günaydın kızlar!
mmmf27 canım daha iyi olmana sevindim.tabi beslenmene ve dinlenmeye dikkat edersen bebişin kıpır kıpır olur..inşallah dahada iyi olacak..
beklemek sende tekrar grip olmuşsun.off yaa birindenmi kapıyosun yoksa sende kendine dikkat etmeyip soğukta kalıp,düzenli beslenmeyerek vücudunu güçsüzmü bırakıyosun? zaten hamilelikte bünyemiz daha zayıf ve hassas..çok geçmiş olsun canım.ıhlamur,meyva,şöööle güzel bi tarhana çorbası..bunlarla atlatmaya çalış canım.iyileşemezsen doktora git bence..
atacım seninde kanın düşük çıkmış..çok geçmiş olsun.sen kan hapı kullanmıyomusun?ben ilk aydan beri kullanıyorum. pekmez bencede işe yarayabilir...
asorticim yok bişeim diye diye bak bi çırpıda hepsini alıvermişiz.güle güle kullanın canım cicilerinizi..fotolarını bekliyoruz.
ah dark ah..hala gözün tatlılarda dimi?tutkuları yiye yiye tutuldun zaten
klava:
dur ben netten bi araştıraymda bakayım neleri yemek lazım, neleri yememek lazım.bende başından beri tatlı canım çekmiyodu..aslında hamile kalmadan önce çok severdim.şu 1-2 haftadır tatlı diye deliricem valla..bide ramazan..eve alıyo eşim, kayınvalidede yapıyo bişeyler..ye ye çatlıcam..bu sabah kalktım yüzüm gözüm, ellerim şişmiş.bi korktum.acaba şekerdenmi diye..töbe daha yemem..
zaten günde 3-4 çeşiy en az yarım kilo meyva yiyorum.onlardan aldığım şeker yeter..