2008 Kasım Anneleri

Hoşbuldum canım.
Daha çamaşırlara bakmadım.Acil yıkanacakları atayım.Fazla yok kirli ama aciller beklemiyor işte.
Eşimde kömürle ilgileniyor.Kömürümüzü aldık.Küçük küçük poşetlettik.Kışın bana zorluk olmasın diye :)
Psikolojini bozmamaya çalış lütfen,iyi şeyler düşün.Annelik bu olsa gerek :))
Doğum yaklaştıkca böyle evhamlar çok normal sanırım.Sıkma tatlı canını.Hepsi geçecek çok az kaldı.
Ahh bende sabah çayımı tam içemedim soğumuş diye.Şimdi hemen bi bardak alayım açığından :))

selam yeniden kızlar, ben de kahvaltı ettim geldim, umarım iyisinizdir...

ben de kendime bir süt koyup geleyim, dilim damağıma yapıştı...
Hoşgeldin canım.
Ya ben aslında kahvaltıdan sonra bir de ara öğünümü yaptım.
Nerdeyse birazda 3. öğüne geçerim D
İçelim kızlar :içelim:

Tuhaf gelmesin canım,hamişiiz sonuçta.Az az atıştırsan daha yararlı.
Mutlaka çok acıkmadan atıştırmalık bişeyler hazırda olsun.
ben sabah okula giderken hazırlıyorum beslenmemi :))

İsmini hatırlayamadım.Belki izlemişimdir.Daha sezon tam olarak başlamadı ya eskisi kadar sık izlemiyorum.
Yeni sezon artık başlasa da izlesek.Bende eşim sayesinde takıldım,dizileri çok güzel cidden.Bizde baya izliyoruz.

İsmini hatırlayamadım.Belki izlemişimdir.Daha sezon tam olarak başlamadı ya eskisi kadar sık izlemiyorum.
Yeni sezon artık başlasa da izlesek.Bende eşim sayesinde takıldım,dizileri çok güzel cidden.Bizde baya izliyoruz.
[/QUOTE]

fotoğrafçı bi kız var sarışın fotoğraflarda insanları değişik görmeye başlıyo en yakın arkadaşının kanser olduğunu öğrendikten sonra başlıyor bu.hayatın mucizeleri ve tesadüfleri anlatan çok güzel bi dizi walla ben umutsuz ev kadınlarının yeni sezonunu 4 gözle bekliyorum hastasıyım o dizinin

Herkese günaydın sevgili hamişlerrr!! nasılsınız bakalım?.biz iyiyiz çok şükür bebişimle..

çarşamba günü doktora gittik kontrole..her şey yolunda çok şükür..oğluşum büyümüş..öyle güzelleşmiş geldi ki bana..her seferinde 4 boyutlu olarak görebiliyoruz..bu şekilde insan büyüdüğünü daha çok fark ediyor.bu şekilde ekranda çok güzel ama karta basılıp verilince daha çirkin çıkıyor sanki..ama yine de çok tatlıydı oğluşum..19 kasıma gün verdi doktorumuz sezeryan için..2 hafta sonra da nst için kontrole tekrar çağırdı..bundan sonra sıklaşacak sanırım kontrollerimiz
..

Dün çarşıya çıktım..bebeğe ve kendime bişeyler bakmak için..kendime alışveriş yaptım daha çok..40 numara bi ayakkabı alabildim sonunda..sandaletlerimden başka hiç bişey ayağıma olmuyordu çünkü..bir tane pijama takımı aldım..bir de güzel bi t.shirt aldım kendime..aslında çok mantıklı değildi kış geliyor ama napayım dayanamadım çok güzeldi..

oğluşuma nevresim takımı baktım..çok güzel şeyler var hakikaten ama en çok bebetto nun ve yorgancıoğlu diye bi markanınkileri beğendim..ama yorgancıoğlunun eni biraz küçük standart bebek yorganlarına göre..herhalde bebetto alıcam nevresim takımını..ama biraz daha piyasa araştırması yapıcam bayram sonrası konya ya gidicem..oradan da bakarım artık..uyku setleri çok güzel ama ben park yatak alacağım için onların içine büyük geliyormuş dediler..

Hımm yok izlemedim onu.Güzele benziyor dediğine göre.

Evet bende seviyorum umutsuz ev kadınlarını :)
Adamlar güzel yapıyor ya.Bizimkiler gibi değil dizileri.
ben yerli dizileri ya başını izleyip,sonunu izlemiyorum, yada sonunda ancak ısınabiliyorum :))
cnbc-e dizilerini ise bir bölüm izleyince hemen diğer bölümü merak ediyorsun.
The Tudorsu merakla bekliyorum ben de..

Merhaba kizlar..gecmisi cok falz okuyamadim,cünkü baya kaynatmisiniz:)

dün öglen bi ciktim evden gece 11 de anca girebildim.oglusumun karyolasini

tasima koltugunu,sepetini aldim ama sepetimizin üstü iki hafta sonra gelicekmis

bizde altini aldik:)))))) sonrada bi arkadasa yemege davetliydik..coook yedim yaa

ama simdi tartildim kilomda degisiklik yok!! esim uyansin kurucak yatagi,o zaman

ceker koyarim resmini..

çilek güle güle kullansın oğluşun ..resimlerini görmek için sabırsızlanıyorum..

hemen bir gecede kilo alıcak değilsin ya canım..üstelik ekstradan kilo problemin de yok benim gibi rahat ol bence..

Oynayışları bile değişti değil mi?
Daha ağır daha yüzer gibi,zaman zaman hoplar gibi oluyor artık D İzlemeye bayılıyorum onu.Yaramazlıklar yapıyor ilgiyi farkedince.

Değişti evet..ama ben kaayı takmış durumdaım..benim oğlum gündüzleri çok az oynuyor.hava karardı mıı ,ben uzandığım zaman of of of..nasıl tekmeliyor..hele geçen gün parmak uçlarımı tekelediği yere koydum resmen eli ya da ayağı ellerime değdi..çok güzeldi..ama ben hiç durmadan oynasın istiyorum..

Çitos hoşgeldin,ne güzel bebeğin iyiymiş.
Hepsi tatlı onların sen merak etme.Belki fotojenik değildir :))))
Ayakkabıya fazla güvenme derim ben.Çünkü ben ayağım şişken 41 numara giydim anca o oldu.
İş uygulamaya gelince çuvalladık.Çünkü okula giderken giydim taa ki öğlene kadar.Öğlen ayakkabıyı bi çıkarınca nerdeyse kesilecek gibi olmuş,ayakkabının içinde kalan yer.Gerisi de davul gibi olmuş dışarıda kalan bölüm.Çıkardım hemen.Zaten terliğimi yanımaalmıştım ne olur ne olmaz diye.
Hemen giydim.Hala da terlik giyiyorum.Napalım hamişiz biz.Aslında bize yasaktır terlik giymek.Ama mazeretim var,kimse bişey demiyor.
Havalar soğuyunca da saboyu giycem.Yalnız o da ayak terletiyor,alırken düşünmedim ama başkada bi seçenek yoktu ki...

İnşallah senin ayakkabı sana böyle bir oyun oynamaz :)

Bak bu bebeto uyku seti çok büyük değilmiş..Ahh ahh kızın olsaymış bu takım çok şekerrrrr
http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=301153&ProductID=oyunchnuykcutpe
Kızıma bi de bundan mı alsam :))

Bizim setimiz:bebeko marka
Uyku seti bizimki bebeto

Çİlek hoşgeldin,,ooo alışveriş yaptınız demek ne güzel.Güle güle kullansın Deniz bey aldıklarınızı.
Gezin tozun en iyisi.Sonra gezemeyeceğiz fazla.

Çitoscum gündüz anne hareket halindeyken,bebeğe beşik etkisi yapıyormuşuz.O yüzden bebek gündüz daha çok uyuyor.ya da kendi hareketimizden onunkileri hissetmiyoruz.Ama gece anne dinlenme moduna geçince bizimkiler başlıyor oynamaya.Benimkide gece kuşu.Şimdilerde gündüz de farkediliyor tabi büyüdüğünden olsa gerek.

Ayakkabının 41 numarası da vardı aslında ama denedim büyük oldu baya bi..ben de 40 aldım.inşallah beni uzun bi süre idare eder bu ayakkabı....

Yok canım hepsini şimdi alma sen de..zaman için de gezerken beğendiğin şeyler olur yine alrsın..

of of dertlendim yine bu yatak konusu çok kafamı karıştıryor...karyola mıi ,park yatak mı?

İnsan korkuyor bazen di mi doğunca da böyle gece kuşu mu olacak yavru kuşlar diye..

Ben çok korkuyordum ama nette okuduğum kadarıyla zaten ilk doğduklarında bebeklerde gece gündüz kavramı olmazmış.Zamanla alışırlarmış.Yani hepimizinki gece gündüz vıyak vıyak bağırcak :))

Ben çok korkuyordum ama nette okuduğum kadarıyla zaten ilk doğduklarında bebeklerde gece gündüz kavramı olmazmış.Zamanla alışırlarmış.Yani hepimizinki gece gündüz vıyak vıyak bağırcak :))

evet canım ya bende diyorum ki bu çocuk hiç uyumuyor mu?gecesi gündüzü yok oynayıp duruyor.demekki anne karnında da öyle oluyor doguncada.

çilekcigim hayırlı olsun karyolanız artık hazırlıklarımız tamamlandı sayılır.kızlar bişey sorcam dün netten dogum çantası nasıl hazırlanır diye baktım çok abartı geldi bana 3 hastane çıkışı,havlular 4-5 tane,battaniyeler 3 tane falan abartmışlar sanki.bunların hepsi kullaılırmı ki sonuçta sezeryan bile olsa 1 günde çıkılıyor artık.sanki tatile gidecegiz gibi yazmışlar.

ayy dark artik geceleri firsat bulup girersek yazariz ne kadar viyakladiklarini:)

ya benimkisi sag tarafima boylu boyunca yatiyor,kafa bi taraftan bacaklarda

bi taraftan ittiriyor cok canimi yakiyor yaa:)elimde hafif masaj yapinca gidiyor ama..

o anda görseniz sol tarafim dümdüz oluyor.

Evet bebeklerin düzenli ve rahat uyumalar için gündüzleri aydınlık ve hafif gürültülü bi ortamda geceleri de loş ve sessiz bir ortamda uyutmak gereiyormuş..ayrıca bebek geceleri uyandığında ağladığında çok fazla kucağa filan alıp avutmaya çalışmamak,çok fazla konuşmamak gerekiyormuş..yani geceleri sadece ihtiyaçlarını giderip uyumaya bırakmak lazımmış..teorikte olna bu bilgileri inşallah uygulayabiliriz. di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…