- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #7.941
bu arada kızlar benim psikolojik sanırım ya cuma günü doktora gidicem
ama içim hiç rahat değil yaa sanki kötü şeyler söylicek gibi allah korusun
bebeğimin haraketleri falan çok iyi oysa ki ama yine de bi garibim yaa
Hoşbuldum canım.darkcım hoşgeldin bende yeni yapmıştım kahvaltıyı çamaşır makinasını çalıştırdım
kahvaltıdan sonrada bulaşık makinasını şimdi de ayaklarımı uzattım oh keyif yapıyorum
bir de açık çay aldım yanıma
Hoşgeldin canım.selam yeniden kızlar, ben de kahvaltı ettim geldim, umarım iyisinizdir...
ben de kendime bir süt koyup geleyim, dilim damağıma yapıştı...
Tuhaf gelmesin canım,hamişiiz sonuçta.Az az atıştırsan daha yararlı.Evet canım haklısın dikkatli olmam lazım ve sık sık atıştırmam lazım, ben 9'da yiyorum 10'da canım bişeyler yemek isteyimce tuhaf geliyor aslında tuhaf olan birşey yok, bekliyorum artık saat 12 olsun diye ee bu sefer bünye dayanmıyor tabi, çekmecemde meyvelerim bisküvilerim falan olurdu onlarda kalmamış bugün. Aslında arada hafif şeyler atıştırsam hem böyle kan şekerim düşmez hem de fazla kilo almam engellenir. Ama ben bir seferde yiyorum tam yiyorum tabi o zaman o kadar acıkmış oluyorum ki yediklerimde kesmiyor. Bir düzene koysam iyi olacak.
ahh ahh o çiğ köfte hastalığı bende de var bekliyorum 4
darkçım yeni dizilerden the side order of life da çok güzel izledinmi bilmiyorum çok hoşuma gitti benim.yoksa sendemi cnbc
_e dizilerine tutkunsun ben hastayım 30 tane dizi izliyorum orda çok süper diziler yaa.
fotoğrafçı bi kız var sarışın fotoğraflarda insanları değişik görmeye başlıyo en yakın arkadaşının kanser olduğunu öğrendikten sonra başlıyor bu.hayatın mucizeleri ve tesadüfleri anlatan çok güzel bi dizi walla ben umutsuz ev kadınlarının yeni sezonunu 4 gözle bekliyorum hastasıyım o dizinin
Merhaba kizlar..gecmisi cok falz okuyamadim,cünkü baya kaynatmisiniz:)
dün öglen bi ciktim evden gece 11 de anca girebildim.oglusumun karyolasini
tasima koltugunu,sepetini aldim ama sepetimizin üstü iki hafta sonra gelicekmis
bizde altini aldik:)))))) sonrada bi arkadasa yemege davetliydik..coook yedim yaa
ama simdi tartildim kilomda degisiklik yok!! esim uyansin kurucak yatagi,o zaman
ceker koyarim resmini..
Oynayışları bile değişti değil mi?
Daha ağır daha yüzer gibi,zaman zaman hoplar gibi oluyor artıkD İzlemeye bayılıyorum onu.Yaramazlıklar yapıyor ilgiyi farkedince.
Çitos hoşgeldin,ne güzel bebeğin iyiymiş.
Hepsi tatlı onların sen merak etme.Belki fotojenik değildir :))))
Ayakkabıya fazla güvenme derim ben.Çünkü ben ayağım şişken 41 numara giydim anca o oldu.
İş uygulamaya gelince çuvalladık.Çünkü okula giderken giydim taa ki öğlene kadar.Öğlen ayakkabıyı bi çıkarınca nerdeyse kesilecek gibi olmuş,ayakkabının içinde kalan yer.Gerisi de davul gibi olmuş dışarıda kalan bölüm.Çıkardım hemen.Zaten terliğimi yanımaalmıştım ne olur ne olmaz diye.
Hemen giydim.Hala da terlik giyiyorum.Napalım hamişiz biz.Aslında bize yasaktır terlik giymek.Ama mazeretim var,kimse bişey demiyor.
Havalar soğuyunca da saboyu giycem.Yalnız o da ayak terletiyor,alırken düşünmedim ama başkada bi seçenek yoktu ki...
İnşallah senin ayakkabı sana böyle bir oyun oynamaz :)
Bak bu bebeto uyku seti çok büyük değilmiş..Ahh ahh kızın olsaymış bu takım çok şekerrrrr
http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=301153&ProductID=oyunchnuykcutpe
Kızıma bi de bundan mı alsam :))
Bizim setimiz:bebeko marka
Uyku seti bizimki bebeto
Çİlek hoşgeldin,,ooo alışveriş yaptınız demek ne güzel.Güle güle kullansın Deniz bey aldıklarınızı.
Gezin tozun en iyisi.Sonra gezemeyeceğiz fazla.
Çitoscum gündüz anne hareket halindeyken,bebeğe beşik etkisi yapıyormuşuz.O yüzden bebek gündüz daha çok uyuyor.ya da kendi hareketimizden onunkileri hissetmiyoruz.Ama gece anne dinlenme moduna geçince bizimkiler başlıyor oynamaya.Benimkide gece kuşu.Şimdilerde gündüz de farkediliyor tabi büyüdüğünden olsa gerek.
Ben çok korkuyordum ama nette okuduğum kadarıyla zaten ilk doğduklarında bebeklerde gece gündüz kavramı olmazmış.Zamanla alışırlarmış.Yani hepimizinki gece gündüz vıyak vıyak bağırcak :))
Merhaba kizlar..gecmisi cok falz okuyamadim,cünkü baya kaynatmisiniz:)
dün öglen bi ciktim evden gece 11 de anca girebildim.oglusumun karyolasini
tasima koltugunu,sepetini aldim ama sepetimizin üstü iki hafta sonra gelicekmis
bizde altini aldik:)))))) sonrada bi arkadasa yemege davetliydik..coook yedim yaa
ama simdi tartildim kilomda degisiklik yok!! esim uyansin kurucak yatagi,o zaman
ceker koyarim resmini..
Ben çok korkuyordum ama nette okuduğum kadarıyla zaten ilk doğduklarında bebeklerde gece gündüz kavramı olmazmış.Zamanla alışırlarmış.Yani hepimizinki gece gündüz vıyak vıyak bağırcak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?