- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #8.001
kasikmi ne kasiki ya ben ilk defa sizden duydum bebek hic kasikdan icermi ben bazen bir iki damla su verirdim onu bile kasikla icemezlerdi bir iki defa biberon tutmayla bisey olmaz bence ben ikisinide verdim hem emzirdim hem biberonla cay felan verdim
2 takım çok değil mi bizim için olan kısım ya ben bavul alsaydım keşke bu nee
bebek için de çok ne gerek var o kadara altı üstü bir gün kalacağız
iki takım yeter
Acilen silikon kasik alayim,ben bebek emziremem diye hic düsünmemistim..
iyki yazdiniz kizlar..
günaydın kızlaaaar hastane çantası olayına girmişsiniz bakıyorum bende gecelik sabahlık alışverişimi yapmadım daha bugün yada yarın gidip alıcam kısmetse çarşamba da evlilik yıldönümümüz eşime de hediye almam lazım mecbur çıkıcam çarşıya.
saç yapma muhabbetine gelince ben kuzenime maşa getirttiricem saçlarımı yapsın diye önceden saçımı yapsam bile doğum esnasında nasılsa bozulucak diye düşünüyorum.zaten sezeryanmı normal mi yapıcağımız da belli değil ama sanırım benim sezeryan olucak.eğer sezeryan olursa bende önceden yaparım.ay önceleri neler konuşuyoduk şimdi neler konuşuyoruz zaman ne çabuk geçiyor dimi kızlar....
kasik yada fincanmi ben hala anlamis degilim valla iki cocuk büyüttüm ama yeni dogan bebek nasil kasikla süt icsin bu sefer de genzine kacar ya ben 4 aylik oldumu basliyom kasikla yedirmeye o zaman bile nasil zorlaniyorlar kasik isi cok sacma geldi bana valla burda sütün basdan gelmesse mama verdiyorlar yada cay tabi biberonla bir kere kullaniyon atiyon biberonu emzigiyle felan her sefer yenisini kulaniyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?