- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #7.841
Görüşürüz Kalimerocum.Geliriz biz o konuda rahat ol :)) PAYTAK paytak koşarak hemde :)
Beklemek canım gerçekten böyle birşeyden korkmaya başladıysan bu konuyu eşine aç derim.Yoksa adam gidince yarıda tatilini kestirip geri getirmen daha çok üzebilir onu.Yada bi kaç günlüğüne gitmesi için anlaşın.
İnsan eşini yanında istiyor bu dönemde.Seni çok iyi anlıyorum.
ya aslında biraz biraz söylüyorum ona ama oda bana bak sıkılacak birşey yok korkma diyor ve aslında onun için kendimi denemem gerekiyor aslında toplam 9 gün aylar değil ama ve benimki şuan sadece endişe yazın böyle olduğum için acaba şimdide olur muyum diye korku sadece şimdilik ama korkularım gerçe dönerse o zaman işte durum biraz vahim bir hal alıyor o zaman hemen eve geri dönmüştüm ve gün gün iyi olmuştum bu sefer ona dön oradan ben kötü hissediyorum da diyemem çünkü onada yazık ayrıca bu kış ablasında beyin tümörü teşhisi ve ameliyatı oldu ve eşim bütün yükü omuzlarına almıştı inanırmısın artık gecemiz gündüzümüz hep bu konuydu ve kendisi çok hassas olduğu için bu konunun bütün ayrıntılarını araştırdı hocalarla koşturdu konuştu zihni çok dolu yani ve biraz önce amcasıyla konuşuyor köyden bayram sabahı şu camiye ineriz oradan yürüyerek bilmem buraya gideriz sonra şöyle sonra böyle öyle hevesli anlatıyor ki onu sadece acaba ben kötü hissedermiyim diye alıkoymayı bencillik gibi hissediyorum. aslında bu kadar takılmazdım bu konuya ama 30 ağustosta işyerimizden bir bayan kızı ile birlikte tatilden dönerken trafik kazası geçirdiler ve sonuç maalesef kayıp sanırım bu kötü olayda endişelenmemi artırıyor ama allah alnımıza ne yazdıysa o olur hiçbirşeyden kaçamayız en güzeli oluruna bırakmak sanırım. Biliyormusun seni düşündüm bak dark eşinden ayrı yazın epeyce adanada kalmıştı ne oldu birşey mi oldu sanki sen sadece 9 gün kalacaksın ve ailen yanında diye kendime seninle telkinde bulunuyorum:)) Ama dualarınızı bekliyorum ne olur sıkıntılarım yine üzerime gelmesin diye bana dua edin
Canım bende sana onu diyecektim.Yaz boyunca bende nerdeyse ayrıydım eşimden.Hep ayrı olmayı isterdim önceden yapışık gibi gezerdik.Ama yazın tabiki yokluğunu hissettim.dediğin gibi sizin ayrı kalacağınız topu topu 9 gün hiç bişey olmaz Allahın izniyle.ya aslında biraz biraz söylüyorum ona ama oda bana bak sıkılacak birşey yok korkma diyor ve aslında onun için kendimi denemem gerekiyor aslında toplam 9 gün aylar değil ama ve benimki şuan sadece endişe yazın böyle olduğum için acaba şimdide olur muyum diye korku sadece şimdilik ama korkularım gerçe dönerse o zaman işte durum biraz vahim bir hal alıyor o zaman hemen eve geri dönmüştüm ve gün gün iyi olmuştum bu sefer ona dön oradan ben kötü hissediyorum da diyemem çünkü onada yazık ayrıca bu kış ablasında beyin tümörü teşhisi ve ameliyatı oldu ve eşim bütün yükü omuzlarına almıştı inanırmısın artık gecemiz gündüzümüz hep bu konuydu ve kendisi çok hassas olduğu için bu konunun bütün ayrıntılarını araştırdı hocalarla koşturdu konuştu zihni çok dolu yani ve biraz önce amcasıyla konuşuyor köyden bayram sabahı şu camiye ineriz oradan yürüyerek bilmem buraya gideriz sonra şöyle sonra böyle öyle hevesli anlatıyor ki onu sadece acaba ben kötü hissedermiyim diye alıkoymayı bencillik gibi hissediyorum. aslında bu kadar takılmazdım bu konuya ama 30 ağustosta işyerimizden bir bayan kızı ile birlikte tatilden dönerken trafik kazası geçirdiler ve sonuç maalesef kayıp sanırım bu kötü olayda endişelenmemi artırıyor ama allah alnımıza ne yazdıysa o olur hiçbirşeyden kaçamayız en güzeli oluruna bırakmak sanırım. Biliyormusun seni düşündüm bak dark eşinden ayrı yazın epeyce adanada kalmıştı ne oldu birşey mi oldu sanki sen sadece 9 gün kalacaksın ve ailen yanında diye kendime seninle telkinde bulunuyorum:)) Ama dualarınızı bekliyorum ne olur sıkıntılarım yine üzerime gelmesin diye bana dua edin
Beklemekciğim seni o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam...Benim de eşim önümüzdeki hafta yurt dışına gidecek iş için, ben uçağa bineceği için o kadar sıkıntılıyım ki sorma...Keşke gitmese diyorum, sonra da senin gibi düşünüyorum, yazılan bir şey varsa kaderde oluyor diyorum...Bir tek ben böyle hissediyorum sanıyordum, demek hepimizin hassas dönemi ondan böyleyiz...Allah yardımcımız olsun ben her zaman hepimiz için iyi şeyler dilemeye devam ediyorum...
Kızlar üst komşumun bebeği yaklaşık 2 aylık olacak ve çok tatlıydı maşallah.
Annesinin karnını öyle boş görüp,kucağında bebeği görmek çok güzel bir duygu.Bizde artık böyle zayıf ve bebeğimiz kucağımızda olacak mı diyorum :))
beklemek rahat ol canım bu kadar stres bebeğinede yansır onu düşün en azından, eşinde bir nefes almış olur çok yükleniyoruz adamlara sanki, zaten doğumdan sonra hem bizle hem bebeklerle uğraşacaklar bırak kafasını dağıtsın gelsin dualarım seninle
teşekkür ederim canım yanımda olduğunuzu bilmek çok güzel kendimi sıkacağım ve onun için dayanacağım hem aslında benim içinde güzel olacak nede olsa annemlerde kalacağım kısmetse ve kızımda yanımda ayrıca oğlumda karnımda benden iyisi yok dimi:))
evet canım tamamen hamilelik yüzünden oluyor bunlar dana önceden eşim köye gitsede bende annemlerde kalsam falan diye can atardım kızımda çok istiyor anneannemde kalalım anne diye ben hiç yokken huysuzluk edersem biraz bencilce davranmış olacağım sonra yaptığımdan çok utanırım ben o yüzden kendimi sıkacağım ve umarım herşey güzel olacak allahım ömürler versin inşallah hepimize uzun uzun sevdiklerimizle uzaklıklar önemli değil aslında sende sakın düşünme ben keşke uçakla gitse diye bakıyorum aslında ama yeni bir araba aldı kardeşi onunla gitmek istiyorlar hayırlısı allahtan arkadaşım allah kavuştursun hepimizi:)) senin eşin kaç gün kalacakBeklemekciğim seni o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam...Benim de eşim önümüzdeki hafta yurt dışına gidecek iş için, ben uçağa bineceği için o kadar sıkıntılıyım ki sorma...Keşke gitmese diyorum, sonra da senin gibi düşünüyorum, yazılan bir şey varsa kaderde oluyor diyorum...Bir tek ben böyle hissediyorum sanıyordum, demek hepimizin hassas dönemi ondan böyleyiz...Allah yardımcımız olsun ben her zaman hepimiz için iyi şeyler dilemeye devam ediyorum...
Kızlar üst komşumun bebeği yaklaşık 2 aylık olacak ve çok tatlıydı maşallah.
Annesinin karnını öyle boş görüp,kucağında bebeği görmek çok güzel bir duygu.Bizde artık böyle zayıf ve bebeğimiz kucağımızda olacak mı diyorum :))
evet canım tamamen hamilelik yüzünden oluyor bunlar dana önceden eşim köye gitsede bende annemlerde kalsam falan diye can atardım kızımda çok istiyor anneannemde kalalım anne diye ben hiç yokken huysuzluk edersem biraz bencilce davranmış olacağım sonra yaptığımdan çok utanırım ben o yüzden kendimi sıkacağım ve umarım herşey güzel olacak allahım ömürler versin inşallah hepimize uzun uzun sevdiklerimizle uzaklıklar önemli değil aslında sende sakın düşünme ben keşke uçakla gitse diye bakıyorum aslında ama yeni bir araba aldı kardeşi onunla gitmek istiyorlar hayırlısı allahtan arkadaşım allah kavuştursun hepimizi:)) senin eşin kaç gün kalacak
BENİM HEM KARNIMDA MİNİK YANIMDA DA OĞLUM OLDUĞU HALDE ÇOCU ZAMAN TOPLU TAŞIMALARDA AYKTA DURMAK ZORUNDA KALIYORUM.insanlar biraz vijdansız olmuş kanımca .ama arkadaşım var kızı 2yaşındayken 2. kızını doğurdu bebek falan bakmadı o cuma pazarı senin bu salı pazarı benim dolaşıp duruyodu .otobüse biner binmezde çocuklardan birini mutlaka müsait birinin kucağına bırakıyordu tutarmısınız diye.dönüşdede poşetler iyi cesaret valla .demekki biraz geniş ve rahat olmakmı gerekiyo ne:sm_confused:ya evet bir de yer vermiyor kimse yaaa gerçi bana hep verdiler ama geçen bindiğmde dolmuşa kimse yer vermedi çok üzüldüm bir de yorgundum en sonunda bir kadın yer verdi sağolsun
atatanem canım bu zamanda varya kimse için üzülmeye değmez.bak yeğenim 2 haftalık oldu bugün ben doğumda sadece yarım saat falan görebildim.duyduğuma göre abime ve bana çok benziyomuşkaydirigubbakcemile3.çok merak ediyorum ve özlüyorum ama işte birisi yüzünden gidemiyorum.Allah iyi günler göstersin...atatanem öncelikle geçmiş olsun canım. kuzenin bile olsa boşver canım bak kendine yapıyorsun. ben de 2 gündür çok stresliyim. benim öz kardeşimin yaptığı bencillikler yüzünden önce kızdım, sonra oturdum ağladım. elim ayağım titredi. sonunda kendimi ve bebeğimi korumak için bir süre görüşmemeye karar verdim, özkardeşim bile olsa... önce bebeğim dedim kendime. sen de kendine ve güzel bebişine öncelik ver canım.
:
geçmiş olsun canımcım inşallah bi sorun çıkmaz.eşimin kuzeni 2 bebeğindede şekeri çıktı.ama kontrol altında tutuldu.bebekleri biraz kilolu oldu 4 kilo falandı ama fenamı ele avuca geldi hemnSelam Kızlar biz geldik.
Malesef şekerim çok da iyi çıkmadı.Sınırın az da olsa üstündeydim.100 gram yükleme yapıldı.Bu işkenceyi daha öncede adanada yaşamıştım.O zaman sınıra yakındı..Şimdi biraz geçmiş.Doktor diyabete yatkınlık olduğunu söyledi.Diyet yapıp yapmadığımı sordu.Yapıyorum dedim.Diyetisyene gidebileceğimi söyledi.
Pazartesiden beri biliyorsunuz ki diyetteyim.etkisi olmuş az da olsa kilo vermişim.78.6 olmuşum.
Sanırım bu şekilde devam edeceğim.
Sizlerde ne var ne yok?
atatanem çok sevindim canım iyi olmana.riski atlattın sanırım artık.aman aman şu son günlerimizi de sıkıntısız sağlıkla geçirsekde biran önce bebelerimizi alsak kucağımıza.kızlar buarada tuvaletimin rengi normale döndü çok sevindim yani riski atlattım demek bu ama serumlara devam tabii(neyse batuşum sağlıklı olsunda başka bişey istemiyorum.o karındaki gerginlik bende de var hatta ben bişey demeden kociş farketti karnın amma gergin noluyo patlıycak gibi dedi.benim hep karnım büyüceği zaman böyle oluyo sanırım gene biraz büyüycek ondan böyle geriliyo sizinki de bundan olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?