2008 Kasım Anneleri

ya darkcım aslında bana da öyle gelo emzirirken veririz diye ama umarım öyledir yaa
ben buzdolabına bir tane zayıf resmimi koyacağım zaten doğumdan sonra bir de üzerimde kalır falan bu kilolar allah muhafaza

Niye resmini asacaksın :) Bakıp bakıp eski haline dönmeyi unutmamak için mi? Yoksa SIR kitabını mı okudun.
walla iyi fikir. Ama ben zayıflayacağıma inanıyorum o yüzden şimdilik asmayacağım.Baktım olmuyor,o zaman ben de yaparım öyle :))

gunaydın kızlar cumartesı gunu kızımızı gormeye gıttık hersey gayet yolunda bas asagı duruyor normal dogum pozısyonunda yanı
dogum hakkında konustuk normal ıstedıgım ıcın ılk dogumları doktorum epıdural yapıyormus benım acı cekmemem ıcın kaydirigubbakcemile2
bu kesı olayını konustum anne ıcın bebegın oksıjensız kalmaması ıcın yapıyorlarmıs egerkı bu kesı yapılmazsa kendı kendıne yırtılmasını beklersek dedı anne ıcın ıdrar kacırma ıdrar torbası sarkması cınsel bozukluklar ve buyuk abdest kacırmasına kadar varabılıyormus sorunlar oyuzden yapıyorlarmıs

selam kızlar ;
kabus gibi bir haftasonu geçirdim.senağlamacts günü saat 11 gibi falan sağ tarafıma belime kasığıma ve ayağıma aşağı kadar olan bir ağrı.ama sürekli böyle adet sancısı gibi ama sürekli olduğu için doğum sancısından ayırt edilebiliyor.eşim uyuyordu bende dolanıyordum işte oğlumun kitaplarını falan kapladım evi toparladım falan ama aklım sürekli ağrıda.sonra eşim kalktı saat 1-1.30 falan civarı wc girdim bi baktım kağıda kan bulaşmış.tuvalette baya bi ağladım endişelendim korktum çıkmaya kötü bişeyler duymak istemedim o an.sonra çıktım eşime söyledim hemen dru aradık ve gittik.çok şükür bebişte bişey yokmuşl rahimde değilmiş kanama .akıntın varmı diye sordu .bu aralar gözle görülür bi artış olduğunu söyledim.çatı muaynesi yaptı açıklık falan varmı diye açıklık falan yok .kanama muhtemelen akıntıdan dolayıymış fiitil verdi.2 tane .şimdi daha iyiyim.sancım falan azaldı dün yine sancılıydım ama sabahtan beri bişey yok çok şükür.bebişim 1.300 gr olmuş 38cm olmuş.ama plasentasında erken kireçlenme oluşmuş.yaaa offfffffffff.kilo almış bu iyi bişey inşallah böyle devam eder dedi drum.evet 10 günde 200 gr almış inşallah almaya devam eder.vermeye başlarsa erkenden alınacak yavruım.ilk hamileliğimde ve oğluma hamileyken de oluşmuştu ama bu sefer ben bu konuyu netten araştırdığım için daha çok endişeliiyim.inşallah herşey yolunda gider dua edin kızlr bana:Saruboceq:

mmmf canım yaa çok geçmiş olsun..iyi düşün iyi olsun canım..hiç korkma herşey yolunda gidecek..üzülme..

herkese günaydın..

mmfcım cok cok gecmıs olsun bu aralar oglunun okulu kayıdı felan derken kendını cok yordun ondan olabılırmı bende dun salaklık yaparak halı sıldım heryerım agrıyor sol koluma 2.doz ası yapıldı kolumda agrıyor dun yerımden kalkamadım aksam yapmıycam dıyorum genede dayanamıyorum evın o halıne

mmf27'cim çok geçmiş olsun canım. Bak oğlunda da olmuş ama o sağlıkla dünyaya gelmiş. Sen içini ferah tut ve bu bebişinin de zamanında ve tam kilosunda dünyaya geleceğine inan canım...

gunaydın hamısler

mmf cok gecmıs olsun canım
en ıyı doktorun yıen kendınsın der annem onun ıcın cok dıkkatlı olman gerekıyor

okulları acılan dıger ogretmen hamıslere de hayırlı ogretım yılları dıleyelım

bız gergın bır hafta sonu gecırdık
benım degısken ruh halım, esımın bu yogun olan ıslerı, annemın kanaması derken hıcbırseyle ılgılenmek ıstemıyorum su an
hatta bır ara esıme de bozuldum ama su an aramız ıyı sukur

sızler nasılsınız bakalım benım agrılarım devam edıyor doktoru aradıgımda normal dedı ama bu hafta kontrolumuz var bakalım ne dıyecek

kalımerocum o sınır bozuklukları bendede var esıme hıc yoktan sınırlenıyorum aglama krızlerıne gırıyorum doktora sordum genelde 10. haftadan ıtıbaren bu sorunlar cıkar dedı benımkı bıraz gec kalmıs :ecrin_bebek:
bu arada ayaklarımda kı kasıntıların sebebı bellı oldu mantar olmusumm malesef gebelıkte sık goruluyormus hormonlardan dolayı cok terlenıyormus o yuzden olmus malesef ılac vermedı cok ılerlemıs mantarım sadece kremler verdı onlarda pek guvenlı degılmıs ama kasıntılarımı hafıfletcekmıs senağlama
kalımero gecmısı takıp edemedım ama annenın neden kanaması oldu canım

mmf, canım dikkat et kendine, sen morallisindir, çok üzme kendini. İnşallah sorunsuz kucağına alacaksın o küçük bebişi. Kuzu bayağı büyümüş bak annesi. Az buz değil yani bir haftada 200 gram canım. Maşallah.

Minik Kalimero, umarım senin de enfeksiyonun geçmiştir canım. Bu haftan geçen haftadan daha güzel geçsin... :)

Apple, halı silmek hamilelik için tehlikeli bir iş canım, yapacaksan başka türlü işler yap tatlım, niye riske atıyorsun bebişi. Bir arkadaşım halı sildikten sonra doğuma gitmişti, Allah korusun, bizim için çok erken daha...

Ben de hareket ettikçe ağrılarımın geçtiğini fark ediyorum. Biraz yürüyünce ya da biraz iş yapınca açıldığımı hissediyorum kızlar. Tabii ağır işler değil. Sanki ağrılar yürüyünce falan geçiyor gibi.

julıannecım salaklık yaptım bır daha sılermıyım mısafır alırsam temız olsun dedım sılmez olaydım sabaha kadar uyuyamadımm elımı hıcbırseye vurmuycam bundan sonra

ıse gelmek ıstemıyorum artık evımde dınlenmek ıstıyorum sızlerde benım gıbımısınız calısan kasım annelerııı dayanamıyorum artıkk :ecrin_bebek:

applee annemın myomları var bundan dolayı kanaması oluyor maaleesef
benımde ayaklarımın altı kasınıyor ben asırı yanmasından kaynaklandıgını dusunuyorum ınsa allah bende de mantar falan yoktur yaaa
ama ayaklarını hıc ıslak tutmamanın faydası oldugunu bılıyorum canım

julıanne henuz sıkayetım bıtmedı ılacları kullanmaya devam edıyorum
kontrolum hafta sonu olacak ama sanırım bobrek agrımın sebebı de bu enfeksıyon

ben aglamak ıcın yer arıyorum
hatta sınırlenmek ıcın de sanırım -tatlicadiarzu-

Apple, ben de aynıyım, ayaklarım ters ters geliyor, hatta gelmiyor. Bir de son günlerde herkes izne çıkıyor benimse iznim yok. Büyük bir haksızlık durumu var da uzun hikaye. Ben izne çıkacağım diye herkes izinlerini rast getirip kullanıyor şimdi. Yalnız kalıyorum, yoruluyorum. Fiziksel yorgunluk hiç önemli değil, stresli bir işimiz var ve stres oluyorum. Ama yine de dişimi sıkıyorum. 32. haftada izne çıkmış görüneceğim ama çalışabildiğim yere kadar çalışacağım. Heralde Ekim'i bitiririm diye düşünüyorum. Çünkü bebeğimle olabildiğince fazla vakit geçirmek istiyorum. Zaten sezaryan olursa ki nedense bugünlerde ona yoğunlaştım, kasım 8 gibi görünüyor doğum tarihi. Bir hafta evde kaldıktan sonra giderim doğuma. Planım böyle bakalım uygulayabilicek miyim.

Apple sen ne zaman izne çıkacaksın?

Bu son 10 günde hepimize bişeyler oldu ama. daha önce daha neşeli gibiydik artık her şey batıyor bize, alınıyoruz.. Ağrılar, sancılar da cabası. Ama genel baktığımızda hepimizde aynı havayı görüyorum. Zor günler kızlar, sıkın dişinizi. Karnımızda bir dünya var. Onun gözlerine bakınca her şey bitecek, her şey geçecek. Biz yine hep olumlu düşünelim değil mi...

kalımerocum annemınde vardı mıyomı cok sukur tedavıyle kurtuldu gecmıs olsunn
sabah kalkıp otobuse bınmek ıse gelmek okadar zorlanıyorumkı aslında bu ayın basında ayrılcaktım ama ramazanda pek ıs olmuyor rahat oluyoruz dıye gelıyorum hemde bu ayda maasımı alıyım dıyorumm 3 hafta sonra ayrılcam ınsallahhh

günaydın kıslarrr
mmf gecmiş olsun canım
kıslar kendimi cok ii hissediyorum bu sıralar tam zorlanmam gereken aylarda daha rahatım nedense sanırım bende bi terslik var yaa ne halsizlik ne yorgunluk aman nazar degmesin ama süperim
bende bayrama kadar calışmayı düşünüyorum ama böyle ii olmaya devam edersem ekimde de calışmak istiyorum işte bakalım zaman ne gösterecek

günaydın kızlaaaar!!
iyi haftalar..
nasılsınız?
geçmişi biraz okudum ama hepsini okuyamadım..çok yazmışsınız yaw:1shok:
umarım herkes iyidir.bugün malum p.tesi ve yoğun bi gün..
biraz havadisleri yazıp çıkıcam.
bizde oğlumu görmeye gittik c.tesi..
teyzeleri benim minik kuzum 29+4 de 1,557 gr. kilosu,40,88cm. boyu olmuş..
sağlığı yerindeydi çok şükür.hiç bi problem yok..
bende iyiyim.tansiyonum falan normal çıktı.malum 13 kilo aldım.ama doktorum bişey sölemedi:1rolleyes:
ben dedimki doktoruma ya herkes idrar kan tahlilleri yaptırıyo.siz son zamanlarda bana hiç tahlil vermiyosunuz.daha tahlil yok diyosunuz.ya bişey varsa???fisfisfis
dediki herşeyin normal,çok iyi.tansiyonun falan yüksek çıksa,şişlerin olsa yada başka bi sorun olsa tahlilleri dayarım ben sana merak etme dedi..sırnaşık şey

birde şu izin olayını sordum.ben 37. haftaya kadar çalışmak istiyorum.zaten işimde oturarak ve ağır değil dedim.ozaman sata göre verdiğimiz doğum tarihinden 56 gün geri say; o gün gel vereyim raporunu dedi.ben 1-2 gün önce yada sonra gelsem olmazmı dedim.olmazmış ssk gününde istiyomuş raporu..

ya kızlar bişey sorucam.şimdi benim gittiğim hastanenin ssk ile anlaşması var.ben oradan aldığım raporu ve 2 adet fotoğrafı,birde iş yerinden alacağım vizite kağıdını ssk ya götürüp onaylatıcam dimi?
yoksa hastaneden aldığım raporu iş yerine getirmem yeterli olacakmı?:uhm:
orayı pek anlayamadım..fisfisfis

bu arada çarşamba dolabımızda gelsin oğluşumun odasını çekip koyucam..yerimseniben
hepinizi öpüyorum..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…