- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #7.561
Aşırı terleme sizde de var mı kızlar. Ben ölüyorum terden. Normalde hiç böyle değilimdir, terlemem bile. Ama şimdi kimse sıcaklamazken ben boncuk boncuk ter döküyorum
çilekcim sen zaten geç kaldın artık en iyisi gitme
yok canım bir bilgim malesef
Ne güzel halletmişsin sen plan işini.Daha bizim bi iki hafya sürer hazırlıklar.klavuzkütabımın bi tanesi gelmemiş.Yarında ilköğretim haftası kutlancak,ben sevk alcam.İş çokkk.Ders saatlerin ne kadar fazla öylemerhabalar güzel anneler
sizi bilmem ben çalışıyorum valla sabah temizlik yaptım öğleden sonra ise pc başına oturup yıllık planlarımı hazırladım allaha şükür bitirdim rahatım bir süre, amaaa sol tarafıma sancı girmeye başladı nasıl derse girecem bilmiyorum bu halde üstelik çarşamba günleri 10 saat dersim var perşembe cuma ise 8 er saat:bbo: kaç hafta daha dayanırım bilmem gözüm korktu valla bugün
Geçmiş olsun,dikkat et.Herkes ağırlaştı galiba.ben burdayım canım ama biraz uzanıcam çok yoruldum, üstelik sancım var
Ya pazar pazar da çalışılmazki hemde hamile hamileGünaydın kızlaaar, tabii size daha gün aymadı. Biz kızımla geldik yine çalışmaya pazar pazar :) Yapın bakalım kahvaltılarınızı, biz bekleriz sizi.
Biri ağırlaşmak mı dediiiii? Kızlar dün gece yattığım yerden kalkamadım. İlk defa bu kadar kötü oldum anlatamam size, ağlayacaktım neredeyse, ben 9. ayda ne yapacağım diye. Hani şu bacak arasındta olan ağrı var ya, o çok şiddetlendi dün bir de karnımda gaz mı vardı ne kocaman oldum. Ters dönmüş hamamböceği misali, çırpınıp durdum, şimdi düşününce çok da komiktim :) Minik kızımın eşyaları da kaldı yıkanamadı. Eşim birkaç parçasını almayı unutmuş, onlarla birlikte haftaya yapacağım o işi de.
Çilek, senin beşik olayını okudum da bence de Dark'ın dediği gibi park yatak senin alt katın için çok uygun. Bir de deri çantalar var beğendiğim demiştin ya, onlar ne oldu??
Azo, odanız gelir gelmez sen çek yine, sen düzenleyene kadar ay geçer :) Daha havalanacak onlar da sonra çekeceksin. Olmaaaz, hemen görmemiz lazım.
Eylül, ben de bazı şeylerin alınmasını bayramdan sonraya bıraktım. Ufak tefekler olsa neyse ama sizinkiler bayağı gezme gerektirecek eşyalar. O yüzden sen kayınvalidene uygun bir dille, anne ben ağırlaşıyorum falan de istersen.
Asortikk hanim hosgeldiniz..bakiyorumdaa gezmeden vakit yok ..
oo kalmamis sendede hazirlik icin bisiler,benim gibi pijamalarin kalmis yalnizca o kadar..
güle güle kullansin insl.bebisin herseyini..
evetya kocam yarin sabah 7 de gidicek,oglumla kalicaz bizikimiz
Leyleği asortie mi havada görmüş hiçde bileeeeeÇilek tembelliği bizden daha çok kimse hak edemez şu günlerde canım. O yüzden keyfine bak. Canım ben haftanın bir günü izin yapıyorum. O da bu hafta cumartesiydi. Yarın doktor randevum vardı fakat işten izin alamadım, bir başka arkadaşım çocuğunu doktora götürecekmiş kızlar o yüzden ben gidemiyorum. Ne acı dimi(( Moralim çok bozuldu o yüzden. Benim randevum belki bir hafta sonraya atacak bu yüzden. Hem de arkadaşım erkek, o eşini götürecek (( Üzüldüm işte ama neyse hayırlısı...
Leyleği havada gören Asortie, öyle her şey tamam demekle iş bitmiyor. Ekle de bakalım aldıklarının fotolarına canım. Gez gez ama dikkat et, çok ayakta durma canım, yorma kendini. Ben de senin gibi bebek çantalarından kullanamam. Büyük çantalarımdan hiç kullanmadığım, şık bir tane vardı onu kullanacağım.
Çilek haklısın, bir durunca insan kalıyor. Benim de aynı. Dün zaten o yüzden yerimden kalkamadım ya. Çünkü tüm gün keyfime bakıp, yan gelip yatmıştım. İşlemeyen demir misali pas tuttum :)
Asortie naptın üzümleri? Yapabildin mi canım?
Ben de hiç bilmem ki bu konuları(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?