2008 Kasım Anneleri

Biberoncum insl.döner canimya sanirim ilk gebeliklerde biraz gec dönebilirmis bebekler..

Assortigim dogur vallahi bigudilerinle,hatta agrin geldigi an sardirmaya filan basla:)

ya sana takiliyorum ama bence bunalrda cok önemli seyler..Bu ne canim dogurcaz diye

pacozmu olucaz,hayatta kabul etmem,bence dogum yapmis bir annen en cok o zaman sIk

ve bakimli olmali..Biberon ütüleride bitirdin ohh ne güzel..bende gecen gün yapmistim ama canim

cikti inanki..Birde kendime ait bi don bile ütütlememisim yaa,hepsi esimindi:))))

Aksama iftara gidicem ben yine,aciktimda canim tatlida istiyor off herseyi istiyor iste.

Ay gün bitmek bilmedi bugün kızlar. Biberon bana da bir uğrasaydın ya canım :) Dünden her işim bitti bir koca ütüm kaldı.

Kızlar şöyle iş yerlerinde hamilelerin 20 dk uyuması için özel yerler yapsalar diye hayal kuruyorum. Bir de çok sinirim bozuluyor. En erken ben geliyorum, bütün gün işin başından ayrılmıyorum, salak gibi kendimi kötü hissettiğimde bile işe geliyorum sonra başkalarının alalade işten kaçmalarını, geç gelmelerini falan görüp kriz geçiriyorum neredeyse kızlar. Huy işte, ben yapamam ama böylesi de insana kendini enayi gibi hissettiriyor.

Bu kadar saat ütü yapmadım ki asortieciğim, toplam yaptığım ütü 3 gömlek, 1 t-shirt, 2 adet de eşofman altı...Diyeceksin ne yaptın bu saate kadar diye, anneme gittim (karşı dairemde oturuyor), benim bebek odamdan onun evine gidecek eşyalar vardı onları organize ettim, kanepe ile büyük dolap gitti ama daha küçük dolap var bir de kayınbiraderimin 15'e yakın bavulu ve kolisi o odadaydı, bir ara bizde kalıyordu ondan bütün eşyaları bizde. Ama kayınpederime, İzmir'e gidecek bu ay sonu. Sonra da dolabını, yatağını filan kuracağız küçük beyin ama umarım yetişir, ben gitgide umutsuzlaşıyorum. Eşim de rahattı, yaparız yaparız diyordu, yeni bebekleri olan arkadaşlarımız geldi geçen gün, odanın halini gördüler, ee az kaldı nasıl bitireceksiniz deyince onlar, benim kocam da şimdi nasıl yapacağız diyor, valla ben de umutsuzluğa kapılıyorum kızlar, inşallah herşey zamanında hallolur...

çilekcim sana katlıyorum asla paçoz olmak istemezdim:1no2: zaten evlenmeden öncede
süslü pakize derlerdikaydirigubbakcemile2 şimdide aynı şeyi sölüyorlar ayrıca hala makyajımı yapmadan dışarı
ayağımı çıkarmam:1rolleyes: herkes diyor ki nasıl uğraşıyosun hamile hamile bu makyajla ama
ben çok seviyorum bazen evde canım sıkılınca makyaj falan yaparımkaydirigubbakcemile3

ay ben sana diyorum ama benimde var ütüm üç beş tane ama yapasım yok bugün
tembelliğim üstümde gerçi ne zaman değil ki

Uğrayayım canım da, dur önce kendiminkileri bitireyim. :))) Daha var, ama bende eskisi gibi güç yok valla, 2 ütülüyorum, sıkılıyorum eskiden böyle olmazdım. Şimdi yemek yapasım bile yok, ne olacak benim bu halim yoksa sadece bugüne mi özel anlamadım ki...

İşini doğru düzgün yapan insana fena dokunur gerçekten, bir de o tipler sonra ne kadar çalışıyoruz, yoruluyoruz muhabbetine girerler ki, gözünün içine bakarsın bari bana anlatma diye...

Banada esim takiliyor arada,hamile insan bu kadar süslenmez diye:CüvCüv:

Bakimli insan mutlu insandir yapalim mutlu olalim dimi

ben kaciyorum malum aksama hazirlancam :teytey: öptüm herkezi

ay ben sana diyorum ama benimde var ütüm üç beş tane ama yapasım yok bugün
tembelliğim üstümde gerçi ne zaman değil ki

Ayy, yaparsın canım benim, sıkma canını...İçinden gelmiyorsa hele hiç yapma, benim de içimden gelmediği günler o kırışıklıklar açılmıyor bir türlü, ne hikmetse :)) Çabuk yoruluyoruz bir de, ben artık ayakta çok kalamıyorum ki ütüyü de oturarak yapamıyorum.

Çilekciğim, görüşürüz sana hayırlı iftarlar...

Selam kızlar biz geldik.
Okuldan çıkınca arkadaşıma uğradım.Ordan maaş çekmeye gittik.Gitmişken banka işleri felan,sonra ben bi tane pantolon aldım.3 hafta daha giyeceğim ama napim.Giydiğim heran ptlayacak diye korkuyordum.İyice dar gelmeye başladı.Bi tanesi geçen patladı zaten :))
Allahtan tam arabaya bindim eve gelirken oldu.İnerken önüme poşet tuttum
Port bebe ve çanta takımlardan aldım.
Çok yoruldum yeni geldik sayılrı.Yemek yedim çayımı aldım geldim buraya.
Bakalım neler kaynattınız ben yokken.

Hoşgeldin darkcığım, güle güle kullan hem kendine, hem bebeğine aldıklarını. Ben de yemeğimi yedim, hmm çay iyi gider şimdi, gücüm olursa kalkıp demlerim birazdan...

arkadaşlar aklımda şu port bebeler hiç yoktu.Sonra burada da okudum kışbebeği olacaklar.Sanırım almak şart oldu.Ama bakıyorum hep takım olarak satılıyor.Sizler alacakmısınız.Dark sanırım sen almışsın.Takım mı aldın.

Benimde aklımda yoktu aslına.Taşımakoltuğu işimi görür diyordum.Ama soğukta en iyisi port bebe olacak sanırım.
Tek satılanlar var nette ama çok pahalı geldi bana.Sonuçta çok kısa zaman kullancaklar.Benim tahminime göre en fazla olsun 6 ay olsun kullanım süresi ki o kadar bile olmaz.
2 li takım aldım ben.Port bebe ve atta çantası şeklinde olandan.
3 lü var 5 li var.
3 lüde kanguru var.Kanguruyu soğukta kullanamam diye düşünüyorum.
5 li dede ana kucağı var.Oto koltuğumuz o görevi görüyor.

Eşim dedi ana kucağından alacakmıyız diye de.Yok gerek yok dedim.Taşıma koltuğunu biraz doldurup,ana kucağı olarak kullancaz.

ben bugün bir yere sordum 5 li satılıyor.Sanırım yarın başka yerlere bakama gerekecek.Çünküçok gerekli olduğuna karar verdim.Bir de bebeğim 1,5-2 aylıkken yolculuk yapacağız uçakla.Yollarda çok gerekli.Ayrıca hastane ,sağlık ocağı..

inşallah ben de tek veya ikili bulabirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…