2008 Kasım Anneleri

Günaydın kızlaaar, tabii size daha gün aymadı. Biz kızımla geldik yine çalışmaya pazar pazar :) Yapın bakalım kahvaltılarınızı, biz bekleriz sizi.

Biri ağırlaşmak mı dediiiii? Kızlar dün gece yattığım yerden kalkamadım. İlk defa bu kadar kötü oldum anlatamam size, ağlayacaktım neredeyse, ben 9. ayda ne yapacağım diye. Hani şu bacak arasındta olan ağrı var ya, o çok şiddetlendi dün bir de karnımda gaz mı vardı ne kocaman oldum. Ters dönmüş hamamböceği misali, çırpınıp durdum, şimdi düşününce çok da komiktim :) Minik kızımın eşyaları da kaldı yıkanamadı. Eşim birkaç parçasını almayı unutmuş, onlarla birlikte haftaya yapacağım o işi de.

Çilek, senin beşik olayını okudum da bence de Dark'ın dediği gibi park yatak senin alt katın için çok uygun. Bir de deri çantalar var beğendiğim demiştin ya, onlar ne oldu??

Azo, odanız gelir gelmez sen çek yine, sen düzenleyene kadar ay geçer :) Daha havalanacak onlar da sonra çekeceksin. Olmaaaz, hemen görmemiz lazım.

Eylül, ben de bazı şeylerin alınmasını bayramdan sonraya bıraktım. Ufak tefekler olsa neyse ama sizinkiler bayağı gezme gerektirecek eşyalar. O yüzden sen kayınvalidene uygun bir dille, anne ben ağırlaşıyorum falan de istersen.

günaydııııııııııııııııııııııııııın
amma da uyumuşuz biz oğluşumla ohhhh rahat rahat tadını çıkarmışız
babamızı da işe gönderdik geldik yanınıza ama kimsecikler yok

julianne çok çalışkansın maşallah pazar pazar bile iştesin
Allah sana sağlık kuvvet versin
bizimde yarın geliyor öğrenciler bakalım nasıl olacak neyse şunun şurasında izin almama 1 ay var
dayanırız artık

gideyim biraz evi silip süpüreyim yine uğrarım
herkesse iyi pazarlarrrrrrrrrr

Günaydin herkezeeee,yeni uyanmadik ama anca girebildik nete..

biraz pazar tembelligi yaptik oglumla tv karsisinda..Julicim ben yatinca daha cok

anliyorum agirlastigimi.onun disinda baya bi hareketliyim ben ama ne zaman turayim

yigilip kaliyorum.evet darkin dedigi cok mantikli,bakalim bi karar vermedim bende yav..

cantalara baktim canimda bir iki yer kaldi oralarada bakayim.fiyatlarda degisiklik olamzda

en azindan rengi ve modeli icin bakmak istiyorum.

seninde masallahin var pazar pazar ne calismasi bu?

fatercim sende yorma kendini,ben aksama arkadasima davetliyim bugün bol bol yaticam anliycaginiz.

ya benim kocam iki günlügüne sehir disina cikiyor toplanti icin,beni yalniz birakmayin arada yoklayin

herkese merhaba kızlar a.s.nasılsınız 2 gündür bende yoktum gezmeden gezmeye koşuyorum
ne yapacam bilmiyorum :sm_confused:ama bugün bu saate kadar evdeydim bakın ama napiim çağırıyoolarsositososito
julicim tebrik ederim canım kızınız uğurlu gelmiş:1hug:
darkcım sizide tebrik ederim bu bebeişler çok uğurlu maşallah
fatercim bebişin iyi olmasına sevindim canım inşallah biz de iyi haberler alırız 19unda
çilekcim senin eşinde şehir dışında sanırım çok zor oluyordur eminim allah yardımcın olsun senin:teselli:
biz kıyafetlerini falan tamamladık biberonunu aldımm emziğinide ikisini de chicco dan aldım 20 ytl ye
bu tür şeylerde chicco nun üzerine tanımıyorum zaten çok kaliteli bizde herkes
ordan aldı ve çok dayanıklı ve sağlıklı çıktı çanta konusunda da kendime şöööyle büyük bir
çanta alıcam zaten çantalarım hep büyüktür severimde biraz zor sığdığım için diğer o bebek
çantaları bana göre değilyasakkelime zaten kullanamam koluma takıpta bir de beşiğimiz kaldı ve kalın
battaniyeler var bebek battaniyesi ondan kaldı onuda 2 haftaya halledicez inşallah
bir de hastane çantamız kaldı ben pijama takımı falan almadım gecelik almıcam zaten çünkü hiç
giymem o geceliklerden en azından giyebileceğim bişey alayım diyorum
a bu arada banyosuyla ilgili bişeyde almadım daha çoook işim varmış:mymeka: bende bitii diye seviniyordum a bir de bebişm kaldı eksik olarak:ecrin_bebek da gelirse tam olacağız allahın izniyle:Saruboceq:ay ne çok konuştum yaa

Asortikk hanim hosgeldiniz..bakiyorumdaa gezmeden vakit yok ..

oo kalmamis sendede hazirlik icin bisiler,benim gibi pijamalarin kalmis yalnizca o kadar..

güle güle kullansin insl.bebisin herseyini..

evetya kocam yarin sabah 7 de gidicek,oglumla kalicaz bizikimiz

Çilek tembelliği bizden daha çok kimse hak edemez şu günlerde canım. O yüzden keyfine bak. Canım ben haftanın bir günü izin yapıyorum. O da bu hafta cumartesiydi. Yarın doktor randevum vardı fakat işten izin alamadım, bir başka arkadaşım çocuğunu doktora götürecekmiş kızlar o yüzden ben gidemiyorum. Ne acı dimi (( Moralim çok bozuldu o yüzden. Benim randevum belki bir hafta sonraya atacak bu yüzden. Hem de arkadaşım erkek, o eşini götürecek (( Üzüldüm işte ama neyse hayırlısı...

Leyleği havada gören Asortie, öyle her şey tamam demekle iş bitmiyor. Ekle de bakalım aldıklarının fotolarına canım. Gez gez ama dikkat et, çok ayakta durma canım, yorma kendini. Ben de senin gibi bebek çantalarından kullanamam. Büyük çantalarımdan hiç kullanmadığım, şık bir tane vardı onu kullanacağım.

Çilek haklısın, bir durunca insan kalıyor. Benim de aynı. Dün zaten o yüzden yerimden kalkamadım ya. Çünkü tüm gün keyfime bakıp, yan gelip yatmıştım. İşlemeyen demir misali pas tuttum :)

canım geçmişte eklemiştim zaten çoğunu annem aldığı için şuan onda duruyor
ama fotosunu çekersem koyarım buraya ama artık bitsin bu hazırlı işleri çok sıkılmaya başladım zaten sıcak bir de

Aşırı terleme sizde de var mı kızlar. Ben ölüyorum terden. Normalde hiç böyle değilimdir, terlemem bile. Ama şimdi kimse sıcaklamazken ben boncuk boncuk ter döküyorum

aynen bende nasıl terliyorum ve hayatımda ilk defa bu kadar terlemeye başladım
sanırım hamişlik yine ona yoralım artık napalım hele geceleri of of

Ya bende terleme diilde durup durup bi sicak basiyor fena oluyorum..

terlemedim henüz ama feci bunaliyorum yüzüm filan kizariyor,sonra normale dönüyorum..

hani gecen gün sekerpare tarifini senmi vermistin julicim???yaptimda hatta yedimdeeee off diyorum

yani,belirtim istedim hehehehe

Afiyeeeet şekerpare olsun canım benim. Çok güzeldi dimi. Ben de son kalan iki taneyi süründürdüm, biticek diye çok üzüldüm :))))))) Ama bitti sonunda ve bir daha yapmaya hiç niyetim yok. Çok feci oluyor yaaa :)))))

Juli bidaha yapmiycam zaten,dün yaptim ben ama habire gelip gidip yiyorum

mahfettin looo beniii..ellerine emegine saglik vallahi cok begendim.

fater benimde yatak odami süpürmem gerekyor ama cok üseniyorum..

birde esim uyuyor hala,bahanem hazir yani..

ooooooooooo asortik hanım ve çilek hanımlarda gelmiş
aferin size kızlar kimscikler yok başka
ha julicim zaten baştan beri vardı o ayrı
bende biraz evi süpürdüm 2 odam kaldı ama canım hiiiiç istemiyor ya

ter olayına gelince juli çok haklısın bende hayatımda böyle terlediğimi bilmiyorum
geceleri yastığım ıslanıyor resmen asortinin dediği gibi hamileliktendir herhalde

bu arda benim midem bulanıyor yine bu aralar özellikle meyve ve tatlı yedikten sonraları neden acaba?

Slm :)

Son girişimin üzerinden 1,5-2 ay kadar bir zaman geçmiş... Herkes umarım iyidir ve bu süre boyunca kimse herhangi bir sorun yaşamamıştır. Nasılsınız ? Sağlığınız ve bebişlerinizin sağlığı yerinde mi, herhangi bir sıkıntı yoktur umarım :)

Herkese kocaman öpücükler, iyi günler...

Selam Asortie ve Çilek :)

Tşkler cnm ben iyiyim sadece tatile çıkmıştık ve sonrasında olan bir takım olaylar sonucu biraz uzadı.. Özetlemek gerekirse şöyle şeyler oldu.....

Tatildeyken eşimin ailesi şirketteki pozisyonunda değişiklik yapmak istedi bu da gündemimizi değiştirdi. Sydney'e gitmesi gerekti haliyle bende eşlik ettim.

Bazı düzenlemelerin ardından ailesininde tavsiyeleri doğrultusunda uzun süre düşünüp orada yaşama kararı aldık. Zaten iki ihtimal vardı ya eşim orada kalıp sık sık seyahat edecekti ya da orada yaşayacaktık. Birinci şık kolay gibi gelsede bunu kabul edemedik o orda ben burda zor olurdu ve ikinci şıkkı seçtik. Ev seçimi ve gerekli diğer yasal prosedürlerle uğraştık bir süre. 10 gün önce geri döndük 1,5-2 hafta içinde buradaki işlerimizi tamamlayıp orada olacağız. Epey stres yaptım bu süre boyunca. İnsan rahat olamıyor zaten hamilelik başlı başına bir sorun birde böylesine ciddi bir karar almak zorunda kalınca iki ayağım bir pabuca girdi. Neyse ki şuanda rahatım.. Ailelerimiz bu durumu kolaylaştırıp hızlandırmak adına herşeyi yapıyor böyle olunca kafamı kurcalayan birşey kalmadı şimdi stres yapmamaya çalışıyorum çünkü yeterince yaptım.

Böyle işte... Sen nasılsın canım :) 30 + 1 olmuşsun he he çok sevindim. Hepimiz açısından herşey iyi ve yolunda gözüküyor devamıda öyle olur umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…