2008 Kasım Anneleri

Hoşgeldin Pelish, gerçekten soğukkanlılığına hayran kaldım. Sanki bir cadde ileriye taşınıyorsun gibi anlatmışsın. Ya duruma alıştın ya da gerçekten kolay oldu işler. Umarım senin, bebeğin ve eşin için en güzeli olur canım. Neyseki içinize sinen bir değişiklik olmuş anladığım kadarıyla. Eeee şimdi doğum için Sidney'de hastane arayışına mı gireceksin? O işleri ne yaptın? Gitsen de bizden ayrılma bu arada :)

canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel olur ama burayı unutma daha doğum hikayelerimizi
yazacağız inşallah bu arada orada mı yapacaksın doğumuda

Saol julianne hoşbulduk.

He he alışınca öyle oluyor komik gelir belki ama durup durup saçma sapan şekilde mızmızlanıp göz yaşı döküyordum yetişmeyecek olmayacak of ben ne yapacam niye hamileyken saçma sapan şeylerle beni buluyor modundaydım.

Şuanda soğukkanlı şekilde anlattığıma bakma oradaki panik atak hallerimi gören stres yapacak hiçbirşeyi olmayan bir insan bile oturur tırnaklarını yerdi herhalde :)

Tam olarka bir taşınma olmayacak aslına bakarsan herşeyi orada yeniden kuracağız. Ufak tefek şeyler kargolanacak, eşim orada gerekli düzenlemeleri ve hazırlıklar ile ilgileniyor. Doğuma gelince ben burada doğum yapmayı çok istiyordum en azından aylardır beni ilk günden itibaren takip eden doktorla olmasını çok arzu ediyordum bunu gerçekleştirmek için bir ihtimal vardı ama ortadan kalktı. Pek önemsememeye pimpiriklik etmemeye çalışıyorum. Aldığım tavsiyeler ve özellikle buradaki doktorumun tavsiyesi gereği doğum orada North Shore hastanesinde olacak. Prosedürleri gereği hızlandırılmış normal doğum eğitimi diye bir eğitim alacağım son haftalarda. Umarım herşey sorunsuzca olur :)

İlk başlarda tabiki giremem bir süreliğine. Doğumdan sonra biraz vakit geçince herşey rayına oturunca siteye takılmaya başlarım yeniden :)

Aşırı terleme sizde de var mı kızlar. Ben ölüyorum terden. Normalde hiç böyle değilimdir, terlemem bile. Ama şimdi kimse sıcaklamazken ben boncuk boncuk ter döküyorum

aynen şekerim inanılmayacak şekilde terliyorum bütün yazı böyle geçirdim oysaki ilk hamile kaldığımda epeyce üşüme oluyordu bana uzunca bir süre kombimi kapatamamıştım ama sonradan çektiğim yanmalar felaket yani teri kokan biri olsaydım bu yaz kimse yanıma yaklaşamazdı herhalde allahtan böyle bir sorunum yok diye teselli ediyorum kendimi saç diplerime kadar terliyorum olacak şey değil ya ve ben kızımı doğurduğumda da bana böyle olmuştu 1 ocakta doğum yaptım ve o gün itibari ile saçlarım fön makinası ile kurutmak gerekecek kadar ıslanıyordu nem demiyorum yani dikkatini çekerim ıslanıyordu bakalım bu sefer ne olacak

hazirlandim ama hala gidemedim..

pelishcim sahidende kutlarim julinin dedigi gibi soguk kanliligini..

insl,senin ve bebegin icin en hayirlisi olur canim.

Aaa niye gidemedin ki ? İptal mi oldu canım ? Yoksa eşini mi bekliyorsun :)

Teşekkür ederim umarım öyle olur. Sunulan şartlardan ve ortamdan memnuniyetsizliğimiz yok aksine inanılmaz derecede heyecan verici huzur ve refah düzeyi iyi biryer. Sadece zamanlaması kötü oldu bunun kötü etkilerinide ailelerimizin desteği ile aşma gayretindeyiz. İyi dileklerin için tekrar teşekkürler.

Neyse kızlar kendinize ve bebişlerinize çok ama çoooooook iyi bakın şimdilik çıkıyorum daha sonra görüşmek dileğiyle. Pai pai :)

bu arada kuru üzüm vardı evde komposto yapiim dedim ama nasıl yapıcam şu an üzümler kaynıyor suda şekerinide attım ama rengi çıkmadı daha sonra mı çıkıyor rengi yoksa ocaktan aldıktan sonramı bilen var mı kızlar bea tabi birileri varsa

kizlar acil bi soru..balik hapi kullanan varmiydi aranizda..

hani baligin karacigerinden uretilmis olmayanindan.tr de bi tanidima isim vericemde

bilen varmi ismini.

Ne güzel halletmişsin sen plan işini.Daha bizim bi iki hafya sürer hazırlıklar.klavuzkütabımın bi tanesi gelmemiş.Yarında ilköğretim haftası kutlancak,ben sevk alcam.İş çokkk.Ders saatlerin ne kadar fazla öyle
Bizim günde 6 saat bile canımıza okuyor.

ben burdayım canım ama biraz uzanıcam çok yoruldum, üstelik sancım var
Geçmiş olsun,dikkat et.Herkes ağırlaştı galiba.

Ya pazar pazar da çalışılmazki hemde hamile hamile (
Bak şimdi sabahki yediğim kahvaltı boğazıma dizildi kafamçokkarıştı
Yarın bende başlıyorum çalışmaya.Seni bundan sonra daha iyi anlarım artık :)
Öğleden sonra derse girmeyeceğim sevk alıp doktora gideceğim inşallah iyi haberlerle geliriz.

Biz burdayız canım kendiniz yalnız hissetme.:1hug:

Leyleği asortie mi havada görmüş hiçde bileeeee
Biz gördül hemde sürü sürü walla.Gezeces kızımla bol bol.
Ya karısı gidemiyomuymuş yaaaaÇok üzgünüm çoook Sen hamilesin heryerde hamilelere öncelik veriyorlar.Keşke patronuna önceden söyleseydin.Randevunu alır almaz pazartesiye randevum var deseydin canım.
Bir daha öyle yap sen.Şimdi gidince sonraki randevu zamanın belli olacak ya.Hemen iş yerine gelir gelmez o günü kendine rezerve ettir.Olmaz ki böle şeyyy

Pelish,
Hoşgeldin,hayırlı olsun yeni düzeniniz inşallah.Zor olur ilk etapta ama eminim alışınca seversin.Tv de gördüğümüz kadarıyla güzel yerler oralar.Tabi doktor değişmen farklı bir dil kolay olmayacak.Eminim sen üstesinden gelirsin bunları.
Fazla arayı açma gidince.Yine uğra yanımıza.

Asortie naptın üzümleri? Yapabildin mi canım?
Ben de hiç bilmem ki bu konuları (

yaptım canım ya kaynıyormuş bi 20 dakika sonra alıyormuşuz ocaktan
soğuyana kadar rengi falan çıkıyormuş çıktıda ama ben biraz daha soğumasını
bekliyorum ki dolaba koyup buzzzz gibi bir bardak içiyim bir de kocişe verim daha
gelmedi o işi uzayınca hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…