- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #7.521
Çilekcim sende biraz daha uzun süreli kullanacağı bir karyola beşik alsan.İlla küçük beişklerden mi istiyorsun;şu daha kısa süre bebeğin kullandıklarından?
Bak benim aldığım 4 yaşı bitene kadar rahat kullanılıyor.
Çanta olayınıda minicik sayahat valizleri var ya onlardan alabilirsin.Bi bak istersen bi daha çıktığında.Bana hep cazip geliyor onlar.Ben de normal bir çanta aldım.İçide çok geniş gözükmese de baya baya bi eşya sığıyor.Keşke resmini ekleyebilsem.Ama bi eşim takmadı şu aleti
günaydın kızlar herkese mutlu cumartesiler;
ya ben sanırım sizi okudukça çıldırıcam..ben aslında kendi kararlarını kendi veren , kendi işini kendi gören biriyim ama malesefki kalan ihtiyaçlarım için kayınvalidemin keyfini beklemek zorundayım.ne odası , ne arabası puseti, ne çantası ,hastane çıkışı hiç bişeyi almadık..bekle beraber alıcaz deyip duruyo..ben fazla ağırlaşmadan almak istiyorum..yoksa gezemem orda burda fazla..ama vakti var diyo bu ne yaa gidip alcam o olcak işte ama kalbi kırılmasın istiyorum..öylece bekliyorum..
Çitos park yataklar 4 yaşına kadar kullanılabiliyormuş.
Çilek sen de park yatak bakabilirsin.İlerde oyun alanı da oluyor güzel olabilir.
iyi sayılırım,ağırlaştım ben iyice,evde hiçbişey yapmadan oturuyorum tembel tembel.
mutfak göçüyor,napim gücüm yok.
çitos sen maşallah baya bitirmişsin işleri.ne güzel.
31+3 çıkmış ama ultrasonun.32 ye girmişsin.
32 dolunca mı alacakmışsın?
Fatercim bebeğinin iyi olmasına çok sevindimm..ben de bir görsem özledim oğluşumu..
Hastane meselesi de can sıkıcı olmuş cidden..acaba bu duurm senin normal doğum yapman için bi sinyal mi ?laelaelaelaelaelaelaelaelaelae..ne dersin?
Çilek ben geçen çantasının resmini koymuştum hatırlarsan..pierre cardin bebek bakım çantası ama küçük bi yolculuk çantası gibi görünüyor..ben öyle çok bebek çantası olduğu belli olsun istememiştim zaten bu çantada isabet oldu..fiyatı da 67 ytl..bi araştır istersen..
canım yanlış yazmışım sob adet tarihine göre baz alınacakmış
bu nedenle beklemem gerekiyor ya sen sorunca aklıma geldi ben dr.a doğum ne zaman diye sormadım oda söylemedi
ama en son 11 kasım demişti ben hemen haftaya cuma gibi gidip alayım demi raporu
o zaman sata göre 32. haftaya girmiş olcaz zaten
Aynen canım ya bi tembellikki Pc başına bile geçmek zor geliyor.Sanırım herkez bu durumda baksana kimse girmiyor bugünlerde.Yada gezmedelerdir bizim kızlar.ıyı aksamlar hamısler
bız bayagı agır hıssedıyoruz kendımız yaa
hep yatmak ıstıyorum hıcbırsey yapmak ıstemıyorum
annemdeyım bu hafta sonu zaten bırsey yaptırmıyor ama kalkıp pc basına oturmak bıle zor gelıyor bazen
ama agrılarımız gecmedı sanırım ondan bu mızmızlıgım bıraz da
fatercım bebısının durumunun ıyı olmasına sevıdnım ama doktor degıstırmek zorunda kalmana uzuldum ınsa allah en kısa zamanda ıstedıgın gıbı bır doktorun olur
ben sanırım bırkac gune kadar tekrar doktora gıttıgımde calısabılır raporumu yazacak doktorum
adet tarıhıne gore 32.hafta dolduktan sonra rapor alınıyor dıye bılıyorum ben
Oooooooo kızlar çok tembelsiniz ya,nereye gittiniz hepiniz sıkıldım gidiyorum işteeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?