2008 Kasım Anneleri

Görüşürüz Kalimerocum.Geliriz biz o konuda rahat ol :)) PAYTAK paytak koşarak hemde :)

Beklemek canım gerçekten böyle birşeyden korkmaya başladıysan bu konuyu eşine aç derim.Yoksa adam gidince yarıda tatilini kestirip geri getirmen daha çok üzebilir onu.Yada bi kaç günlüğüne gitmesi için anlaşın.
İnsan eşini yanında istiyor bu dönemde.Seni çok iyi anlıyorum.

ya aslında biraz biraz söylüyorum ona ama oda bana bak sıkılacak birşey yok korkma diyor ve aslında onun için kendimi denemem gerekiyor aslında toplam 9 gün aylar değil ama ve benimki şuan sadece endişe yazın böyle olduğum için acaba şimdide olur muyum diye korku sadece şimdilik ama korkularım gerçe dönerse o zaman işte durum biraz vahim bir hal alıyor o zaman hemen eve geri dönmüştüm ve gün gün iyi olmuştum bu sefer ona dön oradan ben kötü hissediyorum da diyemem çünkü onada yazık ayrıca bu kış ablasında beyin tümörü teşhisi ve ameliyatı oldu ve eşim bütün yükü omuzlarına almıştı inanırmısın artık gecemiz gündüzümüz hep bu konuydu ve kendisi çok hassas olduğu için bu konunun bütün ayrıntılarını araştırdı hocalarla koşturdu konuştu zihni çok dolu yani ve biraz önce amcasıyla konuşuyor köyden bayram sabahı şu camiye ineriz oradan yürüyerek bilmem buraya gideriz sonra şöyle sonra böyle öyle hevesli anlatıyor ki onu sadece acaba ben kötü hissedermiyim diye alıkoymayı bencillik gibi hissediyorum. aslında bu kadar takılmazdım bu konuya ama 30 ağustosta işyerimizden bir bayan kızı ile birlikte tatilden dönerken trafik kazası geçirdiler ve sonuç maalesef kayıp sanırım bu kötü olayda endişelenmemi artırıyor ama allah alnımıza ne yazdıysa o olur hiçbirşeyden kaçamayız en güzeli oluruna bırakmak sanırım. Biliyormusun seni düşündüm bak dark eşinden ayrı yazın epeyce adanada kalmıştı ne oldu birşey mi oldu sanki sen sadece 9 gün kalacaksın ve ailen yanında diye kendime seninle telkinde bulunuyorum:)) Ama dualarınızı bekliyorum ne olur sıkıntılarım yine üzerime gelmesin diye bana dua edin

beklemek rahat ol canım bu kadar stres bebeğinede yansır onu düşün en azından, eşinde bir nefes almış olur çok yükleniyoruz adamlara sanki, zaten doğumdan sonra hem bizle hem bebeklerle uğraşacaklar bırak kafasını dağıtsın gelsin dualarım seninle

Beklemekciğim seni o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam...Benim de eşim önümüzdeki hafta yurt dışına gidecek iş için, ben uçağa bineceği için o kadar sıkıntılıyım ki sorma...Keşke gitmese diyorum, sonra da senin gibi düşünüyorum, yazılan bir şey varsa kaderde oluyor diyorum...Bir tek ben böyle hissediyorum sanıyordum, demek hepimizin hassas dönemi ondan böyleyiz...Allah yardımcımız olsun ben her zaman hepimiz için iyi şeyler dilemeye devam ediyorum...

Canım bende sana onu diyecektim.Yaz boyunca bende nerdeyse ayrıydım eşimden.Hep ayrı olmayı isterdim önceden yapışık gibi gezerdik.Ama yazın tabiki yokluğunu hissettim.dediğin gibi sizin ayrı kalacağınız topu topu 9 gün hiç bişey olmaz Allahın izniyle.
denizanası haklı bırak gitsin hava alsın,sonra bie yere gidemeyecek zaten.
Hem eşinin makul bir sebebide varmış gitmek için.
Korkmayın hiçbişey olmaz.

Hamilelikten olsa gerek bu hassaslık heralde.
Biraz duygularımızı kontrol etmeye çalışırsak daha rahat oluruz.
Unutmayınki hep olumlu düşünmeliyiz.Hayat o zaman bize daha olumlu dönecektir.kaydirigubbakcemile5

Kızlar üst komşumun bebeği yaklaşık 2 aylık olacak ve çok tatlıydı maşallah.
Annesinin karnını öyle boş görüp,kucağında bebeği görmek çok güzel bir duygu.Bizde artık böyle zayıf ve bebeğimiz kucağımızda olacak mı diyorum :))

Tabii ki darkcığım, hem ciciler sayfasındaki cicilerin içini dolduracak onlar :)). Şimdi sadece kıyafetleri çekip koyarken, o zaman "giydirdim nasıl olmuş" diyeceğiz. Ayy, düşüncesi bile ne güzel, hepimiz zamanında, sağlıklı ve o günlerin çabuk gelmesi dileğiyle bebişlerimizi kucağımıza alalım. :))

teşekkür ederim canım yanımda olduğunuzu bilmek çok güzel kendimi sıkacağım ve onun için dayanacağım hem aslında benim içinde güzel olacak nede olsa annemlerde kalacağım kısmetse ve kızımda yanımda ayrıca oğlumda karnımda benden iyisi yok dimi:))

tabiii canım ya hem annen sana bişiide yaptırmaz, hem bayramda gelen gidenle evinde kirlenmez bu saatten sonra temizlik yapmak zor geliyor nede olsa dimi, çocuklarınla birlikte bir güzel dinlen

evet canım tamamen hamilelik yüzünden oluyor bunlar dana önceden eşim köye gitsede bende annemlerde kalsam falan diye can atardım kızımda çok istiyor anneannemde kalalım anne diye ben hiç yokken huysuzluk edersem biraz bencilce davranmış olacağım sonra yaptığımdan çok utanırım ben o yüzden kendimi sıkacağım ve umarım herşey güzel olacak allahım ömürler versin inşallah hepimize uzun uzun sevdiklerimizle uzaklıklar önemli değil aslında sende sakın düşünme ben keşke uçakla gitse diye bakıyorum aslında ama yeni bir araba aldı kardeşi onunla gitmek istiyorlar hayırlısı allahtan arkadaşım allah kavuştursun hepimizi:)) senin eşin kaç gün kalacak

canım sorma ben dün bütün gün bebeğimin ütülerini yaptım önceki gün yıkamıştım bugünde ancak yerleştirdim canım çıktı ama büyük bir yüküm gitmiş oldu

darkcım artık ay sonu eşim gidince annemin evinden desteklerinizi bekliyorum canım arkadaşlarım benim herşey hepimizin istediği gibi olsun inşallaha.s.:teytey:

kızlar iyi geceler ben kaçıyorum hem benim hemde beni bekleyen kızımın çok uykusu geldi hernekadar kerem beyin uykusu gelmesede biz uyuyalım artık o kıpır kıpır bakalım nasıl uyuyacağım hepinize tatlı rüyalarrrrrrrrrrrrr

Salı günü gidecek cuma günü dönecek hayırlısıyla inşallah. Evet canım, ben de eskiden bu kadar kafama takmazdım, ama demek ki hormonlar bizi böyle etkiliyor. Bütün içten dileklerine ben de katılıyorum, hem hamilelerin duaları kabul olurmuş denir ya, bol bol dua edelim. Beklemekciğim, Allah bizi eşlerimize sağ salim kavuştursun inşallah, sen de yüreğini ferah tut... Ben de soğukkanlı ve mantıklı olmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Sizlerle konuşmak da çok iyi geliyor sağolun kızlar, iyi dilekleriniz ve destekleriniz için...

Ben de bu arada iyiden iyiye Aralıktan Kasım annelerinin arasına kaydım, benim bebişin en son ultrasonuna göre doğum 28 kasım hayırlısıyla :)) Sezaryen olursa, ki benim isteğim o doğrultuda, herhalde 20'sinden sonra biz de sıramızı bekleyeceğiz oğluşumla...

İyi geceler beklemekciğim, biz de nineler gibi uyukluyoruz kanepe tepesinde, sanki ilk aylar geri döndü, benim öğlen uykuları da yine başladı. Biz de yavaş yavaş kaçalım, herkese iyi geceler...

günaydın kızlar, tabi tatil bugün herkes uyuyor ne güzel. Ben malesef işyerimdeyim sadece pazartesi günü tatiliz artık. :çok üzgünüm: Üstelik hafta sonları çok yoğun geçiyor yandım ben. İnşallah çabucak bitiririm şu iki günü.

Dün net çok yavaştı burada öğleden sonra bir türlü bağlanamadım o yüzden, ben yokken amma çok şey olmuş yahu

neyse ben işimin başına döneyim yine buralardayım arada bakarım başka türlü vakit geçmez:çok üzgünüm:

darkçım üzülme şekerim çok da yüksek değilmiş şekerin bak sonuçta baştan farkedip kontrol altına aldığın için telaş yapmana gerek yok şekerim çok şükür hiçbirimizde çok ciddi problemler yok çok şanslıyız
beklemekçim seni okadar iyi anlıyorum ki ben gündüz işteyken kocamı deli gibi özlüyorum değil 9gün ayrı kalmak bana kalırsa eşin ertelesin bu tatili yada seninle beraber gidebilicği yakın bir yer seçsin çünkü sen şuaralar çok hassassın ve eşine en çok ihtiyaç duyduğun zaman bi de hasretlik çekme.bence ayrılmasın şu ara senden.ben şahsen istemezdim.yine de sen bilirsin beli bayramın telaşıyla çabucak geçirirsin günleri.şimdiden sabırlar diliyorum canım sana.
kızlar buarada tuvaletimin rengi normale döndü çok sevindim yani riski atlattım demek bu ama serumlara devam tabii(neyse batuşum sağlıklı olsunda başka bişey istemiyorum.o karındaki gerginlik bende de var hatta ben bişey demeden kociş farketti karnın amma gergin noluyo patlıycak gibi dedi.benim hep karnım büyüceği zaman böyle oluyo sanırım gene biraz büyüycek ondan böyle geriliyo sizinki de bundan olabilir.

ya evet bir de yer vermiyor kimse yaaa gerçi bana hep verdiler ama geçen bindiğmde dolmuşa kimse yer vermedi çok üzüldüm bir de yorgundum en sonunda bir kadın yer verdi sağolsun
BENİM HEM KARNIMDA MİNİK YANIMDA DA OĞLUM OLDUĞU HALDE ÇOCU ZAMAN TOPLU TAŞIMALARDA AYKTA DURMAK ZORUNDA KALIYORUM.insanlar biraz vijdansız olmuş kanımca .ama arkadaşım var kızı 2yaşındayken 2. kızını doğurdu bebek falan bakmadı o cuma pazarı senin bu salı pazarı benim dolaşıp duruyodu .otobüse biner binmezde çocuklardan birini mutlaka müsait birinin kucağına bırakıyordu tutarmısınız diye.dönüşdede poşetler iyi cesaret valla .demekki biraz geniş ve rahat olmakmı gerekiyo ne:sm_confused:
atatanem canım bu zamanda varya kimse için üzülmeye değmez.bak yeğenim 2 haftalık oldu bugün ben doğumda sadece yarım saat falan görebildim.duyduğuma göre abime ve bana çok benziyomuşkaydirigubbakcemile3.çok merak ediyorum ve özlüyorum ama işte birisi yüzünden gidemiyorum.Allah iyi günler göstersin...
geçmiş olsun canımcım inşallah bi sorun çıkmaz.eşimin kuzeni 2 bebeğindede şekeri çıktı.ama kontrol altında tutuldu.bebekleri biraz kilolu oldu 4 kilo falandı ama fenamı ele avuca geldi hemn
atatanem çok sevindim canım iyi olmana.riski atlattın sanırım artık.aman aman şu son günlerimizi de sıkıntısız sağlıkla geçirsekde biran önce bebelerimizi alsak kucağımıza.

benim yaramazda büyüdü sanırsam.eeee büyümesin isterse ballı sütler etler meyveler.başından beri böyle beslenseydim mehmet akifi 5 kilo doğururdum herhalde.erken doğum yapan arkadaşımın bebeği hala küvezdeymiş kızlar.Allah yardımcısı osun dua edelim kızlar:Saruboceq:

dün akşam iftardayız balkonda mehmet başladı sağa tarafa doğru gerilmeye çıkacak sanki.göbeğime baktım oğlum nereye dedim.eşim de sağ tarafımda babasına gelicek o geloğlum diyo mehmetbeyde gerildikçe geriliyo hey Allahım yaa buda babaya düşkün olacak kanımca büyüğü babaya düşkündü ve babanın kopyasıydı.bu bana benzerse eyi olacak:1closedeyes: bari gözleri bana benzese:dilcikar: bide kız çockalrı babaya düşkün olur derler.hıh sirseriler noolcek

günaydın kızlar
oooooooooo maşallah dün sohbet koyuymuş
ben çok yorgundum bacaklarım fena ağrıyordu sonra iftara anneme gittik
eve gelince kendimi yatağa zor attım Allah'tan magnezyumu içmişim yoksa gece boyu süren kramp girme teşebbüsleri gerçeğe dönüşürdüü herhalde

darkcım tekrar geçmiş olsun değerinn çok yüksek çıkmamasına sevindim
senin azmin sayesinde bir daha ki kontroünde sınırın altına düşeceğine inanıyoruma.s:

minik kalimero
Allah annene şifa versin inşallah kanamaları sona erecek dualarım sizinle:Saruboceq:

beklemekcim seni anlıyorum canım
belki böylesi senin için daha iyi olur kendini denemen açısından
hemde bayramda geln giden ziyaretler anlamazsın bile nasıl geçtiğini
bizler anneyiz ve güçlü olmalıyız demi ama:CüvCüv:

mmmf canım bende oğlumu daha ultrason görüntülerinden babasına benzetmiştim
ama daha belli olmaz dimi canım bakarsın bu sefer senin kopyan olur
sağlıklı olsunlarda:ecrin_bebek:

biz bugün alışverişe gidiyoruz oğlum için hemde cümbür cemaat
anneannemiz dedemiz teyzemiz ve babamızla
korkutcaz valla mağazadakileri baskına uğradık zannedecekler böylece belkide ucuza getiririz belli olmaz:jeyyar:

ben de nedense hep içimden babasına düşkün olsun diye geçiriyorum. Öyle olmasını istiyorum. Benim eşim çocuk gibi hamile olduğumu öğrenince çok sevindi ama bir süre korktu bunu tam söylemiyordu ama hareketlerinden anlayabiliyordum. Artık onu sevmeyeceğimi sadece çocuğu seveceğimi falan düşünüyordu, tam o zamanlarda bir de cinsiyetinin erkek olduğunu öğrendik etraftakilerde hıh işte erkek çocuğu anneye düşkün olur falan diye muhabbetler ettiler, iyica korktu. Şimdilerde oğlum oğlum diye seviyor gelip göbeğimi falan öpüyor Allah'tan bizim fırlamada ona tekmeyle cevap veriyor ilk zamanlarda ona hiç tepki vermiyordu, ben yüzünden anlıyordum daha çok üzülüyordu. Şimdilerde ona cevap verince çok seviyor, ben de artık bak görüyor musun ben konuşunca vurmuyor, ille babasını bekliyor, siz beni baba oğul saf dışı bıraktınız gibi laflar ediyorum öyle olunca acayip mutlu oluyor. Doğunca da o yüzden babasına düşkün olsun istiyorum ki babamızın korkuları iyice azalsın. Kocam bir yana, çocuğum bir yana olur mu hiç öyle birini sevip birini sevmemek. Üstelik ikisinin de sevgisi farklı şeyler ama demekki oluyor bazen erkeklerde böyle şeyler. Babasına da benzesin istiyorum zaten eşim çok sakin, sevgi dolu çok iyi bir insan, kimseyle ilgili kötülük düşünemez, insanı mutlu eder. O yüzden çocuğumda inşallah babası gibi olur. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…