2008 Kasım Anneleri

Morcadı'cım bel ağrısı için gece yatarken belinin altına bi yastık koy bence. Ama başının altına koyduğunla aynı ebat ve yükseklikte olsun. Geçenlerde benim de çok ağrımıştı, bi iki gece öyle yatınca geçti...

OLUYO VALLA . BEN ZATEN SÜREKLİ PED LE DOLAŞIYORUM. PİŞİK OLUYORUM BAZEN ÇOK FENA BİRAZ HAVALANDIRAYIM DERKEN Bİ BAKIYORUM ALMIŞ BAŞINI GİDİYO BİŞEYLER NORMALMİŞ AMA YA.

Canım sağol. Ama ben hep hareketten sonra hissediyorum, yani bebeğin hareketinden kaynaklanan bir acı olduğunu hissediyorum.

Kızlar bugün çok sevinçli bir haber aldım... Eşim yüksek lisans sınavını kazandı. Sizinle de paylaşmak istedim. Çok istediğimiz bir şeydi bu ikimiz de çok sevindik. Kızımızın uğuru dedik :sm_cool: Bu arada ilk sınavları 10-22 kasım arasında. Dün diyorum ki ona, sezeryan yapmam için bir bahane daha çıktı. Ya sen sınavdayken sancım gelirse diyorum lülülülülülü Yok ben yetişirim sen merak etme diyooor :çok üzgünüm:

tebrikler julicim allah tamamlamayı nasip etsin inşallah

kızlar artık raporluyum 15 gün rapor verdi dün dr.um evde istirahat edebilmem için
artık işyeri iyice yorucu geliyordu bana ve evdeki hamilelerimize çok çok özeniyordum
çok şükür bende evdeyim haftayada kısmetse kızım anasınıfına başlayacak onu götürüp
getirebileceğim yuppiiiiiiiii

ayrıca dün bebeğimi gördüm o kadar güzeldiki bu sefer resmen bize şov yaptı annem kızım ve ben gitmiştik artık annesinemi anneanneye mi yoksa abloşamıydı bilmiyorum ama çok tatlıydı
ağzını açıp kapatmalar esnemeler gülmeler çıkarıp yiyesim geldi ayrıca maşallah kilomuzda güzel çıktı
tek sorunumuz benim kansızlığım hapımı ikiye çıkarmama rağmen kanımı yine çıkaramadım bu sefer
şu içmekte çok zorlandığım sıvı ilaçlardan verdi bakalım artık

birde sizlerede bir tavsiyem olacak dr.um bana tavsiye etti bende size edeyim sabahları domatesi biber ile kavurup yememi söyledi damarları açıyormuş ve bebeğin beslenmesine çok etki ediyormuş her akşam bir avuç ceviz diğer akşam fındık ve diğer akşam badem özellikle yemelisin dedi şuanda mevsiminde bulunduğumuz kırmızı üzüm fazlaca yemelisin dedi ben şimdi evdeyim ya inşallah yapacağım bunları bakalım

ve en güzelini söylüyorum kızlar dr.umla konuştuk allah kısmet ederse 05.11.2008'de miniğim kollarınmda olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk allahım o günleri sağlıkla sıhatle görmemizi nasip etsin inşallah hepimize tabi yavrularımızı büyütmeyide güzel günlerini görmeyide

ben çok uzattım ama evde olunca tempo artıyor ne yapayım herkesi öpüyorummmmmmmmmmmm bebişleride

evet benim de akıntı miktarım çoğaldı, sık sık çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum. ama beyaz süt kesiği gibiyse mantar olabilirmiş canım, dikkat et, doktoruna sor istersen.

Mantar bile olsa doktor ilaç vermiyo. bebeğe bişey olcak diye korkmayın o cam fanusun içinde gibi dedi doktor. sen allah korusun menenjit olsan ona bişey olmaz dedi. artıkk ne derece doğru ama bunu diyen iyi bi doktor. hani şu meşhurrr ebru şallının doktoru:)

Beklemek hadi gözün aydın. Ne güzel şovunuz gerçekten izlenmeye değermiş :) cd aldınız mı bari, evde de izlersin. Raporu neden aldın canım? Öylesine mi aldın yoksa rahatsız olduğun için mi? Öylesineyse doktora ne dedin de aldın? Söyle ben de alıyım :)))) Bıktım artık bu masalardan :))))

aynen canım bende üç kere fitil kullandım dr.um akıntıya çok karşı enfeksiyona dönüşmesin diye muhakkak bir fitil veriyor bu zamana kadar 3 kere kullandım ikisi kaşıntı yüzünden 3.cü akıntı yüzünden

Çok ilginç gelecek ama, okuduğum kitapların birinde mantar olduğunuzdan şüpheleniyorsanız "bir miktar yoğurdu serçe parmağınızla vajinanıza sürün" yazıyordu.
Eğer mantar şüphesi olan varsa deneyin derim...

yaw bu ne be sabah sabah dünyanın sayfasını okudum ..amma döktürdünüz sabah sabah..öncelikle julicim seni ve eşini kutluyorum canım güzel bir haber..
beklemekcim bebişin sağlıklı olmasına sevindim canım..
benim kız artık tekmelerden ziyade karnımda gelgitler oluşturuyor çok sağlam sarsıyor ..artık ne yapıyorsa bilmem..
misafir konusunda dün arkadaşla kavga ettik resmen..beni iftara almak istiyo ee o alınca bende alıcam o kabul etmiyo ben gelmem diyo ..baya tartıştık o zaman bende gelmem dedim küstü ..uzlaşamadık bakalım nolcak..ama zor gerçekten ağırlamak ..

selam kızlar birkaç gündür giremedim siteye
geçmişi okudum baya kaynatmışsınız
hepsi aklımda değil tabii ma mide yanması daha dğrusu ejderha misali yemek borusu yanması
benim de problemim kaç gündür

tekmelere gelince benim oğluşumda hep sağda olduğu için sürekli vurduğu dönemlerde acıtıyor ama
dayanılmayacak kadar değil

çok mutluyum bugün ben çünkü saat14.30 da oğluşumu görcem tam 1 ay aradan sonra
çok merak ediyorum bakalım ne yapacak babamızda gelebilecek bugün
birde doğum konusunu konuşmak istiyorum detaylı bir şekilde
heyecanla saatin gelmesini bekliyorum şimdi

Ya kızlar geçmişe bakamadım birazdan bakarım inşallah .Gerçi bağlantı çok yavaş.Zor olabilir.
Julicim nolmuş ne bitmiş bilmiyorum ama tebrikler :)))))

Hatta hepinizi toptan tebrik ediyorum :)))) Napim okuyamam heralde,zor açıldı sayfa.

Ya bende bu misafir işini soracaktım.Beni davet ettiler bugün yarın davetliyim iftara.
Ee sonra bende onları çağırmak zorunda mı kalcam? Ben busene kimseyi davet etmeyi düşünmüyordum açıkcası.Kendi yemeğimizi bile zor hazırlıyorum.Eşimde yok gerek yok.Hepsi senin hamile olduğunu biliyor diyor.Ama açıkcası kendimi sanki kötü hissedicem böyle parazit yaşayanlar gibi p
sadece bi kaç ev olmaz çağıracağım kişiler de...

Ne düşünüyorsunuz kızlar bu konuda?

AA Juliciğim şimdi okudum hayırlı olsun.Eşin ve senin adına çok güzel bir haber.

Bizim kızda uğurlu geldi bize.Yazdımmı bilmiyorum ama eşimde müdür yard.kadrosunu aldı.

Cidden bizim kızlar uğurlu geldi.

Beklemekcim ohh dinlen evde iyi gelir.
Ben zaten bol bol domates,salatalık,yeşil biber yiyorum.Özellikler çiğ yiyorum biberi.Bol C viştamini var.
Bugünde bi velim getirmiş.Köy sebzeleri başka oluyor.Kokla da doy yani :)) Miss gibi kokuyor hepsi.

beni daha yemeğe çağıran olmadı ama olsa da ben kimseyi çağırmayı düşünmüyorum. Ayıpsa ayıp, ayrıca bunun ayıbı olmaz. Görünen köy klavuz istermi, zaten zor hareket ediyoruz, nasıl koşacağız o kadar işin peşinden. Kimse de bunu ayıplamaz,yani en azından akıllı ve anlayışlı olan ayıplamaz.

VALLA BENCE, DEDİĞİM GİBİ SENE BİZİM SENEMİZ. İFTARLARA GİDECEĞİZ AMA ÇAĞIR(A)MAYACAĞIZ:dance: EĞER ÇAĞIRMADIN DİYE SENİN HAKKINDA BİŞEY DÜŞÜNEN OLURSA BU ONUN SORUNU. YANİ OLUR MU ÖYLE ŞEY. HALİMİZ ORTADA YAWW.BENCE DERT ETME GEZMENE BAKK.HATTA BİZİ ÇAĞIRAN DAHA Bİ SEVAP ALIR ÇÜNKÜ YEMEK HAZIRLAMAK DİĞER İŞLERDE OLDUĞU GİBİ HAKKATEN ÇOOOOK ZOOORR:CüvCüv:

julicim seni ve eşini çok tebrik ediyoruuum..
ağrılarına gelince: ben felaket tellalı gibi olmak istemem.ama bi arkadaşım hamileyken göğüs kafesinin altında bi acı hissediyomuş.annesine sölüyo,etrafındakilere sölüyo.herkes hamilelikte olur böle şeyler deyip geçiştiriyomuş.doktoruda ultrasona bakarken hiç dikkat etmemiş.bebek dünyaya geldi.bir ayağı geri doğru bacağına yapışmış.yapışmış derken bitişik değilde..bebek meğersem 7.ayda ayağını annesinin göğüs kafesinin oraya dayamış sürekli oradaymış.ee tabi onun kemikleri nekadar güçlüki? zaten 8 aylık dünyaya geldi.1 ayda ayağı baya bacağa doğru geri gitmiş.bizimkiler önceleri çok korktular ama..doktor korkacak bişey olmadığını hergün yavaş yavaş düzenli masaj yaparak bu durumun düzelebileceğini sölemiş ve 2 ayda düzeldi..ama en ilginç olanı şuan 8 aylık ve uyurken o ayağını beşiğe,koltuğa,annesine nereyi bulursa oraya dayıyo.kaydirigubbakcemile3 çok komik ya..daha anne karnında huyları,karakterleri belli oluyo..arkadaşım diyoki:bu yarın birgün büyüyünce karısına dayar,tv izlerken koltuğa dayar ayağını..:roflol:
kısacası:
bu tabi çok üstüsna olan bi örnek.sana diyeceğim doktora gidince bu durumu muhakkak söle.ve ultrasonda baksın bebek orada napıyo..:1rolleyes:
çilek ve eylül sizlerde bukadar kasmayın canım kendinizi..
ben valla her çağırana gidicem.hiçte onları çağıramam.hamişiz kızlar biz.mazeretimiz var.kimsede bizden böle bişey beklemez zaten..ne boşuna küstürüyonuz arkadaşlarınızı???
takmayııııın..gidin olsun bitsin.onlarında gönlü olur.mutlu olurlar bizi böle ağırlamaktan..yerimseniben

Son düzenleme:

gidecem tabi nerde beleş oraya yerleş :teytey:eee bu ramazan böyle ...ama inanın bu ramazan oruçlu değilim diye daha üstün bir çaba sarfedip 3 çeşit yemek her sahur binbirçeşit kahvaltılık hazırlıyorum kocişime..günah çıkartıyorum sanırım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…