2008 Kasım Anneleri

canım çok geçmiş olsun çok şükür ki kabızlıktan dolayı agrı çekmişin.Allah bebişlerimizi vaktinde dogurmayı nasipo etsin.

oooo sizi uykucular bakın saat kaç oldu biz kocişle hala ayaktayız kızımda uyumamış daha tepiniyor.eşimde izinde nasılsa sahuru yer öyle yatarız.öptüm sizi uykucular.

günaydın kızlar..
maşallah bu ne enerji???
ben saat 23 oldumu ayakta duramıyom.cup yatağa..
atacım geçmiş olsun.inşallah mide kanaması değildir..
sebebi neymiş sordunmu doktoruna?
varmıydı daha önce böle bi şikayetin?
çilekcim valla imrendim sana..ben koca popmu yerinden kaldıramıyom, kaç gündür yürüyüşe çıkmıyom. dün akşam yarım saat kocişle yürüdük.bu sabah dizlerim ağrıyo yürürken.sen maşallah yogolara gidiyosun..oh oh senin adına çok sevindim canım.

kız juli ben demedimmi tatlı yemicez, dikkat edicez diye?klava:
ne bu kek tarifleri falan.şimdi benimde canım istedi.ya akşama eve gidince bende yapar ve yersem nolucak?:bbo:

dün akşam arkadaşıma iftara davetliydim.yani burada çalışan bi arkadaşımız kızları davet etmiş.işten direk onlara gittik.
allahım allahım neler neler..ee tabi ben dayanamadım hepsinden yedim..:1rolleyes:
üstüne tatlımıda yediiiiiim..ooohh..fazla kaçırmışım gece sabaha kadar inledim valla.
eee ben ne zaman kendimi frenleyip az yicem?
dün buradan ne güzel yazıyodum size..tatlı yemiyeliim, hamur işi yemiyeliiim diye..
neyse bu gün başlayayım bari dikkat etmeye..
gidişat kötü valla..:sm_cool:

öptüm hepinizi..
hayırlı cumalar,iyi hafta sonları efendim..:1rolleyes:a.s.

Günaydin güzel bebeklerin güzel anneleri..Biz sabaha kadar deliksiz uyuduk ilk kez

oglumda bende sabahtan uyandik,cok acikmis olarak:)azocum bende hic yürümüyorum ama

bana bisiy lazimdi illaki..

ben su kahfalti görevimi yerine getriyim dayanamiycamcokacimcoook

Günaydın kızlar, kendimi okul kırmış çocuk gibi hissediyorum. Pek bir ağırdım bugün, başım falan dönüyordu. İşe telefon açıp, bugün gelemeyeceğim dedim. Yarın da haftalık iznim acaba gözlerine batar mı diye de korkuyorum. Hani evdeyim ama içim hiç rahat değil ( Ama var ya ne güzel oluyormuş, güzel güzel kahvaltımızı yaptık kızımla, şimdi uzattık ayağımızı oturuyoruz :)

Azo Hanım ne kızıyorsunuz, kek tarifi verdik de yaptık mı sanki. Hadi yaptık diyelim yedik mi hem. Bebeğe gelecek misafirlere buzluktan domates çıkarıp verirsin artık :))))) Yap yap bak bu kek çok güzel oluyor. Hem bebek yapmış hem kek yapmış derler :))) Ben belki bugün yaparım iki tane. Tabii vicdanım rahat etmeyip, işe gitmezsem. Ya ne dersiniz, sorun olmaz ama gitsem mi öğlen 1 gibi falan ???

Herkese günaydın kızlar. Öncelikle Atatanemcim çok geçmiş olsun, inşallah mide kanaması falan değildir kolay atlatırsın.

Biberoncum senin adına da çok sevindim sonuçlarının iyi çıkmasına inşallah bundan sonra bir sorun olmaz.

çilekcim bu kadınlar kulübünün görüntülü bir sayfası olsa da şu yogayı bize de öğretsen, hep beraber yaparız kasım anneleri olarak hihoyyyt

Ben de şuan işyerimdeyim ama daha bu saatte ölmüş bitmiş vaziyetteyim kendimi çok yorgun vede bitkin hissediyorum. Julicim çok iyi etmişsin izin almakla boşver rahat rahat dinlen. Patronların sorun çıkaracak insanlar mı? İçin hiç rahat etmeyecek olursa öğleden sonra gidersin, ama bence şuan evde olmanın tadını çıkar, benim de şuan tek hayalim saatin 12 olması ve eve gitmek, en azından gider biraz uyurum mirmirmirmir Halbuki dün gece de güzel uyudum ama yetmiyor bir türlü uykular. Çocuklar doğunca ne olacak bilmem.

Ay dün gece bende de bir mide bulantısı ölüyordum valla, çok yedim ondan mı oldu anlamadım, çok ta yemedim ama çok su içtim midem şişti ama hep çok su içiyorum, valla bilmiyorum nedenini ama ben hamişliğimin ilk aylarında bile böyle bulantı çekmedim. Başımda ağrıyordu, biraz da böbreklerim sanırım üşüttüm ben o sebeple oldu. Bugün iyiyim çok şükür şu halsizlik dışında.

neyse çok konuştum yine şimdilik byeee a.s.

Julicim, kek tarifin için çok teşekkürler canım... Haftasonu aksilik olmazsa denemeyi düşünüyorum. Sonra da 2-3 kalıp yapıp şimdiden buzluğa atayım diyorum. Belli mi olur, son hagftalarda iyice ağırlaşırsam bu işleri yapmaya hiç fırsat bulamam...

JULİCİM BÖLE Bİ FIRSAT GEÇMİŞ ELİNE..OTUR OTURDUĞUN YERDE GİTME BENCE..SEN SONUÇTA HAMİLESİN RAHATSIZLIKLARIN OLABİLİR..-tatlicadiarzu-
YA CANIM BEN HİÇ DOLABA BÖLE KEK BÖREK FALAN KOYMADIM DAHA ÖNCE..SİZİN YAZDIKLARINIZIDA OKURKEN İÇİM GİTTİ ASLINDA..
DUR HAFTA SONU BENDE YAPIP KOYAYIM.HAKLISIN İLERİDE İYİ OLUR..AMA DOLAPTAN ÇIKARINCA NAPICAMI BİLMİYORUM.YANİ DONMUYOMU?
TEKRAR FIRINA MI ATMAK LAZIM.BENİM MİKRODALGA FIRINIM YOK. BANA BU KONUDA YARDIMCI OLURSAN BENDE SENİN KEK TARİFİNLE BENİM KEK TARİFİMDEN BİRER TANE YAPAR ATARIM DOLABA.HEM BENİM 2 KEK KALIBIM VAR.İKİSİNİ BİRDEN ATAR BİKEREDE HALLEDERİM.:1rolleyes:

BEYAZMELEK SANADA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM.BENDE GEÇENLERDE BÖLE Bİ MİDE BULANTISI YAŞAMIŞTIM.UMARIM TEKRARLAMAZ..

Azocum keki pişirdikten sonra (istersen dilimleyip) dondurucuya atıyosun. İkram edeceğin günün sabahı (ya da en iyisi bi gece önceden) buzdolabı kısmına alıp çözmeye bırakıyosun. Çözdükten sonra istersen biraz da oda ısısında bekletip servis yapıyosun...

bız geldık kızlar
benım bugun laboratuvar randevum vardı
bır suru kan ve ıdrar ornegı verdım ınsa allah hepsı de ıyı cıkar
yarın doktor kontrolumuz olacagı ıcın bugunden yaptıralım dedık oglenden sonra 3'te cıkacak sonuclarımız
cok uzun sure ac kaldıgım ıcın mı bılmıyorum ama mıdem cok bulanıyor
kahvaltımı bıle dogru durust yapamadım ınsa allah hemen gecer

cılekcım yoga derslerın ıcın cok sevındım mutlaka faydasını goreceksındır canım

atatanem gecmıs olsun canım yaa
mıde kanaması oyle hafıf bır durum degıl sebebı ne acaba cokmu stres yapıyorsun
dıkkat et dıyecegım ama ınsa allah bır sorun olmaz

asortıe hanım maasallah sızı gece kusu gordum
bakıyorum gunduzlerı gezmelerden alamıyorsunuz kendınızı
kızınızada eve sokamayacaksınız gıbıme gelıyor
sonra laz damarı olan kocan senın ve kızın hakkında farklı planlar yapacak demedı deme

julıanne bosver evde olmanının keyfını cıkar
sen hamıssın ayırcalıgın var goze batsanda gecerlı mazaretın var canım

applecım benım kocıste bu sıralar ınternete takmıs durumda
her okudugumu da anlatmam ama bana sıkayetlerımın ınternette cok takıp ettıgımden psıkolojık olarak gelısebılcegını soyledı

neyse hamısler cok gecmısı okuyamadım hep ne var ne yok

selam kızlar günaydın hepinize.azocum strestenmiş büyük ihtimal biliyosunuz çok sıkıntılı günler yaşadım ve hergün bi yenisi ekleniyo.kendimi sıkıntı çeken paratoner gibi hissediyorum.şimdide yaşadığım bazı şeyler var dünden beri inanılmaz üzgünüm engel olamıyorum işte sizin çok sevdiğiniz kardeş gibi baktığınız birinin sizin hakkınızda yok yere dedikodu yaptığını öğrenseniz siz de üzülmezmisiniz???

canım benim üzülürüz tabi üzülmez miyiz? Ama şuan kendin için değilse bile bebeğin için bunları düşünmemen lazım. Biliyorsun senin sıkıntın, onun sıkıntısı. O yüzden boşveer deyip geçiştirmeye çalış bence, şuan hiç birşey senden ve bebeğinden daha önemli değil. Yoksa herşeyi kafaya takacak olursak hiçbirimizin bunalımdan çıkmaması lazım

atatanem cok hassas bır donem gecırıyoruz bılıyorsun elbettekı uzulur etkılenırsın ama hıcbır sey bebegınden one gecmesın
mıde kanaması hafıf bırsey degıl
asırı stresten kaynaklandıgını bılıyorum
herseyden once bebısı dusun toparlan bır an evvel

sağolun kızlar desteğiniz için bende bebeğim için toplamaya çalışıyorum kendimi işte napayım kafamı başka şeylere vermeye çalışıyorum

Atatanemciğim haklısın, insanı da en çok en yakını yaralar zaten, ama senin hele bu en hassas dönemde gerçekten de kafana takmaman lazım. Bak ne oluyorsa sana oluyor, üzüntüden ve stresten herşey geliyor insanın başına. Demesi kolay diyeceksin biliyorum ama sen yine de bütün üzüntülerini minimuma indir olur mu? Kardeşin kadar sevdiğin biri de olsa boşver de geç git, yarın öbürgün o da hatasını anlar eminim...Lütfen kendine çok iyi bak...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…