- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #8.041
Ay gün bitmek bilmedi bugün kızlar. Biberon bana da bir uğrasaydın ya canım :) Dünden her işim bitti bir koca ütüm kaldı.
Kızlar şöyle iş yerlerinde hamilelerin 20 dk uyuması için özel yerler yapsalar diye hayal kuruyorum. Bir de çok sinirim bozuluyor. En erken ben geliyorum, bütün gün işin başından ayrılmıyorum, salak gibi kendimi kötü hissettiğimde bile işe geliyorum sonra başkalarının alalade işten kaçmalarını, geç gelmelerini falan görüp kriz geçiriyorum neredeyse kızlar. Huy işte, ben yapamam ama böylesi de insana kendini enayi gibi hissettiriyor.
çilekcim sana katlıyorum asla paçoz olmak istemezdim:1no2: zaten evlenmeden öncede
süslü pakize derlerdikaydirigubbakcemile2 şimdide aynı şeyi sölüyorlar ayrıca hala makyajımı yapmadan dışarı
ayağımı çıkarmam:1rolleyes: herkes diyor ki nasıl uğraşıyosun hamile hamile bu makyajla ama
ben çok seviyorum bazen evde canım sıkılınca makyaj falan yaparımkaydirigubbakcemile3
ay ben sana diyorum ama benimde var ütüm üç beş tane ama yapasım yok bugün
tembelliğim üstümde gerçi ne zaman değil ki
arkadaşlar aklımda şu port bebeler hiç yoktu.Sonra burada da okudum kışbebeği olacaklar.Sanırım almak şart oldu.Ama bakıyorum hep takım olarak satılıyor.Sizler alacakmısınız.Dark sanırım sen almışsın.Takım mı aldın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?