- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #7.641
selam kızlarr..
Darkcım ceren kızımızın iyi olmasına çok sevindim.ee fotoyuda almışsın..artık sana ne hamur işi,ne tatlılar,nede o tutukumu yiyodun onlar vız gelir..sen dikkat et kendine cumaya testte bişeycik çıkmaz inşallah..
ah beyazmelekcim benimde bebeğimin banyo için lazım olanları hariç herşeyi tamam..ama bendime sıra gelmemişti şimdiye kadar beyefendiden..kaydirigubbakcemile3
bu haftasonuda gidip kendi ihtiyaçlarımı ve oğlumun kalanlarını alıp bitirmeyi düşünüyorum herşeyi..
yarında inş. bebek odamızın dolabı gelecek ve fotosunu çekip koyucam..bi yıkayp ütüleyip yerleştirmesi var..
onuda bayram tatilinde yapmayı düşünüyorum.odamız anca havalanır..
gün geçtikçe bacaklarım artık benide zor taşır oldu..top gibi oldum valla..
pazar günü ortalığı toplarken eşim evde gezinişime gülüyo..civataları gevşetmiş gibi yürüyosun diyo..:bbo:
dedim bu oğlan bi doğsun vericem kucağına sabaha kadar sen bakıcan..görücem ozaman senin civataları dedim..-tatlicadiarzu-
Dark umarım şeker sonucun düşük çıkar canım. Biskremlere veda, yaşasın sebzeler durumundasındır şimdi :) Zor ama yememek. Geçen yatarken karnım açtı. İnat edip bir şey yemedim. Rüyamda yanımdakilere bağırıp vuruyordum, bir yandan da 'Karnım aaaaaç, karnıııım aççç, anlamıyor musunuz beniiiii' diye bağırıyordum. Hıçkırarak uyandım vallahi nasıl acıktıysam :) Kalkıp yoğurt yedim :)
Çilek senin 35. hafta dediğine şurda 2 hafta kalmış. İnanamıyorum bir ay sonra sen şimdi doğumu mu beklemeye başlayacaksınnnn. 37'den sonra her an bekleyin diyorlar çünkü. Nasıl heyecanlıııı :) İlk doğum yapacak kişiyi merakla bekliyorum acaba kim olur diye kızlar.
Azo, sıcak suyun doğumu hızlandırdığını biliyorum. O yüzden bu zamanlarda da biz sıcak sudan uzak durmalıymışız. Valla sancıların başlayınca evde küveti doldurup otur istersen, evde doğum olayını da tecrübe etmiş olursun :)) (Allah korusun)
yaw çilekcim nasılmış o sıcak su havuzları?
ağrıları geçiriyomu?
bak normal doğumada iyi geliyomuş..
bizde küvetleri doldurup sıcak suyla yapsak olurmu?:bbo:
bizim buralarda öle şeyler yok napalım?:sm_confused:
kaydirigubbakcemile3fisfisfis
merhaba kızlar,
darkcım inş.çuma günü çok iyi sonuçlar alarak gelirsin.inş.geçiçi bir durumdur.
azo ve beyazmelek cicilerinizi iyi günlerde sağlıklı birşekilde kullanmayı nasıp etsin allah.güle güle kullansın bebişler inş.
çilekcim sende songününu keyiflice geçirip sağlıkla kavuşursun eşine inş.ama arada böyle özlemek iyi oluyor.bizimde ihtiyacımız var aslında bir iki gün.özleyince aradaki muhabbet daha iyi oluyor.
tsk,ler mucize..
özlemek iyide böylede cok bunaltici oluyor ama..neyse bu gece gelicek insl.
Çilek senin 35. hafta dediğine şurda 2 hafta kalmış. İnanamıyorum bir ay sonra sen şimdi doğumu mu beklemeye başlayacaksınnnn. 37'den sonra her an bekleyin diyorlar çünkü. Nasıl heyecanlıııı :) İlk doğum yapacak kişiyi merakla bekliyorum acaba kim olur diye kızlar.
julicim ya saka gibi ama inanki az kaldi..canim benim imzamdaki ultrason tarihine göre ayarli yani aslinda tam 32.haftamdayim ben..söylemistim belki hatirlarsin ultrason bir hafta onden gidiyor diye..
ama yinede az kaldi tabiki..bakalim artik ilk bombayi kim yapicak:)
cok heycanli bisiy ya..
Evhamlı çilek, yürüyüşünün değişmemesinden de huylanır şimdi :)) Ne olacak canım, senin vücut yapına göre değişmemiştir yürüyüşün. Valla seni rahatlatmak bize düştü :)))
Azooo, aynı benim yaptıklarımı anlatıyorsun sanki. Her sabah gelip önce gebelik haftamı açıp, sonra takvime bakıyorum. Galiba böyle yapınca günler geçmiyor. Bir de ben dışarı falan çıkmıyorum hamileliğin başından beri. İş yerinde içeride de vakit geçmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?