2008 Kasım Anneleri

darkcım yersin tutkuları yersin tutkuları bööle olur işte:roflol:şaka bi ya geçmiş olsun canm.inşallah sonuçların güzel çıkacak.benimde dragidene kadaryaptırmam lazım ama öff o iğrençşerbeti içmek gelmiyo hiç içimden...
atatanem canım sanadageçmiş olsun .sabahları 1 kaşık pekmez yesene hem direnç veriri hem kan yapıcı özelliği var.

günaydın kızlar!
mmmf27 canım daha iyi olmana sevindim.tabi beslenmene ve dinlenmeye dikkat edersen bebişin kıpır kıpır olur..inşallah dahada iyi olacak..

beklemek sende tekrar grip olmuşsun.off yaa birindenmi kapıyosun yoksa sende kendine dikkat etmeyip soğukta kalıp,düzenli beslenmeyerek vücudunu güçsüzmü bırakıyosun? zaten hamilelikte bünyemiz daha zayıf ve hassas..çok geçmiş olsun canım.ıhlamur,meyva,şöööle güzel bi tarhana çorbası..bunlarla atlatmaya çalış canım.iyileşemezsen doktora git bence..

atacım seninde kanın düşük çıkmış..çok geçmiş olsun.sen kan hapı kullanmıyomusun?ben ilk aydan beri kullanıyorum. pekmez bencede işe yarayabilir...

asorticim yok bişeim diye diye bak bi çırpıda hepsini alıvermişiz.güle güle kullanın canım cicilerinizi..fotolarını bekliyoruz.

ah dark ah..hala gözün tatlılarda dimi?tutkuları yiye yiye tutuldun zatenklava:
dur ben netten bi araştıraymda bakayım neleri yemek lazım, neleri yememek lazım.bende başından beri tatlı canım çekmiyodu..aslında hamile kalmadan önce çok severdim.şu 1-2 haftadır tatlı diye deliricem valla..bide ramazan..eve alıyo eşim, kayınvalidede yapıyo bişeyler..ye ye çatlıcam..bu sabah kalktım yüzüm gözüm, ellerim şişmiş.bi korktum.acaba şekerdenmi diye..töbe daha yemem..
zaten günde 3-4 çeşiy en az yarım kilo meyva yiyorum.onlardan aldığım şeker yeter..

azocum kan şurubu kullanıyorum taa en başından beri hemde.
ya kızlar ben çok kötü hissediyorum kendimi ağlamak istiyorum herkese gücendim kimse beni arayıp sormuyo yanlız hissediyorum kendimi çok kötüyüm hormonlarım yüzünden mi böyle hissediyorum zaten sütüm de gelip duruyo çok kötüyüm ya halim de yok geceden beri başım fır fır dönüyo yürüyemiyom bile çok moralim bozuk((

gunaydın kızlar darkcım ınsallah cuma gunu sonucların temız cıkar
atatanem sanada gecmıs olsun kansızlık bendede var hede lıseden berı yıllardır ılac ıcmekten cok sıkıldım sımdıde ferro sanol ıcıyorum doktor cok etkılı demıstı pekmez bende ıcmeye calısıyorum halsızlık ve bas donmesı kansızlık yuzunden canım kendıne dıkkat et
asortı aldıklarının fotosunu beklıyorumhihoyyyt
mmf7 senınde ıyı olmana sevındımkaydirigubbakcemile2
baby stardan banada bebek bezı geldı huggısle karsılastırdım huggıes daha ınce dıgerı bıraz kalın gıbı geldı bana evy babyde uye oldum ama ondan bısey gelmedı mılupayada uye oldum ondanda mama gelıyormus:ecrin_bebek:
kızlar KinddyRoo dıye bı yer var ucretsız egıtım kısmına uye oldum benı aradılar ama bebegım en az 1,5 aylık olmak zorundaymıs sıtesını ınceleyın cok gusel aktıvıtelerı var hihoyyythihoyyyt

babystardan bende numune bez almıştım ama pek güzel gibi görünmedi bana ben prima yenidoğan aldım bile 3-4 paket alıcam sonra bi büyük boyundan alıp koyucam bi de bebek hızlı büyür falan bezler elimizde kalmasın.nivea ya ve bioxcin e mail attım bakalım gönderceklermi?dalin in sitesine baktım adamlar ulaşılmak istemiyo herhalde iletişimşe ilgili hiçbişey yok.johnson's baby de de yok.bütün firmaları tek tek denemek lazım

Apple bende fero sanol kullaniyorum en sonunda doktor onu verdi bana
ata tanem canim üzülme yalniz degilsin bende ilac kullandigim halde hala degerler 9 da seninkide öyleydi demi galiba

Herkese günaydın kızlar Atatanem'cim çok geçmiş olsun, inşallah serumla falan düzelir. Bugünlerde çok hassas olduğumuz için kendini kötü hissetmende çok normal, ama bak bebeğini düşün sen üzgün olunca o da üzgün oluyor o yüzden amaaan boşver deyip geçmeye çalış, sende mutlu ol oda.

Darkcım keyfinin yerine gelmesi çok güzel inşallah hep böyle gider. Bu arada iyi okulda derslere dayanabiliyorsun ben rehber öğretmen olduğum halde odamda oturduğum halde çok bitkin düşüyorum bir zaman sonra. Bayramdan sonra gitmeyeceğim gibi duruyor şimdilik, çok iyi hissedersem belki ekim 15'e kadar çalışırım aslında hiç niyetim yok ama bilmiyorum.

aaaa atacım biz varızya..neden kendini yanlız hissediyosun..hemde seni en iyi anlayacak arkadaşların..
hep yanındayız sen üzülme canım.iyi günde kötü günde birbirimize destek olmadıkmı?
öle atlatmadıkmı sorunları?
inşallah bununda üstesinden gelicez.bütün kasım anneleri birinin derdi olunca paylaşıp dua ediyoruz.nasıl atlatıyoz sanıyosun bunları?
tabiki sevgi ve desteğimizle..
allah hepimize sağlık sıhhat,hayırlı evlatlar nasip etsin..

gunaydın kızlar

beklemek ve atatanem sızlerede gecmıs olsun kızlar
ınsa allah en kısa zamanda hersey normale doner

cılekcım ınsa allah kocısıne kavusmussundur
benım kocıste cocuktan beter oldugumu soyluyor ama dun aksam bana cok guzel surprız yapmıs :asigim:
elınde kocaman bır demet cıcek ve mınık bır pasta ıle gelmıs sanırım kılo almamdan korkuyor uzerıne de yazı yazdırmıs kocısım benım :asigim:
sevıncımden agladım bazen benı sasırtıyor senağlama
sonra ruyamda evde dogum yapmaya calıstıgımı ve kocısı seven bır kadın oldugunu gordum :1shok:
dogurmaktan vazgectım dıye kalktım ayaga basladım bagırmaya ruyamda -tatlicadiarzu-

asortıe aldıklarını merak edıyorum
zaten annen geldıgınden berı buralara pek ugramaz oldunuz hanımefendı

kansızlık olayına gelınce ben zaten 2,5 yıldır kan tedavısı gordugumden sureklı olarak kansızlık yasıyorum ve sabah aksam kan takvıyesı alıyorum
son 3 aydır normal ılaca dondu doktorum kan ıcın dogumda da kan verılecek ve yıne dogum sonrası kan takvıyelerı devam edecek

sızler nasılsınız hamısler

ATATANEM canım hıormonlarından dolayı böyle düşünüyorsun.hem azonun dedği gibi biz varızya tatlım.derdimizi sevincimizi bıurda paylaşıp rahatlıyoruz çnkü aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz.herkes birbirini anlıyor.bende buaralar olur olmadık şeylere ağlıyorum.bişey için nazlı oğluma bağırdığım zaman suratının şeklini görünce çok kötü oluyorum başlıyorum ağlamaya sonra o beni teselli etmeye başlıyo.ama 10 dk sonra yapıcağındanda geri kalmıyo :bbo:dünde haberlerde seyretmişsinizdir ufacık kız sınıfa ders veriyo harfleri öğretmeye çalışıyo kendisi 1 sene köy dışına yatılı gitmiş sonra imkansızlıklardan gidememiş.öğrendiklerini köydeki çocuklara öğretiyodu ağlayarak öğretmen olmak istediğini söyledi tabii ben yerlerde komaya giriryodum ağlamaktan.onlara nazaran kendimi çok şanslı hisseettim okuyabildiğime ve çocuğumu okula gönderebildiğim için Allahıma binlerce şükrettim.izninizle bide imkanı olduğu halde özellikle kzı çocuklarını okula göndermeyenleri buradan protesto ediyorum gerçekten bu ülkemizin bir yarası:mymeka:
amaaaaaan konu nerden nereye gelmiş pardon neyse.......

Ayy yine aynısı oldu. Yazdım yazdım uçuverdi yazılar (((((

Tünaydın kızlar.. Pek bir yoğundum sabahtan beri. Ancak geldim. Diyeceğim o ki çok duygusal bişeyler yazmıştım, Atatanem senin için ama uçtu gitti. Özetle, Azo çok güzel demiş. Bak her şeyden önce eşin var yanında. Birbirinize yetersiniz bence... Sonra biz varız, bak Azo ve Çilek 'aman' dediğinde hepimiz gözümüzü karartıp gitmeyi bile düşünüyoruz. Sana da geliriz merak etmi :)

Kalimero'cum hamile bir kadına yapılacak en güzel sürpriz pastadır bence :)) Eşine tebrikler :)

mmf, bu sabah çok duyarlıyız hayırdır, köy okulları falan :) Şaka bir yana ne güzel böyle düşünmen...

günaydın kızlar ;

atacım canııımmmmmmm üzülme yaaaa bak bende üzülüyorum amaaa...lanet olsun bizim kadınlık ve hamişlik hormonları salya sümük bişey olduk yaw ...
ahhh doğumdan sonra çok ağlıcaz da aman uyku uyuyamadım, aman gazı var , ay o ağlıyo bende ağlıyım..bence doğumdan sonraya saklayalım gözyaşlarını..
şaka bi yana hepimiz birbirimizin yanındayız bunu unutmayalım...

herkese mutlu bir gün diliyorum

Aman Eylül sen de korkutma beni. Bugünlerde etrafımda son altı ay içinde bebek sanhibi olmuş 5 çift var ve ben hepsini mutsuz görüyorum. Hepsi bir şeylerden şikayetçi. Ama neden böyle diye bir anlam veremiyorum. Yani dünyanın en güzel şeyi neden onları bu kadar mutsuz ediyor anlayamıyorum. Birkaçı gece uykusundan şikayetçi bence değer, ne olacak ki. Gündüz uyu. Bir kısmı da ailelerden. Bu da sorun etmeye değmez. Yani bu mutluluğu gölgelemeye değmez bence. Bilmem belki de kızım doğduktan sonra görürüm, büyük konuşuyorum ama ben mutsuz, bunalımlı olmam, olamam öyle...

merhabalar kızlar duygusallık bendede var doktorumla konustugumda kendı kendıne bebegım saglıklı hersey yolunda dıye dusunup atlatmaya calıs dedı
dunde ısten cıkıp eve gıttım bınanın ıcınde gusel bı borek kokusucokacimcoook annem yanımda olsaydı bana borek yapardı burda yanlız bı basımayım dıye dusuncelere dalıp aglama krızıne gırdım merdıvenlerde bırı gorse benı bısey oldu rahatsızlandı aglıyor dıye dusunurdu herhalde bende tuhafım bugunlerde annelerı yanında olupta heyecanına ortak olanlara cok ozenıyorum kardesım okulundan dolayı dogma gelemıycek malesef ona uzulmemde cabası tabıı senağlamasenağlamasenağlama

julicim ben yazdıktan sonra yazdıklarımı kopyalayıp öle gönderiyorum.bikaçkez benimde başıma geldiği için..öle dene canım..daha garanti oluyo:1rolleyes:
eylül hakikaten iyi moral veriyon heee..şimdi bide ona ağlayalım doğunca napıcaz diye :bbo:
benim bi arkadaşım demişti:şimdi gez, eylen nasıl olsa doğunca evden çıkmak için bile yarım saat bebeğin eşyalarını hazırlaması sürüyo..çok zor,çook.hatta bazen tekrar geri sokasım geliyo çok bunalttığı için demiştikaydirigubbakcemile3
(ben biran önce doğsada oğlum..çok sabırsızlanıyom demiştimde..)

apple sende çalsaydın komşuların kapısını kim börek yaptı bi dilim verin diye..aaa sen hamilesin olazki şimdi..daaa Ankara dasın, sanada yapıp getiremem..fisfisfis

ha julicim kaç gündür sölicem sölicem unutuyom..fisfisfis
çok güzel bi fotoyerimseniben sensin dimi bu?

-tatlicadiarzu- Benim canım bu. Teşekkür ederim.

Ya Azo aynısını ben de duydum çok kişiden. Keyfini sür sonra her şey çok zor olacak diye. Bilmiyorum ama ben insan istedikten sonra bebeğiyle de gezebilir diye düşünüyorum. Turistlere baksanıza 3 çocuklarıyla bir de yabancı bir ülkeye tatile geliyorlar. Aaaaaaa! Biz bir alışveriş merkezine mi gidemeyeceğiz kaydirigubbakcemile Kasım anneleri tutulamaz hihoyyyt

ha julicim kaç gündür sölicem sölicem unutuyom..fisfisfis
çok güzel bi fotoyerimseniben sensin dimi bu?

-tatlicadiarzu- Benim canım bu. Teşekkür ederim.

Ya Azo aynısını ben de duydum çok kişiden. Keyfini sür sonra her şey çok zor olacak diye. Bilmiyorum ama ben insan istedikten sonra bebeğiyle de gezebilir diye düşünüyorum. Turistlere baksanıza 3 çocuklarıyla bir de yabancı bir ülkeye tatile geliyorlar. Aaaaaaa! Biz bir alışveriş merkezine mi gidemeyeceğiz kaydirigubbakcemile Kasım anneleri tutulamaz hihoyyyt

Herkeze merhabaa kizlar..sabahtan buyana kac kez uyuyp uyandim artik sayamiyoru mbile..

dün gece bebek öyle bir kastiki kendimi bi ara tamam simdi geliyor galiba dedim.hayatimda bu kadar

canim acimamisti..Basi sagdan firladi ayaklarida soldan,ama bariz belliydi her ikiside..kalktim briaz

yürüdüm evin icinde 10dk.sonra filan gitti yattigi yerden..ama bu kadar canimin yanicagini hic

düsünmemistim.sayfa yine hata veriyor cok okuyamadim malesef gecmisi ama ata_tanem neden

kapsama alani disinda görülüyor?bu banlandi demekmi kizlar?

ya kızlar bu ne bir öğle arasına gittim geldim herkes salya sümük, otutur ben de ağlarım valla, bir de işyerindeyim millet başıma toplanır artık. kaydirigubbakcemile3 Neşeli şeylerden bahsedelim yaa iyi gelir. Ben de Juli gibi bebeğimle daha iyi gezeceğimi düşünüyorum zaten onun da hava almaya ihtiyacı var neden eve kapanalım ki. E tabi çıkarken hazırlanmak biraz daha zaman alacak vs... gibi sıkıntılar olabilir ama bence onlarla uğraşmak bile zevk olur. Ohoo benim akrabalar bu sene yapacakları güne beni şimdiden dahil etmişler bile önceden çalışıyorum diye giremiyordum, tatil zamanlarıma denk gelirse uğramaya çalışıyordum. Şimdi birkaç ay evde olacağımı biliyorlar ya oğlanı alır gelirsin demeye başladılar bile. hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…