2008 Kasım Anneleri

Bak baaaaaaak şekerpare deyince nasıl atlıyor ortaya çilek hanım :))) Yiyen biliyor tabii. Bak bizden başka kimsenin sesi çıkmadı :)))) Çilek bizde mi yapsak bi daha son kez :)) bayramda yaparız bahanemiz olur ama yok yapmayalım, ama yapsak nolur kiiii

juli adami nasilda hayal kirikligina ugratmisindir

o an adamin surat ifadesini merak etmedim diil hani..:roflol:

düsünsene önünde bi fistik gidiyor sengözlerimebaksanab,yanina bi geliyon

o fistigin birde göbisi var:CüvCüv:

sen varya gözünü sevim tarif neyim verme bidaha..bilmiyorum kizlar bende de gec..

hatta israr edersek bile verme..mahfetti beni o sekerpareler,hala hayalimdeler fakat

vallahi yapmiycam yeni simdilik yemin ettim..

Sen hiç paytak yürüyen, 80 kiloluk bi fıstık gördün mü? Acaba kıvırtıyo muyum arkadan. Dur akşam kocişe bi sorayım olayı anlatmadan :)))

valla seksen meksen adami so ketmisin iste belli..

söyle belli etmeden sor ama,yoksa bi rahatsizlik cikmasin sizin evdeÇok üzgünüm çoook

Norveç'te böyle büşük baş cinsinden insanlar yoktur dimi Çilek? Özledin mi memleketini :)))))

ehhhhh bunalrda fena sayilmazlar hani..

ama burada yasamaya basladigim ilk yil,cok garipsemistim kimsenin

bana yiycek gibi bakmamasini..onu bile arar oldum desem yalan olmaz

vallahi.:1shok:

kızlar ay çok komiksiniz baya güldüm okuduklarıma hele eylül varya sen çok fenasın adama bide olur diye ümit vermil ay adamın suratını görmek lazımdı:)))
kızlar buarada kocacım benden browni istedi bende yapamıycam dedim çok halsizim dedim gerçekten de halsizdim ama ona süpriz yapayım istedim.walla bu halde hem browni yaptım hem sigara böreği yarın akşama da misafirim var bide mercimek köftesi yapıcam ay ben çok mu hamaratlaştım ne???ay evlenmeden önce çay servisinde bile anneme yardım etmezdim ben adam olduysam herkes olmuştur walla:)))

julı tahmın etmıstım sabahtan bugun dayanamayarak vıcdan yapıp ıse gıdecegını
ama cok guldum valla
demek kı hamıslıgın guzellıgıne guzellık katmıs canım maasallah bak hala arkandan kornaları bagırttırıyorsun

ya kızlar nasıl oluyor da bu kadar hamarat oluyorsunuz ya maasallah
ben hıc bır sey yapmak ıstemıyorum kocıse bıle cogu zaman yemek hazırlamakta zorlanıyorum
allahtan hıc yemek secmıyor ve yemek aramıyor

Selam Kızlar biz geldik.
Malesef şekerim çok da iyi çıkmadı.Sınırın az da olsa üstündeydim.100 gram yükleme yapıldı.Bu işkenceyi daha öncede adanada yaşamıştım.O zaman sınıra yakındı..Şimdi biraz geçmiş.Doktor diyabete yatkınlık olduğunu söyledi.Diyet yapıp yapmadığımı sordu.Yapıyorum dedim.Diyetisyene gidebileceğimi söyledi.
Pazartesiden beri biliyorsunuz ki diyetteyim.etkisi olmuş az da olsa kilo vermişim.78.6 olmuşum.
Sanırım bu şekilde devam edeceğim.
Sizlerde ne var ne yok?

darkcım gecmıs olsun canım ya
ınsa allah bıraz daha dıkkat edersen sorunsuz bıtıreceksındır hamıslıgını
bak bır kac gundur devam eden dıyetının hemen faydası olmus bıle

bızım canımız bugun ısyerınde sıkıldı
pazartesıyı ıple cekıyorum kulahları degısmek ıcın
canımızı sıkan kısıye haddını bıldırıcez de ınsa allah :dilcikar:

geçmiş olsun canım allahtan çokta yüksek çıkmamış şekerin tabii keşke o işkenceyi yaşamasaydın ama bebişler için katlanmaya değer, bu şekilde diyetle bitirirsin sende bizim bir arkadaşımız 49 yaşında doğurdu ondada çıkmıştı şeker şimdi dünya tatlısı kızı var hiç endişelenme,
birde diyet yapacaksan kepek ekmeği sıkıntısı yaşadığını yazmışsınya bir yere kendin yap ekmeğini biz genelde tam buğday unuyla yapıyoruz ekmeklerimizi hatta bazen kek ve kurabiyeleri bile tam buğday unuyla yapıyoruz en azından daha sağlıklı

Bende de var o gerginlik cidden hamileliktenmiymiş :roflol::roflol:
Süpersin Julicim walla.Güldürdünüz beni yine.İyiki varsınız walla.

Senin eşinle benimki baya benziyor bu konuda.Bende toplantıya gitmeyeyim dedim.Zümre varmış.Ne de olsa sevkliyim diye.Beni eve bıraktı.ben üstümü değiştirdim.20 dakika sonra istersen toplantının sonuna doğru git imza at dedi :))
Ama var ya çok komik oldu.Girdim merhaba,dedim.herkes ciddi ciddi.Zümre başkanı geldik dilek ve temennilere dedi.Var mı söylemek istediğiniz dedi.Sonra bana döndü,hocam sizden alalım dedi :)) Bende herkese başarılı bir eğitim-öğretim yılı diledim.Toplantıyı bitirdim Girmemle çıkmam bir oldu.
Eşime anlatıyorum yıkılıyor gülmekten :))

Demek bu halde bile çekicisin :CüvCüv: Maşallah.Adama da pek bi güldüm.Bu ceza ona güzel bi ders olur umarım :)

Sağol canım.
Evet canım ya hemen faydasını gösterdi diyet.Ama gel gör ki çok zormuş diyet işi.

Sende kimse için canını sıkma bence.Haddini bildir çok kaşındıysa :mymeka:
Birazda hormonlar bize oyun oynuyor fazla gaza gelme kaydirigubbakcemile

Teşekkürler,inşallah geçer
Artık sonuna kadar dikkat edicem ben malesef.Dolapta beni bekleyen onca şey vardı oysa..Hayallerim yarım kaldı :)
Bugün doktora gitmişken baya ekmek aldım.Zaten pazartesi,salı da yine gideceğiz maaş çekmeye.o zamanda alırım.12 gün dolapta kalma süresi varmış.Artık stoklarla halledicem canım.Sağol önerin için.
Ekmek yapacak hal kalmıyor inan.Okul varken çok yoruluyorum.Evde anca akşam yemeği yapabiliyorum.

evet hormonların bıze oyun oynadıgı kesın -tatlicadiarzu-
hatta ılk basta tepkı vermedım bıle belkı ben abartıyorum dıye ama
eve gelıp anneme esıme ve abıme anlatınca haklı oldugumu tasdıkledım sengözlerimebaksanab
bu da pazartesıye kadar sadece dısımı bıleyebılecegım o kadar
ama elbet pazartesı gelecek ve ben o densıze haddını bıldırecegım :jeyyar:

hafta sonu kucuk caplı bır tamırat olacak evımde
annemde rahatsız bana yardımı dokunamayacak ama allahtan yarın kocıs yardım edecek
pazar da kadın gelcek ınsa allah bır an evvel bıter cok gozum korkuyor bu ıslerden
pazartesı gunu annemın hastane durumu bellı olacak ınsa allah en kısa zamanda kurtulur kanamalarından :Saruboceq:

ya kızlar ben çok tuhaf hissediyorum. Temmuz ayında hatırlarsanız izine çıktığımda üzerime bir garip sıkıntı gelmişti pasifloralarla idare etmiştim hemde annemde kalırken olmuştu. oysaki her zaman bayılırdım anneme gidip kalmaya. eşime karşı bir takıntı oluşmuştu illa yanımda olsun diye tam artık iyiyim sıkıntılarım gelmiyor derken şimdi eşim bayram tatili için rizeye gitmek istiyor onu çok iyi anlıyorum geçen kıştan beri hiçbir yere gitmedi ve bu kış çok büyük sıkıntılar yaşamıştık ayrıca temmuz ayına kadar onun oraya gidip kafasını boşaltmasını o kadar çok istiyordum ki anlatamam ama şimdi o gidince acaba yine sıkıntım üzerime gelir mi diye çok korkuyorum ve tam 9 gün temmuzda 4 akşam zor geçirmiştim duvarlar sanki üzerime geliyordu yine olur diye çok korkuyorum. Ama o okadar heveslisi onu illa gitme deyip mahrum etmekte istemiyorum zaten yokluğunda kalacağım yer annemin yanı olduğu için tabiki içim biraz daha rahat ama genel yapım itibari ile çok sıkıntılıyım umarım herşey yolunda gider ve hem o güzelce bir dinlenmiş olur ve bende umarım ailem ile güzel bir bayram geçirmiş olurum bana dua edin kızlar ne olur yine o korkunç sıkıntılar gelmesin üzerime

darkcım ıkıncı hamlesını bekleyemem
ılkınde haddını bıldırmem lazım dıslerımı keskınlestırıyorum aksamdan berı merak etme ıhtıyacım olursa bagırırım hemen paytak paytak kosarsınız yardımıma
ama sımdı kocıs geldı cıkmam lazım
gorusuruz ınsa allah
kendınıze ıyı bakın

AZOCUM benimde mikrodalgam yok canım.Sigara böreğini şiddetle tavsiye ederim.Ben beyaz peynir,pul bibre,nane,sosisi karıştırıp yapıyorum mükemmel oluyor.
Akşamdan buzdolabına indiriyorum.Yada gündüzden.Çözülmüş oluyor akşama.Sonra yağda kızartıyorum.Bazıları direkt buzluktan alıp kızartıyormuş,o da iyi oluyormuş.Onu hiç denemedim.Artık doğumdan sonra da o şekilde denerim.
Normal börek koydum amapek hoşuma gitmemişti.

Bunu annemle denemek isityorum.Şimdi yaparsam yerim :)

Bende bugün öğlene kadar aç kaldım.Çok zordu.Artık yemek yerken ellerim titriyordu
Geçmiş olsun canım,inşallah herşey iyidir.

Ahh Atatanem ahh böyle düşündükçe bu aksilikleri engellemeni zorlaştırıyorsun.
SIR(SECRET) kitabını al okumadıysan.Eminim çok faydasını göreceksin.
Bundan sonra herşey yolunda,istediğim gibi olacak demen lazım.
Hiç takma ya kafana kendine yazık walla.

Geçmiş olsun inşallah midende bişey çıkmaz.

Ohh süpermiş walla.Yazdırdım hemen , ama doğumdan sonra yapılcak artık hamurişleri ((

juli valla cok güzeldi yaa,ama yanizca 5 seans oluyor..
O hayırlı olsun canım,yogayada başlamışsın.

selam kızlar ben geldim.fatercim dün beni banlamışlar çok gereksiz bir sebepten dolayı çizelge kısmına resim koymuşum diye.
Çok ilginç dediğin gibi uyarılman daha doğru olurdu sanırım.

Bende dün tüm gün uyumuşum akşamdan sbaaha kadar.Eşimde uyumuş.Walla bize bi hallder oldu da.Eşime noluyo :))
Bende aslında bayramdan sonra pek istemiyorum ama bakalım durum ne göstercek.Sırf izni sonraya aktarabilmek için çalışcam galiba.

Geçmiş olsun Biberoncum.İnşallah hep iyi gider değerlerin.

Bi
Dark ne yaptı acaba şeker testini? Merak ettim?
Geldik canım malesef o kadar da havalarda değilim.Biraz moralsizlik var.Aslında giderken umutluydum gayet iyi çıkar değerim diye.Ama sınırın az üstündeyin hala.Diyete rağmen ve akşamdan sabaha aç kalmama rağmen.Ama geçecek inşallah böyle devam edersem.
Sen doğum zinine çıktığında belki de ben doğurmuş olurum D
Demek hafif topuklu giymek lazımmış! Ama ben ayakkabı giyemiyorum kiiiiii(
Napalım artık kaderim der çekerim p

Veririsin inşallah cannım ya takma kafana.Bak ben 4 günde verdim 2 kiloyu.Demekki dikkat edince veriliyor.Tabi birde aç kalınca kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…