- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #8.021
GÜNAYDIN,İYİ HAFTALAR KIZLAR..
2 gün kk ne gelemedim çook şey olmuş.
geçmişi pek okuyamadım çünkü bugün malum yine yoğunum..:bbo:
biz dün oğlumun kalan eksiklerini aldık.kendi ihtiyaçlarımıda aldım.akşam evden fotolarını çekip eklicem inş.
bu arada bizim odanın dolabı hala gelmedi.bakalım ya bu akşam ya yarın akşam gelecekmiş. bu mobilyacılar amma sallıyolar yaa...Çok üzgünüm çoook
dün aldıklarımız genelde kozmetik,emzik,süt sağma makinası,sebamed ürünleri,biberon,termometre,sütsaklama poşeti,küver,uyku yastığı vs.şeylerdi.
buradan yazdığınız eminönü ndeki havuzlu han a gittik.ama pazar açık demiştiniz açık değilmiş..klava:
hemen hanı geçince ileride sağda bi bebek mağazasından aldık.İDİL BEBE..
5 adet mağazaları ve internet siteleri varmış ve bizim gittiğimiz yer toptan yeri olduğu için etiket fiyatlarının % 30 altına aldık herşeyimizi.
aklınıza gelen herşey var.hatta aklınıza gelmeyenleri oradaki satıcılar sölüyolar..
çok memnun kaldık.
oğluşumun herbişeyciğini aldık ve 350 ytl tutu..
ben işe başlayınca sağdığım sütü işyerinde poşetlere koyup akşam eve bırakıcam.ertesi gün babaannemiz bebeğime çay kaşığı ile içirecekti.çünkü biberon verirsek anne sütünü almaz diye biliyoduk.ama dünkü mağazadaki adam bize nuk un gaz yapmayan anne memesi gibi olan biberonlarını tavsiye etti. ve kaşıkla birden aldığı sütten sonra anneyi emmez aslında dedi.bizede mantıklı geldi.
şimdi biberon un gönderdiği linkte de tam tersini sölüyo..
şaşırdım bende..:sm_confused:
gerçi adam malını satmak için sölemedi.sadece bize bu şekilde olduğunu söleyip tercihi bize bıraktı.hemde kullanmadığınız, fazladan aldığınız bir ürün olursa getirin iade alırım dedi.
şimdi ben napıcam bilemedim.
hangisi doğru?
kendim içinde 3 ad. büyük don,3 ad. atlet, bir gecelik,1 emzirme südyenli atlet,1 ad.sadece emzirme südyeni aldım.
bi terliklerim kaldı..
bide bebişimin mendillerini yapmak için bikaç metre tülbent bezi ve çekmecelerine sereceğim örtüleri.
bunlarıda haftaya alıcaz inş.:1rolleyes:
bizden haberler bukadar..
herkese selamlar, sevgiler..a.s.
ha bide haftaya gittiğimde bebek şekerleri için malzeme ,sepet bide kapı süsü alıcam.dün bi dükkan gördük açık..
c.tesi hepsi açık oluyomuş..
merhabalar kızlar bende yemek yedm koltukta uzandıgım yerde uyuya kalmısım bugunlerdede artık bebegımın yerının daraldıgını hıssedıyorum cok agırlastım ıkı haftayıda atlatsaydım allahım yardımcım olsunnn
merhaba herkeze..Asorticim gece netim koptu canim iyi geceler demeden ciktim kusura bakma lütfen..
bu arada kokosluk dedinde pekbi severim bende kendilerini..pijamami bile süslü aldim:)
hakikatende zaman inanilmaz cabuk geciyor,heleki hastane cantamizi hazirladiktan sonra(yarimda olsa:) ) ben cok heycanlaniyorum..
dün gece rüyamda;bu gece dogururum galiba,hafif hafif sancilarim var diyordum kendime..
cok merak ediyorum yaaaa,kücük prensimin yüzünü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?