Selam kızlar tünaydın hepinize, öncelikle çoook geçmiş olsun herkes bir şekilde hasta sanırım. Ben de yeni geldim doktordan işyerime sabah Kan tahlili ile şu çok merak ettiğim Nst'yi oldum. Az öncede sonuçlarını aldım doktorumla konuştum geldim. Çok şükür kızlar hiç bir problem yokmuş herşey gayet normal dedi doktor. Bugüne kadar herşey normal gitti bakalım inşallah bundan sonra da öyle gider,normal bir şekilde de doğurur kurtuluruz.
Kramplar bana da oluyordu onu doktorumla da konuştum nettende araştırdım asıl nedeni kalsiyum eksikliği değilmiş meğer, kramp oldukça süt yoğurt bol bol yiyordum ama bir türlü geçmiyordu, önemli olan vücuttaki kalsiyum ile magnezyumun dengeli olması gerekiyormuş, ikisinden biri dengeyi bozarsa o zaman kramplar oluşuyormuş. Doktorum kalsiyumun yanında magnezyumda verdi çok şükür bişeyim kalmadı, içmeyi aksatmadığım müddetçe kramp falan yaşamaz oldum.
Bu arada atatanemin bahsettiği kramp geçirme yöntemini ben de uyguluyorum bire bir arkadaşlar kesinlikle tavsiye ederim. Zaten dediği gibi sporculara kullanılan bir yöntemmiş, yıllardır kramp girdikçe yaparım ben ayağımı yukarı dikip geriye doğru çekiyorsunuz parmaklarınızdan, fazla acı duymadan çok rahat bir şekilde atlatıyorsunuz krampı.
Bu nst son ay hemen her hafta yapılacak dedi doktor ama bu aylık bu yeter dedi, tabi hareketlerinde azalma olursa bebeğin, hemen gel yine yaparız dedi. Siz bir de benim fındığımın yaptıklarını duysanız, hep bahsederim yaa çok hareketli durduğu yerde durmuyor diye, bugün doktordayken de öyledi, oynadı oynadı, tam nst ye bağlandık yattım benimki uyudu ilk 10-15 dakika bekle bekle tık yok. Çok kıpırdıyor derken beni yalancı çıkardı hemşirede gülüyor doktora geldiğini biliyor heraldeki saklandı diyor. Neyse sonlara doğru biraz oynadı tekmeledi falan da durumu düzelttik. :smiley-cool: çok şükür bişey çıkmadı ya gerisi mühim değil. Ama oradan çıktım yine başladı oynamaya, hakikaten bizim akıllı bıdıklar herşeyi biliyor heraldeki doktora gidince saklanıyorlar. Doktor amcasının muayenehanesinde hiç öyle yapmıyordu ama, hastaneyi sevmedi sanırım kaydirigubbakcemile3