni bu bebe:)

benimki de öyle babasının dokunduğun yere gidiyor elini ayağını koyuyor, ben otururken göbeğimin üstüne yarım bardak su koyuyorum o bardağı gelip vuruyor su sıçrıyor içinden çok komik oluyor yaa kaydirigubbakcemile3 mucize gibi birşey değil mi kızlar

Kızım nasıl koyuyorsun bardağı, dökülmüyor mu. Ben de değil tepsi tüy koysan yere düşer :)) o kadar yuvarlağız yaniii :)

Bu arada benim sonuçlarım da iyi çıktı kızlar. Bir tek yarınki kültür testimiz kaldı. Albümin çıkmadı bu kez. Yarın doktorumuz da bakınca iyice içim rahat edecek.

kızlar dün gece sinemaya gittik 3 boyutlu film var ya dünyanın merkezine yolculuk ona gittik müthişti çok eğlendik gözlüklerle izliyosun filmi çok ilginçti.tabii macera filmi olduğu için inanılmaz gürültülüydü batu bey 1 sn durmadı içimi resmen oydu eşimle kuzenim elelrini koydular karnıma şok oldular şimdi çıkıcak dışarı diye:)kerata şov yaptı herkese.

yok güzelim dökülürmü göğsün altında hemen göbek başlıyorya şöyle hafif bir çıkıntı işte oraya koyuyorum, ayrıca tutuyorumda canım öylece bırakmıyorum, çok hafif tutuyorum bakıyorum içindeki suyu oynatabilecek mi diye kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…