- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #7.881
Canım iki yıldan sonra istedik.Olmayınca olur diye bekledik hep.Rahattık olur diye.Sonra doktor takviyesi aldık.
Tedaviye başladık.2,5 yıl kadar bekledikSon bir aşılama deneyecektim,ondan sonra tüpe geçecektik ki aşılamadan bi ay önce sürpriz yaptı Kuşum :) Eminim hepsi değerlidir.Ama bazen abarttığım yerler oluyor ve hemen hamiş kalanlar bu psikolojiyi anlamayabiliyorlar.Bana tuhaf tuhaf baktıklarını hissediyorum.ben böyle çok araştırıp,okuyorum,bazı şeyleri ince eleyip sık dokuyorum diye,o bakışları çok hissettim çevremde ..
Çok şükür bugünlere.Allah kimseyi bekletmesin.
bıberoncum bende topu topu ıkı yudum felan almısımdır koladan benımde burnumda tuten ciğköfte acılı acılı marula sarıp yemek ıstıyorum bırde pastırma ikisini çok severım cokacimcoookcokacimcoook ahh bebeklerımızı saglıkla kucagımıza alalımda aman ben 2 yıl daha yemıyım bunları
ah kızlar ahben her sabah tostla kola içiyorumçiğ köftede yiyorum ama etsiz olanından bu akşam iftarda pastırmalı yumurta yiicem.pizzada yerim noolurki canım isterse.hemde bebişimin biyeri şişerse noolcak. ay çok utandım yaw
Ben de kolaya dayanamıyorum kızlar böyle ayda bir falan içtim şimdiye kadar. Ama önceden light kola içiyordum şimdi tatlandırıcı bebeğe zararlı diye normal içtim. Bir de gerçekten bir tane bile içince devamı geliyor bunların. Kahve de böyle en iyisi hiç içmemek sanırım.. Ama sigara yok, kola yok, kahve yok, bir de bisküvi falan onları kesmeye çalışıyorum iyice stres olduğumda nescafe yapıp içiyorum. En azından o en zararsızı diye. Çünkü günlük kafein sınırımız var. Hatta hemen buyurun diyeyim size. Gebelik.org dan alıntı:
Kahve içme alışkanlıklarınızı tekrar gözden geçirmelisiniz. Günde bir fincan ya da maksimum iki fincan kahvenin olumsuz bir etkisi olmamasına karşın daha fazla miktarlarda vücuda giren kafein, dolaşım sisteminizin olumsuz etkilenmesine ve uykusuz kalmanıza neden olabilir. Dahası, yüksek miktarlarda kafeinin (günde 10 fincan ya da daha fazla) düşük, erken doğum ya da bebekte gelişme geriliği yaptığına dair bazı çalışmalar bulunmaktadır. Kafein içeren diğer sıvılar (kolalar, çeşitli çaylar) için de aynı öneriler geçerlidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?