2008 Kasım Anneleri

ay eylülcüm alemsin vallakaydirigubbakcemile3
bende gece kabuslarla uğraştım..
bebeğim ters duruyo,doğum zamanı gelmiş..napıcam ben falan diye..
sabah kalktım karnımı kontrol ediyom bebek aşağı inmişmi diye..sırnaşık şeysırnaşık şey
doğuma gidecekmişim ama kendime gecelik ve iç çamaşırı almamışım(hoş daha almadım zaten) ay diyom gidemem giyecek kıyafetim yok..:bbo:
ay iyice kafayı bozduk heee:1shok:
hayırlısıyla bi doğursakta şu kabuslar bitse..:1rolleyes::1hug:

Günaydin güzel anneler..Biz yeni uyanabildik,gece cok sIk uyaniyoruz kücük beyin sayesinde

ee normal olarak 10.30`dan evel kalkamiyoruz ayaga.1-2 gündür dislerimde hafif sizlama var

doktorum demisti bu ay cok önemli bebegin klasiyuma doydugu ay diye..Sanirim yemeyip icmeyip

benim bütün vitaminlerimi aliyor bu kücük adam:) süt icemiyorum birde ben,oysaki cok severdim hamile

kalmadan evel.ama düzenli olarak yogurt yiyorum insl.bi faydasi olur..

bu arada ne güzel rüyalar görmüsünüz,ciksalar artikyaaaa kendilerini görsek.

tunaydın annısler
bız yenı kalkmadık ama ayılmadık hala
ılacları almaya basladım sanırım ondan oluyor cok fecı mıdem bulanıyor ve uyku modundan cıkamıyorum bır turlu
bugun ıstırahatteyım pc nın basına bır oturuyorum yazamadan kalkıyorum halsızım

guzel ruyalar gorulmus maasallah
sızler nasılsınız guzel hamısler

ya kızlar ılk aylardakı sıkayetlerım gerı geldı resmen yaaa
sıddetlı mıde bulantısı, hıc bırsey yememe ve her turlu kokuyu fazlasıyla alıyorum mıde bulantımı tetılıyor

ne yapıcam ben yaa :1shok:

arkadaşlar bugun eminönüne bebek şekeri malzemesi almaya gidicemde nerden alabilirim bildiğiniz bi yer varmı???

YAVUZ SÜS SANAYİ ve TİCARET
TAHTAKALE BALKAPAN HAN SOKAK ÜÇLER HAN NO. 101-102/6 EMİNÖNÜ/İSTANBUL 0212.522 77 79- 0212.512 72 95

arkadaş burdan almıştı numara ve adresini netten aldım istersen bir ara canım..

Son düzenleme:
bende de kokulardan mide bulantısı başladı gene bide kasık ağrılarımla bel ağrılarım geri döndü.kızlar hamileliğin en güzel zamanlarını geride bıraktık artık bundan sonra yaşıycağımızı zorluklara kendimizi hazırlayalım
eşim bana bi kitap aldı ve şuan onu okuyorum ve doğumdan sonra bizi nekadar zor bir 1 senenin beklediğini çok açık görüyorum.kitabın adı "tavuk suyu çorbası ;yeni anne için" ve sadece 5 ytl.anneliğin nekadar zor ama ne kadar güzel bişey olduğunu daha iyi anladım bu kitabı okuyunca

herkese merhebe annişler nasılsınız umarım herkes iyidir biz çok iyiyiz ama
misafirim gelecek yemeğe ya of ne yorucu bir gün olacak benim için neyse ben misafiri çok
severim gelsinler de yorgunluğu atlatırım bu arada herkes normal sezeryan diye ayrılmış
aslında en iyisi normal ama bana da sezeryan daha mantıklı geliyor gerçi benim ki daha belli değil ne
olacağı ama bakalım hayırlısı olsun

canım bende misafiri çok severim ama bu sene kimseyi iftara çağıramayacağım..
çünkü hem çalışıyorum hemde hamileyim..
anca kendi işime yetişiyorum..:sm_confused:
allah kabul etsin canım..:1rolleyes:

selam kızlar nasılsınız
2 gündür ejderha gibi geziyorum ortalıkta yemek borumdan ateş fışkırıyo.midem yanıyo.en sonunda drumu aradım gaviskon verdi içtim şimdi bakalım geçicekmi
sizler neler yaptınız takılamıyorum fazla çok işim var.mekik dokuyorum ev okul kırtasiye arasında.şu telaşlar bitse bende ayaklarımı uzatıp oturmayı özledim yaa

herkese iyi akşamlar kızlar!!a.s.
bugün çok yoğun bir gündü..hiç uğrayamadım aslında uğradım ama çok kalamadım..evde o kadar çok iş var ki kafayı yiycem..yapmaya da vaktim yok..çamaşır ütü, temizlik off of..

ben bi geçmişe göz atayım..yerimsenibenyerimseniben

Bugün kimsenin yazası yokmuş,yada fırsat bulunamamış heralde.
Bende sabahtır tembel modunadaydım,yattım durdum,şimdide uykum var gibi.

Ya mmf27 ve meloş ben de sizin gibi midesi yemek borusu yananlardanım.
rennie şurup içiyorum banmısın demiyor.
Sanki rennie nin çiğneme tableti daha iyi gelmişti sorunuma.Ya da bu sefer daha mı yoğun yaşıyorum ki yanmayı?
Bikaçgündür felaketim walla.

gunaydın kızlar
mıdelerınden rahatsız olanlar gecmıs olsun cok sukur benım oyle bır sorunum yok ama hamılelıgımın ılk baslarındakı gıbı halsızlık oluyor bızde dun ıftara davetlıydık bende almak ıstıyorum ama hem calısıp hemde yemek hazırlamak zor ne yapalım artık en azından 2 aıleyı barı alayımm

GÜNAYDIN HAMİŞLEEEEEEEER!!!
AH O MİDE YANMALARI:bbo:
GÜN GEÇTİKÇE İNADINA ARTIYO SANKİ..
GECELERİ UYKUMDAN UYANDIRIR OLDULAR VALLA..
İLAÇTA EN FAZLA 1-2 SAAT KESİYO..
HERKESE GEÇMİŞ OLSUN.

APLECİM BENDE HEM ÇALIŞTIĞIM HEMDE HAMİŞ OLDUĞUM İÇİN BU SENE KİMSEYİ ÇAĞIRAMICAM İFTARA..
YOKSA BENDE ÇOK SEVERİM MİSAFİRİ..
HERKESİN ANLAYIŞ GÖSTERİCEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM BU DURUMUMUZA..
SENDE ÇOK YORMA CANIM KENDİNİ..
ANCA KENDİ İŞİMİZE YETİŞİYOZ ZATEN..:sm_confused:

Günaydın kızlar hepinizee. Geçmiş olsun midesi yananlara, bende de ara sıra oluyor fakat rennie hapı hemen geçiriyor.

Benim derdim çok başka kızlar, dert de demek istemiyorum ama ciddi ciddi çok yanım yanıyor. Dün öğleden sonradan itibaren kızım o kadar şiddetli hareket etmeye başladı ki karnımın içi yara olmuş gibi acıyor. Bir tekme sonra bir saat acıdan duramıyorum özellikle aynı yerde, sol tarafta, küçücük bir bölge. Sanırım ayağı sürekli orada ve durmadan aynı yere tekme atınca çok acıtıyor. İki büklüm gibi dolaştım tüm gece evde. Böyle ortalıkta sessizlik olunca duruyor, sonra ben konuşmaya başladığımda hemen geliyor tekmeler. Evet çok sevimli ama canım gerçekten çok yanıyor kızlar ya Bir yandan da korkuyorum acaba neden böyle acıyor, ona bişey mi oluyor diye ya da neden bu kadar kuvvetli tekme atıyor diye??Önceden bir tekme atardı acıtırdı biraz biterdi. Şimdi dünden beri aynı yer çürüdü resmen.

herkese günaydın kızlara.s. benim ilk ve son misafirim oldu zaten dünkü
çok yorucuymuş yaw uğraşılmıyor cidden ya çok yoruldummirmirmirmir yardım ettiler ama yinede
kendi evin olunca sensiz olmuyor işte neyse bugünde bizi ve annemleri çağırdı halam
bende dedim ki artık siz çağırın bu sene beni dedim bana hizmet edin ben hamiş bir bayanımsırnaşık şey
napalım idare edeceksiniz gerçi ben tutmuyorum ama kociş:asigim: tutuyo annemler tutuyo tek ben yiyorum orucu neyse artık yapacak bişey yok:1rolleyes:

julicim o biz de de oluyor bazen çok acıtıyor ama sürekli aynı yere vurmuyor
bizim ki senin ufaklık yaramaz olacak anlaşılan o kadar tekma kafana bence

günaydınlar herkese. Valla benim de dershanedeki öğretmen arkadaşları çağırasım var ama hiç halim yok ne yapsam bilmiyorum, çağırmasam da hoş görürler artık bu sene. 25 Eylül eşimin doğum günü, o gün iftara annemleri falan çağırırım hem doğum günü, hem iftar ikisi bir arada çıkmış olur. Bugün sabah kalktığımdan beri belimin sağ tarafında bir ağrı var fazla bir ağrı değil, dayanılamayacak gibi değil ama yine de rahatsız ediyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…