- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #7.481
Ben kegel'i daha yeni yeni aklıma geldikçe yapmaya başladım. Yaparken de biraz zorlanıyorum ama zamanla alışırım heralde.
Bu arada bu sabah ben de çok korktum. Duştan çıkıp tarılırken öyle bi akıntı geldi ki tartı bile ıslandı. Bi an suyum geldi sandım ama her zamanki kıvamda beyazımsı akıntı olduğunu anlayınca biraz rahatladım. Sizde de bu kadar yoğun akıntı oluyor mu?
julianne belli bir nokta acıyorsa mutlaka doktoruna söyle. benim de sol tarafımda bir nokta acıyordu hareket ettikçe, hep aynı yer bi şey batıyormuş gibi acıyordu. doktor miyom olduğunu söyledi. bebeğe de sana da zararsız dedi. ama hamilelik öncesi bende miyom falan yoktu, ne zaman olmuş bilemedim....böyle bir şey de olabilir.
evet benim de akıntı miktarım çoğaldı, sık sık çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum. ama beyaz süt kesiği gibiyse mantar olabilirmiş canım, dikkat et, doktoruna sor istersen.
Ya kızlar geçmişe bakamadım birazdan bakarım inşallah .Gerçi bağlantı çok yavaş.Zor olabilir.
Julicim nolmuş ne bitmiş bilmiyorum ama tebrikler :)))))
Hatta hepinizi toptan tebrik ediyorum :)))) Napim okuyamam heralde,zor açıldı sayfa.
Ya bende bu misafir işini soracaktım.Beni davet ettiler bugün yarın davetliyim iftara.
Ee sonra bende onları çağırmak zorunda mı kalcam? Ben busene kimseyi davet etmeyi düşünmüyordum açıkcası.Kendi yemeğimizi bile zor hazırlıyorum.Eşimde yok gerek yok.Hepsi senin hamile olduğunu biliyor diyor.Ama açıkcası kendimi sanki kötü hissedicem böyle parazit yaşayanlar gibip
sadece bi kaç ev olmaz çağıracağım kişiler de...
Ne düşünüyorsunuz kızlar bu konuda?
çilek ve eylül sizlerde bukadar kasmayın canım kendinizi..
ben valla her çağırana gidicem.hiçte onları çağıramam.hamişiz kızlar biz.mazeretimiz var.kimsede bizden böle bişey beklemez zaten..ne boşuna küstürüyonuz arkadaşlarınızı???
takmayııııın..gidin olsun bitsin.onlarında gönlü olur.mutlu olurlar bizi böle ağırlamaktan..yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?