2008 Kasım Anneleri

kızlar bebek çamaşırları için aldığınız bir ürün varmı.Biraz arştırdım hacı şakir granül veya dalinin sıvı deterjan ve yumuşatıcısını öneriyorlar.hangisini alsak

kızlar bebek çamaşırları için aldığınız bir ürün varmı.Biraz arştırdım hacı şakir granül veya dalinin sıvı deterjan ve yumuşatıcısını öneriyorlar.hangisini alsak

Ben de ilk etapta elde yıkayacağım için dalin sıvı deterjan aldım, iyi durulayamam toz deterjanı diye kendime güvenemedim. Ama memnun kalırsam çamasır makinesinde de devam edeceğim, yumuşatıcısını da o zaman kullanırım...

birçok kullananarkadaşım hacı şakirin bir iki yıkamadan sonra çamaşırları sertleştirdiğini ve kullanmayı bıraktıklarını söyledikleri için ben omo matik baby ile yıkamayı düşünüyorum yumoş yumuşatıcı da kullanıcam..

bende omo bby düşünüyorum.daha önce hacı şakir kullandığım için ve memnuın kalmadığım için kullanmayı düşünmüyorum.omoyu dnemedim ama kullananlar memnun.deneme yanılma ile öğrenicem bunu.hee bide ekstra yumuşatıcıya gerek kalmıyo bildiğim kadarıyla bu tür deterjanlarda.ben hacı şakiri bırakınca bimde bi bebekdeterjanı vardı ondan kullanıyodum çok da memnun kalmıştım yumuşatıcı koymuyodum.ama kalktı maalesef herkes çok memnundu nedne kalktı anlamadım

Son düzenleme:
bende ekolojik pazardan aldığım organik deterjan var onu kullanacam ama çok minik denemek için almıştım, sadece ilk yıkama için yeter sanıyorum eğer bulursam onun alıcam bulamazsam sizlerin deneyimlerinize dayanarak bişii alırım herhalde

merhabalar kızlar ıkı gundur ıslerın yogunlugundan dolayı gırmemıstım sıteye
ne cok seyler konusmussunuz okudum ama hamılelıkten mıdır nedır hepsını unuttum
allahım artık rahatsızlıklarımız dahada mı artıyor nedırıkı ayagımda cok sıs kızımıda cok hıckırık tutuyor neden olurkı bu hıckırık ıyı bırseymı acaba bugnlerde yan duruyor yanı gobegımde yatay duruyor boyle oluncada belım cok agrıyor
2 gundur evıme gıtmedım amcamlarda kalıyorum evımı ozledım bugunde dıger amcalara davetlıyız ama pek gıtmek ıstemıyorum evıme gıdıp dınlenmek ıstıyorum ınsallah yengem darılmaz

geçmiş olsun canım
benim oğluşumda çok hıçkırıyor bu günlerde aynı şeyleri bende düşündüm umarım iyi bişeydir hıçkırmaları:CüvCüv:

Ya ben böyle yer vermeyen büyükleri,gençleri ve çocukları görünce bir öğretmen olarak kendimden çok utanıyorum.Yetiştirememişiz diyorum,iyi bir birey olmasına katkıda bulunamamışız diye çok üzülüyorum.
Hatta bazen anneleri oturuyor yanına da çocuğunu oturtuyor.Bir yaşlı binse bile çocuğum kucağıma gel de teyzen,amcan otursun demiyorlar.Şiddetle kınıyorum.
Ne güzel minik kuşun babayla oynaşıyor.Bizim kız da babasıyla büyük aşk yaşıyor.Maşallah.

Kolay gelsin canım alışverişte.Ben hiç magnezyum felan kullanmadım.Kramplarım çok nadir olduğundan doktora hiç şikayette bulunmadığımdan mı nedir verilmedi.
Geçmiş olsun,dikkat et haplarını ihmal etme.Cicilerinizin resimlerini bekliyoruz.
Teşekkürler bana olan inancın için.Eşim zaten kalori kalori hesaplıyor yediklerimi.
Sabah baktım hemen yazdı ne yediysem.Karşısına da kalorisini.Yandım galiba :)) Aç kalcam :)

Ya hiç olur mu öyle şey tabiki çocuk sevgisi farklı eş sevgisi farklı olur.Onlar bi süre onlara yoğunlaşmadığımız için belkide duygusallaşıyorlardır.
Ben yıkadım canım.Omo baby ile yıkadım.Güzel sonuçtan memnunum.Narin,kısa program ve ekstra durulamayı seçtim.Normal yumuşatıcı kattım.(Vernel)
Memnun kaldım.Gerçi zaten kirli bişey yoktu hepsinin tozu gitsin dedim.İleride lekeleri çıkarır mı bilemiyorum :))

Walla ben hacı şakiri hiç düşünmedim de Dalinin sıvı deterjan ve yumuşatıcısını düşünmüştüm.Alışverişte elim nedense omo ya gitti.Sitede de çok duymuştum,sanırım onun etkisi oldu.Sonuçta omo deterjan üzerine çalışlan bir marka.İnşallah memnun kalırız.

Apple geçmiş olsun canım,Dikkat etmek lazım artık daha da ağırlaşrık.ben de fazla gezmeye gitmek istemiyorum en rahat evde oluyorum senin gibi.
Sonuçta uzanıp en azından ayakalrımızı uzatıp oturmak istiyoruz.Kimse darılmaz heralde.

denızanası cok tesekkur edıyorum ınsanlar hıckırınca kursak buyuyor derler bebeklerımızınde mı acaba oyle oluyor bı netten arastırayımmm kocıs duymasın :roflol::roflol:
yazan arkadası hatırlamıyorum bu kek tarıfınde yag yok ben mı goremedım kupkuru olmazmııı :1shok:
deterjan olarak ben omo baby aldım babısımız kıyamadı kızına hihoyyyt
kızlar ben sampuan olarak jonsınınkını sabun olarakta dalın almıstım ama arkadasın bırısı en dogal olanı dalın ve zaten bırkere sampuanla yıkıyınca ıkı banyosunda sadece suyla yıkıyorum sabun hıc kullanmıyorum cıldı kurumasın dıye dedı benım aklım karıstı :sm_confused: siz ne dusunuyorsunuz bu konuda

Dark canım çok yüksek çıkmasa da sınırda çıkmış şekerin. Ne güzel sen böyle kararlı olduktan sonra alt edersin onu da eminim.

Gerçekten ne çok konuşmuşsunuz, deriiin derin. Beklemek çok üzüldüm böyle düşünmene. Artık aştığını düşünmen lazım hiç böyle bir kaygıya bile düşmemen lazım canım güçlü olmak için. Kızların dediği gibi eşinin gitmesi ikinizin de bir şeylerin üzerine gitmeniz ve her şeyin yolunda olduğunu görmeniz için bir fırsat.

Ben de detarjan olarak Omo Baby alacağım. Bir kısmını annem sabun tozuyla elinde yıkamıştı, diğerleri için ona kıyamıyorum. Nasıl olsa detarjanı alacağım hatta iyi hatırlattınız bu akşam gidip alayım

Minik Kalimero ne oldu, kime haddini bildiricen, noluyooo, biz nereye koşuyoruz. Anlat bi bakıyım neler oldu?

Hıçkırıkları çok tatlı oluyor değil mi kızlar. Hıçkırması çok doğal bir şey. Yeni doğan bebekler de sık sık hıçkırıyor dikkat ettiyseniz.

Aaaa Apple kek tarifine yağ koymamış mıyım. Eyvaaaah :) Bir bardak da sıvı yağı olacaktı onun :) Dur düzelteyim.
Ya bu arada bebek çamaşırlarına yumuşatıcı koymayın diyorlar ama ??? Bir bilginiz var mı??

Apple canım ben de şimdi baktım tarife cidden yağı yazmamış Julian.Bizi düşünüyor sanırım.Fazla yağlı beslenmeyelim diye.ama ölçüyü alsak iyi olur.
arkadaşına katılıyorum.Her yıkamada gerek yok bencede şampuana.Sık sık yıkadığımız zamanlarda bi şampuanlıyorsak,bir şampuansız duş yeter.Sadece popişini sabunlarız :))

Ben bu tarifleri yapmayı mecburen ertelediğimden hiç dikkat etmeden yazdırmışım.Apple yapacak anlaşılan ki hemen farketmiş :))

İnşallah yeneceğim Julicim.Walla bebeişim iyi olsun da napalım.tek derdim o.5 yılı geride bıraktık evlilikte 6. yılımıza girdik.Ee haliyle biraz naz yapıyor kızımda :) Çıksın ben onu yicem şeker niyetine

Yumuşatıcı işini hiç duymadım.Ben ekstra durulama yaptım deterjan kalıntısı olmasın diye ama.Hiç de yumuşatıcı olmazsa kazık gibi olur bu kireçli sularda çamaşırlar.

Ya evet Apple sağolsun. Ben dün akşam keki yaptım hatta yaparken de aklıma geldi biliyor musun acaba yağ yazmış mıydım kızlara diye :) Neyse telafi ettim, mesajdakini de düzelttim. Dün akşam yaptım ve eşimi başından alamadım ben de. Sadece yarısını buzluğa atabildim. Şimdi boş kaldıkça kek yapıp buzluğa atacağım. Çünkü şimdi o yarıyı da her akşam çayın yanında tüketir kociş.

Peki 5 yılın ne kadarında bebek istediniz Dark, yani ne zaman sonra geldi Ceren. Hepsi değerli ama nasıl değerlidir tabii şimdi o. Yapacak o kadar naz.

Çok zor bir iş cidden tüm çamaşırları yıkayıp,ütülemek.Allahtan ben eşimle hallettim o işi.Minik minik olunca saatlerce bitmiyor.Biz burdayız canım merak etme.Hastalık gibi bi sebep varmış ortada.Allah korusun bişey olursa eşin kendini hep suçlu hisseder gidemedi diye.Sonuçta doğumdan sonra zaten uzun süre gidemeyecek.Hem dinlenirsin.Evde olursan gelen gidenden çok yorulursun.

Ben de sanırım Ekim annesi potansiyeli var :)) Hayırlısı olsun canım.

Bende de hafif çıktı bu kontrolde.Oysa antibiyotik de kullanmıştım ya.
Niye böyle oluyor ki çok da su içiyorum (
Senin adına sevindim iyiye gidiyorsun demekki.

Canım iki yıldan sonra istedik.Olmayınca olur diye bekledik hep.Rahattık olur diye.Sonra doktor takviyesi aldık.
Tedaviye başladık.2,5 yıl kadar bekledikSon bir aşılama deneyecektim,ondan sonra tüpe geçecektik ki aşılamadan bi ay önce sürpriz yaptı Kuşum :) Eminim hepsi değerlidir.Ama bazen abarttığım yerler oluyor ve hemen hamiş kalanlar bu psikolojiyi anlamayabiliyorlar.Bana tuhaf tuhaf baktıklarını hissediyorum.ben böyle çok araştırıp,okuyorum,bazı şeyleri ince eleyip sık dokuyorum diye,o bakışları çok hissettim çevremde ..
Çok şükür bugünlere.Allah kimseyi bekletmesin.

Hayırlısı darkcığım, hepimizinki sağlıkla doğar inşallah...Diyetin de iyi gidiyordur umarım, bak çok yüksek de çıkmamış şekerin, iyi dileklerim hep seninle...

Bu arada ben de beceremediğim için bir türlü, pazar gününü bekliyorum bebişin cicilerini sayfaya ekleyeceğim. Ama resmi bilgisayara yüklemek filan bana göre zor, kocamın boş vaktini yakalamam lazım, o da yarın olur herhalde...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…