2008 Kasım Anneleri

aynen canım benimde öyle oluyor dün gece eşim dinlemeye kalktı göbegimi babasının kulagına tekmeyi bir bastı eşim korktu valla.ne yapıyor bu kız yaa babasına tekme tokat girişiyor dedi.eee ana kız babayı epey hırpalarız artık yazık eşime yaaa

bence de abartı canım..ama hastane çıkışı 2 tane koyun diyorlar tecrübeliler.3 tane battaniye çok gereksiz..sanki 10 gün hastanede kalıcaz ..

bence de abartı canım..ama hastane çıkışı 2 tane koyun diyorlar tecrübeliler.3 tane battaniye çok gereksiz..sanki 10 gün hastanede kalıcaz ..

demi canım ya bende kendi kendime acaba bana mı abartı geliyor dedim ben 1 hastane çıkışı koydum birde normal takım,2çorap,agız mendilleri vs.bi de herşeyi hastaneye götürüp kullanmayacagız eve gelinecek yine de hepsi yıkanmak zorunda kalacak.

edacim cok fena oluyor ama dimi?

ya banada cok geldi o kadar esya hastane icin..yani zaten 2-3 gün

kaliyoruz biz burada,3 battaniye ne olcakki..ben bir tane battaniye koyucam

zaten hastanenin bebe yorganlariyla yatiriyorlar gece gündüz.

kızlar bi de her hastane bebek için nevresim takımı vermiyormuş belki yanımıza almamız gerekir onu dogum yapacagımız hastaneye sormak lazım ona göre hazırlıklı gideriz.

selam kızlar
ne güzel sohbetler etmişsiniz biz yokken
biz dün alışverişimizi yaptık sonunda çok heyecanlı ve eğlenceliydi
sanırım hemen hemen eksiklerimiz bitti gibi
çok yoruldum saatlerce ayakta kaldık tabi sonrada iftara davetliydik direkt oraya geçtik
dinlenemedim orada da eve geldiğimde bacak ağrılarından ağlayacaktım neredeyse
neyse sabah daha iyi uyandım

bugün aldıklarımı çekerim diyordum ama yine evden çıkmama lazım
önce anneme gidicem tarhana yapmıştı sağolsun ufalamaya yardım edeyim
sonrada eltim iftara davet etti
uygun bi zamanda çeker koyarım resimleri artık
benim çıkmam lazım görüşürüz kızlarrrrrrrr

oooo herkez son hazirliklari tamamliyor anlasilan..Fatercim merakla bekliyoruz canim

aldiklarini..

uff esim uyanmadi hala yaa uyansindakuralim yatagi ben cok heycan oldum..

offf sorma canım benimkide hala uyuyor bende yemek yapcam daha uyansa da dışardan alınacaklar var alsa.benim canım hiç çıkmak istemiyor.gideyimde uyandırayım bari hadi öptüm şekerler.

Çilekcim geceleri fırsat buldukça yazarız artık doğumdan sonra :))

Eda banada fazla geldi 3 battaniyeyi napcaz ya öyle.
Ben nevresim takımı götürmeyeceğim.Zaten battaniye,alt açma olacak.Vardır heralde temiz nevresimleri,özel hastane sonuçta gideceğim yer.hem ihtiyaç olsa arkadaşlarım söylerdi,onlarda aynı yerde doğum yaptırlar.

Ben bi battaniye,1 tane 10 lu hastaneçıkışı,1 tane 5 li hastane çıkışı,1 de alt üst tek tek aldıklarımdan bi takım yapcam onları koycam.

Mesela 5 li hastane çıkışında olmayıp çocuğa gerekli şeyleri kendim koycam.Aldığım uygun renklerden.

Çamaşırlarımı astım geldim kızlar :)

Ben de yavaş yavaş hastane çantamı hazırlayayım diyorum, belki biraz erken ama ne olur ne olmaz, bir de onun telaşına düşmeyeyim dedim. Ben de bir hastane çıkışı, 1 battaniye, 1-2 yenidoğan tulumu koyacağım. Kendime de 2 gecelik, sabahlık belki bir de kendi ördüğüm şal vardı onu koyarım. Terlik ve çorap mutlaka tabii. Diğer ufak tefek şeyleri de aklıma geldikçe eklerim çantaya...

10 lu hastane çıkışını hemen doğumdan sonra giymesi için.
tek tek aldıklarımdan bi takımı altını kirletirse giydirmek için.
5 li hastane çıkışını da eve gelirken giydirmek için düşünüyorum.

ay yaaa ben koydum kapının yanına çantamı resmen bekliyorum:)kızlar hazırladım çantamı..bende sizden farklı bişi koymamışım okudumda:)eksiğimi buldum çorappp,ayaklarım üşür benim zaten nasıl unutmuşum ki:)hayırlı doğumlar..gittikçe büyük güne yaklaşıyoruzzzz......

ben bugün hazırlamayı düşünüyorum çantalarımızı ama bakalım.Tembellik etmezsem hazırlarım.
Erken değil aslında 8. aya girdik.geç bile kaldık.7. aydan itibaren hazır olması lazım.Neyse ki Allahtan yaramazlık yapıp erken geleceği tutan bi kasım bebeği olmadı :))

merhaba darkcim

ben zehra, bayadir yokum buralarda, simdi son yazilanalri okdum ve dua ettim hic bi terslik cikmadan kucaklarina alsin bebeklerini diye cunku ben 30 haftada dogum yaptim ve bebegim yasamadi. hala daha onun huznunu yasaiyrum yuregimde. berat kandili gunu dogm yaptim 1.400kg dogdu ve yasamadi. 30 haftada ucakla esimin yanina dondum, turkiyedeki dokturum herseyin yolunda oldugunu ucus icin bi problem olmadigini soyledi ve ucabilir raporunu verdi yetinmedim baska bi ozel doktorda yeniden kontrol oldum hersey yolunda dedi ve ben ucakla cezayire geri dondum. ucakda herhangi bi problem yasamdim ama bir gun sonra kasiklarimda hafif sancilar basladi yorgunlukdandir diye once onemsemedim sancilar siklasmaya baslayinca hemen burdaki dokturuma gittik ve saskinlikla dogumun basladigini soyledi durmak icin elimzden geleni yapcazz dediler ama nafile, dogum masasinda dogurmamak icin resmen direndim oglumu ama son anda narkoz verip bayiltmis dokktrum beni bebegimin ne sesini duydum nede kednisini gorebildim esim almis sadece ellerine okadar dogdukdan sonra kuveze koydular ama yasamdi. iki yildir onun iicn ugrasiyorduk ve ilk asilamada tutmsutu benimki. oyle guzeldiki hersey birden bire ne olup bittigini analamdik bile. sanki hala bi ruyadayim. rabbim en cok istedigin seyle imtihan edeyor insani bunu anladik. insallah cennette bi melegimiz var diye teslli edeyoruz simdi kenidmizi ama allah kimseye yasatmasin.

sagsalim bebeklerinize kavusmaniz dilegiyle ve dularinzda olmak umidiyle

canım belirtilerin neydi?kan hapı kullanıyorsan o yapıyordur...korkma..ben kan hapını kullanmaya başladığımda tuvaletimin rengi değişti.hatta bende korktum.ama kan hapındandır dedik bizde.serum falan vermiş doktor birde sana.merak ettim doğrusu...allah yardımcın olsun canım....

ayy zehracım çok üzüldüm canım benim yaa başınız sağolsun, hakikaten zor bir durum ama senin de dediğin gibi şimdi cennette sizi bekleyen ve şefaatçi olacak bir meleğiniz var. İnşşalah rabbim yeni bir melekle sizi ödüllendirir, en kısa zamanda dualarımız seninle canım inanıyorum ki dünyalar tatlısı bir bebek sahibi olacaksın yakında.

canım kan şurubu yüzünden rengi koyuydu zaten ama son 1-2 haftadır simsiyah gelmeye başlamıştı farklıydı baya.zaten mide kanamasının tek belirtisi dışkı renginin çok koyu olmasıymış.kan hapını ondan bırak dedi dr rengi düzelirse tehlike yok dedi.çok şükür rengi düzeldi doktorum da rahatladı.serumla kan ilacını karıştırıp veriyolar bana demir yüklemesi yapılıyo yani.şimdi iyiyim kendime geldim şükür sağol canım ilgin için çok teşekkür ederim:1hug:

zehracım gerçekten çok üzüldüm allah size sabırlar versin gerçekten yaşadığınız çok zor bişey meleğiniz cennette mutludur allaha emanet o artık.umarım en kısa zamanda yeniden bir evlat sahibi olursunuz sağlıkla kucağınıza alırsınız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…