2008 Kasım Anneleri

2 takım çok değil mi bizim için olan kısım ya ben bavul alsaydım keşke bu nee
bebek için de çok ne gerek var o kadara altı üstü bir gün kalacağız
iki takım yeter

Son düzenleme:
kasikmi ne kasiki ya ben ilk defa sizden duydum bebek hic kasikdan icermi ben bazen bir iki damla su verirdim onu bile kasikla icemezlerdi bir iki defa biberon tutmayla bisey olmaz bence ben ikisinide verdim hem emzirdim hem biberonla cay felan verdim

bence de ya kaşık işi birz sakat çok gider falan allah muhafaza hem emziririz
olmazsa biberon veririz o kadar abartmayın kaşık falan

Bebeğin kaşıkla süt içmesi değil, biberon yerine mamanın kaşıkla verilmesi doktorlar tarafından tavsiye ediliyor. Eğer kaşıkla alamazsa fincanla verin ama biberonla vermeyin, 1 kere bile olsa diyorlar. Tabii bu yenidoğan ve bir kez bile anne sütü alamayan bebekler için geçerli. Muhtemelen günler ilerledikçe ve bebek anneyi emmeyi öğrendikten sonra doğal akışlı biberonla süt ya da mama vermek problem olmayacaktır. İlk etapta meme başı şaşkınlığı yaşamasınlar diye böyle bir önlem alınıyormuş...

2 takım çok değil mi bizim için olan kısım ya ben bavul alsaydım keşke bu nee
bebek için de çok ne gerek var o kadara altı üstü bir gün kalacağız
iki takım yeter

Asorticim ne olur ne olmaz biz yanimiza alalimda giymezsek giymeyiz..

ama ben iki günde kalsam üc günde kalsam hergün degisirim pijama yada

geceligimi ben illaki alicam yanima fazladan..birde sen ne arada sarcan sacini bea...

agrinin ne zaman gelip hastaneye ne zaman gidicegimiz belli olmazki ..ayrica

ben kücük cekmeli bavullüma hazirliyorum kiyafetlerimi...

canım ya sezeryan olursa zaten belli olur ama onun dışında iki
güne bir sararım tamam iki günde bozulmuyor zaten bir de sardığım
zaman çok kolay kullanıyorum bir saat saçlarımla uğraşmıyorum
hastanede de uğraşmak istemiyorum saçla başla

evet canım ben kokoşum ve böyle olmaktan gurur duyuyorumm:dilcikar:
çünkü süslü olmayı kendime bakmayı seviyorumkaydirigubbakcemile3 tabi
seni de gördük makyaj çantasını ben eşimden istedim ben unutursam diye
buraya yazmıştım sen çoktan söylediğini yazmıştın sanki sen benden farklısınŞeniz

neyse ben kaçıyorum çilekcim biraz okumam gereken kitaplarım var
raporlarım var ama uykumda var iyi geceler canım sana öptümm

kasik yada fincanmi ben hala anlamis degilim valla iki cocuk büyüttüm ama yeni dogan bebek nasil kasikla süt icsin bu sefer de genzine kacar ya ben 4 aylik oldumu basliyom kasikla yedirmeye o zaman bile nasil zorlaniyorlar kasik isi cok sacma geldi bana valla burda sütün basdan gelmesse mama verdiyorlar yada cay tabi biberonla bir kere kullaniyon atiyon biberonu emzigiyle felan her sefer yenisini kulaniyon

günaydın kızlaaaar hastane çantası olayına girmişsiniz bakıyorum bende gecelik sabahlık alışverişimi yapmadım daha bugün yada yarın gidip alıcam kısmetse çarşamba da evlilik yıldönümümüz eşime de hediye almam lazım mecbur çıkıcam çarşıya.
saç yapma muhabbetine gelince ben kuzenime maşa getirttiricem saçlarımı yapsın diye önceden saçımı yapsam bile doğum esnasında nasılsa bozulucak diye düşünüyorum.zaten sezeryanmı normal mi yapıcağımız da belli değil ama sanırım benim sezeryan olucak.eğer sezeryan olursa bende önceden yaparım.ay önceleri neler konuşuyoduk şimdi neler konuşuyoruz zaman ne çabuk geçiyor dimi kızlar....

günaydın herkesee...:)) valla atatanem haklısın, daha bu sabah ben de aynı şeyi düşünüyordum, nerden nereye, ne kaldı ki doğuma...dün yanlışlıkla kasım annelerinin sonuncu sayfası yerine ilk sayfasını açtım, fater'in kese daha yeni göründü yazısı çarptı gözüme, o zaman da dedim şimdi nerdeyse kucağımıza alacağız o bir zamanlar keseden ibaret olan bebişlerimizi...hep söylüyorum, tekrar söylüyorum, Allah hepimize sağlıklı, hayırlı ve zamanında doğumlar nasip etsin...

hayirli sabahlar herkese
evet daha dün sanki yeni hamileydik simdi dogum yaklasiyo bide bakmisizki bebislerimiz bir yasina girmis zaman cok cabuk geciyor benim kizim nasil 8 yasina girdi hala inanamiyorum koca kiz oldu neyse kizlar kendinize iyi bakin ben kactim annem gile kahvaltiya annemde tutamiyor zaten beraber yiyoruz oruclari valla

Elifciğim, ne güzel demek ki iki bebişinde de hemen sütün geldi, böyle bir problem olmadı. İnşallah bizimki de hemen gelir de biz de böyle kaşıkla falan uğraşmayız. Ben de zaten sütü kaşıkla verelim demiyorum, gelen sütü kaşıkla vermenin anlamı yok, orada da olduğu gibi sütün baştan gelmezse mamayı biberonla vermeyin diyorlar burada, yani doktorların tavsiyesi o yönde. Ben bununla ilgili bir yazı daha buldum, istersen buradan oku, daha ayrıntılı olarak anlatıyor...

http://www.bebekkokusu.com/news/templates/konular.aspx?articleid=142&zoneid=21

Herkese günaydın sevgili hamişlerrrrrrr!!

hakikaten zaman ne kadar çabuk geçiyor..2 li testler,3lü testler,kese göründü,kalp atışı derken bu günlere geldik ya çok şükür..inşallah sağlıkla kucağımıza alacğımız günler de çabucak gelir.

GÜNAYDIN,İYİ HAFTALAR KIZLAR..
2 gün kk ne gelemedim çook şey olmuş.
geçmişi pek okuyamadım çünkü bugün malum yine yoğunum..:bbo:
biz dün oğlumun kalan eksiklerini aldık.kendi ihtiyaçlarımıda aldım.akşam evden fotolarını çekip eklicem inş.
bu arada bizim odanın dolabı hala gelmedi.bakalım ya bu akşam ya yarın akşam gelecekmiş. bu mobilyacılar amma sallıyolar yaa...Çok üzgünüm çoook

dün aldıklarımız genelde kozmetik,emzik,süt sağma makinası,sebamed ürünleri,biberon,termometre,sütsaklama poşeti,küver,uyku yastığı vs.şeylerdi.
buradan yazdığınız eminönü ndeki havuzlu han a gittik.ama pazar açık demiştiniz açık değilmiş..klava:
hemen hanı geçince ileride sağda bi bebek mağazasından aldık.İDİL BEBE..
5 adet mağazaları ve internet siteleri varmış ve bizim gittiğimiz yer toptan yeri olduğu için etiket fiyatlarının % 30 altına aldık herşeyimizi.
aklınıza gelen herşey var.hatta aklınıza gelmeyenleri oradaki satıcılar sölüyolar..
çok memnun kaldık.
oğluşumun herbişeyciğini aldık ve 350 ytl tutu..
ben işe başlayınca sağdığım sütü işyerinde poşetlere koyup akşam eve bırakıcam.ertesi gün babaannemiz bebeğime çay kaşığı ile içirecekti.çünkü biberon verirsek anne sütünü almaz diye biliyoduk.ama dünkü mağazadaki adam bize nuk un gaz yapmayan anne memesi gibi olan biberonlarını tavsiye etti. ve kaşıkla birden aldığı sütten sonra anneyi emmez aslında dedi.bizede mantıklı geldi.
şimdi biberon un gönderdiği linkte de tam tersini sölüyo..
şaşırdım bende..:sm_confused:
gerçi adam malını satmak için sölemedi.sadece bize bu şekilde olduğunu söleyip tercihi bize bıraktı.hemde kullanmadığınız, fazladan aldığınız bir ürün olursa getirin iade alırım dedi.
şimdi ben napıcam bilemedim.
hangisi doğru?

kendim içinde 3 ad. büyük don,3 ad. atlet, bir gecelik,1 emzirme südyenli atlet,1 ad.sadece emzirme südyeni aldım.
bi terliklerim kaldı..
bide bebişimin mendillerini yapmak için bikaç metre tülbent bezi ve çekmecelerine sereceğim örtüleri.
bunlarıda haftaya alıcaz inş.:1rolleyes:
bizden haberler bukadar..
herkese selamlar, sevgiler..a.s.

Günaydın kızlar hepinize. Umarım siz de benim gibi enerjik başlamışsınızdır haftaya. Geçmişi okudum beni en çok güldüren Asortie oldu. Saçına bigudi yapacakmış ya doğumdan önce. Bigudiyle doğum yapan Asortie canlandı valla gözümde :))

Çitos senin kontrolün iyi geçmiş sevindim canım. Ben de bu son haftada bebeğimin hareketlerini gündüz de sıkça duymaya başladım. Hatta sallantılarda uyuyordu eskiden afacan şimdi sallantıda bir tekme de o vuruyor :) Bir de çok komik geçen ben kek yaparken mikser çalıştırdım. Tam göbek hizamdaydı. Yavrum onun sesine bir korktu, o nasıl bir ani hareketti görmeniz lazımdı :)) Artık mikseri ondan uzak tutuyorum :)

Çilekcim ve Azo'cum aldıklarınız hayırlı olsun. Azo, 350 nin içinde ne var tatlım. Süt sağma makinesini ne marka aldın?

Hastane çantamıza koyacaklarımızın listesini siz yaptıkça ben stres oluyorum vallahi kızlar. Daha çok şey almam lazım diye. Oysa annem abartma zaten giyemeyecek deyip duruyor. Kafam karışık :)

Ben de dün eşimle perdelerimizi yıkayıp, camlarımızı sildik. Pek temiz olduk. Bir sürü azar da işittim eşimden. Yarın kalkamayacaksın deyip durdu. Ben de ona bu sabah belli etmedim ama biraz zorlandım kalkarken, onun dışında beni en çok rahatlatan şişlerimin inmesi oldu. Birden balon gibi söndüm kızlar :) Eski ayakkabılarım falan olmaya başladı. Sıcaklar gidince oldu sanırım :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…