2008 Kasım Anneleri

günaydın kıslar
aman apple dikkat et yorma kendini ne olur olmaz bu aylar biraz tehlikeli işte cok dikkat etmemiz lazım bizim bu bebişler sabırsız olacak sanırım gecmiş olsun canım

GÜNAYDIN KIZLAR..
APPLECİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.ENDİŞELENECEK BİŞEY OLMAMASINA SEVİNDİM.BOL BOL MEYVA YE CANIM.
HA BİDE KAVUNLA SÜT İÇERSENİZ AÇ KARNINA FELAKET BAĞIRSAKLARI ÇALIŞTIRIYO..
BİLGİNİZE..:1rolleyes:

Geçmiş olsun Apple'cım. Geçenlerde ben de kabızlık problemi çekiyordum, kayısı suyu iyi gelmişti canım. Belki sana da iyi gelir... Bu arada erken doğum hepimizin kabusu oldu sanırım...

hepinize tesekkur ederım kaydirigubbakcemile5
erken dogum hekesın oldugu gıbı benımde kabusum olduu kızıma alısverıste yapamadık daha ınsallah oyle bırseyle bıdaha karsılasmam sızde karsılasmazsınız onerılerınızı bugunden ıtıbaren uygulayacamm

Günayın herkese, Apple'cığım çok geçmiş olsun gerçekten zor bir durum. Ben de sürekli kabızlık çekiyorum ama öyl sancım falan olmuyor çok şükür, ara ara girse de sindirim işlemini gerçekleştirince bitiyor Aslında bazen kabızlığımdan bile iyi bir sonuç çıkarmaya çalışıyorum, bu sayede normal doğumda iyi ıkınmayı öğreniyorum diyorum kaydirigubbakcemile3 Ama yine de zor birşey.
Şu erken doğun konusu benim de kafamı hep meşgul ediyor. Bazen artık yeter doğsun bebeğim diyorum zor geliyor hamileliğin sıkıntıları, bir süre sonra hemen kendime geliyorum, ay tövbe az kaldı şunun şurasında vaktinde gelsin sağlıklı olsun bebeğim diyorum, hamilelikte insanın başına her zaman gelen bişey değil, zor tarafları var ama güzel tarafları daha çok bence o yüzden tadını çıkar diyorum. Bir de izne ayrılırsam ooohhh değmeyin keyfime :sm_cool:

KIZLAR BEN EKİMİN SONUNA KADAR ÇALIŞICAM.VE ŞİMDİDEN AĞIRLAŞMAYA BAŞLADIM..
SABAH TARTILDIM 1 KİLO DAHA ALMIŞIM..84 OLDUUUUUM:1shok:
ÇOK AĞIRLAŞIP YÜRÜYEMEMEKTEN VE DOĞUMDAN SONRA BU KİLOLARI VEREMEMEKTEN ÇOK KORKUYORUM..
HAYIRLISIYLA KASIMA KADAR DAYANABİLSEMDE..OTURUP EVDE BEKLESEM DOĞUMU..
19 KASIM DEDİ DOKTORUM AMA KASIMA GİRDİKTEN SONRA BEN HERAN BEKLİYORUM..:1rolleyes:

azocum neden ekım sonuna kadar calısıyorsun kendını yorma bakk benım doktor 33 haftada ayrılcam ısten dıyınce bıle kızdıı dınlen dedı sen doğum sonrası ıznıne mı katmak ıstıyorsun bu calıstıgın haftaları :ecrin_bebek:

Benim doktorumda öyle demişti geçen gittiğimde. Pek çok kadın doğumdan sonra kullanayım bebeğimle daha çok vakit geçireyim istiyor ama şimdide çok lazım demişti. Hem senin hem de bebeğinin artık bol bol istirahate dinlenmeye ihtiyacınız var bu bebeğin içinde iyi olacak demişti. Birkaç ay öncesine kadar ben de 1 Kasıma kadar çalışırım diyordum ama yok vazgeçtim 1 Ekim gelsin diye dua ediyorum. İşte belki çok zorlarsam dershanede neler olacak bilmiyorum 15 Ekim olabilir ama işin açıkçası hiç istemiyorum.

valla bende bayrama kadar calışayım ondan sonra ayrılayım diye düşünüyorum ama şu anda ki gibi rahar giderse hamilelik sanırım ekim sonuna kadar calışabilirimde
bu arada beyaz melekcim aynı yerde yaşıyoruz senle ama tanışma fırsatımız olmadı hiç bi gün görüşelim tanışalım senle yaa

bence de canım yaa buradan görüşüyoruz ama bir türlü tanışamadık, iyi olur kısmet olursa görüşelim bir gün

gunaydın hatta tunaydın kızlarr

applecım cok gecmıs olsun canım yaa
dıkkat etmek lazım benım doktorumda kabız olmamaya calıs dıyor nafıle
ınsa allah sımdı bel agrın gecmıstır

benım erken dogum korkum her gun bıraz daha devam edıyor
bugun ısyerınde bıraz cekmecelerımı falan duzene sokmaya calıstım
kıtaplarımı falanda yavas yavas eve tasıyorum artık
her an bırsey olursa dıye korkuyla hareket edıyorum

bızım cumartesı gunu kontrolumuz var ve benım bugun hem ıdrar hemde kan vermem gerkıyordu kı doktor randevumuza sonuclarımız cıksın dıye ama ben unutup gece kocısın yanında kalkınca tatlı falan yedım
dolayısıyla bu sabah veremedım yarın verıcem ama ınsa allah cumartesıye cıkar sonuclarımız

ben bu hafta calısabılır raporu alıcam ınsa allah ve ekımın 17'sınde bıtecek rapor ondan sonra ne yapıcam bılmıyorum ama ısyerım gıt dıyor burada dogum yapmamdan korkuyorlar sanırım
bakalım zaman ne gosterecek

beyaz melekcim nerde nasıl görüşebiliriz varmı bi fikrin yada msn adresin falan varsa ordanda ayarlayabiliriz bişeyler

yok canım.doğumdan 2 ay sonra geri gelicem işe..ben izindeyken maaş ödenmicek bana..ssk dan alıcam.oda asgari ücretten görünüyo.doktorum bi sorun olmadığını 32.hafta dolduğunda 37.haftaya kadar çalışabilir raporunu gel vereyim dedi.ben zaten akşama kadar bilgisayar başında oturuyorum.işimde çok ağır değil.servisimde kapıdan alıp kapıya bırakıyo.yani evdede olsam oturucam. ve kafayı yerim beklemekten.bu yüzden ekim sonuna kadar çalışıcam.

herkese merhaba güzel annelerim benim nasılsınız bakem ben iyiyim ama canım yemek istemiyo yaa nedense
applecim geçmiş olsun sanada biz zaten erken doğuracaz diye korkmaktan erken doğururuz
şu ekim ayıda bitsede doğursak artık hayırlısıyla

merhaba kizlar..applecim cok gecmis olsun,yinede sen daha cok dikkat et canim her ihtimale karsi.

dün aksa hic giremedim evde diildim,gelincede hemen yataga attim kendimi..bu ara dön dön sabahi

ediyorum zaten..

Kizlar bu aksam 7`de yogaya basliyorum..ilk seansa esimde katilcak benimle..insl. iyi gecer.

Merhaba kızlar. Biz de doktorumuzdan geliyoruz bugün. Biraz beklemeli ve istediğim cevapları alamamış olsam da güzel geçti kontrolümüz. Kızım 11 günde 400 gram almış Kilosu 1700, boyu ise 42 cm. Ne yedim bilmiyorum ki hatta bunun bir haftasında sürekli ishaldim. Ama suyu günde 3 litreye çıkarmıştım. Belki de bunun etkisi vardır bilmiyorum ki. Doktorumla doğumla ilgili hiçbir şey konuşamadım. Henüz erken olduğunu söyledi :1no2: Bir de benim sorularımdan sonra internette çok fazla şey okuyup kafanı karıştırma dedi. Nereden anladıysa artık fisfisfis gamyoncuiremsu Bir hafta önce yapılmış tahlillerim vardı, onları gösterdim her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Ama kızım çok üzgündü kızlaaar :çok üzgünüm: Hani çocuklar ağlamadan önce alt dudağını aşağı sarkıtır ya, aynı öyleydi. Öyle fotoğrafını bile çekebildi doktor. Zaten ultrason cihazından da kaçmıştı. Acaba sesinden mi korktu da öyleydi tatlı kızım (

İzinler konuşulmuş bakıyorumda. Ben de 2 hafta sonra gittiğimde 32 haftalık olacağım ve izin alacağım. İzinli gözükeceğim ama çalışmaya devam edeceğim. Bakalım nereye kadar dayanabilirsem. Şirketle anlaşmalı olarak böyle bir şey yapabiliyoruz biz. Böylece hem ssk dan maaşını tam almış oluyorsun, hem de şirket sana maaşını veriyor. Bir de son 3 hafta çalışmama zorunluluğum yok. Dayanabilirsen doğumdan bir gün önce izne çık ve tam 4 ayı bebeğinle geçir. Ama ben 1 Kasım gibi izne çıkmayı planlıyorum.

Bu arada doktor ayağımdaki düz ayakkabıları görünce değiştir artık bunları. Erkek tipi topuklu bir şey giy dedi. Altı bütün hafif topuklu giymem gerekiyormuş. Ayaklar düz ayakkabıda rahatsız olur, şişermiş. Ben de sizinle paylaşmak istedim.

ayyy kuzucuk banusu büyümüşmü annesi?
artık çok hızlı büyüyecekler dimi canım?
aman onlar büyüsün iyi olsunda biz şişko olalım..
(84 tesellisi kendi kendime bu:bbo:kaydirigubbakcemile3)

benimde eşim kzıyo çok takılıyon internete kafanı karıştırıyon sonra doktora ikidebir itiraz edip öle değil böle olması lazım deyip bilmişlik taslıyon diyo.ozaman gitmeyelim doktora diyo..bende diyom al eve bi ultrason cihazı gitmeyelim..:roflol:
ya ben haftaya c.teside kontrole gidicem.bizim doktor 15 günde bi çağırmaya başladı.geçen hafta gittiğimde ayakları aşağıda yani ters duruyodu..ondanmı çağırdı acaba?
geçen ay başıda aynısı oldu.sonra 15 gün sonra çağırdı gittim doğum pozisyonunu almış dedi..
gerçi benim şikayetim yok..:teyteyğlumu görüyom sonuçta sık,sık.hem böle olunca muayenelerin birine para alıyo birine almıyo..(hoş alt tarafı 10 ytl oldu artık ssk anlaşmalı olduğu için..)
julicim senin bebeğin duruşu nasıldı?
bide doğum iznindeyken ssk tam ödemiyomu maaşı?
bizim burada bi arkadaş bahsetmiştimya ben işe girdikten sonra doğum iznine çıktı diy..1,5 milyar almış 3 ay için.bana tam maaş gibi geldi.bizim sigortalar asgari ücretten ödeniyo çünkü..

ya size boyunu nasıl sölüyo bu doktorlar bizim ki neden sölemiyor artık:mymeka: büyümüşmüşte ölçülmezmişmişte
bak ölçülüyormuş demek ki herkes nasıl ölçüyooÇok üzgünüm çoook

Azo'cum haklısın artık çok hızlı büyüyorlar. Artık onun kilosunu, boyunu öğrenmek onu görmekten daha çok heyecan veriyor bana. Yani onları daha çok merak ediyorum. Benim aslında bir ay sonra 84 olmam lazım ama haftaya yakalarım seni :) Ya napalım Azo veririz heralde. Bir de bizimki farklı. Hamile kaldığımız kiloya değil, daha da aşağı düşmemiz lazım. Ama önce sağlık. Bak görüyorsun zayıflayacağım diye gencecik kız gitti (

Banusu yaklaşık bir aydır doğum pozisyonunda duruyor canım. Bugün gittiğimizde de değişmemişti. Ama bu haftalardaki duruşları doğum kararı vermede etkili değilmiş. 8 ayın sonunda bile dönebiliyormuş. Artık gerektiği için doktorun seni 2 hafta sonra çağırmıştır. Ben de 2 hafta sonra gideceğim. 32. haftada nst'ye de gireceğimi söyledi doktor. Bu hafta erken daha dedi.

Canım sskmaaşı tam veriyor. Yani ssk matrahının 3/4 ünü ödüyor. Artık ne kadar gösterildiyse. Ama şimdi son üç haftaya kadar çalışırsan ssk'dan doğal olarak 3 aylık maaş alıyorsun. Benim kastettiğim buydu. Ben izinli gözüktüğüm için 4 aylık maaş alacağım ssk'dan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…