- 10 Ekim 2007
- 6.368
- 2.133
- 698
- 46
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #7.461
GÜNAYDIN HAMİŞLEEEEEEEER!!!
AH O MİDE YANMALARI:bbo:
GÜN GEÇTİKÇE İNADINA ARTIYO SANKİ..
GECELERİ UYKUMDAN UYANDIRIR OLDULAR VALLA..
İLAÇTA EN FAZLA 1-2 SAAT KESİYO..
HERKESE GEÇMİŞ OLSUN.
APLECİM BENDE HEM ÇALIŞTIĞIM HEMDE HAMİŞ OLDUĞUM İÇİN BU SENE KİMSEYİ ÇAĞIRAMICAM İFTARA..
YOKSA BENDE ÇOK SEVERİM MİSAFİRİ..
HERKESİN ANLAYIŞ GÖSTERİCEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM BU DURUMUMUZA..
SENDE ÇOK YORMA CANIM KENDİNİ..
ANCA KENDİ İŞİMİZE YETİŞİYOZ ZATEN..:sm_confused:
Günaydın kızlar hepinizee. Geçmiş olsun midesi yananlara, bende de ara sıra oluyor fakat rennie hapı hemen geçiriyor.
Benim derdim çok başka kızlar, dert de demek istemiyorum ama ciddi ciddi çok yanım yanıyor. Dün öğleden sonradan itibaren kızım o kadar şiddetli hareket etmeye başladı ki karnımın içi yara olmuş gibi acıyor. Bir tekme sonra bir saat acıdan duramıyorum özellikle aynı yerde, sol tarafta, küçücük bir bölge. Sanırım ayağı sürekli orada ve durmadan aynı yere tekme atınca çok acıtıyor. İki büklüm gibi dolaştım tüm gece evde. Böyle ortalıkta sessizlik olunca duruyor, sonra ben konuşmaya başladığımda hemen geliyor tekmeler. Evet çok sevimli ama canım gerçekten çok yanıyor kızlar yaBir yandan da korkuyorum acaba neden böyle acıyor, ona bişey mi oluyor diye ya da neden bu kadar kuvvetli tekme atıyor diye??Önceden bir tekme atardı acıtırdı biraz biterdi. Şimdi dünden beri aynı yer çürüdü resmen.
sol tarafta hangi organ vardı. Organlarından birine baskı yapıyo büyük ihtimalle. Ama ona bişey olmaz korkma olan sana oluyo:) doktora gittiğinde sor bence bakalım ne diycek inş. yer değiştirir.Sağa sola yatınca kaymıyo mu içinde o tarafa doğru. Onu o bölgeden çıkarmaya çalış bi şekilde.
Bu arada misafir çok güzel ama ben iki çeşit yemek yapınca zaten yorulup başka bir şey yapamıyorum. Hele bir de tüm gün çalışanlar. Bence bir sene erteleyin misafir işini, yeni okumaya başladığım kitapta fazla ayakta durmanın erken doğumu tetiklediği yazıyor. Okuduğumdan beri gereksiz yere ayakta durup kendimi yormuyorum artık. Diyorum hastanelerde sürüneceğimize, evimiz azıcık temiz olmaz, bir çeşit yemek yeriz :) Nasıl olsa kaybedeceğimiz bişey yok. Dimi kızlar ne değerli ki bebişlerden. Allah onları korusun, hepsi de zamınında gelsin....
benimki de yaramaz olcak gibi heralde nerden vurcagi belli olmuyo bi bakmisin ta asagidan bi bakmisin midemden sagdan soldan her tarafdan geliyo valla tekmeleri
kizlar sizdede oluyomu bilmiyorum ben mesela sag tarafima yatarsan sag tarafin asagidan yani sanki asagida eziliyomus gibi en asagidan vuruyo soluma yatiyom bu sefer soldan yapiyo sirt üstü ytiyom rahat edemiyom biliyorum ezilezler ama insan tedirgin oluyo niye yatigim tarafa vuruyo diye sanki rahatsiz oluyomus gibi bilmiyorum anlatabildiummi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?