2008 Kasım Anneleri

azocum ablamın iki bebeği var yemin ederim evden çıkmak için yaklaşık 2 saat önceden hazırlanmaya başlıyor ancak elimizde birsürü çanta ,bebek arabası, ıvır zıvır ,birde kırk kere geri dönüyoruz ayy emzik , ayy biberon , ayakkabı terlik kaydirigubbakcemile3arabaya biniyoruz arkada iki araba koltuğu bagaj full dolu öne çantalar bende bi yere kıvrılıp oturuyorum ..yani ikinci bir kişiye yer yok..çok komik oluyo ..kaydirigubbakcemile3

herkese merhaba kıslara.s. kalimerocum annemle alakası yok canım ya evde internette
sorun var e bende annemlere geliyorum sırf buralarda olayım diye yoksa kendim için değil sizin içinkaydirigubbakcemile3
ata tanem i neden uzaklaştırmışlar acaba umarım en kısa zamanda döner geri:sm_confused:
çilekcim bizimde okuyor öyle can yanmalarımız-tatlicadiarzu- hemde aniden vuruyo kız ya karateci olacak sanırımÇok üzgünüm çoook

asortıe bılıyoruz canım evdekı ınternetten dolayı annene hergun gıttgını hatta sureklı gezmek suretıyle bızı catlattıgını
yoksa sen annenı ozledınde acısını cıkarıyor degılsın canımmmmm sengözlerimebaksanab

ya hakkaten atataneme ne oldu sımdı uzaklastırıldımı ben anlamadım :uhm:

oglum bugun cok sıkı bır tekme attı nereme denk geldıyse canımı acıttı

azocum saol dusunmemn bıle yeterlı canım ben bınada kımseyı tanımıyorum oyusdende kımsenın kapısını calamam anneme bahsetmedım tabı bu olaydan sımdı kadıncagızın ıcıne oturur
kızlar benım gun boyu hafıf hafıf sancım oldu halende devam edıyor ne yapsam bılemıyorum

Apple hayırdır ne sancısı bu. Hani şu yalancı kasılmalar sancılar var, onlardan olmasın. Tuvaletini mi tuttun yoksa. Ben en çok o zaman sancılanıyorum. Eğer çişim gelmişse ve onu yapamamışsam onun sancısı gün boyu gitmiyor.

kızlar bi doğsunlar o çanta hazırlama varya dünyanınen zevkli işi gelicek size.bak maytap demişti dersiniz.insan bambaşka duygular taşıyo tarifi imkansız

apllecim hayırdır yaa dinlenince geçiyo dimi sancılar.

atatanem in mesajlarına baktım da kasım anneleri haricinde biyere mesaj atmamışki banlansın vardır biaçıklama bakalım görürüz

yaa kaç saatir siteye giremiyorum hep hata veriyor sinir oldum..bende bu arada bebek şekeri olayını hallettim..siparişi verdim doğuma yakın gelecek..şimdilik 100 tane dedim ama mevlite ancak 50-60 kişi gelir.geriside sonradan gelenlere verilecek ..yetmedi yaptırırım tekrar..arkadaşın eltisi yapıyo çok güzellerdi doyamadım bakmaya..numune de aldım annemlere filan göstericemm..
ata_taneme ne oldu ya niye banlandı acaba merak ettim şimdi..

azocum siteden uzaklastirilildinda banlandi deniliyor..

bilmiyorumki ne oldu ama kapsama alani disinda demek uzaklastirildi anlamiindaymis..

insl.kalkar bani en kisa zamanda.

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız? sabahtan beri giremedim siteye ssinir oldum
geçmişi de yarım yamalak okudum artık
umarım herkes iyidir biz iyiyiyz bugün oğlumla
okuldan geldik bi güzel yatıp uyuyup dinlendik
herkese sevgiler

ayy ata_tanemin burada yazılanlardan herhangi birini yaptığını düşünemiyorum..neyse sağlık olsun umarım geçici bir durumdur..

bende iftar hazırlamaya başlıyım artık nerdeyse yarım saat kaldı..herkese afiyet olsun ...:)))

teşekkürler eylülcüm size de afiyet olsun
kızlar bu mübarek günlerde bol bol dua edelim birbirimiz için
Allah hepimize kolay doğumlar ve sağlılı bebekler nasip etsin inşallah
seneye ramazan ayına bebeklerimizle ve sevdiklerimizle tekrar kavuştursun bizleri
bebek hasreti çekenlere de bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah
bize de verdiği bu güzel mucize için sonsuz şükürler olsun

herkese afiyet olsun kızlar bu arada atatanem uumarım kısa zamanda gelir
demek ki kuralın birine uymadı sağlık olsun:sm_confused:

Merhaba kızlar,ben hep gecikiyorum ama okuldan gelince hem aç hem yorgun oluyorum.
Yemek yapana kadar ölüyorum iyice yorgunluktan.Ayaklarım zaten davul gibi eve geldiğimden.Yemek yeyip genelde uyuyorum.
Sonrada geç geliyorum.

Bugün kepek ekmek istedi eşim dolmuşcudan.İlçede yoktu hiçbi yerde.Adam sağolsun ilden gelirken almış.Sonunda karnım doydu walla.Çok şükür diyorum açlık zormuş,yada doymamak diyelim.

Atatanemin başına gelen bana da gelmişti.
İlla kötü birşey yapıp kural ihlal etmeye gerek yok.
benim siteye verdiğim mail adresi güncelliğini yitirdiği için banlanmıştım.Sanırım atatanemde öyle olmuştur.İnşallah kullandığı bir mailden site yöneticilerine ulaşırda aramıza çabuk döner.

valla canım çalışan insanlara Allah yardım etsin gerçekten işiniz zor.ben bütün gün evde işi bitiremiyorum sizler hem dışarda hem evde çalışıyorsunuz.çalışma konusunda kendime hiçbir zaman güvenemedim zaten.

Sağol canım zor tabiki.Aslında evde biri işlerimizi yapsa hiç fena değil çalışmak.Ama gelince yemek işler hepsi seni bekliyor.Bazen yemekle çok uğraşırsam ev işlerini görmezden geliyorum.
Bazende yemeği pratik bişeyler yapıp ev işlerini hafiften yapıyorum.
Birinden biri kalıyor mutlaka.
Şu son zamanlarda Allah yardımcımız olsun kızlar.Çalışana da zor çalışmayana da.Ben hamileliği daha kolay sanırdım.Sanırım 2. yi hemen düşünme fikrim gitti :)))

gunaydın kızlar
dun sabahtan akşama kadar sancı cektım saat 16 gıbı dayanamadım doktorumu aradım erken dogum olabılır hemen NTS ye alalım dedı ıs yerınden paldur kultur yıgenımle hastaneye gıttık NTS ye alındım cok sukur sancı felan yok bebegımde gayet ıyı:ecrin_bebek:
kabızlık problemınden dolayı sancı cekmısım doktor surup yazdı akşamda hafıf hafıf oldu ama sabahı wcde ettımmirmirmirmir bırde belıme vuruyor agrısı cok zor bır gece gecırdım cok korktum erken dogum olcak dıye hıcbırsey cıkmadı gamyoncuiremsu

AMAN GEÇMİŞ OLSUN APPLECİĞİM.ne zor dimi erken doğum korkusundan dru bile arayamamıştım bende cts günü.wc de oturup ağlamıştım yarım saat çıkmadım sanki çıkarsam bebeğimi alıcaklar erkenden gibi gelmişti.psikoloji işte.tekrar geçmiş olsuna.s.

günaydın herkese

Apple'cım aman diyeyim, geçmiş olsun...Benim de kabızlıktan yana derdim var, ağrım olursa aklımda bulunsun, hemen panik yapmayayım. Hamileliğin ilk zamanlarında düşük olur mu diye telaş ediyordum şimdi de erken doğum olmaz inşallah diye dua ediyorum, evhamlılık kötü şey... Allah hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…