2008 Kasım Anneleri

Valla öyle nerdeee iftara çağırcam. Ben iftar ve sahurda ağlayacak gibi oluyorum ya. o kadar zor geliyo öyle yoruluyorum ki anlatamam. ama oruç tutamıyorum bari kocişe yardımcı olayım diye katlanıyorum Allah kabul etsin artık:) Biz her akşam iftara gitsek yeridir valla. Bazen diyorum iftar çadırına mı gitsek aradakaydirigubbakcemile3 Gaz problemim var çook fena beni mahvediyo. Mide yanması da berbat yatamıyorum bile. gece uykusu kalmadı.sabah tam uykudan bayılcam işe gitme vakti geliyoobenneyaptımki bu mide yanması için evde ayrı iş de ayrı gaviskon um var tavsiye ederim..

ayy julıannecım aynı yere herzaman vurunca senın kı gıbı gercekten acıtıyor ve benı cok yoruyor sende konus benımkı dun okadar fazla hareket etmedı yataga yattım sıdetlı tekmelerı atıverdı bende konustum kızım lufen uyuycam dedım benım kı bı kac tekmeden sonra sesı kesıldı annesının sozunu dınlıyor zıllı kaydirigubbakcemile3 anneme soledım mısafır olayını sakın ben gelınce yapar cagırırız dıyor bende kararsız kaldım belkı almam halım olmazsa kaydirigubbakcemile2

sol tarafta hangi organ vardı. Organlarından birine baskı yapıyo büyük ihtimalle. Ama ona bişey olmaz korkma olan sana oluyo:) doktora gittiğinde sor bence bakalım ne diycek inş. yer değiştirir.Sağa sola yatınca kaymıyo mu içinde o tarafa doğru. Onu o bölgeden çıkarmaya çalış bi şekilde.

Ya sorma canım doğru söylüyorsun, zilliye bir şey olmuyor sanırım :) olan bana oluyor. Aman olsun napalım, anne yüreği bunlar ne acılar ki değil mi :) Senin dediğin gibi dün gece sağa döndüm, bu sefer kafası sağa kaydı ve hıçkırık tutmaya başladı onu. İçim ezildi kıyamadım hmen döndüm gene sola, kaydı tabii gene yerleşti aynı yere, gelsin tekmeler. Bir de en iyi sen sola dönünce besleniyormuş ya. O yüzden de kıyıp da sağa yatamadım. Bugün kendi yer değiştirmiş, sol değil tam tepede, kung-fu panda diyorum ben ona. Ben çok severim uzak doğu sporlarını falan, sanırım kızım da bana çekmiş. Kill-bill filmini 15 defa seyredersem olacağı buydu zaten :)))))

kızlar benım de bıraz once karnım agrımaya basladı bır baktım gobegım egrı bugru olmus sol tarafımda kocaman bır tepe olusmus cok korktum elımı koyunca gobegım yuvarlak halıne donduuu :1shok:

Bu arada misafir çok güzel ama ben iki çeşit yemek yapınca zaten yorulup başka bir şey yapamıyorum. Hele bir de tüm gün çalışanlar. Bence bir sene erteleyin misafir işini, yeni okumaya başladığım kitapta fazla ayakta durmanın erken doğumu tetiklediği yazıyor. Okuduğumdan beri gereksiz yere ayakta durup kendimi yormuyorum artık. Diyorum hastanelerde sürüneceğimize, evimiz azıcık temiz olmaz, bir çeşit yemek yeriz :) Nasıl olsa kaybedeceğimiz bişey yok. Dimi kızlar ne değerli ki bebişlerden. Allah onları korusun, hepsi de zamınında gelsin....

gunaydın hamsıler

bız cok yorgun ve halsız hıssedıyoruz kendımızı
hos oglumun tekmelerı yerınde ama ben ayılamıyorum
dun erkenden kendı evıme gıdıp yattım sagolsun annem gelıp ıftar ve sahur yemeklerımı yaptı
kocıs oruc tutuyor ugrasma dıyor ama hep kahvaltı yenmez dıye annem ugrastı sagolsun
mıde yanmalarımın yanı sıra boyle yarı baygın gezıyorum resmen sanırım antıbıyotıgın etkılerı bunlar
gece tuvalete yıne cok sık kalktım ve ıkı kasık gavıscon ıctım bıraz uyuyabılmek adına
sonra kocıse sarılmıs uyurken oglusum kuvvetlı tekmesı ıle babasını cok gıdıklamıs beyımız kendını cok tuhaf hıssetmıs

bugun yıne ıstırahatteyım yatıp kalkıp bır bakıyorum sıze devam yıne yatıyorum
ne olacak bu sekılde bılmem

sız nasıl oldunuz herkes mı ben gıbı yanıyor

slm kıslarr
benim bebiş cok sakin olacak hiç canımı yakmıyo tekmeleri bazen sag tarafımın orda yusyuvarlak olup kalıyo cok komik bi görüntü oluyo gercekten elimi oraya koyuncada kacıp gidiyo sonra
ama dedimya cok uysal cok sakin bi bebiş olacak benim kızım eminim buna

mide yanmasına gelince ekşi yaglı şeyler yemedigim sürece gayet iyiyim dayanamayıp yersem mahvoluyorum artık dikkat ediyorum yediklerime ve böylece sorunda yaşamıyorum

Bir de sekreter senin dediklerine ek olarak, asitli şeyler içmemek gerekiyor. Ayrıca ben dışarıdan soğuk sandviç bile yesem midem yanıyor. Dışarıdan tek bir çöp bile yememek gerekiyor kızlar. Ramazan pidesi bile ekşitiyor.

benimki de yaramaz olcak gibi heralde nerden vurcagi belli olmuyo bi bakmisin ta asagidan bi bakmisin midemden sagdan soldan her tarafdan geliyo valla tekmeleri
kizlar sizdede oluyomu bilmiyorum ben mesela sag tarafima yatarsan sag tarafin asagidan yani sanki asagida eziliyomus gibi en asagidan vuruyo soluma yatiyom bu sefer soldan yapiyo sirt üstü ytiyom rahat edemiyom biliyorum ezilezler ama insan tedirgin oluyo niye yatigim tarafa vuruyo diye sanki rahatsiz oluyomus gibi bilmiyorum anlatabildiummi

ben çıkıyorum pazartesi günnden beri bir fiil geziyorum ya bugünde kaçıyorum yarın
görüşürüz kendinize iyi bakın öptümm sizi

Valla çok haklısın. Olduğu kadar hiç kasmıyorum eskisi gibi. Döküldü saçıldı yok tozlandı amaaan ne yapıyım yaa.Eşim de yardım ediyo sağolsun idare ediyoruz. Bencede iftar vermek falan çok sakıncalı ya bu zamanlarda yorulmuyomusunuz. Ben lavaboya göbeğimden yeterince yaklaşaamdığım için mesela öne doğru belimden eğik şekilde durmak zorunda kalıyorum. ayyyy nasıl ağrıyo anlatmam kopuyo belim. Fazla bi iş değil bulaşık falanda değil ama yemek yaparken illaki oluyo işi insanın lavabo da haliyle. en basiti bu yani zor zor çok zor. kimse gelmesin bize . bu sene bizim senemiz bi gezmeliyizz:sm_cool:

Günaydin herkeze..Bizim sert vurmalarimiz ve can acitmalarimiz sizden biraz daha
önce basladi ve Israrlada devam ediyor.Yalniz ben kuzucum hep sag tarafimda yattigi
icin tekmeler ve itmeler sadece soldan geliyor.Daha birkez olsun sag tarafima vurmadi.

Ramazanda misafir atmosferi benimde cok hosuma gidiyor ama,bu yil misafir alabilcek
kadar güclü hissetmiyorum kendimi ben.Arkadaslarimada söyledim saolsun hepsi ne gerek
var filan dediler ama beni cagiryiyorlar gelmeyim diyorum olmaz öyle sey senin mazeretin
var diyorlar.Eee gitsemde kendimi misafir almak zorunda hissedicem!sizce napiim ya?
Ben karar veremedim..

valla ben anladım çünkü aynısı bana da oluyo deli oluyorum. Tam yan şekilde yatmayım diyorum azcık geri doğru yan bi şekilde yatıryorum belim ağrıyo yatamıyorum. Sağa dönüyorum pıt pıt hata patır patır mısır patması gibi sallıyo beni . sanki üstüne yatmışım kalkkk der gibi. dönüyorum haydeee geliyo sola bu sefer aynısı. Düz yatılmıyo zaten sakıncalı. şaşıp kalıyorum. heh diyorum ne yapalım oğlum nasıl yatalım diyorum güm güm vuruyo . Babası da gülüyo. Bunlar büyüdükçe ayakta koltukta falan uyuyacağız galiba sırnaşık şey

ramazanda mısafır trafıgım olması benım de cok hosuma gıdıyor ama sanırım bu gıdısle alamayacagım
belkı bıraz kendımı ıyı hıssedersem alırım dıyorum
ben zaten uzak davetlere katılamıyorum yolda cok sıkıntılıyım su sıralar

oglusun tekmelerı kuvvetlendı maasallah da bızım kı bıraz daha gıdıklama tarzı vuruyor
ama bazen gogus kafesıme sıkısıyormus gıbı hıssedıp panıklemıyor da degılım hanı

julianne belli bir nokta acıyorsa mutlaka doktoruna söyle. benim de sol tarafımda bir nokta acıyordu hareket ettikçe, hep aynı yer bi şey batıyormuş gibi acıyordu. doktor miyom olduğunu söyledi. bebeğe de sana da zararsız dedi. ama hamilelik öncesi bende miyom falan yoktu, ne zaman olmuş bilemedim....böyle bir şey de olabilir.

ben de bel ağrısı çekmeye başladım artık. inanılmaz bel çukurum ağrıyor. eşim haklı bir şekilde yoga yapsana diyor aldım cd.yi ama bir kez bile oturup yapmadım. artık tembelliği bırakmam lazım. aynı şekilde kegel de yapmıyorum. siz yapabiliyor musunuz kızlar?

özel hastaneler ile sgk anlaşmış diye duydum haberlerde. 1 ekime dek özel bir şekilde fatura edip %30 un 3 katına dek ödeme yapcakmış sgk. ama 1 ekimden sonra ne yapacaklar anlamadım. inşallah daha iyi olur da biz de yararlanırız.

Ben kegel'i daha yeni yeni aklıma geldikçe yapmaya başladım. Yaparken de biraz zorlanıyorum ama zamanla alışırım heralde.
Bu arada bu sabah ben de çok korktum. Duştan çıkıp tarılırken öyle bi akıntı geldi ki tartı bile ıslandı. Bi an suyum geldi sandım ama her zamanki kıvamda beyazımsı akıntı olduğunu anlayınca biraz rahatladım. Sizde de bu kadar yoğun akıntı oluyor mu?

evet benim de akıntı miktarım çoğaldı, sık sık çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum. ama beyaz süt kesiği gibiyse mantar olabilirmiş canım, dikkat et, doktoruna sor istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…