2008 Kasım Anneleri

Geç kaldın bu tevsiye için canım p
Bugün kocamı aradım eve git benim şurubu al getir diye.Okulda dayanamadım artık yanmaya.Toplantıda vardı erken de çıkamadım.Allahtan eşimin iş yeri artık ilçede de hemen imdada yetişebiliyor.
Aldım içtim hemen kendime geldim.

kızlar benım de bıraz once karnım agrımaya basladı bır baktım gobegım egrı bugru olmus sol tarafımda kocaman bır tepe olusmus cok korktum elımı koyunca gobegım yuvarlak halıne donduuu :1shok:
Ay o bende de oluyor.Bi bakıyorum biş taraf şişmiş :)) Bebiş oraya kaymış.
Toplantıda arkadaş bakmış benim göbiş sola kaymış :)))
Diğeri de senin nasıl çarpıntın oluyor öyle,boynun da damarın zıp zıp zıplıyordu diyor :)) Ayy kızlar artık dışardan da bazı şeyler belli oluyo galiba.

Azo ya bende ilacın etkisinin çabuk geçtiğini düşünüyorum.Şişeyi yeni aldım yarısı bitti bile.Sanki bana çiğneme tableti daha etkili gibi geldi.Bu gittiğimde doktora sorucam.hem hap çantamızda da kolaylıkla taşınabiliyor.Yoksa ben de bi şişe daha şurup alıp,okula bırakıcam.Olmuyo böyle tek şişeyle.

canım çok şükür iyiyim bir aksiliğim yok yani dinlenmek için diyebiliriz masaların kadar dayanılmaz olduğunu çok iyi biliyorum o sandalyenin üzerinde oturmaktan artık bıkmıştım ayağımı nereye koyacağımı şaşırır olmuştum dr.uma durumu anlattım oda bana yazdı rapor ama benim dr.um aile dostumuz gibidir sağolsun hemen yazdı zaten sende dene bence şansını gerçekten iyi geliyor

hemen temizlik falanda yaptım hafta sonuna temiz giriyorum düşünsene ne güzel değil mi?

cd alamadım çünkü dr. bu cihazı yakın zamanda aldığı için henüz nasıl yapıldığını bilmiyorum birkaç kere görmem lazım dedi ama renkli resmini verdi yavrumun olsun onada sağlık

öpüyorum

Hepinize teşekkürler kızlar güzel dilekleriniz için...

Dark söylememiştin canım eşinin güzel haberini. Sizin de gözünüz aydın. Şimdi daha zor deağil mi eşin müdür yardımcısı olunca. Onlar okulda daha çok durmak zorundalar diye biliyorum..

Azo'cum sağol canım. Felaket tellalı olur mu hiç öyle düşünme, ne güzel biz de daha çok dikkat etmeye başlıyoruz böyle bilgilerle. Ama dün akşam sola yerleşen kızım bu sabahtan beri tam yol ileri dedi ve ortaladı beni. Şimdi bir göbek üstünden bir aşağıdan yolup duruyor. Annem dedi sen hiç böyle değildin, bu kız çok yaramaz olacak, hepimizin canına okuyacak. Ben de tüm aldıklarımı anneme götürüyorum bugün onun ısrarı ile. Gerçi annem yeni anjiyodan çıktı ama tutturdu ben ütüleyeceğim hepsini diye. Yarın annemle dönüşümlü olarak hepsini yıkayıp ütüleyeceğiz. Cicilerimiz de hazır olsun... Darısı da sizin başınıza olsun.

Bu arada Azo geldi mi sizin bebek odası. Merak ettim canım hani geliyordu bugün yarın??

off bütün yazdiklarim bianda gitti ya

kisaca toparlayim,darkcim esini ve seni tebrik ederim,kücük hanim belliki
sizede ugurlu gelmis..

azocum gidicem artik canim napiim,söyledim olurmu öyle sey biz sanki senin
durumunu bilmiyoruz,hem sanki siraylami dediler..ee artik banada yol göründü:)

hepinize iyi günler kizlar sizlere iki sorum olacak 1. nezaman cocuk odanizin moibilyasini almayi düsünüyorsunuz 2. hastane cantamizi hangi haftadan sonra hazir tutmamaliyiz bana yardimci olursaniz cok tesekür ederim cünkü ben her ikisinde en gec haftaya yapmak istiyorum ama etrafimdaki arkadaslar felan daha erken diyorlar

canım burada birçok arkadaş bebek odasını aldı ama almayanlar var henüz mesela ben..çanta için evet henüz erken ama o da senin isteğine kalmış canım istiyorsan hazırlayabilirsin de tabi..

saol eylülcüm ben biraz cok acelecigim herhalde annem öyle diyor calistigim icin biran önce esyalarini alip koymak istiyorum yani herseyim hazir olsun istiyorum bu huyumu bazen bende sevmiyorum

canım benimde içimden geçmiyor değil çantasını hazırlamak ama 35-36. haftada hazırlamayı düşünüyorum..odasını almak içinde sabırsızlanıyorum ama onunda vakti var bana göre ..zaman bir an önce geçsede başlasa tatlı telaşlar..

julicim evet geldi odamız.yazmadım ama..çarşamba akşam üzeri geldi de..
bizim beğendiğimiz modelin dolabı 3 kapaklıydı.benim çocuk odası yapacağım odada gömme dolap yeri var.orayı ölçmüştük giderken ve 2 kapaklı anca sığıyo.zaten beşiğin yanındaki ,dolabun altındaki ve komidinin çekmeceleri derken eşyaları koymaya baya yer oluyo..bizde 3.kapağı iptal ettirmiştik.hani iki kapı yanlara doğru açılırda 3.kapı tek olurya..3. kapıyı iptal etmiştik.akıllı adamlar tek kapılı 2 parça getirmişler.ben işteydim.eşim aradı biz böle istememiştik dimi dedi..ben delirdim tabiki hayır dedim.adamlar özür dilemiş başkasının siparişiyle karıştırmışlar.önümüzdeki salı çarşamba gelecek dolabımız.eşimde gelen parçaların kapaklarını açmış.havalansınlar diye..dolapta gelince yatağını alıcaz,uyku setini alıcaz.eşyalar havalanınca hepsini bi güzel silicem, yerleştiricem fotolarını koyucaaaam:1rolleyes:
ama çok merak ettiyseniz çarşamba dolabımızda gelince çıplak haliyle bi foto koyabilirim..:asigim:

darkcım eşin müdürmü oldu senin??
ooooo hayırlı uğurlu olsun..bak ceren kızımızda doğmadan kısmetiyle geldi.maşallah maşallah..
ben valla şurup şişesini çantamda gezdiriyom.ama tabi hapı daha kullanışlı olabilir.bitti ilacım zaten.doktora gidince yazdırayım buseferde hapını..

ay eylülcüm neden vicdan yapıyosun.bu ruhsatı allah bize vermiş.biz keyfimi yapıyoz..bize farz değil şuan ve sonra borcumuzu öderiz inş.borç yiyen kesesinden yer..kaydirigubbakcemile3

darkcım esını ve senı tebrık edıyorum

azocum odanızın gelmesıne de cok sevındım

ben bugun de yıne evde yatmaktaydım
agrım bugun yıne vardı henuz gecmedı ama sımdı daha ıyıyım
kocıs evde oldugum ıcın ınternete az da olsa ızın verıyor sagolsun

günaydın kızlar biz daha yeni kalktık oğlumla çok fena temnllik yaptık yani
bugün tatil olunca keyfini çıkardık

bu arada dün oğlumu gördüm teyzeleri
o kadar büyümüş ki hemde normal haftasından 1 hafta öndeymiş
ultrasonda 31+3 görülüyor benim kuzum
minicik elleri hep yüzündeydi ama görebildik yine de
her şeyimiz çok güzel doğum pozisyonunu almış
suyu iyiymiş kalp atışı güzelmiş çok mutlu oldum

ama bir sorunum var kızlar bende bazı arkadaşlar gibi dr. ve hastane değiştirmek zorunda kaldım bu saatten sonra
gittiğim hastane ssk ile anlaşmasında sorunlar olmuş sadece normal doğum orada yapılıyormuş
sezeryan olursa iki farklı hastane ile anlaşmışlar öna göre karar verecekmişim
birde dr.um ben doğum yapacağım zamanlarda izinli olacakmış:1no2:
yani yni bir hastane bulmak zorundayım
neyse çok oldu canlarım sizi seviyorum

Genelde tecrübeliler 7. ayda hazır olsun diyor çantalar için.Bende hazırlayacağım ama hep tembellik ediyorum.Ağırlaştıkca zor geliyor bişeyler yapmak.8. aya girdik hala çantaya koyamadık ( Aslında hepsi yıkandı,ütülendi bi çantaya girecek...
Erken değil canım.Hem erken olsa ne olur ? Bi zararı mı varmış,kapının yanında ya da arabanın bagajında bekleyen bir çantanın?

Juliancım annene fazla ütü yaptırma bi kaç tane ütülesin,hevesini alsın yeter.O biraz da görmek istemiştir o cicileri.Eline alıp sevesi gelmiştir.Walla bizim kız da aynen sizinki gibi çok yaramaz olcak bellli belli.Aslan yattığı yerden belli olurmuş.Dar alanda bu kadar paslaşma yapıyosa bizimkiler,alan genişleyince canımıza okuycaklar

Kızlar teşekkür ederim tebrikleriniz için.Çok şükür Cerenim uğur getirdi,inşallah hepimizin bebekleri öyle gelirler.
Ee tabi zor oluyor biraz,eşim artık daha geç geliyor,daha yoğun olacak yarın öbür gün,ama kızımızın geleceği için çok iyi oldu.Hem yanımıza geldi,hem de şartları daha iyi.
Doğumdan soonra karda kışta heran yanımızda olamnayacaktı.Şimdi bi telefon kadar yakında eşim.

Azocum çek resmini sen,biz sen yerleştirene kadar çatlarıs walla :)
Güle güle kullanın canım.Bu mobilyacılar pek rahat ya walla.

Fater sen izin aldın mı canım? 32. haftana girmişsin ya?

Dün gittim davete ben.Walla davete gitmek bile zor oluyo,bırakın davet etmeyi.kalbalıktı,ayağımı uzatamadım davul gibi şişti.

Gezelim yine de,bebek olunca kış da gelmiş olcak gezemeyeceğiz

Bak senle cetvellerimiz aynı.bende tahminime göre 32 ye girmişimdir.Benim kız da önden gidiyordu hep.
O yüzden ben pazartesi 5 hafta daha çalışabilir diye yazdırcam.Sen bir hafta daha beklersen seninki tatile denk gelmesin?

Doğuma ne zaman dedi doktorun?

Günaydin kizlar..dün ögleden buyana yeni girebildik siteye,cokk yorulduk coook...

bebisin yatagi ve sepetini almaya gittim ama ellerinde yalnizca teshir icin olanlar

varmis,bir yada iki hafta icinde ariycaklar bizi..bu arada tasima koltugunuda begendim oda o zaman

gelicek;( biraz bebek cantalarina baktim hem cok uyduruk hemde o kadar pahaliki cok sastim yani.

kücücük uyduruk bisey 180 ytl`den basliyor.bende ona o kadar para vericegime gider büyük canta

alirim diye düsündüm..bir iki tane begendim ama baska yerlerede bakicam onuda almadim kisacasi.

aslinda subatta tr`ye gelicem ordan alirim ama o zamana kadar cantasiz olmazki dimi?evdekinlerde

uygun diil bebe icin,yani illlaki almaliyim. hani bahsettigimiz sepetler varya onu sordum satici,bunada

sallanir besigede en fazla 4 ay yatiyor bebkler sonra döndükleri icin yatiramazsiniz dedi..bende o

zaman sepet alirim diye karar verdim.dün sanssiz günümdü benim galiba ne pijama begenebildim

nede baska bisiy.gezdim gezdim eli bos döndüm heheh..cokmu yazdim yine?okuyverin yaa zevkli

seyler bunlar:)

günaydın kızlar herkese mutlu cumartesiler;

ya ben sanırım sizi okudukça çıldırıcam..ben aslında kendi kararlarını kendi veren , kendi işini kendi gören biriyim ama malesefki kalan ihtiyaçlarım için kayınvalidemin keyfini beklemek zorundayım.ne odası , ne arabası puseti, ne çantası ,hastane çıkışı hiç bişeyi almadık..bekle beraber alıcaz deyip duruyo..ben fazla ağırlaşmadan almak istiyorum..yoksa gezemem orda burda fazla..ama vakti var diyo bu ne yaa gidip alcam o olcak işte ama kalbi kırılmasın istiyorum..öylece bekliyorum..

eylülcüm bizim baska alanimiz olmadigi icin belkide herseyimizi kendimiz hallediyoruz..

hangisi iyidir inan bilmiyorum ama,bizimkisi duvar gibi ne sorar ne eder.bak en azindan

seninkisinde bi heves varmis beraber alalim diye.Birde ben yalniz oldugum icin erkenden hazirlamak

istiyorum.yani heran bisiy olsa bana yardi medicek kimse yok(varda yok yani:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…