- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #7.981
yok yok, benim sütüm hemen gelmezse, mama veriyorlarmış bebeğe, ben de biberonla vermesinler diye kaşık götüreyim diye düşündüm, hani biberona alışırsa meme istemez belki sonra.
merhaba darkcim
ben zehra, bayadir yokum buralarda, simdi son yazilanalri okdum ve dua ettim hic bi terslik cikmadan kucaklarina alsin bebeklerini diye cunku ben 30 haftada dogum yaptim ve bebegim yasamadi. hala daha onun huznunu yasaiyrum yuregimde. berat kandili gunu dogm yaptim 1.400kg dogdu ve yasamadi. 30 haftada ucakla esimin yanina dondum, turkiyedeki dokturum herseyin yolunda oldugunu ucus icin bi problem olmadigini soyledi ve ucabilir raporunu verdi yetinmedim baska bi ozel doktorda yeniden kontrol oldum hersey yolunda dedi ve ben ucakla cezayire geri dondum. ucakda herhangi bi problem yasamdim ama bir gun sonra kasiklarimda hafif sancilar basladi yorgunlukdandir diye once onemsemedim sancilar siklasmaya baslayinca hemen burdaki dokturuma gittik ve saskinlikla dogumun basladigini soyledi durmak icin elimzden geleni yapcazz dediler ama nafile, dogum masasinda dogurmamak icin resmen direndim oglumu ama son anda narkoz verip bayiltmis dokktrum beni bebegimin ne sesini duydum nede kednisini gorebildim esim almis sadece ellerine okadar dogdukdan sonra kuveze koydular ama yasamdi. iki yildir onun iicn ugrasiyorduk ve ilk asilamada tutmsutu benimki. oyle guzeldiki hersey birden bire ne olup bittigini analamdik bile. sanki hala bi ruyadayim. rabbim en cok istedigin seyle imtihan edeyor insani bunu anladik. insallah cennette bi melegimiz var diye teslli edeyoruz simdi kenidmizi ama allah kimseye yasatmasin.
sagsalim bebeklerinize kavusmaniz dilegiyle ve dularinzda olmak umidiyle
ben biberonumuzu koyacam yavrum kaşıkla nasıl yiyecek, sütüm gelmezse biberonla karnı doyar hiç olmazsa
çantamızı bende bayram tatilinde ancak hazırlayabilecem, çalışmaya başladığım için hiç zamanım olmuyor:CüvCüv:
-2 takım pijama,sabahlık
-3 takım iç çamaşırı
-çorap
-terlik
-hırka
-hastane çıkışında giymek için eşofman takımı
-tarak
-sabun
-havlu-
-ıslak mendil
-silikon göğüs koruyucu
-göğüs pedi
-göğüs kremi
-ped
-fotoğraf makinası
-makyaj malzemeleri(isteğe bağlı ama benim almam lazım onlarsız olmaz)
-ıslak mendil bebiş için
-bebişe bez
-pudra(lazım olur mu bilmiyorum bebişe)
-lohusa tacı ya da kurdelesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?