2008 Kasım Anneleri

ah azocum sende olmasan kim bana diyecekti bunları ayolŞeniz ben daha elime şiş almış
bir hatun değilimkaydirigubbakcemile3 bilsemde hiiiç uğraşamam valla öyle örgüyle falan o kadar hamarat değilimkaydirigubbakcemile2
zaten kocişte almasa ben 23 ünde evde kalırdım-tatlicadiarzu-

ya kocişte gelmio bugün iftara bende oruç değilim yemek falan onunla da uğraşmadım tabi sıkılır canım keşke iş yerime gitseydim bugün:sm_confused: ama geçen hafta çok gezdim çok o yüzden
onların acısı çıkıyo o kadar gezersen gidecek yer bulamazsın iştee:mymeka:
yakında annemde kovacak ne çok geliyon dieÇok üzgünüm çoook

kızlar yeni geldim eve geçmişi okuyamadım kusura bakmayın biraz canım sıkkın.bu kansızlığın sebebiyle ilgili doktorumla konuştum sanırım mide kanaması geçiriyormuşum kan şurubunu bıraktım tuvaletim eski rengine dönmezse kesin kanama geçiriyorum demekmiş.5 tane serum yazdı bugün biri verildi her salı her perşembe serum almaya gidicem muayeneye.bi bu kalmıştı herhalde başıma gelmeyen neyse hepinizi çok öptüm yarın geçmişi de okurum kendinize iyi bakın

canım çok geçmiş olsun inşallah mide kanaması değildir
kndine çok dikkat et ne olur
bu aylar önemli aylar dualarımız seninle

bu arada dün sen kapsama alanı dışında görünüyordun bizde merak etmiştik
sanırım bu konuyla ilgili bir sorun yok

selam kizlar nasilsiniz
ata tanem gecmis olsun gecmisi okuyamadim senin rahatsizligin neydi yani nasil anlasilir mide kanamasi oldugunu ins tez zamanda rahatsizligin gecer

zaman geçtikçe şikayetlerimizde artıyor değilmi? geçmişe çok fazla bakamadım rahatsızlanan arkadaşların hepsine geçmiş olsun ve allah şifa versin diyorum, umarım rahatsızlıklarımız bebişlerimizi fazla etkilemezde sağlıklı olarak kucağımıza alırız yavrularımızı:CüvCüv:

selam kızlar..bugün gelemedim.sahurdan sonra uyuyamadım ..sabahta evin işi gücü,ee öğleden sonra uyku geldi tabi uyudum ..sonra dışarı çıktım bebeğime hastane çıkışı aldım..kendi kendime pembe almıycam desemde beni al diye bağırıyordu napim dayanamadım ..:)))
geçmişi okuyamadım..
umarım herkes iyidir..

Cok gecmis olsun ata_tanem insl.düsündügün sey diildirya..

insl.hafif olarak atlatirsin.sen yinede cok dikkat et kendine..

biz yeni geldik yogadan cok iyi gecti ilk günümüz,su anda

vücudumu cok rahat hissediyorum,evde yapmaya korktugum bicok hareketi

orada yaptik,ortam filan süperdi..

ay şimdi sizden gördüm geçmişe bakmamıştım ..ata_tanem geçmiş olsun canım yaaa umarım sıkıntısız atlatırsın canım üzülme moral önemli biliyorsun...

Atatanem geçmiş olsun canım, umarım mide kanaması değildir. Çilek yoga maceralarını ayrıntılı bekliyorum aşkolsun öyle iyiydi demekle olmaz.

Ben de tam dalacaktım uykuya aklıma elmalı turtaya verdiğim söz geldi. Eeee böyle nick e böyle kek tarifi. Yoğun istek üzerine elmelı havuçlu kek tarifimiz kızlar:

3 yumurta, 1 su bardağı toz şeker ve 1 su bardağı sıvı yağı karıştırıyoruz. Sonra sırası ile 2 su bardağı un, 1 su bardağı rendelenmiş havuç, 1 adet rendelenmiş elma (suyuyla) 1 tatlı kaşığı tarçın (fazla koymayın acı olmasın), 1 su bardağı ceviz, kabartma tozu ve vanilyayı ekleyin. Hepsini karıştırıp 45 dk pişirin. Bu arada kek hamuru biraz katı oluyor aman robotlara dikkat. Ben robotumu böyle yakmıştım da ondan :)

Hadi iyi geceler size...

NOT: YAĞI UNUTMUŞUM, ŞİMDİ EKLEDİM. KUSURA BAKMAYIN :)

Son düzenleme:
juli valla cok güzeldi yaa,ama yanizca 5 seans oluyor..heryerde tütsüler vardi..

biz girince iceriye isiklari hafif kapadilar,mum vardi zaten her kösede..

12 tane hamis 4 tane yoga egitmeni vardi.bir erkek 3 bayan..tanistiktan sonra

hepimiz ellerimizi tutup enerji aldik birbirimizden:) sonra cok degisik hareketler

yaptik..ilk gün oldugu icin yavas ve agirdi ama cok rahatlatti bedenimi..sonra hepimize

birer rulo yastik verip ellerimizi göbegimize koyup gözlerimizi kapamamizi istediler..

(uyumayin diyede eklediler)bu kez bebeklerin hareketlerini duyun dedi egitmen..

biz iki kisi 32 haftaliktik diger 19 bayan daha cok yeni anne adayi..kimisi 15 kimiside

20 haftalikmis.ortalama bir saa sürer demislerdikayit yaptirirken ama,1 saat 45 dk.sürdü..

cünkü her egitmenin farkli pozisyonu varmis..kisacasi ben cok eglendim ve iyki baslamisim dedim.

evde yapmamiz icinde bazi hareketler gösterdiler bakalim haftaya kadar deniycem bende yavas yavas.

ya juli tarif verme ben dayanamayip yapiyorum sonra habire yiyorum..zaten bi sekerpare tarifi verdin

alt üst ettin dengemi,bitircem diye kendimle yaristim adeta:).

Ya çilek napıyım elmelı turta rejim yapacakmış o yapmasın diye havuçlu kek tarifiyle kandırdım onu P Çok güzelmiş yoga dersin canım. Hadi bu sefer çıktım ben :)) İyi geceler

selam kızlar ben geldim.fatercim dün beni banlamışlar çok gereksiz bir sebepten dolayı çizelge kısmına resim koymuşum diye.insan gibi bi uyarı mesajı gönderselerdi zaten kaldırırdık öküz değiliz okadar.ama direkt banlamışlar sabah açıldı banım ama bende serum yemeye gittim ondan akşam döndüm eve giremedim.
kızlar ah kızlar şu yogayı yapmayı okadar istedim bi kısmet olmadı burda çok pahalı saati 60ytl para dayanmaz walal.pilates cd si aldım 1 kere yaptım yardımcı biri olmayınca çok zor hareketler tek başına yapılmıyo vazgeçtim bıraktım bende.zaten herhalde bu sağlık sorunlarım yüzünden herhalde sezeryan yapıcam gibime geliyo.

e ben bişey yazayım bari şimdi bitlenirim mitlenirim belli mi olur.:))).iyi geceler herkese..

sen zaten bitlisin bitli bitli:dilcikar: geri geldim uykum yok zaten
kociş horulduyoomirmirmirmirbende geziyorum evin içinde sahuru bekliyorm
bare kocişime bişeyler hazırlayım hanımlık görevimi yerine getiriyim-tatlicadiarzu-
of çok sıkıcı ya millet doğuruyo eylül sayfasında eylül bitecek sonra ekim analarıkaydirigubbakcemile3
doğurak derken biz başlıcaz aman doğurduk aman suyum gümledi:roflol:
aman nişan geldi aman lavman yaptılar çatımı muayene ettilersırnaşık şey
derken o mucizelerle karşı karşıya geldik:ecrin_bebek:ve aşık olduk bir kez daha
önce ki aşk babalarınaydı şimdi onlara aşık olduk sanırım ben...laelaelaelaelae:bbo:
servis dışı oldumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…