Günaydın kızlaaar, tabii size daha gün aymadı. Biz kızımla geldik yine çalışmaya pazar pazar :) Yapın bakalım kahvaltılarınızı, biz bekleriz sizi.
Biri ağırlaşmak mı dediiiii? Kızlar dün gece yattığım yerden kalkamadım. İlk defa bu kadar kötü oldum anlatamam size, ağlayacaktım neredeyse, ben 9. ayda ne yapacağım diye. Hani şu bacak arasındta olan ağrı var ya, o çok şiddetlendi dün bir de karnımda gaz mı vardı ne kocaman oldum. Ters dönmüş hamamböceği misali, çırpınıp durdum, şimdi düşününce çok da komiktim :) Minik kızımın eşyaları da kaldı yıkanamadı. Eşim birkaç parçasını almayı unutmuş, onlarla birlikte haftaya yapacağım o işi de.
Çilek, senin beşik olayını okudum da bence de Dark'ın dediği gibi park yatak senin alt katın için çok uygun. Bir de deri çantalar var beğendiğim demiştin ya, onlar ne oldu??
Azo, odanız gelir gelmez sen çek yine, sen düzenleyene kadar ay geçer :) Daha havalanacak onlar da sonra çekeceksin. Olmaaaz, hemen görmemiz lazım.
Eylül, ben de bazı şeylerin alınmasını bayramdan sonraya bıraktım. Ufak tefekler olsa neyse ama sizinkiler bayağı gezme gerektirecek eşyalar. O yüzden sen kayınvalidene uygun bir dille, anne ben ağırlaşıyorum falan de istersen.