- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #7.501
Valla öyle nerdeee iftara çağırcam. Ben iftar ve sahurda ağlayacak gibi oluyorum ya. o kadar zor geliyo öyle yoruluyorum ki anlatamam. ama oruç tutamıyorum bari kocişe yardımcı olayım diye katlanıyorum Allah kabul etsin artık:) Biz her akşam iftara gitsek yeridir valla. Bazen diyorum iftar çadırına mı gitsek aradakaydirigubbakcemile3 Gaz problemim var çook fena beni mahvediyo. Mide yanması da berbat yatamıyorum bile. gece uykusu kalmadı.sabah tam uykudan bayılcam işe gitme vakti geliyoobenneyaptımki bu mide yanması için evde ayrı iş de ayrı gaviskon um var tavsiye ederim..
Ay o bende de oluyor.Bi bakıyorum biş taraf şişmiş :)) Bebiş oraya kaymış.kızlar benım de bıraz once karnım agrımaya basladı bır baktım gobegım egrı bugru olmus sol tarafımda kocaman bır tepe olusmus cok korktum elımı koyunca gobegım yuvarlak halıne donduuu :1shok:
Azo ya bende ilacın etkisinin çabuk geçtiğini düşünüyorum.Şişeyi yeni aldım yarısı bitti bile.Sanki bana çiğneme tableti daha etkili gibi geldi.Bu gittiğimde doktora sorucam.hem hap çantamızda da kolaylıkla taşınabiliyor.Yoksa ben de bi şişe daha şurup alıp,okula bırakıcam.Olmuyo böyle tek şişeyle.GÜNAYDIN HAMİŞLEEEEEEEER!!!
AH O MİDE YANMALARI:bbo:
GÜN GEÇTİKÇE İNADINA ARTIYO SANKİ..
GECELERİ UYKUMDAN UYANDIRIR OLDULAR VALLA..
İLAÇTA EN FAZLA 1-2 SAAT KESİYO..
HERKESE GEÇMİŞ OLSUN.
APLECİM BENDE HEM ÇALIŞTIĞIM HEMDE HAMİŞ OLDUĞUM İÇİN BU SENE KİMSEYİ ÇAĞIRAMICAM İFTARA..
YOKSA BENDE ÇOK SEVERİM MİSAFİRİ..
HERKESİN ANLAYIŞ GÖSTERİCEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM BU DURUMUMUZA..
SENDE ÇOK YORMA CANIM KENDİNİ..
ANCA KENDİ İŞİMİZE YETİŞİYOZ ZATEN..:sm_confused:
hepinize iyi günler kizlar sizlere iki sorum olacak 1. nezaman cocuk odanizin moibilyasini almayi düsünüyorsunuz 2. hastane cantamizi hangi haftadan sonra hazir tutmamaliyiz bana yardimci olursaniz cok tesekür ederim cünkü ben her ikisinde en gec haftaya yapmak istiyorum ama etrafimdaki arkadaslar felan daha erken diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?