- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #7.861
kızlar bebek çamaşırları için aldığınız bir ürün varmı.Biraz arştırdım hacı şakir granül veya dalinin sıvı deterjan ve yumuşatıcısını öneriyorlar.hangisini alsak
birçok kullananarkadaşım hacı şakirin bir iki yıkamadan sonra çamaşırları sertleştirdiğini ve kullanmayı bıraktıklarını söyledikleri için ben omo matik baby ile yıkamayı düşünüyorum yumoş yumuşatıcı da kullanıcam..
geçmiş olsun canımmerhabalar kızlar ıkı gundur ıslerın yogunlugundan dolayı gırmemıstım sıteye
ne cok seyler konusmussunuz okudum ama hamılelıkten mıdır nedır hepsını unuttum
allahım artık rahatsızlıklarımız dahada mı artıyor nedırıkı ayagımda cok sıs kızımıda cok hıckırık tutuyor neden olurkı bu hıckırık ıyı bırseymı acaba bugnlerde yan duruyor yanı gobegımde yatay duruyor boyle oluncada belım cok agrıyor
2 gundur evıme gıtmedım amcamlarda kalıyorum evımı ozledım bugunde dıger amcalara davetlıyız ama pek gıtmek ıstemıyorum evıme gıdıp dınlenmek ıstıyorum ınsallah yengem darılmaz
Ya ben böyle yer vermeyen büyükleri,gençleri ve çocukları görünce bir öğretmen olarak kendimden çok utanıyorum.Yetiştirememişiz diyorum,iyi bir birey olmasına katkıda bulunamamışız diye çok üzülüyorum.BENİM HEM KARNIMDA MİNİK YANIMDA DA OĞLUM OLDUĞU HALDE ÇOCU ZAMAN TOPLU TAŞIMALARDA AYKTA DURMAK ZORUNDA KALIYORUM.
dün akşam iftardayız balkonda mehmet başladı sağa tarafa doğru gerilmeye çıkacak sanki.göbeğime baktım oğlum nereye dedim.eşim de sağ tarafımda babasına gelicek o geloğlum diyo mehmetbeyde gerildikçe geriliyo hey Allahım yaa buda babaya düşkün olacak kanımca büyüğü babaya düşkündü ve babanın kopyasıydı.bu bana benzerse eyi olacak:1closedeyes: bari gözleri bana benzese:dilcikar: bide kız çockalrı babaya düşkün olur derler.hıh sirseriler noolcek
Kolay gelsin canım alışverişte.Ben hiç magnezyum felan kullanmadım.Kramplarım çok nadir olduğundan doktora hiç şikayette bulunmadığımdan mı nedir verilmedi.günaydın kızlar
oooooooooo maşallah dün sohbet koyuymuş
ben çok yorgundum bacaklarım fena ağrıyordu sonra iftara anneme gittik
eve gelince kendimi yatağa zor attım Allah'tan magnezyumu içmişim yoksa gece boyu süren kramp girme teşebbüsleri gerçeğe dönüşürdüü herhalde
darkcım tekrar geçmiş olsun değerinn çok yüksek çıkmamasına sevindim
senin azmin sayesinde bir daha ki kontroünde sınırın altına düşeceğine inanıyoruma.s:
biz bugün alışverişe gidiyoruz oğlum için hemde cümbür cemaat
anneannemiz dedemiz teyzemiz ve babamızla
korkutcaz valla mağazadakileri baskına uğradık zannedecekler böylece belkide ucuza getiririz belli olmaz:jeyyar:
Ya hiç olur mu öyle şey tabiki çocuk sevgisi farklı eş sevgisi farklı olur.Onlar bi süre onlara yoğunlaşmadığımız için belkide duygusallaşıyorlardır.ben de nedense hep içimden babasına düşkün olsun diye geçiriyorum. Öyle olmasını istiyorum. Benim eşim çocuk gibi hamile olduğumu öğrenince çok sevindi ama bir süre korktu bunu tam söylemiyordu ama hareketlerinden anlayabiliyordum. Artık onu sevmeyeceğimi sadece çocuğu seveceğimi falan düşünüyordu, tam o zamanlarda bir de cinsiyetinin erkek olduğunu öğrendik etraftakilerde ..... Kocam bir yana, çocuğum bir yana olur mu hiç öyle birini sevip birini sevmemek. Üstelik ikisinin de sevgisi farklı şeyler ama demekki oluyor bazen erkeklerde böyle şeyler. Babasına da benzesin istiyorum zaten eşim çok sakin, sevgi dolu çok iyi bir insan, kimseyle ilgili kötülük düşünemez, insanı mutlu eder. O yüzden çocuğumda inşallah babası gibi olur. :Saruboceq:
Ben yıkadım canım.Omo baby ile yıkadım.Güzel sonuçtan memnunum.Narin,kısa program ve ekstra durulamayı seçtim.Normal yumuşatıcı kattım.(Vernel)kızlar bebek çamaşırları için aldığınız bir ürün varmı.Biraz arştırdım hacı şakir granül veya dalinin sıvı deterjan ve yumuşatıcısını öneriyorlar.hangisini alsak
Walla ben hacı şakiri hiç düşünmedim de Dalinin sıvı deterjan ve yumuşatıcısını düşünmüştüm.Alışverişte elim nedense omo ya gitti.Sitede de çok duymuştum,sanırım onun etkisi oldu.Sonuçta omo deterjan üzerine çalışlan bir marka.İnşallah memnun kalırız.bende omo bby düşünüyorum.daha önce hacı şakir kullandığım için ve memnuın kalmadığım için kullanmayı düşünmüyorum.omoyu dnemedim ama kullananlar memnun.deneme yanılma ile öğrenicem bunu.hee bide ekstra yumuşatıcıya gerek kalmıyo bildiğim kadarıyla bu tür deterjanlarda.ben hacı şakiri bırakınca bimde bi bebekdeterjanı vardı ondan kullanıyodum çok da memnun kalmıştım yumuşatıcı koymuyodum.ama kalktı maalesef herkes çok memnundu nedne kalktı anlamadım
Çok zor bir iş cidden tüm çamaşırları yıkayıp,ütülemek.Allahtan ben eşimle hallettim o işi.Minik minik olunca saatlerce bitmiyor.Biz burdayız canım merak etme.Hastalık gibi bi sebep varmış ortada.Allah korusun bişey olursa eşin kendini hep suçlu hisseder gidemedi diye.Sonuçta doğumdan sonra zaten uzun süre gidemeyecek.Hem dinlenirsin.Evde olursan gelen gidenden çok yorulursun.canım sorma ben dün bütün gün bebeğimin ütülerini yaptım önceki gün yıkamıştım bugünde ancak yerleştirdim canım çıktı ama büyük bir yüküm gitmiş oldu
darkcım artık ay sonu eşim gidince annemin evinden desteklerinizi bekliyorum canım arkadaşlarım benim herşey hepimizin istediği gibi olsun inşallaha.s.:teytey:
Ben de sanırım Ekim annesi potansiyeli var :)) Hayırlısı olsun canım.Ben de bu arada iyiden iyiye Aralıktan Kasım annelerinin arasına kaydım, benim bebişin en son ultrasonuna göre doğum 28 kasım hayırlısıyla :)) Sezaryen olursa, ki benim isteğim o doğrultuda, herhalde 20'sinden sonra biz de sıramızı bekleyeceğiz oğluşumla...
darkçım üzülme şekerim çok da yüksek değilmiş şekerin bak sonuçta baştan farkedip kontrol altına aldığın için telaş yapmana gerek yok şekerim çok şükür hiçbirimizde çok ciddi problemler yok çok şanslıyız
kızlar buarada tuvaletimin rengi normale döndü çok sevindim yani riski atlattım demek bu ama serumlara devam tabii(neyse batuşum sağlıklı olsunda başka bişey istemiyorum.o karındaki gerginlik bende de var hatta ben bişey demeden kociş farketti karnın amma gergin noluyo patlıycak gibi dedi.benim hep karnım büyüceği zaman böyle oluyo sanırım gene biraz büyüycek ondan böyle geriliyo sizinki de bundan olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?