2008 Kasım Anneleri

arkadaşlar kendinizi yemek olayında bu kadar da kısıtlamayın bence.Darkcıgım sen hariç ve başka şeker problemi olanlar tabi.ben herşeyi yiyorum geçenlerde canım kola çekti içtim valla ama sulandırarak.pizza neden yemiyorsunuz anlamadım zararlı mı ki?iyice piştikten sonra ne zararı olabilir ki.zaten herzaman yedigimiz birşey degil.pastırma falan zararlı olabilir çünkü çig yeniyor sonuçta.

Canım bende de şeker değil kilo problemi var ondan yiyemiyorum pizzayı. Diyetisyenime pizza yedim dersem beni öldürür herhalde. Geçenlerde börek canım çekti azıcık yedim dedim, "herhalde 1 tabak yememişsindir" diye cevap verdi. :)) Yoksa ben de istemez miyim yemek ahhh ah. Bir de toxoplazmadan korkuyorum ben, ne kadar pişse de hatta doktorum (jinekolog) pişirip yiyebilirsin dese de, ben şimdi evham yaparım onu kesin. Kolaya olan zaafımı ise hiç sorma. Ben başlarsam ona, bebek asit havuzunda boğulur gibime geliyor...:roflol:

Herkese günaydın kızlar, sabah sabah ben yine buralardayım, üstelik geleli bir saati geçti. Nerede takılıyorum bir saattir biliyor musunuz? Eylül anneleri bölümünde. Tesadüfen girdim, birkaç gün önce doğum yapmış olanlar vardı onların yazılarını okudum, ay ağla ağla bir kötü oldum. Öyle güzel bir duygu olduğunu anlatmışlarki, bir-iki aya kadar bunları bizim de yaşayacak olmamız çok duygulandırdı beni, bu bir mucize yaa başka birşey değil. Yalnız dikkatimi çeken başka bir olayda okuduğum bütün arkadaşlar sezeryan doğum yapmışlar, hatta evde normal doğum olarak başlayıp gidenler bile sezeryan olmuş, öncelerini bilmediğim için bilinçlimi yoksa tesadüfmü anlamadım, hani bir-iki de normal doğum olsa bir de o hikayeleri okuyacaktım ama bulamadım. Neyse ne olursa olsun çok güzel birşey. Allah bize de o günleri göstersin, bu mutluluğu yaşatsın, böyle sağlıklı evlatlrımız olsun da biz de buradan doğum hikayelerimizi paylaşalım.

Bu arada Dark'cım salam falan yedim ama pişiripte yedim, asla çiğ bişey yemedim, zaten sosis ve sucuk daha ağırlıktaydı, salamı bir ya da iki kez yemişimdir. Hepsini de yerken çok iyi pişiriyorum tabi.

neyse arkadaşlar şimdi çocuklar teneffüse çıkacaklar ben gidip gözlerimi falan sileyim, ağlamaktan şişmiştir heralde. senağlama

gerçekten kerkes sezeryan oluyuor.evinde normal sancıları başlayıp açıklığı olanlar bile sezeryan olmuş.benim arkadaşlarımda biri hariç hep sezeryan oldular.bende normal doğum istiyorum ama nerde bende o pehlivanlık.herşeyin hayırlısı olsun

evet canim hepsi sezeryan normal dogum heralde tarihe karisasak türkiyede normal dogum biraz zor olsada sonrasi cok iyi herseyi yasiyon bebek dogduktan sonra o rahatlamayi onu öyle islak islak gögsüne koymalari valla burada hemen sezeryan yapamiyosun hatta özele giriyo kendin istedimmi ikinci kizimda kalbi yavslarsa sezeryan yapariz deyince aglamisdim ben sezeryan istemiyom diye sükür normal oldu ins buda normal olur

Asortie'cim hadi bakalım bir kutu daha atladınız, inşallah son kutuya çok az kaldı. Bende sürekli ayları günleri sayıp duruyorum. Bakalım nolcak böyle sonunda kafayı yiyeceğiz heralde hihoyyyt

evet az kaldı, inşallah sağ salim atlatırız.
ay biraz önce kan şekerim düştü kızlar heralde, görseniz zangır zangır titredim resmen, saat 08.30-09.00 gibi sütlü mısır gevreği yemiştim, 11e kadar tutmadı bile heralde, nasıl acıktım nasıl kötü oldum yemekte istemiyorum kendi içimde çelişkiler yaşıyorum yersem çok kilo alacağımdan korkuyorum yemezsem ee zaten bayılıp düşecek gibiyim, bebeğimi besleyememekten korkuyorum, ben açsam o da açtır diye düşünüyorum, neyse 12.00'de çıktık dışarı eşimle yarım ekmek arası parmak tavuk yedim ona rağmen titremem geçmedi, üstüne marketten kocaman bir çikolata aldım, neredeyse 4/3'üni bitirdim, çok az bir parça kaldı, yalnız şimdi ancak kendime gelebildim. Neden böyle oldum anlamadım. Şu iki-üç gündür böyle oldum ondan önce bu kadar bişey istemiyordu canım, normal düzende gidiyordum yani, böyle sebze yemekleri falan da kesmiyor, canım hiç istemiyor zaten onları. uff yaa ne olacak bu böyle yukarı tükürsem sakal, aşağı tükürsem bıyık :çok üzgünüm:

darkcım hoşgeldin bende yeni yapmıştım kahvaltıyı çamaşır makinasını çalıştırdım
kahvaltıdan sonrada bulaşık makinasını şimdi de ayaklarımı uzattım oh keyif yapıyorum
bir de açık çay aldım yanıma

Aynı benim hallerim gibi
Aman çok dikkat et.Sütlü mısır gevreği dediğin ne ki canım.Seni tutsa tutsa 1 saat tutar.
Bak ben 8 de yiyorum.Okula gitmeden.Okulda en az 1 ara öğün daha yiyorum ortalam saat 10 gibi oluyor.Bazen daha erken acıkıyorum.9 da atıştırıyorum.
12 de öğle yemeği yiyorum.En az 3 öğün yemiş oluyorum o saate kadar.Bazen 4 yiyorum.

Sen de bence acıkmadan önce atıştır.Çünkü acıkır acıkmaz yediklerin hemen kana karışmıyor.Muhtemelen kan şekerin düşmüştür.Bu yüzden hamileler az ve sık sı katıştırsın deniyor.

Aman ben yaktım kendimi bilmedim.Siz yakmayın.Bakın önünüzde bir örnek var benim gibi.

Yanında mutlaka bir sandviç bulundur.Hem sağlıklı,hem doyurucu.İçeriği sana kalmış artık.Mümkün olduğunca yeşillik iyi olur.

Geçmiş olsun.Dikkat et.

ben de geçen 100 gram yüklemede 4 sat boyunca aç kalınca öyle oldum senin gibi.Yeemek yiyorum ama hala ellerim titriyordu.Baktık olmuyor.Eşimin kolasından yudumladım daha çabuk kana karışır diye.

Evet canım haklısın dikkatli olmam lazım ve sık sık atıştırmam lazım, ben 9'da yiyorum 10'da canım bişeyler yemek isteyimce tuhaf geliyor aslında tuhaf olan birşey yok, bekliyorum artık saat 12 olsun diye ee bu sefer bünye dayanmıyor tabi, çekmecemde meyvelerim bisküvilerim falan olurdu onlarda kalmamış bugün. Aslında arada hafif şeyler atıştırsam hem böyle kan şekerim düşmez hem de fazla kilo almam engellenir. Ama ben bir seferde yiyorum tam yiyorum tabi o zaman o kadar acıkmış oluyorum ki yediklerimde kesmiyor. Bir düzene koysam iyi olacak.

ahh ahh o çiğ köfte hastalığı bende de var bekliyorum 4 gözle yiyeceğim günü herhalde oturur 1 tepsiyi bitiririm sonra da wc de acıdan gözyaşları dökerim:)))

şu serumu yediğim günden beri kahve travmalarım geçti çok şükür atlattım kahve krizlerini:))

canım walla bende aynı besleniyorum sabahları kahvaltımı 1 bardak çayla yaparım başka da çay içmem zaten.ama canım nezaman isterse pizzamı da yerim çok nadir kola içerim o da içecek başka bişey yoksa kırk yılda bir zaten öyle çok sevmem kolayı aramıyom hiç çok şükür.
hamur işi de yiyiyorum walla ama abartmadan ve sonuçta kilomda da öyle inanılmaz değişiklikler olmuyo istikrarlı gidiyorum yani.

cnbc-e de yeni bir dizi başladı gossip girl .ben onu izlemeye gidiyorum.Görüşürüz kızlar yine.

darkçım yeni dizilerden the side order of life da çok güzel izledinmi bilmiyorum çok hoşuma gitti benim.yoksa sendemi cnbc
_e dizilerine tutkunsun ben hastayım 30 tane dizi izliyorum orda çok süper diziler yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…