2008 Kasım Anneleri

atacım takma kafana yaaa.
sen niye üzülüyosun?bırak o üzülsün..
zaten seni seven biri sen hemde bu haldeyken seni üzecek şeyler yapmaz..,
ha tabiki insan dostunu düşmanını bilmeli..
kimse aptal değil.
ama şu hamileliği atlatana kadar bari sorunlarını ertelemelisin.
hesabını sonra görürsün..
kızlarında dediği gibi herşeyden önce moral..
moralini yüksek tutki oğlunda dünyaya geldiğinde stresli olmasın..onu üzmeye değil başkalarının senin bile hakkın yok dimi?
mutlu günler hamişler hepinize..

selam arkadaşlar;
atacım yaa takma kafanı böyle şeylere ..tamam haklısın üzülür insan ama yinede bu dönemde en azından önemseme canım ...
kızlar sizinde karnınız geriliyormu ..ya inanılmaz bir gerginlik var..acaba kuruluktanmı diyorum ama değil yağlanıyorum..ayrıca çok yedim ondan mı diyorum açken de oluyor..karnımın altında da ağrı gibi hafif bişeyler oluyor..ya korkuyorum acaba neden..sizde de oluyormu..?

Eylül hamilesin ondan oluyor canım :)) Ya normal bir şey gerilmesi, kolay mı karnında iki kiloya yakın bebişi taşıyorsun, o gerilmesin de kim gerilsin. Takma canım normal şeyler bunlar.

Atatanem, yazık gerçekten hep hamileliğinde çıktı böyle olaylar ama farklı şeylere yoğunlaşmak senin elinde. Ben beni üzenleri hayatımdan çıkartmayı ve şaşırmamayı yıllar önce öğrendim. Ha biraz yalnız kalıyorsun ama kafan dinç oluyor ve sadece gerçek dostların oluyor. Belki bir yanlış anlama falan olmuştur, arkadaşınla konuşmayı da deneyebilirsin, en azından ona bir şans verirsin hayatından çıkarmadan önce. Ama ondan da önce mesela eşyinle çıkacağın tatile yoğunlaş. Farklı şeyler düşün. Bebeğin için...

valla eylülcüm aynı şey bende de oluyofeci derecede geriliyo bebek yagı falan sürüyorum banamısın demiyo işte aynı dedigin gibi karnımın alt kısmında da aynı anda agrı cekiyorum genelde her gün yaşıyorum ben bunu ama neden oluyo bilmiyorum

Ya bu arada biri bana deli desin noluuur. İçim rahat etmedi işe geldim ben ( Yarın izin günüm ya, yarın gel falan derler diye. Bir de benim eşimle annem doğrucu davuttur. İkisi de aman şimdi git, ileride daha ağırlaşırsın falan deyip durdular. Kalktım geldim :)

Kızlar gelirken ne oldu anlatayım da biraz daha rahatlıyım. Tam bizim oradan yürüyorum arkadan dat daaat korna çalıyor. Dedim tanıdık heralde kafamı çevirdim, adamın biri kaş göz işareti yapıyor. Dedim belasını arıyor heralde, ya öyle kıro gibi de değil, manyak mı ne. Sonra dönünce karnımı gördü, kafasını çevirdi ama ben dururmuyum. Sinri kat sayılarım 1500 ee çıkmış. Gittim yolun kenarına, 'ahlaksız, utanmaz, sen kime korna çalıyorsun' diye bir güzel rezil ettim. Bu sırada kırmızı ışık yanmış adam duruyor. Onca lafın altında kalamadı, kırmızı ışıkta geçti eds li yerde. Salak bir de ceza yiyecek :))) İçim eridi ama var ya :)))

ata-tanem lütfen bebisi düsün canimya,birak kimse icin üzme kendini..herkezin ne hali varsa görsün..

görüsme uzak kal seni üzücek kisilerden ya,tadini cikar su günlerinin..

eylül o gerginlik bende coktandri var..hatta gecen gün yazdimya öyle bir gerildiki kafasi biyerden

ayaklari biyerden firladi cok degisik oldu göbegim kare gibi:) eee birde yeride kücüldü zaten normal

yani takma kafana..

julii kekin tarifini yinede aldim ben,dayanamadim:) ama bi süre yapmiycam yapmamaliyim yapamam offf allah seni emi...yaparim ben dayanamamki.

walla kızlar hepinize tek tek çok teşekkür ederim moral verdiniz bana.siz de olmasanız hergün oturup zır zır ağlıycam walla.buarada bahsettiğim kişi maalesef hayatımdan çıkarabiliceğim biri değil kuzenim(((en çok da bu yaralı beni zaten çünkü böyle bişeyi en son beklediğim kişi bile değildi ondan hayal kırıklığım çok büyük.

julicim ağzına sağlık walla iyi etmişsin rezil herif terbiyesiz şuna bak ya sen yolda kendi halinde yürüyen bi bayansın utanmazın yaptığına bak.hamile olmasan bile yaptığı gerçekten aşağılık bişey.bu gerizekalılar her kadını aynı kefeye koymuyolar mı en sinir olduğum şey bu.bu koca göbeklerimizle bile ne laflar yiyiyoruz yürürken ayıp walla.bigün allah kitap demiycem dalıcam birisine bugüne kadar biriktirdiğim bütün hırsımı ondan alıcam hastanelik edicem o olucak.

Hah Ata'cım toparlamışsın kendini, böyle ol... Sen dalacağım demişsin ya, ben geçmişte daldım. Bir arkadaşımın ailesi deprem bölgesinde, annesi göçük altında kalmıştı. Biz onu yetiştirmeye çalışıyoruz gecenin bir yarısı, adam gelmiş arabayla bizi takip ediyor. Aldım elime taşı indirdim kaportasının üzerine :))) Göçmüştü arabanın önü :)) Sonra kaçtık tabii. Ama şimdi bunu yapacak kadar deli cesaretim yok valla

ay inanmıyorum aşağılık herife bak siz can derdinde o bitarafının derdinde tövbe tövbe allahım wallahi sen bildiğin gibi yap bu adamları sana havale ediyorum

ya ata ne oluyor sana ya neden bu kadar değersiz iznsanlar için moralini bozuyorsun anlamıyorum seni
değer mi bak kendin demişsin ne olduğunu canım üzülme bu kadar

merhaba kızlar
atatanem tekrar geçmiş olsun canım kızlar gereken herşeyi söylemişler
ilk etapta üzülmüşsündür tabi ama durup sakin düşününce
bunun sadece sana ve bebeğe zararını farketmişsindir
daha sakinleşmiş gördüm seni üzülme canım bundan sonra sende ona göre tavır takınırsın

julicim gerçekten bu insanları anlamak zor
büyükşehir özellikle sıkıntılı yerler
bende bugün dolmuş bekledim iş çıkışı baya uzun bir süre güneşin altında
ayaklarımın üstüne basamıyorum neyse dolmuş geldi bindim ama tıklım tıklım
bir elimle zor tutundum bir yandan da göbeğimi korumaya çalışıyorum
kimsenin yer vereceği yok artık ayaklarım isyan ediyor
bir müddet böyle gittim zorla sonra neyse en arkadan bir amca yer verdi de kendime geldim
ben artık işe gitmek istemiyorum

ya evet bir de yer vermiyor kimse yaaa gerçi bana hep verdiler ama geçen bindiğmde dolmuşa kimse yer vermedi çok üzüldüm bir de yorgundum en sonunda bir kadın yer verdi sağolsun

atatanem öncelikle geçmiş olsun canım. kuzenin bile olsa boşver canım bak kendine yapıyorsun. ben de 2 gündür çok stresliyim. benim öz kardeşimin yaptığı bencillikler yüzünden önce kızdım, sonra oturdum ağladım. elim ayağım titredi. sonunda kendimi ve bebeğimi korumak için bir süre görüşmemeye karar verdim, özkardeşim bile olsa... önce bebeğim dedim kendime. sen de kendine ve güzel bebişine öncelik ver canım.

julianne bravo valla demek arkadan hamile olduğun anlaşılmıyor :dance: şaka şaka :roflol:
benim de vaktiyle vapurda kaptan köşküne çıkıp bu manyakları şikayet etmişliğim, iskeleye polis getirmişliğim vardır. kalabalıkta taciz eden birinin karnına yumruk dahi atmıştım. daha gençtik tabii o sıralar :1rolleyes:

ya kızlar içim rahatladı demek hamişlikten oluyo buu ..:)))

juli süpersin valla ..arkadan fıstıksın yani adam anlamamış baksana ..naman nallahım o koca 2. sıradaki göbüş nasıl görülmez..

benimde hamile arkadaşım şirkete beni ziyarete gelmişti ..yemek yiyorduk beraber..bizim insan kaynakları şefi gelip bizim masaya oturdu ..kızın sadece masadan görünen yerini görüyo tabi..kıza sorular sorular ..sonra bana kaş göz yapıyo hani bizi görüştür hesabı bende olur diye işaret ediyorum ..yemek bitti masadan kalktık 2 hafta sonra doğuracak arkadaşın göbüşü bi fırladı masa altından..adamın gözleri pörtledi ..nasıl kaçacağını şaşırdı..çok gülmüştüm..

kaydirigubbakcemile3 Ay Eylül ne güldürdün :) Dimi o kocaman, listelere iki numaradan girmiş göbüşüm nasıl olur da belli olmaz. Yok bu arada bugün siyah giymiştim ondan olsa gerek :))) Zaten son bir haftadır iyice bunalıma girdim sadece siyah giyiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…