- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #7.921
arkadaşlar kendinizi yemek olayında bu kadar da kısıtlamayın bence.Darkcıgım sen hariç ve başka şeker problemi olanlar tabi.ben herşeyi yiyorum geçenlerde canım kola çekti içtim valla ama sulandırarak.pizza neden yemiyorsunuz anlamadım zararlı mı ki?iyice piştikten sonra ne zararı olabilir ki.zaten herzaman yedigimiz birşey degil.pastırma falan zararlı olabilir çünkü çig yeniyor sonuçta.
Herkese günaydın kızlar, sabah sabah ben yine buralardayım, üstelik geleli bir saati geçti. Nerede takılıyorum bir saattir biliyor musunuz? Eylül anneleri bölümünde. Tesadüfen girdim, birkaç gün önce doğum yapmış olanlar vardı onların yazılarını okudum, ay ağla ağla bir kötü oldum. Öyle güzel bir duygu olduğunu anlatmışlarki, bir-iki aya kadar bunları bizim de yaşayacak olmamız çok duygulandırdı beni, bu bir mucize yaa başka birşey değil. Yalnız dikkatimi çeken başka bir olayda okuduğum bütün arkadaşlar sezeryan doğum yapmışlar, hatta evde normal doğum olarak başlayıp gidenler bile sezeryan olmuş, öncelerini bilmediğim için bilinçlimi yoksa tesadüfmü anlamadım, hani bir-iki de normal doğum olsa bir de o hikayeleri okuyacaktım ama bulamadım. Neyse ne olursa olsun çok güzel birşey. Allah bize de o günleri göstersin, bu mutluluğu yaşatsın, böyle sağlıklı evlatlrımız olsun da biz de buradan doğum hikayelerimizi paylaşalım.
Bu arada Dark'cım salam falan yedim ama pişiripte yedim, asla çiğ bişey yemedim, zaten sosis ve sucuk daha ağırlıktaydı, salamı bir ya da iki kez yemişimdir. Hepsini de yerken çok iyi pişiriyorum tabi.
neyse arkadaşlar şimdi çocuklar teneffüse çıkacaklar ben gidip gözlerimi falan sileyim, ağlamaktan şişmiştir heralde. senağlama
Herkese günaydın kızlar, sabah sabah ben yine buralardayım, üstelik geleli bir saati geçti. Nerede takılıyorum bir saattir biliyor musunuz? Eylül anneleri bölümünde. Tesadüfen girdim, birkaç gün önce doğum yapmış olanlar vardı onların yazılarını okudum, ay ağla ağla bir kötü oldum. Öyle güzel bir duygu olduğunu anlatmışlarki, bir-iki aya kadar bunları bizim de yaşayacak olmamız çok duygulandırdı beni, bu bir mucize yaa başka birşey değil. Yalnız dikkatimi çeken başka bir olayda okuduğum bütün arkadaşlar sezeryan doğum yapmışlar, hatta evde normal doğum olarak başlayıp gidenler bile sezeryan olmuş, öncelerini bilmediğim için bilinçlimi yoksa tesadüfmü anlamadım, hani bir-iki de normal doğum olsa bir de o hikayeleri okuyacaktım ama bulamadım. Neyse ne olursa olsun çok güzel birşey. Allah bize de o günleri göstersin, bu mutluluğu yaşatsın, böyle sağlıklı evlatlrımız olsun da biz de buradan doğum hikayelerimizi paylaşalım.
Bu arada Dark'cım salam falan yedim ama pişiripte yedim, asla çiğ bişey yemedim, zaten sosis ve sucuk daha ağırlıktaydı, salamı bir ya da iki kez yemişimdir. Hepsini de yerken çok iyi pişiriyorum tabi.
neyse arkadaşlar şimdi çocuklar teneffüse çıkacaklar ben gidip gözlerimi falan sileyim, ağlamaktan şişmiştir heralde. senağlama
günaydın kızlar.ya ben anlamadan çiğ pastırma yedim.birde sağlıkçı olacam.inşallah bir zararı olmamıştır.
evet az kaldı, inşallah sağ salim atlatırız.
ay biraz önce kan şekerim düştü kızlar heralde, görseniz zangır zangır titredim resmen, saat 08.30-09.00 gibi sütlü mısır gevreği yemiştim, 11e kadar tutmadı bile heralde, nasıl acıktım nasıl kötü oldum yemekte istemiyorum kendi içimde çelişkiler yaşıyorum yersem çok kilo alacağımdan korkuyorum yemezsem ee zaten bayılıp düşecek gibiyim, bebeğimi besleyememekten korkuyorum, ben açsam o da açtır diye düşünüyorum, neyse 12.00'de çıktık dışarı eşimle yarım ekmek arası parmak tavuk yedim ona rağmen titremem geçmedi, üstüne marketten kocaman bir çikolata aldım, neredeyse 4/3'üni bitirdim, çok az bir parça kaldı, yalnız şimdi ancak kendime gelebildim. Neden böyle oldum anlamadım. Şu iki-üç gündür böyle oldum ondan önce bu kadar bişey istemiyordu canım, normal düzende gidiyordum yani, böyle sebze yemekleri falan da kesmiyor, canım hiç istemiyor zaten onları. uff yaa ne olacak bu böyle yukarı tükürsem sakal, aşağı tükürsem bıyık :çok üzgünüm:
bıberoncum bende topu topu ıkı yudum felan almısımdır koladan benımde burnumda tuten ciğköfte acılı acılı marula sarıp yemek ıstıyorum bırde pastırma ikisini çok severım cokacimcoookcokacimcoook ahh bebeklerımızı saglıkla kucagımıza alalımda aman ben 2 yıl daha yemıyım bunları
şu serumu yediğim günden beri kahve travmalarım geçti çok şükür atlattım kahve krizlerini:))Kahve içme alışkanlıklarınızı tekrar gözden geçirmelisiniz. Günde bir fincan ya da maksimum iki fincan kahvenin olumsuz bir etkisi olmamasına karşın daha fazla miktarlarda vücuda giren kafein, dolaşım sisteminizin olumsuz etkilenmesine ve uykusuz kalmanıza neden olabilir. Dahası, yüksek miktarlarda kafeinin (günde 10 fincan ya da daha fazla) düşük, erken doğum ya da bebekte gelişme geriliği yaptığına dair bazı çalışmalar bulunmaktadır. Kafein içeren diğer sıvılar (kolalar, çeşitli çaylar) için de aynı öneriler geçerlidir.
canım walla bende aynı besleniyorum sabahları kahvaltımı 1 bardak çayla yaparım başka da çay içmem zaten.ama canım nezaman isterse pizzamı da yerim çok nadir kola içerim o da içecek başka bişey yoksa kırk yılda bir zaten öyle çok sevmem kolayı aramıyom hiç çok şükür.sizleri okuyunca kendimi kötü hissettim kızlar, ben alışkanlıklarımda hemen hemen hiç değişiklik yapmadım çayımı düzenli içiyorum, arada bir kola içiyorum, pizza yedim ama sebzeli ve ketçap mayonezsiz, börek hemen hemen her hafta yedim, ama abur cubur pek sevmem
kahve zaten içmezdim sadece bugünlerde eşimin fincanından bir iki yudum nescafe içiyorum, tek kendimi kıstığım yer salam sosis, ve toxoplazma tehlikesi nedeniyle dışarıdan etli bişey pek yemedim, ama güvendiğim yerlerde onuda yedimhatta katkısız olduğunu bildiğim yanturalı sucuğundan bile yedim iyi kızartmak suretiyle
aldığım kilo sabah tartıldım toplam 6 kg, vicdanımı rahatsız eden şey çay ve kola dengeli ve düzenli beslendikten sonra ve çok abartmadıkça böreğin kekin ne zararı olsunki bebeğe
cnbc-e de yeni bir dizi başladı gossip girl .ben onu izlemeye gidiyorum.Görüşürüz kızlar yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?