- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #7.821
Bak baaaaaaak şekerpare deyince nasıl atlıyor ortaya çilek hanım :))) Yiyen biliyor tabii. Bak bizden başka kimsenin sesi çıkmadı :)))) Çilek bizde mi yapsak bi daha son kez :)) bayramda yaparız bahanemiz olur ama yok yapmayalım, ama yapsak nolur kiiii
Sen hiç paytak yürüyen, 80 kiloluk bi fıstık gördün mü? Acaba kıvırtıyo muyum arkadan. Dur akşam kocişe bi sorayım olayı anlatmadan :)))
Norveç'te böyle büşük baş cinsinden insanlar yoktur dimi Çilek? Özledin mi memleketini :)))))
geçmiş olsun canım allahtan çokta yüksek çıkmamış şekerin tabii keşke o işkenceyi yaşamasaydın ama bebişler için katlanmaya değer, bu şekilde diyetle bitirirsin sende bizim bir arkadaşımız 49 yaşında doğurdu ondada çıkmıştı şeker şimdi dünya tatlısı kızı var hiç endişelenme,Selam Kızlar biz geldik.
Malesef şekerim çok da iyi çıkmadı.Sınırın az da olsa üstündeydim.100 gram yükleme yapıldı.Bu işkenceyi daha öncede adanada yaşamıştım.O zaman sınıra yakındı..Şimdi biraz geçmiş.Doktor diyabete yatkınlık olduğunu söyledi.Diyet yapıp yapmadığımı sordu.Yapıyorum dedim.Diyetisyene gidebileceğimi söyledi.
Pazartesiden beri biliyorsunuz ki diyetteyim.etkisi olmuş az da olsa kilo vermişim.78.6 olmuşum.
Sanırım bu şekilde devam edeceğim.
Sizlerde ne var ne yok?
Bende de var o gerginlik cidden hamileliktenmiymiş :roflol::roflol:selam arkadaşlar;
atacım yaa takma kafanı böyle şeylere ..tamam haklısın üzülür insan ama yinede bu dönemde en azından önemseme canım ...
kızlar sizinde karnınız geriliyormu ..ya inanılmaz bir gerginlik var..acaba kuruluktanmı diyorum ama değil yağlanıyorum..ayrıca çok yedim ondan mı diyorum açken de oluyor..karnımın altında da ağrı gibi hafif bişeyler oluyor..ya korkuyorum acaba neden..sizde de oluyormu..?
Senin eşinle benimki baya benziyor bu konuda.Bende toplantıya gitmeyeyim dedim.Zümre varmış.Ne de olsa sevkliyim diye.Beni eve bıraktı.ben üstümü değiştirdim.20 dakika sonra istersen toplantının sonuna doğru git imza at dedi :))Ya bu arada biri bana deli desin noluuur. İçim rahat etmedi işe geldim ben( Yarın izin günüm ya, yarın gel falan derler diye. Bir de benim eşimle annem doğrucu davuttur. İkisi de aman şimdi git, ileride daha ağırlaşırsın falan deyip durdular. Kalktım geldim :)
Kızlar gelirken ne oldu anlatayım da biraz daha rahatlıyım. Tam bizim oradan yürüyorum arkadan dat daaat korna çalıyor. Dedim tanıdık heralde kafamı çevirdim, adamın biri kaş göz işareti yapıyor. Dedim belasını arıyor heralde, ya öyle kıro gibi de değil, manyak mı ne. Sonra dönünce karnımı gördü, kafasını çevirdi ama ben dururmuyum. Sinri kat sayılarım 1500 ee çıkmış. Gittim yolun kenarına, 'ahlaksız, utanmaz, sen kime korna çalıyorsun' diye bir güzel rezil ettim. Bu sırada kırmızı ışık yanmış adam duruyor. Onca lafın altında kalamadı, kırmızı ışıkta geçti eds li yerde. Salak bir de ceza yiyecek :))) İçim eridi ama var ya :)))
Sağol canım.darkcım gecmıs olsun canım ya
ınsa allah bıraz daha dıkkat edersen sorunsuz bıtıreceksındır hamıslıgını
bak bır kac gundur devam eden dıyetının hemen faydası olmus bıle
bızım canımız bugun ısyerınde sıkıldı
pazartesıyı ıple cekıyorum kulahları degısmek ıcın
canımızı sıkan kısıye haddını bıldırıcez de ınsa allah :dilcikar:
Teşekkürler,inşallah geçergeçmiş olsun canım allahtan çokta yüksek çıkmamış şekerin tabii keşke o işkenceyi yaşamasaydın ama bebişler için katlanmaya değer, bu şekilde diyetle bitirirsin sende bizim bir arkadaşımız 49 yaşında doğurdu ondada çıkmıştı şeker şimdi dünya tatlısı kızı var hiç endişelenme,
birde diyet yapacaksan kepek ekmeği sıkıntısı yaşadığını yazmışsınya bir yere kendin yap ekmeğini biz genelde tam buğday unuyla yapıyoruz ekmeklerimizi hatta bazen kek ve kurabiyeleri bile tam buğday unuyla yapıyoruz en azından daha sağlıklı
Bunu annemle denemek isityorum.Şimdi yaparsam yerim :)Azocum keki pişirdikten sonra (istersen dilimleyip) dondurucuya atıyosun. İkram edeceğin günün sabahı (ya da en iyisi bi gece önceden) buzdolabı kısmına alıp çözmeye bırakıyosun. Çözdükten sonra istersen biraz da oda ısısında bekletip servis yapıyosun...
Bende bugün öğlene kadar aç kaldım.Çok zordu.Artık yemek yerken ellerim titriyordubız geldık kızlar
benım bugun laboratuvar randevum vardı
bır suru kan ve ıdrar ornegı verdım ınsa allah hepsı de ıyı cıkar
yarın doktor kontrolumuz olacagı ıcın bugunden yaptıralım dedık oglenden sonra 3'te cıkacak sonuclarımız
cok uzun sure ac kaldıgım ıcın mı bılmıyorum ama mıdem cok bulanıyor
kahvaltımı bıle dogru durust yapamadım ınsa allah hemen gecer
Ahh Atatanem ahh böyle düşündükçe bu aksilikleri engellemeni zorlaştırıyorsun.selam kızlar günaydın hepinize.azocum strestenmiş büyük ihtimal biliyosunuz çok sıkıntılı günler yaşadım ve hergün bi yenisi ekleniyo.kendimi sıkıntı çeken paratoner gibi hissediyorum.şimdide yaşadığım bazı şeyler var dünden beri inanılmaz üzgünüm engel olamıyorum işte sizin çok sevdiğiniz kardeş gibi baktığınız birinin sizin hakkınızda yok yere dedikodu yaptığını öğrenseniz siz de üzülmezmisiniz???
Ohh süpermiş walla.Yazdırdım hemen , ama doğumdan sonra yapılcak artık hamurişleri3 yumurta ile 1 su bardağı toz şekeri karıştırıyoruz. Sonra sırası ile 2 su bardağı un, 1 su bardağı rendelenmiş havuç, 1 adet rendelenmiş elma (suyuyla) 1 tatlı kaşığı tarçın (fazla koymayın acı olmasın), 1 su bardağı ceviz, kabartma tozu ve vanilyayı ekleyin. Hepsini karıştırıp 45 dk pişirin. Bu arada kek hamuru biraz katı oluyor aman robotlara dikkat. Ben robotumu böyle yakmıştım da ondan :)
Hadi iyi geceler size...
O hayırlı olsun canım,yogayada başlamışsın.juli valla cok güzeldi yaa,ama yanizca 5 seans oluyor..
Çok ilginç dediğin gibi uyarılman daha doğru olurdu sanırım.selam kızlar ben geldim.fatercim dün beni banlamışlar çok gereksiz bir sebepten dolayı çizelge kısmına resim koymuşum diye.
Bende dün tüm gün uyumuşum akşamdan sbaaha kadar.Eşimde uyumuş.Walla bize bi hallder oldu da.Eşime noluyo :))selam kızlar
biz yine okuldan geldik uyuduk dinlendik oğlumla
kızlar bende bayramdan sonra gitmemeyi düşünüyorum işe
şimdi bile zor geliyor
malum çocuklarla uğraşıyoruz bir yandan bir yandan da nefes tüketiyoruz
yeter bayrama kadar
Geçmiş olsun Biberoncum.İnşallah hep iyi gider değerlerin.Sağol julianneciğim, bende hipertiroid vardı. Şimdi tsh değerim 1,62 ama ben onun 0,00001 (abartmıyorum) olduğu zamanı da biliyorum.
Bu arada azo ve asortie ciğim, iyi dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim. Umarım hepimiz sağlıklı, sorunsuz bu dönemi atlatıp, bebişlerimize kavuşuruz...
Geldik canım malesef o kadar da havalarda değilim.Biraz moralsizlik var.Aslında giderken umutluydum gayet iyi çıkar değerim diye.Ama sınırın az üstündeyin hala.Diyete rağmen ve akşamdan sabaha aç kalmama rağmen.Ama geçecek inşallah böyle devam edersem.Bi
Dark ne yaptı acaba şeker testini? Merak ettim?
Veririsin inşallah cannım ya takma kafana.Bak ben 4 günde verdim 2 kiloyu.Demekki dikkat edince veriliyor.Tabi birde aç kalınca kafamçokkarıştıKIZLAR BEN EKİMİN SONUNA KADAR ÇALIŞICAM.VE ŞİMDİDEN AĞIRLAŞMAYA BAŞLADIM..
SABAH TARTILDIM 1 KİLO DAHA ALMIŞIM..84 OLDUUUUUM:1shok:
ÇOK AĞIRLAŞIP YÜRÜYEMEMEKTEN VE DOĞUMDAN SONRA BU KİLOLARI VEREMEMEKTEN ÇOK KORKUYORUM..
HAYIRLISIYLA KASIMA KADAR DAYANABİLSEMDE..OTURUP EVDE BEKLESEM DOĞUMU..
19 KASIM DEDİ DOKTORUM AMA KASIMA GİRDİKTEN SONRA BEN HERAN BEKLİYORUM..:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?