- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 44
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #7.701
julicim ben yazdıktan sonra yazdıklarımı kopyalayıp öle gönderiyorum.bikaçkez benimde başıma geldiği için..öle dene canım..daha garanti oluyo:1rolleyes:
eylül hakikaten iyi moral veriyon heee..şimdi bide ona ağlayalım doğunca napıcaz diye :bbo:
benim bi arkadaşım demişti:şimdi gez, eylen nasıl olsa doğunca evden çıkmak için bile yarım saat bebeğin eşyalarını hazırlaması sürüyo..çok zor,çook.hatta bazen tekrar geri sokasım geliyo çok bunalttığı için demiştikaydirigubbakcemile3
(ben biran önce doğsada oğlum..çok sabırsızlanıyom demiştimde..)
apple sende çalsaydın komşuların kapısını kim börek yaptı bi dilim verin diye..aaa sen hamilesin olazki şimdi..daaa Ankara dasın, sanada yapıp getiremem..fisfisfis
ata_taneme ne oldu ya niye banlandı acaba merak ettim şimdi..
BANLANMAK ne demek???
kötü bişeymi yapmış ki?
Merhaba kızlar,ben hep gecikiyorum ama okuldan gelince hem aç hem yorgun oluyorum.
Yemek yapana kadar ölüyorum iyice yorgunluktan.Ayaklarım zaten davul gibi eve geldiğimden.Yemek yeyip genelde uyuyorum.
Sonrada geç geliyorum.
Bugün kepek ekmek istedi eşim dolmuşcudan.İlçede yoktu hiçbi yerde.Adam sağolsun ilden gelirken almış.Sonunda karnım doydu walla.Çok şükür diyorum açlık zormuş,yada doymamak diyelim.
Atatanemin başına gelen bana da gelmişti.
İlla kötü birşey yapıp kural ihlal etmeye gerek yok.
benim siteye verdiğim mail adresi güncelliğini yitirdiği için banlanmıştım.Sanırım atatanemde öyle olmuştur.İnşallah kullandığı bir mailden site yöneticilerine ulaşırda aramıza çabuk döner.
gunaydın kızlar
dun sabahtan akşama kadar sancı cektım saat 16 gıbı dayanamadım doktorumu aradım erken dogum olabılır hemen NTS ye alalım dedı ıs yerınden paldur kultur yıgenımle hastaneye gıttık NTS ye alındım cok sukur sancı felan yok bebegımde gayet ıyı:ecrin_bebek:
kabızlık problemınden dolayı sancı cekmısım doktor surup yazdı akşamda hafıf hafıf oldu ama sabahı wcde ettımmirmirmirmir bırde belıme vuruyor agrısı cok zor bır gece gecırdım cok korktum erken dogum olcak dıye hıcbırsey cıkmadı gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?